مشاهده نسخه کامل
: چگونه یادگیری بهتر c
mohsensada
15-04-2010, 23:09
سلام - درحال حاضر من دارم C را یاد میگیرم (به سختی) و تا قمست آرایه و رشته ها پیش رفته ایم - به نظر شما من چیکار کنم که c را بهتر یاد بگیریم و دراصل فرا بگیریم (فقط ضروری) 30 فروردین امتحان میان ترم دارم. اگه کسی هست راهنمایی کنه .
gavanche
16-04-2010, 17:45
می تونید انگلیسی بخونید؟
اگر می تونید به cplusplus.com یه سر بزنید.
gavanche
16-04-2010, 17:53
و در ضمن شما هر چه قدر که بخونید هم به اندازه ی وقتی که کد بزنید یاد نمیگیرید. الگوریتم های ساده مثل مرتب سازی، وارون کردن ارقام یک عدد، محاسبه ی میانگین چند عدد که از ورودی گرفته می شودند، چک کردن این که عدد متقارن است یا نه، محاسبه ب.م.م، حرکت دادن یک توپ در صفحه، ماشین حساب ساده، محاسبه ی ریشه ی معادله درجه 2، کشیدن یک صفحه شطرنجی، چاپ جدول ضرب، چاپ زیر مجموعه های یک مجموعه، محاسبه فاکتوریل، چاپ مثلث خیام پاسکال (بازم بگم؟!!)و........ می تونن قدم اول باشن. اینا که اسم بردم رو بنویسید تاحد خوبی یاد میگیرید اگر هم سوالی داشتید هستیم بپرسید. فکر نکنید که اینا خیلی وقت می گیرن دست به کار شید راه می افتید.
Mohsen.Sh_PC
17-04-2010, 19:16
سلام من ویژوال بیسیک رو کمی یاد دارم و میخوام زبان C رو یاد بگیرم.
فقط نمیدونم زبان C رو در چه محیط نرم افزاری مینویسند و میخواستم بدونم اسم این نرم افزار چیه؟
انشاءالله هم از این به بعد این طرفا پیدام میشه.
mohsensada
18-04-2010, 19:23
سلام
خیلی ممنون
gavanche اینجور که من فهمیدم همه استاد های برنامه نویسی فقط در همین حد درس می دهند - ممنون از راهنمایی شما
محسن شما باید برنامه BORLANDC را نصب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.