PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بودجه 70 میلیارد تومانی برای اینترنت ملی



mahdishata
16-04-2010, 14:25
بودجه پروژه شبكه ملي اينترنت حدود 70 ميليارد تومان است كه عمليات نصب تجهيزات اين پروژه در حال پيشرفت بوده و در شهريور ماه سال جاري بعد از انجام عمليات نصب و اقدامات مورد نياز اجرايي مي‌شود.

محمدعلي آريانيان، معاون فن‌آوري اطلاعات شركت ارتباطات زيرساخت، در گفت‌وگو با ایسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: اين شبكه براي تقاضاهاي پهناي باند اينترنت و اينترنت است، البته در حال حاضر مشكلي در رابطه با تقاضا نداريم، ولي تقاضا در آينده افزايش مي‌يابد و ميزان آن قابل پيش‌بيني نيست، اما با اجرايي شدن اين پروژه هر ميزان پهناي باندي قابل تامين است.

معاون فن‌آوري اطلاعات شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد كه ‌اين شبكه پهناي باند مورد نياز براي رسيدن به دولت الكترونيكي، سلامت الكترونيكي يا ويدئو درخواستي را تامين مي‌كند و با ايجاد آن كل بانك‌هاي ما به صورت الكترونيكي تبادلات خود را انجام مي‌دهند.

وي ادامه داد: با اين شبكه و راه‌اندازي اين پروژه هر نوع بازي رايانه‌اي به‌صورت اينتراكتيو در شبكه انجام مي‌شود و هر نوع تبادل علمي بين كتابخانه‌ها و دانشگاه‌هاي ما به سرعت قابل انجام است.
itiran.com

Andaron
16-04-2010, 20:01
این کار قرار بود همین مهر ماه انجام شه

Cleeev
16-04-2010, 20:07
تف........... دوستان دقت کنید اینترنت میلی رو با اینترانت ملی اشتب نگیرید... یکمی روش فکر کنید خودتون میفهمید هدفش چیه... اینترنت ملی = سایت ها و سرورهای تأیید شده داخلی و خارجی توسط ارشاد

پهنای باند زیاد و ارزون، فقط برای سایت های تأیید شده ارشاد... واسه بقیه دنیا برید با همون 128 بمیرید...!

برادران بcg کلی به مخشون فشار آوردن که چه ghـی بخورن تا هم پهنای باند زیاد بدن و هم از رفتن و دیدن سایت های نzaم کش و ویدئوهای آنلاین و شبکه های اجتماعی آزاد جلوگیری کنن... و به جای اینهمه زحمت و هیتلر کردن سایتا، سایتا بیان ازشون اجازه بگیرن که بیان تو... اینجوری خیلی احساس گنده بودن میکنن... تازه ـشم با تعویض واژه هیتلرینگ با تأییدینگ، این واژه حساسیت برانگیز رو از واژه نامه حذف میکنن... :27:

mehryazdan
16-04-2010, 20:09
خدا به دادمون برسه

ferdfe
16-04-2010, 20:15
اگر حرفی بزنم می ترسم اینبار بن بشم :5:

alex_pk
16-04-2010, 20:19
سلام
اینترنت ملی منظور اینه که کلا به سایت هایی که خودشون میدن فقط دسترسی داریم؟

آیا این ئاینترنت ملی اجباریه؟یعنی اگر بخواهیم میتونی از همین اینترنت عادی خودمون هم استفاده کنیم یا بالاجبار باید از همونایی که دولت میده استفاده کنیم؟

Cleeev
16-04-2010, 20:26
سلام
اینترنت ملی منظور اینه که کلا به سایت هایی که خودشون میدن فقط دسترسی داریم؟

آیا این ئاینترنت ملی اجباریه؟یعنی اگر بخواهیم میتونی از همین اینترنت عادی خودمون هم استفاده کنیم یا بالاجبار باید از همونایی که دولت میده استفاده کنیم؟

اوایلش که اجباری مطمئناً نخواهد بود... ولی در آینده بسته به شرایط اجتماعی و cیاc که پیش بیاد ممکنه هر چیزی رو شاهد باشیم...

ولی در کل احتمالش هست بعداً گرفتن اینترنت آزاد، عین الان که برای بالای 128 باید مجوز داشته باشیم مجبور کنن بریم مجوز بگیریم و مدارک و سند خونه و تعهد و از اینجور چیزا بدیم تا در زمان مناسب از چنگال استکبار جهانی نجاتمون بدن...!!!

و با این چیزا باید آرزوی دیدن اینترنت واقعی پرسرعت رو به گور ببریم... مطمئناً برادران بcg اصلاً خوششون نمیاد که مردم به اینترنت پرسرعت واقعی دسترسی پیدا کنن چون اون موقع باید بساط عظیمی که پهن کردن رو جمع کنن و الفرار... خوب به هر حال اونا هم میدونن که :

سرعت بیشتر و اینترنت (آزاد) ارزان تر و فضای رقابت واقعی میان شرکتای اینترنت = آگاهی فکری بیشتر مردم

و دلیل اصلی اینکه دولت مهرورز و الهی نهم اولین کارش همین بود که جلوی سرعت بالاتر و ارزون شدن رو گرفت...!!! :34:

Cleeev
16-04-2010, 20:34
اینترنت میلی یعنی این: :27:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اون صفحه جدید هیتلرینگ که بعد از عید دیدید، احتمالاً نمایشی از سایتایی بود که توی اینترنت میلی میتونید ببینید...!

mahdishata
17-04-2010, 08:26
به گفته معاون فن‌آوري ارتباطات شرکت ارتباطات زيرساخت براي پروژه IDC - ديتاسنتر ملي - حدود 30 ميليارد تومان بودجه در نظر گرفته شده و از سال گذشته كه ايزايران به عنوان برنده پروژه انتخاب شد، طرح اوليه را به ما ارائه كرده است.

محمدعلي آريانيان در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اميدواريم طبق برنامه، كار نصب و خريداري تجهيزات مورد نياز اين پروژه از اواخر خردادماه سال جاري آغاز شود.

او گفت: به‌واسطه اجراي اين پروژه ميزباني كليه سايت‌هاي اينترنتي به داخل كشور آورده مي‌شود و كليه اطلاعات حساس و محرمانه به مدت 50 تا 60 سال ذخيره و به صورت يكجا باقي مي‌ماند.

معاون فن‌آوري ارتباطات شرکت ارتباطات زيرساخت همچنين گفت: كتابخانه ديجيتال شركت ارتباطات زيرساخت نيز فعال شده است و ارتباط با كتابخانه ديجيتال از طريق سايت اين شركت با آدرس tic.ir امكان‌پذير بوده كه از سوي مركز تحقيقات مخابرات راه‌اندازي شده است.

به گفته او اين كتابخانه در حال حاضر داراي بيش از دو هزار نسخه كتاب الكترونيك است و با توجه به اين كه مركز تحقيقات مخابرات يك موسسه علمي و تحقيقاتي است، طبعاً امكانات آرشيوي اين كتابخانه از لحاظ كمي و كيفي ارتقاء خواهد يافت.

به گزارش ايسنا معاون فن‌آوري ارتباطات شرکت ارتباطات زيرساخت در مهرماه سال گذشته در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا گفته بود: براي اجرايي شدن پروژه ديتاسنتر ملي حدود يك سال زمان مورد نياز است و مي‌توان گفت اين پروژه از پاييز سال آينده اجرايي خواهد شد.

وي با بيان اينكه برنده اين مناقصه بعد از بررسي و تاييد صلاحيت‌هاي مورد نياز شركت ايزايران مشخص شده و در حال نهايي كردن كارهاي مورد نياز هستيم گفته بود: اين شركت در حال نهايي كردن مقدمات مورد نياز است، درخواست سازمان‌ها و مراكز مختلف را براي استفاده از اين ديتاسنتر دريافت و نيازها را نيز مورد بررسي قرار داديم، صلاحيت شركت‌هاي متقاضي از نظر مالي، فني و اجرايي مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت اين شركت انتخاب شد.

با آغاز به کار و راه‌اندازي ديتاسنتر ملي، ميزباني استفاده از اينترنت را شرکت ارتباطات زيرساخت انجام خواهد داد و ديگر نيازي نيست براي استفاده از آن به سايت خارج از کشور وصل شويم و متقاضيان مي‌توانند از طريق اين ديتاسنتر اطلاعات را دريافت كنند.

cell_phone
19-04-2010, 18:55
فقط بگم بیچاره ایم با این برداران سایبر .......خخخخخخخخخخخ