ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [سوال] مشکل با گرافیک Ati Radeon HD 5750 Series

ho0rezam
16-04-2010, 12:32
سلام.
من دو ماهی میشه که کارت گرافیکم رو تغییر دادم و الان یه Ati Radeon HD 5750 گرفتم...البته مشکل اینجاست که با دیروز دومین بار هست که میفرستمش واسه گارانتی :دی

دفعه ی اول که کارت گرافیک رو گرفتم، 4 روز بیشتر دووم نیاورد و نابود شد...منظورم از نابودی اینه که دیگه مونیتورم تصویر نداشت و روشن نمیشد، اما windows بالا میومد.اول فک کردم از مونیتور هست اما وقتی کارت گرافیک قدیمی رو نصب کردم مشکل برطرف شد.

بعده 3 هفته شرکت آواژنگ یه گرافیک جدید رو واسم فرستاد و اون هم 1 ماه دووم آورد و مثه قبلی به همون مشکل گرفتار شد.

میخوام بدونم چرا اینطوریه؟؟؟ مشکل واقعا از گرافیکه؟ یا مشکل سخت افزاریه دیگه دارم که گرافیک رو نابود میکنه؟ اگه اینطور هست چرا رویه اونیکی گرافیکم مشکلی به وجود نمیاد؟

پیشاپیش ممنون از کمکتون :11:

alborz_k
16-04-2010, 12:56
سلام.
من دو ماهی میشه که کارت گرافیکم رو تغییر دادم و الان یه Ati Radeon HD 5750 گرفتم...البته مشکل اینجاست که با دیروز دومین بار هست که میفرستمش واسه گارانتی :دی

دفعه ی اول که کارت گرافیک رو گرفتم، 4 روز بیشتر دووم نیاورد و نابود شد...منظورم از نابودی اینه که دیگه مونیتورم تصویر نداشت و روشن نمیشد، اما windows بالا میومد.اول فک کردم از مونیتور هست اما وقتی کارت گرافیک قدیمی رو نصب کردم مشکل برطرف شد.

بعده 3 هفته شرکت آواژنگ یه گرافیک جدید رو واسم فرستاد و اون هم 1 ماه دووم آورد و مثه قبلی به همون مشکل گرفتار شد.

میخوام بدونم چرا اینطوریه؟؟؟ مشکل واقعا از گرافیکه؟ یا مشکل سخت افزاریه دیگه دارم که گرافیک رو نابود میکنه؟ اگه اینطور هست چرا رویه اونیکی گرافیکم مشکلی به وجود نمیاد؟

پیشاپیش ممنون از کمکتون :11:
سلام. شرکت آواژنگ نگفته که مشکل کارتتون از کدوم قسمت بود؟! مشخصات سلیز قطعات سیستمتون چیه؟ کلأ شرکت هایی مثل گیگا و ایسوس برای عرضه ی محصولات جدید خیلی عجله دارند و دوست دارند که اول باشند ، همین امر هم گاهی اوقات باعص ایجاد مشکلاتی در محصولاتشون می شه که اکثر این مشکلات به بایوس قطعات بر می گرده!

ho0rezam
16-04-2010, 14:18
سلام. شرکت آواژنگ نگفته که مشکل کارتتون از کدوم قسمت بود؟!

نه، متوجه نشدن و یکی جدید بهم دادن...چون در غیر اینصورت انتخاب اولشون تعمیر هست.

مشخصات سلیز قطعات سیستمتون چیه؟
منظورتون رو متوجه نشدم عزیز :دی

کلأ شرکت هایی مثل گیگا و ایسوس برای عرضه ی محصولات جدید خیلی عجله دارند و دوست دارند که اول باشند ، همین امر هم گاهی اوقات باعص ایجاد مشکلاتی در محصولاتشون می شه که اکثر این مشکلات به بایوس قطعات بر می گرده!
خوب یعنی من همیشه باید این کارت گرافیک رو یک ماه یک ماه عوضش کنم؟ :دی پس برم به آواژنگ بگم یه 10 تایی دیگه کنار بذاره برام :دی :دی
اگه مشکل از بایوش سخت افزار ها باشه و یه زمانی شرکت سازنده اون رو برطرف کنه و برای ما همون قبلی ها باشه و بسوزه...دفعه ی بعد جدید هارو بهمون میدن؟؟؟؟

mamalux
16-04-2010, 17:01
منم یه مدتی با مادر برد msi مشکل داشتم مدل 790GXM هفته یه بار میسوخت
بعد از یه مدتی گارانتی ماتریکس گفت که این بورد مشکل داره دیگه تولید نمیشه گفت که یه مدل دیگه ببر دیگه من پول گرفتم ازشون یه Giga 790FX-DQ6 گرفتم یک