مشاهده نسخه کامل
: پرينتر با مخزن جوهر شارژي
reza1ta2
15-04-2010, 18:04
نحوه استفاده از مخازن جوهر پرينترهاي جوهر افشان و رفع مشكلات آنها
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
براي صرفه جويي در هزينه هاي پرينت رنگي مي توانيد از يك سري مخزن استفاده كنيد كه بوسيله شلنگهاي بسيار نازك جوهر را از مخازن به روي هد چاپگر منتقل مي كنند
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
معمولا توصيه فروشندگان جهت اين كار پرينتر هاي اپسون است چون معتقدند اين كار در اين پرينترها جواب خود را پس داده است
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
در ادامه ماركهايي كه قابليت بهتري براي راندمان بهتر دارند معرفي مي شود
reza1ta2
17-04-2010, 08:38
براي خشك نشدن جوهر در اين مخازن بهتر است از جوهر هاي اصلي استفاده كنيد
reza1ta2
17-04-2010, 09:16
در زير يك نمونه از مخازن جوهر را مي بينيد
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza1ta2
18-04-2010, 09:00
اولين مشكلي كه بعد از نصب اين مخزن مشاهده مي كنيد افتادن حباب درون شلنگهاست
براي هر اين مشكل در صورت مشاهده مي توانيد از دستور head clean پرينتر استفاده كنيد تا اين مشكل حل شود
reza1ta2
24-04-2010, 10:40
قيمت اين مخازن بين 40 تا 60 هزار تومان است
amin572341
25-04-2010, 23:21
قيمت اين مخازن بين 40 تا 60 هزار تومان است
سلام دوست عزیز.من میخوام از این مخازن بخرم پرینترم epson rx-610 و 6 کاتریج هست.میخواستم اولا مطمئن بشم که اگر مدتی استفاده نشه از پرینتر جوهر تو لوله خشک نمیشه و دوما اگه قیمت خود مخزنا و ۱۰۰ ml جوهر بگی بهم خیلی لطف کردی
reza1ta2
26-04-2010, 09:06
قيمت 60 هزار تومان است قيمت هر 100 ميل 3000 تومان درون لوله ها خير ولي داخل هد چاپگر خشك مي شود و بايد هر 2 روز حداقل يك بار پرينت فتو بگيري
با سلام از تاپيك مفيدتون
اگر ميشه توضيح بفرمائيد كه آيا پرينتري رو كه براش مخزن خريديدم بي مخزن هم ميتونه كار بكنه يا نه؟
در ضمن من شنيدم اين مخازن از طرف كارخانه توليد نميشه بلكه بصورت يك كالاي افزودني ساير شركتها توليد كردن و روي پرينتر سوار ميكنن
سوال آخر اينكه بهترين پرينتر جوهر افشان كه مخزن روش بخوره و البته كيفيت عكسش بهترين باشه چيه
حالا اگر هم عالي عالي نبود اشكالي نداره ولي حداقل 4800*1200 باشه
reza1ta2
02-05-2010, 16:17
اگر منظورتان كارتريجهاي خودش است بله
بله
پرينتر هاي اپسون مانند c110 , r290
باسلام و تشکر
دوست من قیمتش رو نگفتی
آیا پرینترهای hp هم با این روش کار می کنند؟ اگر جواب مثبت هست،کدوم مدلها؟
پرینتر خودم hp c5283 و شش کاتریجه می باشد
reza1ta2
03-05-2010, 09:19
قيمت 110 اپسون 65000 تومان و 290 حدود 160000 تومان مخزنها هم بين 50 تا 60
بله ولي توسط فروشنده هاي مخزن hp توصيه نمي شود
بله ولي توسط فروشنده هاي مخزن hp توصيه نمي شود
یعنی چه؟
بالاخره HP با مخزن کار می کنه یا نه؟
توصیه نمی شود یعنی چه؟ بالاخره ما که HP داریم و از هزینه زیاد تهیه کاتریج ها به تنگ آمده ایم چکار باید بکنیم؟
بریم EPSON بخریم و پرینتر خودمون را بیاندازیم دور؟
سلام دوست عزيز من
چند روز پيش از نمايندگي اچ پي پرسيدم براي مخزن تانكي فقط دو مدل رو توصيه كرد كه خيلي گرون تموم ميشد
چيزي حدود 240 تومان
راستي اپسون 110 كه فرمودين 65000 تومان به نظر شما خوبه؟
مشكل خراب شدن كارتريح رو نداره؟
يكي از دوستان ميگفت به مرور زمان هدش خراب ميشه ( حتي اگر هفته اي دو بار پرينت هم بگيريم ) و بايد كل پرينتر اپسون رو بندازي دور
reza1ta2
10-05-2010, 15:32
فعلا اين پرينتر بيشتر توصيه مي شود
وقتي مي خواهيد 4 تا 5 هزار تا پرينت بگيريد مسلما احتمال خرابي هد هم هست
از آخر شما چه پرينتري رو پيشنهاد ميديدن
يعني در تيراژ بالا 290 كم نمياره؟
mansour5550
11-05-2010, 23:55
ادرس سایتی بدین که این مخزن ها را می فروشد
سلام دوستان
من یه پرینتر جوهر افشان کانن mp630 دارم . این خرید جوهراش اعصابو خرد کرده.یه بارم شارژ کردم هد به فنا رفت. راه مطمعنی وجود داره که بشه شارژ کرد.؟؟؟ یه چیزایی در مورد کارتریج های قابل شارژ شنیدم.صحت داره و قابل اطمینانه؟؟
آیا ارزش داره اینو بفروشم لیزری بگیرم؟؟؟
مرسی.
خب دوست من ليزي كه كيفيت چاپ عكس رو نداره
بعدم شارژ ليزري گرونتره
reza1ta2
21-05-2010, 09:49
هنگام گرفتگی هد در پرینترهای اپسون از اسپری خشک ناهید استفاده کنید شرکتها معمولا حلالی را به قیمت 10 هزار تومان می فروشند ولی قیمت این اسپری 2500 تومان است در پستهای بعدی روش صحیح باز کردن هد ها را توضیح می دهم
reza_yadegari2010
23-05-2010, 16:34
دوست عزیز سلام میخاستم ببینم که آیا پرینترهای canon با تانک رنگ جواب میده یا نه؟
reza1ta2
25-05-2010, 20:01
بله ولی فقط بعضی از مدلها مخزنش در بازار موجود است
farzadsg
26-05-2010, 19:50
سلام ، آقا رضا من چند تا سوال دارم قبلش بگم که پرینتر اپسون t50 دارم :
1. قیمت 40-60 هزار تومان فقط خود باکس مخزن هست دیگه درسته ؟
2.قیمت جوهرش که فرمودی 100 میلی لیتر 3000 هزار تومان کل مخزن حجمش چقدره ؟ میخوام بدونم چقدر کلن هزینه جوهرش در هر رنگ و در 6 رنگ مختلف در میاد.
3. مخزن و جوهرها رو از کجا میشه تهیه کرد .
پاینده باشید
reza1ta2
28-05-2010, 09:42
1- بستگی به مدل پرینتر دارد مثلا r290 قیمت مخزن با جوهر 60 هزار تومان
2- هر رنگ 100 میل در مخزن موجود است
3- از فروشگاه های خ ایرانشهر
بعضی مخزن را بدون جوهر می فروشند که توصیه نمی کنم چون زمان زیادی برای هواگیری مخازن صرف می شود قیمت بین 30 تا 35
ولی معمولا مخازن جوهر دارند وقیمتی بین 55 تا 60 دارند
ramin111
03-06-2010, 23:28
سلام دوستان
من یه پرینتر جوهر افشان کانن mp630 دارم . این خرید جوهراش اعصابو خرد کرده.یه بارم شارژ کردم هد به فنا رفت. راه مطمعنی وجود داره که بشه شارژ کرد.؟؟؟ یه چیزایی در مورد کارتریج های قابل شارژ شنیدم.صحت داره و قابل اطمینانه؟؟
آیا ارزش داره اینو بفروشم لیزری بگیرم؟؟؟
مرسی.
سلام
من میخوام mp630 بگیریم شما که دارید ایا ازش راضی هستید ؟
کیفیتش چاپش عالی هست؟
داخل یه فروم یکی نوشته بود که پشت سر هم که باهاش چاپ بزنی برگه دوم کفیتش پایین میاد ایا از شما هم همینطوره؟
مصرف رنگش در چه حده؟
ممنون میشم اگه جوابت را به ramin2010@live.com ایمیل کنی.
در مورد مشکلتم برای خرید چیپ و کاتریج قابل شارژ میتونی به سایت های زیر مراجعه کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza1ta2
18-06-2010, 18:31
تنها مشکلی که با جوهر شارژی برخورد می کنید گرفتگی نازلهاست که معمولا با 4 تا 5 بار head cleaning حل می شود
Masoud.Neshat
17-07-2010, 17:29
سلام به دوستان گل گلاب ؛ آقا ما برای اداره یه پرینتر جوهر افشان A3 میخوایم با تانک که مث قاطر کار کنه و درد سر نداشته باشه ، حالا :
1 - چه پرینتری بخریم ؟ یکی پیشنهاد داد Epson Stylus Photo R1900 که 733 تومنه. قیمت زیر یک تومن حله ، فقط میخوایم بعدا راحت باشیم. همین.
2 - این پرینتر بالایی 8 تا رنگ داره ، با تانک چقد پرینت میگیره ؟ هزینه نصب تانک با 8 رنگ جقده ؟ هزینه شارژش هر بار چند در میاد؟
خلاصه آبرو حیثیتیه قضیه ، تورو خدا یه راهنمایی توووپ کنین.
سلام
من پرینتر اپسون 1410 گرفتم - تانک اون هم گرفتم 6 تا رنگ می خوره .
خودم نصبش کردم - اما هر کاری میکنم جوهر شماره (T0813) که صورتی پررنگ هست رو نمیشناسه -
تو راهنماش نوشته بود کمی کارتریج ها رو تکون بدید بعد دکمه ریست بزنید - چند بار انجام دادم اما نمیشه !!
ممکنه از چی باشه ؟ چجوری مشکل حل میشه ؟
سلام دوستانه محترم من چند وقتی هستش که یک پرینتر اپسون خریدم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
میشه کمکی هم به ما بکنید...دمتون گرم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
البته مدلش اپسون tx 210 هستش راهنمایی کنید
feraidoon2000
15-11-2010, 21:04
سلام به همه دوستان
من یک مدت پیش تانک جوهر برای اپسون آر 290 خریدم. از رنگ و کیفیتش راضی هستم اما چند روز که استفاده نمیکنم بالای جوهرهادرون شیلنگ هوا میگیره و البته خزن داخلی پرینتر پر نشون میده و با چند تا چاپ مشکلی ایجاد نمیشه اما بعد از اون شروع میکنه به خرابکاری و باید چندین بار هد کلین کنم و کلی جوهر مصرف کنم و کلی وقت هم صرف کنم
میخواستم ببینم راهی داره که این اتفاق نیفته و این که کدوم یک از دربهای تانک ( درب لاستیکی) باید باز باشه، ارتفاع تانک مهم نیست و خلاصه راهی به نظرتون میرسه
ممنون و متشکرم
mahagostar
03-01-2011, 22:41
سلام دوستان
برای این بحث پرینتر a3
بستگی به مورد مصرفتون داره مثلا
اپسون 1410 موره خوبیه اما دستگاهی نیست که مثل تراکتور کار کنه
یا اپسون 1900 دستگاه 8 رنگه که فقط برای عکاسی ها جواب میده و اگر بخواهید با این پرینتر مثل تراکتور پرینت بگیرید باید به سرعت به فکر جایگزین باشید برای
تجربیات من که حدودا4 سال هست که دارم مخزن دستگاه هارو وارد میکنم اینو میگه که اگر برای کاره تیراژ میخواهید اچ پی
کا 8600 بهترین گزینه هست
دستگاهع واقعا قویه و شما دوست من که 290 دارید مخزنتون خرابه که هوا میکشه ار هم میخواید هوا گیری کمید بالا کارتریج هاتون که داخل دسیتگاه هست پلاستیک کاه کوچیک و گردی داره که میتونید برداریدش و با سرنگ هوا رو بکیشید و مخزن هم باید دقیقا هم سطح دستگ گاه باشه یعنی کفش با کفه دستگاه توی یک سطح باشه
09124446729
yass7216
11-03-2011, 15:33
آقا آموزشت رو بده دیگه 4 تا صفحه پست دادن هنوز ما تو خم ابروی لیلی موندیم
mehran gorji
31-03-2011, 18:22
part-tech.com
اقای نیک روان
reza_kami
01-04-2011, 12:26
mehran gorji
03-04-2011, 07:53
البته مدلش اپسون tx 210 هستش راهنمایی کنید
طبق تجربه دوستان p30world.با اسپری ناهید این کار رو انجام بدینوشاید برطرف شد.
لا اینکه شما او کارتریج رو سوراخکنی و داخلش رو حلال مخصوص بریزی و پیاپی پرینت بگیری.
سلام به اساتید بزرگوار من می خوام پرینتر Canon Pixma MP-250
خوبه ؟
هر چند ماه باید شارژ بشه؟
هزینه شارژ چقدر؟
ممنون می شم اگر بزرگواری کنید وپاسخم را بدهید
ممنون
mehran gorji
16-04-2011, 19:06
سلام به اساتید بزرگوار من می خوام پرینتر Canon Pixma MP-250
خوبه ؟
هر چند ماه باید شارژ بشه؟
هزینه شارژ چقدر؟
ممنون می شم اگر بزرگواری کنید وپاسخم را بدهید
ممنون
کارتریج هاش شارژ میشن.اما بعضی موقع سر اولین یا دومین شارژ جواب میکنند و ارور میدهد که باید نو بخری.
معمول جوهرافشان قبل از شارژ 2 روز در میان پرینت کنید و بعد شارژ 1 روز در میان.و بلافاصله بعد تمام شدن شارژ شود.{برای عمر زیاد کارتریج}
chubin009
20-04-2011, 15:16
سلام به همگی
آقایان من یه پرینتر R295 دارم که روش تانک بستم. میخوام ببینم الان جوهر خوب برای چاپ عکس با کیفیت بالا تو بازار چیه ؟ و قیمتش چنده ؟ این تانکهای معمولی چند سی سی جوهر میگیرند ؟ و نحوه استفاده از هد بازکن ؟
مرسی لطفا هرچه زودتر پاسخ دهید که بدجوری عجله ای مخصوصا اسم جوهر خوب
mehran gorji
20-04-2011, 17:07
سلام به همگی
آقایان من یه پرینتر R295 دارم که روش تانک بستم. میخوام ببینم الان جوهر خوب برای چاپ عکس با کیفیت بالا تو بازار چیه ؟ و قیمتش چنده ؟ این تانکهای معمولی چند سی سی جوهر میگیرند ؟ و نحوه استفاده از هد بازکن ؟
مرسی لطفا هرچه زودتر پاسخ دهید که بدجوری عجله ای مخصوصا اسم جوهر خوب
اگر از اپسون رازی هستی همونو نگه دار. اما مدل hp d7263 حرف ندارد.300
500 سی سی بستگی به هد داره.اما من پرینتر های تانکی رو یه تانک مجزا که فقط توش حلال است نصب میکنم و پرینت میگیرم و clean میکنم تا راه بیفته.بستگی داره شاید تا 500 برگ پرینت هم رفت
بهترین جوهر inktec کره اصلی
chubin009
20-04-2011, 19:14
عکسی از هد R295 داری ؟ این هد من نفهمیدم چه شکلی و کدومه ؟ نظرت راجع به جوهرهای Wox چیه ؟ راستی قیمت اون جوهره که گفتی چنده ؟ ممنون
راستی اگه داخل تانکمون هنوز مقداری جوهر مانده باشه و ما جوهر جدید بریزیم روش ، مشکلی در چاپ بوجود نمی آد ؟ اگه مشکل داره یه راهنمایی بکن منو ؟ بازم ممنون
mehran gorji
21-04-2011, 15:24
عکسی از هد R295 داری ؟ این هد من نفهمیدم چه شکلی و کدومه ؟ نظرت راجع به جوهرهای Wox چیه ؟ راستی قیمت اون جوهره که گفتی چنده ؟ ممنون
راستی اگه داخل تانکمون هنوز مقداری جوهر مانده باشه و ما جوهر جدید بریزیم روش ، مشکلی در چاپ بوجود نمی آد ؟ اگه مشکل داره یه راهنمایی بکن منو ؟ بازم ممنون
جوهر wox اوجینالش خ.ب است اما به inktec نمیرسد.تو تهران شاید بتونی 24 تومن بخری.فقط با این بطری خریداری کن.
شما باید ان جوهر را تخلیه کنی.و جوهر جدبد بریزی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
andy_694
01-05-2011, 22:24
سلام دوستان
اين سايت كه براتون ميذارم قيمتاش مناسب تر از بقيه هست بد نيست يه نگاهي بكنيد
من زنگم زدم چند هزار توماني كمتر از ديگر سايت هاس شايد بدردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehran gorji
02-05-2011, 09:39
سلام دوستان
اين سايت كه براتون ميذارم قيمتاش مناسب تر از بقيه هست بد نيست يه نگاهي بكنيد
من زنگم زدم چند هزار توماني كمتر از ديگر سايت هاس شايد بدردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمت گرم چیز باحالی بود.
مخزناش قیمتش مناسبه:11:
Loverboy
03-06-2011, 00:41
دوستان من یه 4840 کنون گرفتم با تانک جوهر
الان مشکل اینه که اصلاً از تانک جوهر نمیکشه بعد تو بعضی شیلنگها کلاً هوا افتاده
چه کار باید بکنم ؟
mehran gorji
06-06-2011, 07:53
اول از همه بهتر بود قبل از خرید دستگاه مشلوره میگرفتید.
خودتان دست نزنید.
نزذ تعمیرکار ببرید.
این مدل ها مناسب پمپ نیستند.
پمپ فقط روی پلاتری ها اصولی است
majid_mtz
19-06-2011, 18:44
دوستان epson t50 چطور خر کاره واسه پرینت بیش از 10000میخوام
mehran gorji
19-06-2011, 20:05
نهایت مبلغ را اعلام کنید.
سعی کنید تا 500 باید.
و مقدار کار ماهانه را بگید تا مدل گلچین شده را به شما دوست گرامی معرفی نمایم
سلام،
من یه مدل A3 زن می خوام برای محل کار، می خوام تانک جوهر بخوره، حجم کار حدود 20 تا در روز.... قیمتش هم مناسب باشه حدود 500 تومن، کمتر هم باشه چه بهتر
ممنون میشم مدل مناسبی رو بهم معرفی کنید...و اینکه موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم ...مدل تانک و جوهر و ... بهم بگین ممنون میشم...
--------------------
با search تو سایت دیدم از این 2 تا مدل بیشتر تعریف میکنن hpk8600 و Epson 1410
بین این دو تا کدوم بهتره ، حدود قیمتاش دیدم زیاد فرقی نداره ...
mehran gorji
23-06-2011, 17:01
این توضیح رو تو تاپیک بحث تبادل نظر داده بودم پس همینو اینجا هم مینویسم.
Officejet Pro K8600
500 تومن قیمتشه.
و پمپ هم نصب میشه.
و این رو باید بدونید پمپ فقط روی پلاتر اصولی است و مشکل به وجود نمی اورد.
2 هد جداگانه و 4 مخزن جداگانه دارد.
اگر شما بعد از 100 سال هم از دستگاه استفاده نشه با تعویض 2 تا هد مثل روز اول پرینت میگیره.
هد
مخزن های شارژی فابریک خود دستگاه.
و پمپی که روی دستگاه نصی میشه هزینش رو باید 80 تا 100 در نظر بگیری من خودم 80 میبندم.
ممنونم از راهنماییتون در مورد K8600،
آیا شما مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید، برای کاربرد من ؟ و اینکه حتما تانک جوهر بخوره که هزینه هام پایین بیاد...
پلاتر که میگین چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
((من برای کار مهندسی می خوام و بیشتر کار پلات های autocad و یا خروجی برنامه هایی نظیر Etabs و safe و ...است در سایز A3 و document های word و excel و یا pdf...در سایز A4 معمولی ))
mehran gorji
23-06-2011, 17:30
نه من مدل a3 زنی که پمپ روش اصولی نصب بشه همینو معرفی میکنم.
همین 8600 رو معرفی میکنم.
برای تمام استفاده ها از این دتگاه استفاده کنید.
رحم نکنید و 500 تا 500 تا پرینت کنید
دستتون درد نکنه که وقت میذارین و راهنمایی میکنید...
یه سوال دیگه هم بپرسم و زحمت رو کم کنم .... برای خرید پمپ و جوهرش به چی توجه کنم ، مارک و مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟ ....
hp الان گارانتی داره؟
یکی از دوستان امروز رفته بود بازار ایرانیان تو ولیعصر که خرید کنه همین مدل رو ، می گفتن قدیمیه ، پیدا نمیشه، شما جای خاصی رو تو تهران میشناسید که مطمئن باشه؟
mehran gorji
23-06-2011, 17:37
توضیحات رو تو پیغام خصوصی مینویسم.
1- سلام دوستان من کانن mg5140 دارم چند ماه بیشتر نیست که گرفتم میخوام تانک نصب کنم . نظر شما چیه ؟
2- اگه میشه مارکهای مختلف جوهر رو نام ببرید و بهترین و بدترین رو مشخص کنید .
3- یه جا خوندم که گفته بود سعی کنین واسه جوهر pigment مخزن نزارین چون جوهرش خیلی حساسه و خیلی خاص تولید میشه و اینکه اگه تانک بزارین ته نشین میشه و چندوقت یه بار باید مخزنش رو تکون بدید ، لطفا نظرتون رو بگید تا ما هم استفاده کنیم . ممنون
mehran gorji
25-07-2011, 20:57
سلام دوستان من کانن mg5140 دارم چند ماه بیشتر نیست که گرفتم میخوام تانک نصب کنم . نظر شما چیه ؟
من پمپ رو فقط و فقط برای پلاتر مناسب میدانم.
پمپ های 5140 تو بازار کمند.
اگر پیدا کردید به شما توصیه میکنم کارتریج های قابل شارژ بخرید دردسرش کمتره.
اگه میشه مارکهای مختلف جوهر رو نام ببرید و بهترین و بدترین رو مشخص کنید .
ink tec مناسب برای کارتریج های هد روی دستگاه های hp.
wox رو دوستان تایید میکردند ومناسب برای اپسون میدانند.
برای این مدل ها پیشنهاد من جوهر part-tech میباشد.
اگه تانک بزارین ته نشین میشه و چندوقت یه بار باید مخزنش رو تکون بدید
به نظر جوهر ink tec بهترین جوهر است.
اما به خاطر غلیظ بودن این جوهر برای پمپی ها به خاطر همین مسائل توصیه نمیشه.
ramin92003
30-07-2011, 18:50
با سلام
من چاپگر اپسون مدل CX4700 دارم می خواستم بدونم مخزن جوهر برای این مدل وجود دارد و چه جوهری را پیشنهاد می کنید
متشکرم.
mehran gorji
30-07-2011, 19:48
پمپشون تو ایرانشهر موجود است.
جوهر پارت تکنیک
afshinbahal33
10-09-2011, 03:12
سلام برو بچ تهرونی.البته به شهرستونیا بر نخوره ها.من یه عکاسی دارم.بشتر به ملت حال میدم عکسای پرتره با حال میدم.پوستری با قابش.خوب ا اینا بگذریم یه راهنمای میخواستم واسه پرینتر خوب.A3 بنه برام.حالا راهنمای کنید.ووووووووووووود.دم همتون گرم
mehran gorji
11-09-2011, 13:49
تهرانی نبود تا جواب دوستمونو بدن؟
اخه دوستمون تهرانی هستن.
silversaeed
12-10-2011, 22:20
سلام دوستان... تو رو خدا کمکم کنید... آقا من یک اپسون p50 دارم بهش تانک وصلیدم.... پوستمو کنده.. چون وسط پرینت کارت ریج خالی مشه و بد میزنه... خلاصه کارتریج در میارم و تانک میبرم بالا که جوهر بره باز میازارم یه 50 تایی میزنه دوباره کارتریج خالی میکنه.. الان که اصلا هر کاری میکنم کارتریج رو پر نشون نمیده... اشکمو در اورده... کمککک کنید.. ممنون
mehran gorji
13-10-2011, 09:39
سلام دوستان... تو رو خدا کمکم کنید... آقا من یک اپسون p50 دارم بهش تانک وصلیدم.... پوستمو کنده.. چون وسط پرینت کارت ریج خالی مشه و بد میزنه... خلاصه کارتریج در میارم و تانک میبرم بالا که جوهر بره باز میازارم یه 50 تایی میزنه دوباره کارتریج خالی میکنه.. الان که اصلا هر کاری میکنم کارتریج رو پر نشون نمیده... اشکمو در اورده... کمککک کنید.. ممنون
منظورتون این است که توی سیستم خالی نشون میده؟
اون مال چیپشه که پر میشه هر سری اونمهم نیست
silversaeed
13-10-2011, 15:51
مرسی دوست من... مهم هست چون وسط پرینت میگه کارت ریج شارژ کن... دستگاه نو هست! 1 هفته نیست کار میکنه.. من مشکلی با بیرون اوردن کارتریج ندارم... البته اگر بدونم بعد از دوباره کار گذاشتن پر نشون بده پی سی!! واقغا راهکاری ندارید برای اینکه من انقدر جوهر بازی نکنم؟؟ کلا عشقی هست.. گاهی 1000 بار کارتریج در میارم میزارم سر جاش هی با سرنگ جوهر میکشم یا در تانک باز میزارم اما پر نمیزنه...گاهی اصلا این کارا رو نمیکنم پر نشون میده... هیچ قاعده ای نداره؟؟
mehran gorji
13-10-2011, 16:05
سلام نه باید به همین وضع سر کنید
silversaeed
13-10-2011, 17:32
جدی؟؟؟ هم پرت جوهر دارم هم کاغذ!! یعنی همه اینطورین؟؟؟ هیچ راهی نداره؟؟ کل هیکلم شده جوهری!!
mehran gorji
15-10-2011, 10:20
برای چه جوهری
وقتی ارور میده دری پرینتر رو باز و بسته میکنید تا ریست شود.
اگر نشد کارتریج ها رو در میارید و باز جا میزنید.
این که جوهری شدن ندارد عزیزم
silversaeed
15-10-2011, 16:44
برای چه جوهری
وقتی ارور میده دری پرینتر رو باز و بسته میکنید تا ریست شود.
اگر نشد کارتریج ها رو در میارید و باز جا میزنید.
این که جوهری شدن ندارد عزیزم
مرسی دوست من... راستش تازه اومدم دستم!! اما هنوز مشکل داره.. وقتی خودش چوهرش تموم میشه اخطار میده و یک پیج میاد و نوشته Ink Replacement Utility .... اونو که میزنم خودش چیپو ریست میکنه و از تانک جوهر میکشه! اما در حالت معمولی نمیتونم این آپشن رو پیدا کنم !! اگر پیدا بشه کل مشکلاتم حله!! تو خود تنظیمات پرینتر رفتم هرچی گشتم نیست!! شما برنامه یا چیزی نمیشناسید که این کارو کنه؟
amirreza.abri90
13-11-2011, 18:10
سلام یه سوال داشتم
من canon mp250 دارم و الان جوهر داره ولی ارور میده که نداره (از تانک استفاده می کنم ) الان تازه 2 ماه ازش استفاده می کنم و تقریبا 100 پرینت بیشتر نگرفتم راهنمایم کنید ممنون در ضمن خیلی وقتا توی شیلنگ حباب داره
amir.f1369
12-01-2012, 11:19
دوستان سلام من می خواستم یه پرینتر 3 کاره ارزون بخرم . که کارتریجش شارژ بشه و اگه ممکن بشه تانک هم بهش وصل بشه.
خیلی ازتون متشکرم.
mohammad.t
12-01-2012, 13:03
دوستان سلام من می خواستم یه پرینتر 3 کاره ارزون بخرم . که کارتریجش شارژ بشه و اگه ممکن بشه تانک هم بهش وصل بشه.
خیلی ازتون متشکرم.
معمولا پيشنهاد نمي كنيم چند كاره ها رو تانك بهش وصل كنند.
چه قدر ارزون يعني؟
مثلا يه سه كاره از hp مثل 2050 كمتر از 100 هزار تومن.
amir.f1369
12-01-2012, 13:11
معمولا پيشنهاد نمي كنيم چند كاره ها رو تانك بهش وصل كنند.
چه قدر ارزون يعني؟
مثلا يه سه كاره از hp مثل 2050 كمتر از 100 هزار تومن.
بله زیر 100 تومن.
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
canon mp 250 بهتره یا hp 2050؟
کدومشون کارتریجش شارژ میشه؟
mohammad.t
12-01-2012, 14:45
بله زیر 100 تومن.
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
canon mp 250 بهتره یا hp 2050؟
کدومشون کارتریجش شارژ میشه؟
جفتشون شارژ ميشن ولي توي اين مدل كانن ها خيلي پيش اومده كه همون بار اول كه شارژشون تموم شده ارور دادن و كاربر مجبور شده 60 هزار تومن پول كارتريج نو بده.پس توضيه ميشه از مدلهاي hp بگيريد.
amir.f1369
12-01-2012, 15:49
جفتشون شارژ ميشن ولي توي اين مدل كانن ها خيلي پيش اومده كه همون بار اول كه شارژشون تموم شده ارور دادن و كاربر مجبور شده 60 هزار تومن پول كارتريج نو بده.پس توضيه ميشه از مدلهاي hp بگيريد.
آخه تو youtube فیلم برای حل شذن ارور ها دیدم. ارورشم E 16 هست. تازه canon خیلی ارزون تره و گارانتی هم داره.
mohammad.t
12-01-2012, 16:13
آخه تو youtube فیلم برای حل شذن ارور ها دیدم. ارورشم E 16 هست. تازه canon خیلی ارزون تره و گارانتی هم داره.
ديگه اين طبق تجربه ماست و باز طبق تجربه وقتي كارتريج ارور بده به هيچ وجه نميشه از دست ارورش خلاص شد.
انتخاب با شماست.
amir.f1369
12-01-2012, 16:46
ديگه اين طبق تجربه ماست و باز طبق تجربه وقتي كارتريج ارور بده به هيچ وجه نميشه از دست ارورش خلاص شد.
انتخاب با شماست.
از راهنمایتون خیلی متشکرم الان که نگاه میکنم میبینم حرف شما درسته.
نه من مدل a3 زنی که پمپ روش اصولی نصب بشه همینو معرفی میکنم.
همین 8600 رو معرفی میکنم.
برای تمام استفاده ها از این دتگاه استفاده کنید.
رحم نکنید و 500 تا 500 تا پرینت کنید
دوست عزیز با هر بار پر کردن مخزن این مدل تا چند تا برگه a4 میشه پرینت گرفت ؟
سلام
دوستان
من کاتریج رو عوض کردم اما پر نشون نمیداد . میخوام بدونم مشکل چیه .
درضمن الان هم 40 برگ سیاه سفبد پرینت کردم ارور رنگ ابی میده واقعا تعجب کردم !!!!!!!!!!!!!!
قضیه چیه ؟
حداقل چطور میشه از دست این ارور راحت شد که فقط با همون رنگ سیاه کارمون رو ادامه بدیم .
epson cx8300
khoshemdavey
20-06-2014, 16:35
میدونم اینجا جاش نیس ولی کمک کنید .
من یه اپسون 1410 جدید گرفتم با تانک و کلیه وسایل که اماده به کار بود ولی کارتریجاش گذاشته نشده بود کارتریجارو وصل کردم ولی هر چقدر پرینت می گیرم هیچ عملی انجام نمیده یه ارور میده که نمیدونم چک کنید که هکه قسمت ها کانکت شددن. تو قسمت مانیتور هم نشون میده و میگه printer ready ولی وقت پرینت گرفتن هیچ عملی انجام نمیده ...از اساتید کسی هست کمک کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.