مشاهده نسخه کامل
: مهاجرت؟ به کدام یک از سیستم عامل های بر پایه لینوکس
eaw_Master
17-04-2010, 13:16
سلام و خسته نباشید
همونطور که می دونید نسخه های توسعه داده شده بر پایه لینوکس بسیار زیاده
می خواستم بدونم کدومش بهتره
من فدورا لینوکسو 4 سال پیش نصب کردم اون زمان زیاد وارد نبودم 1 هفته نشد پاک شد اما
تصمیم قاطع گرفتم مهاجرت کنم
آبونتو رو هم جدیدن نصب کردم اگه اینترنت پر سرعت موجود باشه که بتونی سریع نسبت به نیازهات آپدیت کنی و نرم افزارهاشو بگیری کمبودی توش حس نکردم
اما بازم دوست دارم بدونم کدوم نسخه بهتره
OpenSuse
Feroda Redhat
Ubuntu
و یا ...؟
با تشکر قبلی
open suse/ubuntu/debian
ولی بهترین debian هست عالیه... 5 تا dvd هست روی نت هم قابل دانلود هست !!
بستگی داره برای چه کاری بخوای :
برای خونه و کارهای معمولی : opensuse/ubuntu/mandriva
برای کارهای سرور و نفوذی و امنیت debian !
برای کارهای شبکه ای redhat
برای -- backtrack/frackOS
تبدیل سیستم به روتر : devil linux
eaw_Master
18-04-2010, 07:30
من فقط جهت کارهای خونه می خوام
+
راه اندازی LAMP و سامبا
خیلی مهمه کاراهای که تو خونه می خوام انجام بدم قابل انجام باشه
سلام
همه این کارهایی که را میگین را میشه روی همه ی توزیع ها انجام داد.حالا باید بینید خودتون با کدوم یکی راحترین!در واقع بحث سلیقه هاست.
من شخصا از فدورا استفاده میکنم.به شما هم پیشنهاد میکنم از فدورا استفاده کنید!
موفق باشین
از همه سبکتر و سریعتر کدومه ؟ ( واسه خونه >>> اینترنت ، فیلم ، دانلود ........ )
THANX
سلام دوست من!
از همه سبکتر و سریعتر کدومه ؟ ( واسه خونه >>> اینترنت ، فیلم ، دانلود ........ )
ببینید شما باید توجه کنید که هر لینوکسی که می خواهید داشته باشید باید برنامه های مربوط به اون رو هم نصب کنید . یعنی این جور نیست که از ابتدا شامل هر چیزی باشد. شما نگاه به راحتی کار و استفاده شخصی تون کنید.
ممکنه شما از یک توزیع خوشتون بیاد و یکی باز از اون خوشش نیاد . در اینترنت جستجو کنید و screenshot های مربوط به هر توزیع رو ببینید. البته ملاک اصلی تون این ها نباید باشد.
موفق باشید.
takman_236
18-04-2010, 18:27
به نظر من بهترین Open Suse هستش عالیه.
هم Stable هست هم گرافیکه خوبی داره
Fedora بیشتر برای سرور ها به کار میره و خیلی واسه HomeUse استفاده نمی شه . البته اگر لینوکس کار باشی Fedora بهترینه
ممنون دوست خوبم
راستش اصلا تم و خوشکلی واسم مهم نیست ...
برنامه های زیر رو فقط میخوام
یه مولتی پلیر خوب واسه فیلم و موسیقی ( زیرنویس ) مثه KMPlayer
یه برنامه مدیریت دانلود
مرورگر Mozilla Firefox
WinRAR
یه آنتی ویروس خوب مثه Nod32
یه برنامه رایت
برنامه خواندن فایل های PDF , EXL
حال و حوصله بازی رو هم ندارم ، پس واسه بازی نمیخوام .
میخوام سریعتر از XP باشه
بازم ممنون
سلام دوست من!
یه آنتی ویروس خوب مثه Nod32لینوکس اصلا به آنتی ویروس نیازی نداره و شما بدون هیچ مشکلی وب گردی کنید و دانلود و ....
برنامه خواندن فایل های PDF , EXLشما نیاز openoffice خوهی داشت اما انتظار این رو نداشته باشید که همانند microsoft office کامل و غنی باشه. البته اگر باز هم نیاز به مایکروسافت آفیس است مشکلی در استفاده از اون وجود نخواهد داشت.
میخوام سریعتر از XP باشهاین مورد کمی جای بحث داره. اون اینکه اکثر لینوکس ها حاوی پکیج های باینری هستند یعنی پکیج هایی آمده که اصلا نیازی به کامپایل ندارند. کلا این نوع پکیج ها بر اساس i386 طراحی و تولید میشن. البته در بعضی موارد هم کمی تفاوت پیدا می کند.
اگر میخواهید سیستمی مبتنی بر سخت افزار خودتون داشته باشید و متناسب با اون سرعت اجرا برنامه ها و stability افزایش پیدا میکنه شما نیاز به لینوکسی خواهید داشت از ابتدا با کامپایل تمامی برنامه ها ساخته شود .
موفق باشید.
ubuntu نصب کنید ! یا openSuse
capitan black
18-04-2010, 20:33
حالا به جز اوبونتو و مینت کودوماشون رو میشه در کنار ویندوز نصب کرد که نیاز به تغییر فرمت پارتیشن نباشه؟..اخه اوبونتو راحت با ntfs مچ میشه...
takman_236
19-04-2010, 09:11
این تجربه منه
با یک لپ تاپ با این خصوصیات Opensuse 11 رو اجرا کردم و خوب جواب داده
Ram:1GB
CPU:1.5Ghz
VGA:64mb
خیلی خوبه محیط روهم Gnome بذار میشه مثله جت!
eaw_Master
19-04-2010, 10:53
در مورد دوست خوبمون که خواستن
یه پلیر
یه آنتی ویروس
یه آفیس و اینجورچیزا داشته باشه
پیش فرض اصولا بجز آفیس دراو که شبیح به محیط پاور پوینته چیز دیگه ای نداره یه پلیر ساده هم داده که حتی ام پی تری پخش نمی کنه
شما در کنار هر کدومش باید یه اینترنت پر سرعت داشته باشی تا هر چی نیاز پیدا کرد مثلاٌ پلوگین پخش ام پی تری یا همون نرم افزارKMPlayer رو نصب کنی
در ضمن معادل برنامه ها هست ولی خودشون نیستن
شما برای دیدن و حتی ویرایش فایلهای PDF می تونی برنامه بگیری
راستی آنتی ویروسم داره اما احتمالا به کارت نیاد
فایروالم داره
در کل معادل زیاد داده
اما مهم اینه که ای خدا
کسی درست جواب مارو نداده
این که می گین یارو اگه لینوکس کار باشه (Fedora) خوبه منطقی نیست
چون
همه این سیستم ها هستشون لینوکسه بنابراین پوری فرقی نداره
هر کدومشون رو یه چیز وقت گذاشتن
گرافیک
امنیت
سرور
دسکتاپ
کدومشون بیشتر نزدیک به Desktop هست ؟
ماشاالله چون پدر مادر نداره نسخش زیاده
Debian
Fedora
Kubuntu
Ubuntu
Max Os که فقط روی سخت افزار Apple جواب میده
Mandriva
OpenSuse
کدومش بیشتر بدرد کامپیوترهای رومیزی می خوره + راه اندازی یه LAMP و Samba سرور در حد کار با PHP و شبکه
البته فعلاٌ دارم از سایت OpenSuse ورژن 11.2 رو میگیرم اما یه دلیل یا یه پیشنهاد خوب لازمه
کدومشون بیشتر نزدیک به Desktop هست ؟
ماشاالله چون پدر مادر نداره نسخش زیاده
Debian
Fedora
Kubuntu
Ubuntu
Max Os که فقط روی سخت افزار Apple جواب میده
Mandriva
OpenSuse
ک
سلام.
ببین اول اینکه mac os اصلا لینوکس نیست، و سیستم عاملی جدا بر پایه یونیکس هست. پس بحث اون جداست.
ولی در مورد کدام توزیع، راحت بگم سلیقه ای هست بیشتر تا حرفه ای، شما هر توزیعی رو می تونید مانند توزیع دیگری بکنید! چون بشتر این توزیع ها(یا بهتر بگم همشون) از کرنل لینوکس استفاده می کنند و فرقی نمی کنند، برای همین من به شما اوبونتو رو پیشنهاد می کنم، خودم خیلی از توزیع ها رو حتی اگه شده برای 2-3 ساعت تجربه کردم، ولی تا به امروز با دو توزیع موندم، دبیان ( که خیلی دوستش دارم! نمی دونم هم چرا!) و اوبونتو که توزیع اصلی من هست و دیگه کم کم داریم به پنجمین سالگرد آشناییمون نزدیک میشیم:46: برای همین از جانب من اوبونتو خوبه! مشکلات دبیان رو هم نداره هر 6-7 ماه یکبار هم یک نسخه منتشر می کنه که خیلی عالی هست.
ولی باز ممکن هست شما از اوبونتو خوشتون نیاد و به مثلا فدورا گرایش داشته باشید، همه رو نصب کنید و ببنیند سلیقتون به کدام نزدیکتره!
از نظر من، سابایون هم توزیع خوبی هست، گرچه من 1 هفته فقط برای تست باهاش کار کردم!
سلام دوست من!
شما هر توزیعی رو می تونید مانند توزیع دیگری بکنید!اگر منظورتون از لحاظ ظاهری باشه حرفتون درسته ولی اگر بخواهیم یک کم دقیقتر به موضوع نگاه کنیم تفاوت های فاحشی بین انواع لینوکس وجود داره. مثلا تو نصب هر پکیج تو هر لینوکس هر کدوم متد مخصوص به خودش رو داره مثلا یکی از rpm یا یکی از سورس و یا ... .
شما هیچ وقت نمی تونید مثلا توزیع تون رو براساس فدروا بکنید و یا توزیعتون رو براساس توزیع های دیگه بکنید و ساختار هر لینوکسی الزاما به کرنل اون وابسته نیست. ابته نقش کرنل رو نمیشه نادیده گرفت.
گاهی کامپایلر و گاهی زبان برنامه نویسی استفاده شده در یک لینوکس بسیار مهمه. اینها همه فاکنور هایی هستند که تو هر توزیع مهم اند. وگرنه اونجوری اصلا توزیع ها همشون یکیی میشند و مثلا همشون میشدند اوبونتو!
راحت بگم سلیقه ای هست بیشتر تا حرفه اینمی دونم منظورتون دقیق از سلیقه چیه؟ اما کم کم همین سلیقه ها شخص باعت میشه که حرفه ای بشه. مثلا همین توریع یوبونتو واقعا نمیشه گفت بر اساس سلیقه است زیرا به نظر من توزیعی است که کار کردن باهاش راحته و کاربر دردسر کمتری در برابر مشکلاتش داره . یک مثال می زنم :
اگر یک زمانی gui یا همون واسط کاربری لینوکس رو بر دارند و یا لینوکسی همه قسمت هااش درست نباشه چقدر از کاربرای لینوکس اون وقت به اون پایبند میشند؟
موفق باشید.
eaw_Master
20-04-2010, 13:59
میشه یه رای گیری کنیم بالاخره اینجا کاربر سیستم عامل های اپن سورس زیاد داره اگه لطف کنین و تنها رای بدین خیلی ممنون میشم
1- Ubuntu
2- Kubuntu
3- Debian
4- OpenSuse
5-Fedora
خواهش می کنم شرکت کنید.
سلام دوست من!
اگر منظورتون از لحاظ ظاهری باشه حرفتون درسته ولی اگر بخواهیم یک کم دقیقتر به موضوع نگاه کنیم تفاوت های فاحشی بین انواع لینوکس وجود داره. مثلا تو نصب هر پکیج تو هر لینوکس هر کدوم متد مخصوص به خودش رو داره مثلا یکی از rpm یا یکی از سورس و یا ... .
شما هیچ وقت نمی تونید مثلا توزیع تون رو براساس فدروا بکنید و یا توزیعتون رو براساس توزیع های دیگه بکنید و ساختار هر لینوکسی الزاما به کرنل اون وابسته نیست. ابته نقش کرنل رو نمیشه نادیده گرفت.
گاهی کامپایلر و گاهی زبان برنامه نویسی استفاده شده در یک لینوکس بسیار مهمه. اینها همه فاکنور هایی هستند که تو هر توزیع مهم اند. وگرنه اونجوری اصلا توزیع ها همشون یکیی میشند و مثلا همشون میشدند اوبونتو!
نمی دونم منظورتون دقیق از سلیقه چیه؟ اما کم کم همین سلیقه ها شخص باعت میشه که حرفه ای بشه. مثلا همین توریع یوبونتو واقعا نمیشه گفت بر اساس سلیقه است زیرا به نظر من توزیعی است که کار کردن باهاش راحته و کاربر دردسر کمتری در برابر مشکلاتش داره . یک مثال می زنم :
اگر یک زمانی gui یا همون واسط کاربری لینوکس رو بر دارند و یا لینوکسی همه قسمت هااش درست نباشه چقدر از کاربرای لینوکس اون وقت به اون پایبند میشند؟
موفق باشید.
ببینید در مورد نصاب ها و فرمت ها درسته، اوبونتو بر پایه ی دبیان هست پس .deb رو می گیره، فدورا، زوزه و ... همه بر یک پایه ای نهاده شدند یا خودشون توزیع پایه هستند، ولی شما نام یک برنامه رو بگو که در فدورا نصب بشه و در اوبونتو نه! تمام این برنامه ها یک کد سورس دارند که درسته شاید در برخی مواقع با مشکل همراه باشه ولی نصبش حتمی است.
بنابراین بله، شما نمی تونید اوبونتو نصب کنید و بعد بکنیدش فدورا! اینکه واضح هست، ولی تمام برنامه ها و کارهای که در اوبونتو میشه انجام داد در فدورا هم میشه، اینکه نصاب و فرمت نصب فرق می کنند، که نمیشه دلیل اختلاف! پروژه ی Gnu/linux اصلا هدفش واحد سازی بود.
گفته میشه فلان توزیع مخصوص امنیت هست، درسته ولی در نگاه اول، وگرنه شما دبیان رو نصب کن و بعد سیستم رو تنظیم کن از اون امن ترین توزیع امن تر خواهد شد، کما اینکه رقابتی که بین ویندوز اکس پی، مک و اوبونتو 2 سال پیش بود رو فکر کنم هنوز در یادها باشه! اوبونتو 2 روز دوام آورد!
اتفاقا من منظورم ظاهر نبود، البته اونقدر هم باطن نبود! چون من دولوپر نیستم که برام مهم باشه کدام زبان نقش اساسی رو بازی می کنه، من یک کاربر هستم و نهایتا برام مهم باشه که چطوری می تونم سیستم رو خودم کامپایل کنم، و بعد از اون هم فکر کنم دیگه مساله روشن هست.
در مورد سلیقه، خوب حرف شما خودش سلیقه هست! یک کاربر از راحتی خوشش می آد، می ره جنتو نصب می کنه به سلیقه اش نمی اد پس می ره به سمت مثلا فدورا، یک کاربر سلیقه اش درگیری و کنجکاوی توی سیستم هست اوبونتو نصب می کنه می بینه خیلی راحت کرده همه چیز رو، پس می ره به سمت مثلا جنتو! این سلیقه هست دیگه، نیست؟
در مورد اون مثالتون، چرا لینوکس، ویندوز با داشتن بیش از 90 درصد بازار سیستم عامل ها، به نظر شما اگر رابط کاربریش رو برداره! به نظر شما کسی ویندوز استفاده می کنه؟! :46:
میشه یه رای گیری کنیم بالاخره اینجا کاربر سیستم عامل های اپن سورس زیاد داره اگه لطف کنین و تنها رای بدین خیلی ممنون میشم
1- Ubuntu
2- Kubuntu
3- Debian
4- OpenSuse
5-Fedora
خواهش می کنم شرکت کنید.
fedora
fedora
fedora
regularuser
20-04-2010, 15:56
حذف شود .................................
undertaker_ss
21-04-2010, 22:49
1- Ubuntu
2- Kubuntu
3- Debian
4- OpenSuse
5-Fedora
خواهش می کنم شرکت کنید.
البته فدورا :31:
hamidreza.nayeri
24-04-2010, 23:06
سلام و خسته نباشید
همونطور که می دونید نسخه های توسعه داده شده بر پایه لینوکس بسیار زیاده
می خواستم بدونم کدومش بهتره
من فدورا لینوکسو 4 سال پیش نصب کردم اون زمان زیاد وارد نبودم 1 هفته نشد پاک شد اما
تصمیم قاطع گرفتم مهاجرت کنم
آبونتو رو هم جدیدن نصب کردم اگه اینترنت پر سرعت موجود باشه که بتونی سریع نسبت به نیازهات آپدیت کنی و نرم افزارهاشو بگیری کمبودی توش حس نکردم
اما بازم دوست دارم بدونم کدوم نسخه بهتره
OpenSuse
Feroda Redhat
Ubuntu
و یا ...؟
با تشکر قبلی
سلام دوست عزیز.
به نظر من، اصلا توی لینوکس، مهم نیست شما از کدوم توزیع استفاده کنید چون کما بیش همشون مثل همن، این بیشتر یک بحث شخصی و سلبقه ایه.
من خودم فدورا رو به همه ترجیح میدم، درسته که کار باهاش سخته، اما عوضش کل سیستم دستته، هر کاری دلت بخواد میتونی باهاش بکنی.
eaw_Master
25-04-2010, 08:53
من فدورا رو که جدیداٌ کار نکردم اما
Ubuntu رو نصب کردم محیطی مناسب داشت اما اینترنتی پر سرعت می خواست تا بشه نرم افزارهای مورد نیازش رو بگیری ، سرعت مناسبی هم داشت
Linux Mint رو هم گرفتم با بوت بالا می اومد اما روی سیستم نصب نمیشد سرعتش در حالت بوت نسبتاٌ خوب بود، محیطش مناسب بود، نرم افزارهای لازم رو همراش داشت اما نصب روی سیستم نصب نمی شد
OpenSuse رو نصب کردم با دسکتاپ KDE بسیار تا بسیار سنگین و بی تحرک بود محیطش خیلی زیبا بود،
یه نتیجه کلی که گرفتم این بود که حداقل فاصله ویندوز تا این سیستم عامل ها 4 سال هست
اما خودم به نوبه خودم دوست دارم از این سیستم عامل ها استفاده کنم به دلیل رایگان بودنشون
به نظر من Ubuntu با یک اینترنت پر سرعت می تونه جایگزین سیستم عامل ویندوز باشه البته بهتره مورد استفاده برنامه نویسا قرار بگیره، چون واقعاٌ هنوز این سیستم عامل ها نمی تونن به سیستم عامل های مناسب برای کاربری همه کاربرها باشند.
شاید بپرسید چطور دات نت کارها که برنامه نویسن از این سیستم عامل استفاده کنم
می تونم بگم برن یه تحقیقی در مورد Mono بکنن
کامل و کاملاٌ قابل جایگزینی با Visual Studio مایکروسافت
من همچند بار استارت کا ر را زده م تا برم سمت لینوکس ولی نشد که نشد
به نظر شما من که کاربر درجه ویندوز هستم کدام مورد برام مناسب هستش که در کنار ویندوز از آن استفاده کنم
hamidreza.nayeri
26-04-2010, 10:15
من فدورا رو که جدیداٌ کار نکردم اما
Ubuntu رو نصب کردم محیطی مناسب داشت اما اینترنتی پر سرعت می خواست تا بشه نرم افزارهای مورد نیازش رو بگیری ، سرعت مناسبی هم داشت
Linux Mint رو هم گرفتم با بوت بالا می اومد اما روی سیستم نصب نمیشد سرعتش در حالت بوت نسبتاٌ خوب بود، محیطش مناسب بود، نرم افزارهای لازم رو همراش داشت اما نصب روی سیستم نصب نمی شد
OpenSuse رو نصب کردم با دسکتاپ KDE بسیار تا بسیار سنگین و بی تحرک بود محیطش خیلی زیبا بود،
یه نتیجه کلی که گرفتم این بود که حداقل فاصله ویندوز تا این سیستم عامل ها 4 سال هست
اما خودم به نوبه خودم دوست دارم از این سیستم عامل ها استفاده کنم به دلیل رایگان بودنشون
به نظر من Ubuntu با یک اینترنت پر سرعت می تونه جایگزین سیستم عامل ویندوز باشه البته بهتره مورد استفاده برنامه نویسا قرار بگیره، چون واقعاٌ هنوز این سیستم عامل ها نمی تونن به سیستم عامل های مناسب برای کاربری همه کاربرها باشند.
شاید بپرسید چطور دات نت کارها که برنامه نویسن از این سیستم عامل استفاده کنم
می تونم بگم برن یه تحقیقی در مورد Mono بکنن
کامل و کاملاٌ قابل جایگزینی با Visual Studio مایکروسافت
فدورا هم احتیاج به اینترنت پرسرعت داره، گاهی از اوقات باید تا بیشتر از صد مگ دانلود کنید برای آپدیت که البته با تکنولوژی yum-presto مقدارش خیلی کم میشه، اما برای بسته هایی که توی مخازنتون ندارید، این تکنولوژی کارایی نداره و دوباره همون میشه.
به نظر من، اصلا سیستم عامل هایی مثل لینوکس، هیچ وقت مثل ویندوز نمیشن، هرچقدر هم پیشرفت کنن. چون ویندوز برای بالا بردن راحتی کاربر، خیلی از مسائل امنیتی رو زیر پاش میگذاره، اما هسته لینوکس این اجازه رو نمیده در کنار اینکه لینوکس، تنوع خیلی زیادی داره در نوع برنامه هایی که دارن روش اجرا میشن، برای همینم برای برنامه نویس هایی که میخوان برنامه نویسی کنن، سخته که بیان نرم افزاری بنویسن که روی همه سیستم ها به یک شکل اجرا بشه.
البته شما حتما این رو هم میدونید که هنوزم که هنوزه، بهترین روش برای نصب مطمئن یک نرم افزار، نصب از روی سورس هست که به شدت سخته و تجربه می خواد و ... که به دلیل همون مسائل بالا به وجود میاد.
مثلا من خودم روی لپ تاپم، با بسته alsa که به صورت پیش فرض روی سیستم نصب شده مشکل دارم، یعنی جک و اسپیکر با هم نمیتونن کار کنن و فقط یکیشون در هر بار بوت شدن کار میکنه و بعضی از اوقات حتی هیچ کدوم کار نمیکنن، اما وقتی همین alsa رو از روی منبع نصب میکنم، مشکلم برطرف میشه و کاملا درست کار میکنه این هم به خاطر همون موضوعیه که گفتم.
hamidreza.nayeri
26-04-2010, 10:18
من همچند بار استارت کا ر را زده م تا برم سمت لینوکس ولی نشد که نشد
به نظر شما من که کاربر درجه ویندوز هستم کدام مورد برام مناسب هستش که در کنار ویندوز از آن استفاده کنم
بستگی داره که توی ویندوز دقیقا چکار میکنید، مثلا اگر گیمر حرفه ای هستید، هیچ کدوم. اگر برنامه نویسی میکنید، به نظرم امثال فدورا خیلی بهترن برای برنامه نویسی، برای کارهای مالتی مدیا، نمیدونم ولی فکر میکنم اوبونتو بهتر باشه و ....
البته الان هم نمیشه همه توزیع های لینوکسی رو مثل هم دونست، یک توزیع هایی مثل فدورا و اوبونتو، خیلی جلوتر و پیش رفته تر از بقیه توزیع ها هستند، در کنار اینکه پشتیبانی خیلی خوبی رو هم ارائه میدن حتی به زبان فارسی.
همین فدورا و اوبونتو، انجمن های رسمی توی ایران دارن.
به نظرم شما به سراغ توزیع های خیلی نامحبوب نرید بهتره، چون ایشالا میاید و میبینید این پشتیبانی توی لینوکس خیلی اهمیت داره.
eaw_Master
27-04-2010, 08:00
جداٌ میگم کلی با OpenSuse ور رفتم اما در عین زیبایی مثل ویندوز قسمتاش قابل تفکیک نیست و به نظر من اصلاٌ دنبالش نرید
Ubuntu رو واقعاٌ خوشم اومد
regularuser
05-05-2010, 09:31
حذف شود .................................
سلام
من می خوام برنامه نویسی لینوکس رو آغاز کنم یعنی لینوکس رو گسترش بدم
و در اصل نیاز اصلیم سورس قابل فهم و البته جدید بودن این سیستم عامل هست!
و می خوام بهترین گرافیک ظاهری رو هم داشته باشه و برنامه هاش بیش تر قابل دسترس باشن مخصوصا برای 64 بیتیش .
شما کدام توزیع رو به من پیشنهاد می کنید؟:11:
لطفا یکی کامل و واضح راهنمایی کنه
سلام
من می خوام برنامه نویسی لینوکس رو آغاز کنم یعنی لینوکس رو گسترش بدم
و در اصل نیاز اصلیم سورس قابل فهم و البته جدید بودن این سیستم عامل هست!
و می خوام بهترین گرافیک ظاهری رو هم داشته باشه و برنامه هاش بیش تر قابل دسترس باشن مخصوصا برای 64 بیتیش .
شما کدام توزیع رو به من پیشنهاد می کنید؟:11:
شما نگفتید کدام بخش از لینوکس رو می خواهید گسترش بدید، به نظر من چون در ایران هستید با تیم گسترش دهنده ی پارسیکس تماس بگیرید و با اونها وارد همکاری بشید، بهترین راه هست.
شما نگفتید کدام بخش از لینوکس رو می خواهید گسترش بدید، به نظر من چون در ایران هستید با تیم گسترش دهنده ی پارسیکس تماس بگیرید و با اونها وارد همکاری بشید، بهترین راه هست.
من چندان کاری با ایران ندارم و احتمالا یادگیری رو از کتاب linux development از robert love شروع خواهم کرد
خیلی برام مهمه که توزیعی که انتخاب می کنم پشتیبانی بالا و بالا ترین جنبه ای گرافیکی(دسکتاپ و بازی) را نسبت به توزیع های دیگه داشته باشه.(راستی تمرکز اون کتاب که گفتم روی نسخه 2.6 هسته اصلی لینوکس هست)
منتظر جوابم:11:
یا من سوال سختی پرسیدم یا اینقدر آسون پرسیدم که اگه استادان جواب بدهند کلاسشون پایین میاد:20:
danial_848
26-05-2010, 10:45
من که فکر نمیکنم تفاوت قابل توجهی وجود داشته باشه. بازی بهطور تخصصی اگر منظورتونه، چند توزیع خاص براش هست. گرافیک هم که در توزیعهای مختلف به نظر من تفاوت محسوسی به شکلی که شما دنبالشین وجود نداره. از این جا هم میتونید کمک بگیرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m a j r i x
26-05-2010, 17:56
یا من سوال سختی پرسیدم یا اینقدر آسون پرسیدم که اگه استادان جواب بدهند کلاسشون پایین میاد:20:
نوع سوال مهم نیست موضوع چندین چندین بار پرسیدن هستش
کافیه همین انجمن خودمون رو سرچ کنید
دیگه گوگل بجای خودش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.