مشاهده نسخه کامل
: اجرای سیستم عامل های گوشی بر روی کامپیوتر!*!*!
moslem47
16-04-2010, 06:31
من تو یکی از سایت ها خوندم که نرم افزاری ارائه شده که میتوان نرم افزارهای آندورید را در کامپیوتر اجرا کرد. اگر چنین نرم افزاری وجود دارد لطفا لینک دانلود و آموزش مربوط به نصب و اجرا را اینجا قرار بدید.
در ضمن اگر نرم افزاری هم برای اجرای برنامه های سیمبین - ویندوز - جاوا و .... وجود دارد در همین تایپیک قرار دهید.
پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم.*
FreeMagic
16-04-2010, 10:12
من تو یکی از سایت ها خوندم که نرم افزاری ارائه شده که میتوان نرم افزارهای آندورید را در کامپیوتر اجرا کرد. اگر چنین نرم افزاری وجود دارد لطفا لینک دانلود و آموزش مربوط به نصب و اجرا را اینجا قرار بدید.
در ضمن اگر نرم افزاری هم برای اجرای برنامه های سیمبین - ویندوز - جاوا و .... وجود دارد در همین تایپیک قرار دهید.
پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم.*
با توجه به پستی که دادی اسم تاپیک رو اشتباه نوشتی
می بایست مینوشتی اجرای نرم افزار های گوشی های مختلف نه اجرای سیستم عامل
حالا بگذریم
مال جاوا رو که دادم و دارم ازش استفاده میکنم
میمونه بقیه
شما با عنوان هایی مثل امالاتور یا کلمات مشابه توی اینترنت بگرد شاید پیدا کردی. ظاهرا اینجا کسی در این باره خبری نداره والا تا حالا یه پیامی میدادن
moslem47
17-04-2010, 05:39
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
FreeMagic
17-04-2010, 15:08
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
تا جایی که فهمیدم شما یه برنامه میخوای که بتونه برنامه یا بازی های گوشی رو بتونی روی کامپیوتر اجرا کنی
اصطلاحا به این برنامه ها شبیه ساز میگن
حالا شبیه ساز واسه برنامه های جاوا برای کامپیوتر وجود داره ولی از بقیه اطلاعی ندارم. احتمال خیلی کمی هم وجود داره واسه بقیه باشه ولی توی نت میگردم اگه پیدا کردم چشم معرفی میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.