مشاهده نسخه کامل
: تغییر زمان ساعت ویندوز
من روی سیستم دو ویندوز XP و SEVEN دارم و روی هر دو سیستم عامل هم کسپرسکی نصب کرده ام و قابل آپدیت هست . در ضمن ویندوزها هم آپدیت میشن حال مشکل من اینه که مرتب ساعت زمان واقعی رو نشون نمیده و مرتب زمان رو بروز میکنم و باز هم درست نمیشه
مشکل از کجاست ؟
اگر تنظیمات زمان رو دست کاری نکرده باشی (منطقه زمانی رو تهران باشه) و موقع ای که سیستم روشن هست زمان رو به درستی نشان میده /به احتمال زیاد باطری مادربورد را باید تعویض کنی
UP-SNAKE
17-04-2010, 13:28
به تنظيماتش که دست نزدی؟ ، اگه نزدی اينجوری درست ميشه واسه 7 رويه ساعت کليک کن بعد change time و بعد change time zone بعدشم تيکه automatically رو بردار
xeNociDe
17-04-2010, 15:32
دقیقاً....
ولی اگر بتونی از طریق تنظیمات ایتدایی ویندوز ( یعنی موقع بالا اومدن رایانه DEL رو بزنی! ) زمان رو عوض کنی حتی با عوض کردم OS هم همون ساعت میمونه.
joe_satriani
17-04-2010, 17:06
من روی سیستم دو ویندوز XP و SEVEN دارم و روی هر دو سیستم عامل هم کسپرسکی نصب کرده ام و قابل آپدیت هست . در ضمن ویندوزها هم آپدیت میشن حال مشکل من اینه که مرتب ساعت زمان واقعی رو نشون نمیده و مرتب زمان رو بروز میکنم و باز هم درست نمیشه
مشکل از کجاست ؟
شايد دوست عزيز مشكل از باطري بايوس هست؟ باطريش تمام شده و نميتونه تنظيمات ساعت رو نگهداري كنه و هي ريست ميشه!
xeNociDe
18-04-2010, 15:02
مشکل اونقدر ها هم ساده نیست من رفتم یک سرچی تو اینترنت زدم برای حلش مقاله 35 صفحه ای زده بودند!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.