PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمايي براي استفاده از برنامه Cool Edit Pro 2.1

fakhri01
09-04-2006, 18:43
سلام

در قسمت درخواست نرم افزار، يكي از دوستان برنامه اي را خواست كه بوسيله ي آن بتوان صداي خواننده را از موسيقي جدا كرد كه آدرس دريافت برنامه Cool Edit Pro 2.1 قرار داده شد. من اين برنامه را دانلود و سپس آنرا نصب كردم ولي هر چقدر با آن كلنجار رفتم نتوانستم از آن استفاده كنم. لطفا مرا راهنمايي كنيد.

با تشكر

پتاس
10-04-2006, 22:31
در مورد نرم افزار دايركتور اطلاعات داريد؟

شهین
30-08-2006, 23:48
بابا توی پی سی ورلد کسی جواب کسیو نمیده

Dj Sasan
31-08-2006, 01:43
اونی که شما می گین صدای خواننده رو از آهنگ جدا کنه توسط نرم افزار Karaoke انجام می شه البته کاملا هم جدا نمی کنه و شما می تونین با نرم افزارهایی مثل همون Cool Edit هم این کارو بکنین ولی نسبت به نرم افزار Karaoke یکم مشکله. من خودم با Cool Edit یکم کار کردم ولی Sound Forge رو همشونه و فعلا با Sound Forge کار می کنم. خوب یه توصیه ای برا شما دارم که اگر هدفتون فقط جدا کردن صدای خواننده از آهنگ هستش همون نرم افزار Karaoke رو بگیرین و باهاش کار کنین.

mdchicho
31-08-2006, 10:23
خوب مثل اينكه اينجا جاي منه چون اين نرم افزار رو من معرفي كردم . خوب شما سوال خودت رو راجع به برنامه بپرس من هم جواب مي دهم . در ضمن كار با برنامه بسيار راحته . فقط فايت رو باز كن و هركاري مي خواهي انجام بده .در هر صورت من چند سالي با اين برنامه كار كردم و مي كنم اگر سوالي باشه در خدمتم