مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد خرابي مادربورد
amirpers
15-04-2010, 22:41
دوستان
من ميخواستم داخل كيسم رو تميز كنم,متاسفانه دستمال باعث شد 3 تا از بايه هاي فلزي سوكت مادربورد كه سي بي يو روش قرار داره كج شدند.من 2 تا رو تا حدودي صاف كردم اما يكي شكست.
سيستم رو الان كه روشن ميكنم,بعد جند ثانيه خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه اما تصوير مانيتور نمياد.
بايد جكار كنم?آيا اين مشكل از همونه?اصلا آيا اين مادربورد قابل تعميره?
خواهش ميكنم كمكم كنيد.
alborz_k
15-04-2010, 22:58
دوستان
من ميخواستم داخل كيسم رو تميز كنم,متاسفانه دستمال باعث شد 3 تا از بايه هاي فلزي سوكت مادربورد كه سي بي يو روش قرار داره كج شدند.من 2 تا رو تا حدودي صاف كردم اما يكي شكست.
سيستم رو الان كه روشن ميكنم,بعد جند ثانيه خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه اما تصوير مانيتور نمياد.
بايد جكار كنم?آيا اين مشكل از همونه?اصلا آيا اين مادربورد قابل تعميره?
خواهش ميكنم كمكم كنيد.
سلام. منظورتون اینه که سوکت 775 رو ناقص کردین؟! :دی
شما خودتون نمی تونید کاری کنید ، باید مادربرد رو به شرکت گارانتی کننده ببرید تا سوکت رو براتون عوض کنند .
kafepaeto
15-04-2010, 23:04
سلام. منظورتون اینه که سوکت 775 رو ناقص کردین؟! :دی
شما خودتون نمی تونید کاری کنید ، باید مادربرد رو به شرکت گارانتی کننده ببرید تا سوکت رو براتون عوض کنند .
متاسفانه نمیشود کاری کرد چون مادر برد شما از گارانتی خارج است فقط اگر بتوانید تعمیر کار مجرب که پایه جدا شده را برای شما تعمیر کند میشه گفت که شما شانس اوردین و الا باید در فکر یک مادر برد نو باشید...
من میتوان یک شرکت را به شما معرفی کنم که شاید بتوانند برای شما با هزینه تعمیر کنند :31:
amirpers
16-04-2010, 11:01
مادر بوردم اسوسه ي و مال شركت ويستا بخش رايانه.
آيا خود شركت ميتونه برام تعميرش كنه?
فكر ميكنيد هزينه اش جقدر ميشه?
amirpers
16-04-2010, 11:12
amirpers
16-04-2010, 11:19
amirpers
16-04-2010, 11:25
ببخشيد,دارم با موبايل مينويسم.بستم تكرار شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.