PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ovi , GPS , Navigatpr در یک نگاه !

mory_fun
17-04-2010, 13:05
سلام آقایون میخواستم یه چیزای مختصر و خلاصه برای Ovi , GPS , Navigator برای من بگین همراه با ارتباطاشون بین یکدیگر ممنون میشم کامل بگین و آدرس تاپیک ندین . :10: :40:

ali racer
17-04-2010, 16:03
Navigator
یعنی هدایت کننده
پسوند چند مدل از گوشی های نوکیا بود که بر قابلیت های جی پی اس و مسیر یابی تاکید داشتند
تو صنعت موبایل به معنی راهیابی به وسیله جی پی اس هستش
حالا بوسیله برنامه های مختلف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GPS
سیستم موقعیت یاب جهانی
با استفاده از 24تا36 ماهواره در اطراف زمین در حال گردش هستند
این یکی از ماهواره های جی پی اسه

Ovi
کلیه ی خدمات نوکیا که بوسیله اینترنت به یوزر ها خدمات داده میشه
مثل آپدیت فریمور گوشی گرفته تا فروش برنامه و بازی و تم
و یا در دسترس قرار دادن نقشه های جی پی اس

mory_fun
17-04-2010, 16:06
دمت گرم داداش اگه میشه بیشتر درباره ارتباط بین اینا بگین ممنون میشم !

apolixx
17-04-2010, 20:29
میشه راجع به نقشه هم بگی.یعنی gps و که استفاده میکنی هزینه داره واسه نقسه؟یعنی داری نقشرو یا سرعتت رو و.. رو نگاه میکنی هزینه می افته؟و اگر هزینه داره چقدر میشه؟

o.city
18-04-2010, 23:57
میشه راجع به نقشه هم بگی.یعنی gps و که استفاده میکنی هزینه داره واسه نقسه؟یعنی داری نقشرو یا سرعتت رو و.. رو نگاه میکنی هزینه می افته؟و اگر هزینه داره چقدر میشه؟
سلام.GPS مجانیه و با هر دستگاهی که GPS رو پشتیبانی کنه می تونید ازش استفاده کنید.با دانلود کردن نقشه مکانی که در آن هستید از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای موبایل خودتون می تونید موقعیت خودتون رو در کره زمین مشخص کنید و با استفاده از سیستم هدایت کننده نقشه که از GPS استفاده می کنه می تونید به هر کجا که خواستید برید با راهنمای صوتی که اون رو هم باید از همین سایت دانلود کنید.
شما اسم گوشیتون رو بگید تا بتونیم کمکتون کنیم

mory_fun
24-04-2010, 18:39
'گوشی من که 5800 هست این طور به نظرو رسید کهOVi فقط امکانات GPS رو فراهم میکنه درسته؟

mory_fun
26-04-2010, 18:51
ovi نقشه GPS هست ؟ بیشتر توضیح بدین

arsess2012
28-04-2010, 20:25
یه سوال:::::::
بهترین جی پی اس بین کل گوشی ها واسه کدوم گوشی هست؟؟؟؟؟
و آیا جی پی اسی هست که تصاویر گوگل مپ را به صورت سه بعدی و قابلیت ماکن یابی به طور خوب نشون بده؟؟؟

keshmeshpolo
04-05-2010, 23:54
سلام میخوام بدونم GPS کدوم گوشی ها(مارک و مدل ) بهتر جواب میده و GPS کدوماشون آشغاله؟

:20::20::question::question::3:

roteal2007
05-05-2010, 10:55
سلام میخوام بدونم GPS کدوم گوشی ها(مارک و مدل ) بهتر جواب میده و GPS کدوماشون آشغاله؟

:20::20::question::question::3:

اینطور که پیداست 5800 خوبه
X6 خوبه
جی پی اس HTC خوبه جی پی اس بد هم وجود نداره شاید این چیزی که ما بهش میگیم بد دیر کانکت شدن به ماهواره باشه که اونم به شرایط جغرافیایی مربوط میشه.
توصیم اینه یه گوشی بخری که بتونی از GPS به نحو احسنت استفاده کنی

amir200812
05-05-2010, 12:11
اینطور که پیداست 5800 خوبه
X6 خوبه
جی پی اس HTC خوبه جی پی اس بد هم وجود نداره شاید این چیزی که ما بهش میگیم بد دیر کانکت شدن به ماهواره باشه که اونم به شرایط جغرافیایی مربوط میشه.
توصیم اینه یه گوشی بخری که بتونی از GPS به نحو احسنت استفاده کنی

دیر کانکت شدن هم با استفاده از نرمافزار های دیگه تا حد زیادی بهتر میشه، ولی مشکل کلی GPS ها در ایران چیز دیگه ای هست!
امواجی که ایران بعنوان نوعی سپر "ضد موشک" ازش استفاده میکنه باعت تداخل در کار GPS ها میشه!
(تا جایی که میدونم موشک های کروزی هست که GPS دارند و با GPS مسیر حرکت رو تشخیص میدن و در ارتفاع کم از سطح زمین حرکت میکنن در حد چند متر بالاتر از زمین و مداوم در حال تغیر ارتفاع هستند، به همین دلیل نمیشه با سیستم های رهگیری موشک و پدافند هوایی باهاشون درگیرد شد! این سیستم این موشک هارو زمین گیر میکنه! مثلا من وقتی با ماشین در مسیر تبریز---ارومیه سفر میکنم همیشه در نزدیکی تبریز و خود تبریز امواج ناپایدار میشه! ولی در طول جاده هیچ مشکلی براش پیش نمیاد! همچنین در شهر ارومیه، ولی کمتر!

به همین دلیل در خارج از شهر خیلی خیلی سریعتر و بهتر جواب میده! حتی در موقیت جغرافیایی نامناسب و در حال حرکت!

Nava4
05-05-2010, 19:14
سلام اگه ممکنه آموزش کامل راه اندازی و نصب نقشه تهران روی گوشی e62 بزارین ممنون

saeed_h1369
09-01-2011, 01:47
من یه c3 خریدم امروز بعد واسه ovi میزنم روش منو ها باز میشه اما همش خالیه هیچی توش نیس که من مثلا یاهو مسنجری چیزیو انتخاب کنم :( چی کار کنم ؟:(