ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه از Text Layout برای Flash cs4 استفاده کرد

s0or
17-04-2010, 15:44
با سلام
من می خواستم بدونم کسی می تونه واضح بگه که از فایل Text Layout که از سایت adobe دانلود کردم دقیقاباید چجوری استفاده بکنم چونکه مطالب سایت با اونی که من توی نرم افزار adobe flash cs4 می بینم فرق میکنه مثلا نوشته

Flash CS4 Professional users — Download the Text Layout Flash Component and unzip the contents. Read the Text Layout Component for Flash CS4 Professional Overview, and install the MXP in the zip file. Make a new Actionscript 3.0 file and drag a TextLayout component from the Components panel to the stage. Select the Text Layout panel from the Window/Other Panel menu in Flash CS4 Professional. Download the Text Layout Flash Examples, unzip the contents and check out the Flash CS4, ActionScript and markup code examples.
خب توی نرمافزار من که همچین منویی اضافه نشده
خیلی ممنون .

s0or
18-04-2010, 09:44
با سلام
من می خواستم بدونم کسی می تونه واضح بگه که از فایل Text Layout که از سایت adobe دانلود کردم دقیقاباید چجوری استفاده بکنم چونکه مطالب سایت با اونی که من توی نرم افزار adobe flash cs4 می بینم فرق میکنه مثلا نوشته

خب توی نرمافزار من که همچین منویی اضافه نشده
خیلی ممنون .

واقعا که ماشاالله
یعنی توی این فروم یه نفر هم از فارسی نویسی شرکت Adobe استفاده نمی کنه
بابا من وسط یه معامله هستم باید شکل سایت رو بهتر کنم و یه تیزر با 3Dsmax از روش بسازم و آخرش روی نرم افزار قیمت گزاری بشه
حالا خدا وکیلی اگه کسی چیزی می دونه دریغ نکنه

seko.ir
18-04-2010, 12:07
سلام، برای فارسی نویسی از روشهای دیگه استفاده کن! Text Layout بدرت اینکار نیخوره ...

s0or
18-04-2010, 22:25
سلام، برای فارسی نویسی از روشهای دیگه استفاده کن! Text Layout بدرت اینکار نیخوره ...
دوست عزیز خیلی ممنون از بابت توجهت
ولی اگه نیخوره پس اون مریم چپ اندر قیچی بدرد این کارا می خوره یا اون فونت خنگولی IPT
ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!

seko.ir
19-04-2010, 11:49
حل مشکل شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

s0or
20-04-2010, 18:02
بسیار ممنون
واقعا" که توی هیچ چیز اینقدر گیر نکرده بودم و این فایل کوچولوی فلش از تمام فارسی نویس های احمقانه بهتره
تا اومدن flash cs5 من از روش خیلی خوب استفاده می کنم