ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرص سوخت power pill

daneshjooyan
16-04-2010, 17:17
با سلام
كسي در مورد قرص سوخت يا همون power pill اطلاعي داره ؟؟ به نظرتون ارزش خريد داره و قيمتش الان چند هست؟؟
چون من يه ماه مي شه از اين دستگاه هاي كاهنده سوخت به قيمت 20 هزار خريدم ولي به نظرم در مقابل اون همه تبليغ زياد فرقي نكرد براي همين حساس هستم بدونم اين قرصا خوب جواب دادن يا نه و كسي استفاده كرده و مراكز خريدش كجاست؟؟
با تشكر

MCI
21-04-2010, 14:22
مگه همچین قرص هایی هست تو بازار
توضیح میدی در موردش؟

آرنولد بابام زینگر
21-04-2010, 17:59
کسی اسم این قرصو میدونه :

یه قرصی هست که قبل از زدن بنزین در باک میگذارن بعد بنزین میزنن

دیگه ماشین صدا نمیده

چیه ؟؟

MCI
21-04-2010, 19:20
منظورت از اینکه دیگه ماشین صدا نمیده چیه؟

آرنولد بابام زینگر
21-04-2010, 21:12
راستش من یه دوستی داشتم 206 تیپ 3 داشت هر از مدتی قبل از اینکه بخاد در باک بنزین جدید بزنه از این قرص مینداخت تو باک و ماشین دیگه صدا نمیداد . صدای موتور و اینکه اصلا احساس نمیکردی ماشین رونه مثه اینه که داخل ماکسیما نشستی

حالا دیگه ون نیستش ازش بپرسم

دوتم میگفت اگه هر 4 باک یکبار که بخای بنزین بزنی خیلی خوبه

hamed malekpour
22-04-2010, 09:34
من این تبلغ را کانال ماهواره ترکییه دیده ام که در ایران هم موجوده که شماره تلفن تبریز را اعلام می کنه به نظر من قیمتش حدود30تومان باشه ولی در ترکیه این محصول را زیاد تبلیغ می کنند.

daneshjooyan
25-04-2010, 17:01
نه بابا اين قرصا مصرف بنزين رو كم مي كنه و بنزين راحت و بهتر مي سوزه و آلودگي كمتر مي شه و اكتان بنزين رو تا 95 درصد مي بره بالا خلاصه چيز خوبي به نظر مي يا د چون توي خيلي از كشورها استفاده مي شه

D r i v e r
26-04-2010, 00:03
نه بابا اين قرصا مصرف بنزين رو كم مي كنه و بنزين راحت و بهتر مي سوزه و آلودگي كمتر مي شه و اكتان بنزين رو تا 95 درصد مي بره بالا خلاصه چيز خوبي به نظر مي يا د چون توي خيلي از كشورها استفاده مي شه
همونطور که خودتون گفتین تا حدودی عدد اکتان رو بالا میبره ولی برای بنزین افتضاح ایران نه تا 95
کیفیت بنزین رو که نمیتونه بالا ببره! میتونه؟
بهتره به جای استفاده از این قرص ها از بنزین سوپر استفاده بشه و تقریبا هر 6000 کیلومتر صافی بنزین عوض بشه
موفق باشین

daneshjooyan
26-04-2010, 16:32
همونطور که خودتون گفتین تا حدودی عدد اکتان رو بالا میبره ولی برای بنزین افتضاح ایران نه تا 95
کیفیت بنزین رو که نمیتونه بالا ببره! میتونه؟
بهتره به جای استفاده از این قرص ها از بنزین سوپر استفاده بشه و تقریبا هر 6000 کیلومتر صافی بنزین عوض بشه
موفق باشین

ولي من شنيدم كه اتفاقا با بنزين هاي اكتان پايين بهتر جواب مي ده يعني توي هر بنزيني با هر اكانتي كه بندازيش اكتانشو مي كنه 95 يعني چه اكتان بنزين 75 باشه چه 90 بعد از انداختن قرص مي شه هردوشون 95 !!! البته اينو توي اطلاعاتشون نوشتن و نمي دونم چقدر صحت داره ولي توي تبليغاتش نوشتن كه از هر موادي بهتر جواب داده و در شرايط خيلي خاصي توليد مي شه

farshad bugatti
26-04-2010, 16:55
این قرص ها وقتی تاثیر دارند که به طور مداوم استفاده بشه وگر نه با یکی دو بار تاثیری نداره...

D r i v e r
26-04-2010, 19:05
ولي من شنيدم كه اتفاقا با بنزين هاي اكتان پايين بهتر جواب مي ده يعني توي هر بنزيني با هر اكانتي كه بندازيش اكتانشو مي كنه 95 يعني چه اكتان بنزين 75 باشه چه 90 بعد از انداختن قرص مي شه هردوشون 95 !!! البته اينو توي اطلاعاتشون نوشتن و نمي دونم چقدر صحت داره ولي توي تبليغاتش نوشتن كه از هر موادي بهتر جواب داده و در شرايط خيلي خاصي توليد مي شه
این مورد رو نمیدونم
ولی من مدتی قرص های داینو تب رو استفاده میکردم
بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که بنزین سوپر بهتر از این قرص ها جواب میده
و اینکه این رو در نظر داشته باش که کیفیت بنزین رو بالا نمیبره و نمیتون آشغال و ... که ازش جدا کنه
به صرفه تر اینه که از بنزین سوپر به طور مداوم استفاده بشه

این قرص ها وقتی تاثیر دارند که به طور مداوم استفاده بشه وگر نه با یکی دو بار تاثیری نداره...
فرشاد میشه دلیلت رو بدونم؟

farshad bugatti
27-04-2010, 15:19
فرشاد میشه دلیلت رو بدونم؟

یه بار یک برنامه ی خارجی تو ماهواره نشون میداد (دوبله فارسی بود) که ماشینا رو با دستگاه تست میکردن مثلا یک بار در حالت اینکه از مکمل استفاده کرده و یک بار هم در حالت معمولی .... این کار رو چند بار و روی چند ماشین و از مکمل های معروف شرکت های مختلف استفاده کردند نتیجه اینو نشون داد وقتی یک بار از این استفاده میشد علاوه بر اینکه بازده موتور بهتر نمیشد بلکه افت هم میکرد...!!!! این کارو دو سه بار انجام دادند بالاخره به نتیجه رسیدند که با یک بار نتیجه ای نمیده اگه به صورت مداوم انجام بگیره تاثیر داره.
البته اگه با بنزین سوپر استفاده بشه خوبه نه با این بنزین مزخرف!

D r i v e r
27-04-2010, 16:57
یه بار یک برنامه ی خارجی تو ماهواره نشون میداد (دوبله فارسی بود) که ماشینا رو با دستگاه تست میکردن مثلا یک بار در حالت اینکه از مکمل استفاده کرده و یک بار هم در حالت معمولی .... این کار رو چند بار و روی چند ماشین و از مکمل های معروف شرکت های مختلف استفاده کردند نتیجه اینو نشون داد وقتی یک بار از این استفاده میشد علاوه بر اینکه بازده موتور بهتر نمیشد بلکه افت هم میکرد...!!!! این کارو دو سه بار انجام دادند بالاخره به نتیجه رسیدند که با یک بار نتیجه ای نمیده اگه به صورت مداوم انجام بگیره تاثیر داره.
البته اگه با بنزین سوپر استفاده بشه خوبه نه با این بنزین مزخرف!
فکر کنم اون چیز دیگه ای بوده و برای افزایش عدد اکتان نبوده
مثلا شستشو دهنده ها!
چون وقتی عدد اکتان بالا بره خوب بنزین هست و میسوزه ومیره پیکارش چیزی برای بعدا نمیمونه