مشاهده نسخه کامل
: ساپورت نشدن رم 2 و نیم گیگی
iyannahi
15-04-2010, 20:55
سلام
من یه رم دست دوم ddr2 دو گیگی خریدم و از اونجایی که رو سیستمم یه 512 هشو داشتم و اینو هم نصب کردم ، وقتی روشن کردم اصلا بالا نیومد و این 512 رو جدا کردم بالا اومد.الان مشکل از کجاست که 2و نیم گیگ باعث میشه اینطوری بشه؟
من مادربوردم برای رم دو تا جا داره فقط
از ویندوئز ایکس پی استفاده میکنم
ممنون
saeed774
15-04-2010, 21:19
باس رم ها يکي هستند ؟ رم ها اصولا بايد از يک برند و باس يکسان انتخاب بشن. در غير اينصورت شما بايد کيس رو به همراه ببريد تا رم سازگار رو فروشنده پيدا کنه .
شما جاي اسلات رم ها رو هم تغيير بده ببين جواب نميده ؟
iyannahi
15-04-2010, 23:37
ممنون
دوست عزيزم اينم بگم كه گهگاهي هم هنگ ميكنه .دوستان تو قسمت ويندوز گفتن احتمالا خازن هات باد كرده
ميگم اينا به هم ربطداره؟
ممنون
دوست عزيزم اينم بگم كه گهگاهي هم هنگ ميكنه .دوستان تو قسمت ويندوز گفتن احتمالا خازن هات باد كرده
ميگم اينا به هم ربطداره؟
:13: هنگ کردن، باد کردن خازنها!!
رمها هم با هم مچ نمیشن این خیلی چیز عجیبی نیست، حالا 512 رو نزار 2 گیگ آنچنان با 2.5 گیگ تفاوتی نداره.
iyannahi
16-04-2010, 11:57
ممنون
من هر كاري كردم باز اين كارشو تكررار ميكنه
حتي وقتي داغ ميكنه (يكم زياد روشن ميمونه) ديگه كلا قاطي ميكنه
كه روشنش ميكنم باز اصلا وارو ست آپ ويندوز نميشه
نكنه اين باد كردن خازن و اينا درست باشه؟؟
ممنون
sir payman
16-04-2010, 12:03
بله من هم موافقم همون 2 گیگ رو به تنهایی استفاده کنید بهتر هست.
و حتی اگر هم با هم استفاده کنید فقط 512 مگ به صورت دوال کار میکنه و باقی حجم رمتون همون سینگل چنل کار میکنه و به همین دلیل افزایش پرفرمنس خاصی رو نمیبینید.
iyannahi
21-04-2010, 08:32
ممنون
اصلا چه 2 بذارم چه 512 ، اين ارور كه اولش مياره (قبل از بالا اومدن ويندوز) تكرار ميكنه و بعد ريسارت ميكنم باز همون ارور
بعده اينكه گذاشتم نيم ساعتي استراحت كرد روشن ميكنم وارد سيستم كه ميشم گهگاهي قفل ميكنه
sinishia
21-04-2010, 09:49
ممنون
اصلا چه 2 بذارم چه 512 ، اين ارور كه اولش مياره (قبل از بالا اومدن ويندوز) تكرار ميكنه و بعد ريسارت ميكنم باز همون ارور
بعده اينكه گذاشتم نيم ساعتي استراحت كرد روشن ميكنم وارد سيستم كه ميشم گهگاهي قفل ميكنه
مدل مادربورد؟
باس و مدل رم ها؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.