ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن اطلاعات بدون بازگشت

ehsan6811
16-04-2010, 06:48
سلام دوستان با چه برنامهای میشه اطلاعات هارد رو پاک کرد که دیگه با هیچ برنامه ای برنگرده یه سری عکس و فیلم دارم میخام نابود بشه بعد هاردو بفروشم چه برنامهای پیشنهاد میدید که 100% جواب بیده

alpacino_2010
16-04-2010, 15:12
سلام دوستان با چه برنامهای میشه اطلاعات هارد رو پاک کرد که دیگه با هیچ برنامه ای برنگرده یه سری عکس و فیلم دارم میخام نابود بشه بعد هاردو بفروشم چه برنامهای پیشنهاد میدید که 100% جواب بیده
براي حذف فيزيکي با استفاده ار برنامه Norton Wipe Info ميتونيد اطلاعات را حذف فيزيکي کنيد, Low Level Format هارد دیسک هم میتونه کمک کنه. ولی فرمت عادی و حتی Fdisk تقریبا هیچ کمکی به جلوگیری از بازیابی اطلاعات نمیکنه.
Norton Wipe Info يا System Mechanic ميتونه نرم افزارهاي خوبي براي اين كار باشه و یا از R-Wipe & Clean 8.7استفاده کنید .
موفق باشيد

EXTREME
16-04-2010, 15:44
low level format زیاد برای هارد جالب نیست
شما از نرم افزار eraser برای پاک ردن استفاده کنید اگه با این نر م افزار اینکارو بکنید امکان ریکاوری هم وجود ندارد

hadi.EST
16-04-2010, 21:40

شما میتونید از نسخه قابل بوت و داس نرم افزار شرکت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنام 2008 paragon HDM Bootable iso استفاده کنید :46:
در قسمت Wip HDD این نرم افزار شما میتونید از 100 روش و الگوریتم پاک سازی و 40000 بار پاکسازی متفاوت برای کارتون استفاده کنید!
:10:

amirbp
17-04-2010, 10:44
از نرم افزار ادeast tec eraser استفاده کنید دیگه اطلاعات پاک شده قابل بازیابی نخواهد بود