مشاهده نسخه کامل
: مشاوره قبل از خرید 5850 (دوستان لطفا نظرشون رو بگن)
با سلام........
قصد خرید 1 5850 sapphire رو دارم .قبل اون 1 سر به سایت AMD زدم و دیدم که سری 5800 انواع و اقسام مشکلات رو با خودش داره.از Gray lines . Gray screen . Color distortion . هنگ ناگهانی سیستم در هنگام بازی و حتی در حالت idle تا مشکلات افت FPS و
مشکل بوت سیستم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تمام برندها این مشکلات وجود داره ولی به نظر میاد در sapphire فراگیرتره.
بعضی memberha اینقدر کلافه شدن که قسم خوردن این دیگه کارت ATI نگیرن و بقیه هم کارتشونو یا RMA کردن یا فروختنش یا با مشکلاتش کنار امدن.
البته همه کارتها این مشکلات رو ندارن و ممکنه خوش شانس باشید و 1 کارت سالم گیرتون بیاد.
حالا با توجه به اینکه RMA کردن کارت در ایران به راحتی خارج نیست و علی رغم تمام مشکلات این این سری 5800 خرید 5850 منطقی است ؟
من ترجیح میدم از رو حدس و گمان و یا شانس 300 تومان خرج 1 کارت گرافیک نکنم به امید اینکه انشالله بدون مشکل باشه. AMD هم گفته تو کاتالیست 10.4 همه اینها درست میشه ولی من هنوز شک دارم!
من اعصابمو از سر راه نیاوردم که بخوام 24 ساعته با این کارت سر و کله بزنم و الان هم دارم با 1 4770 راحت کار میکنم بدون هیچ مشکلی XD
نظر دوستان در این مورد چیه؟ 5850 گیرم یا صبر کنم بعدا 1 470GTX بگیرم؟
sir payman
15-04-2010, 20:28
با سلام........
قصد خرید 1 5850 sapphire رو دارم .قبل اون 1 سر به سایت AMD زدم و دیدم که سری 5800 انواع و اقسام مشکلات رو با خودش داره.از Gray lines . Gray screen . Color distortion . هنگ ناگهانی سیستم در هنگام بازی و حتی در حالت idle تا مشکلات افت FPS و
مشکل بوت سیستم.
بعضی memberha اینقدر کلافه شدن که قسم خوردن این دیگه کارت ATI نگیرن و بقیه هم کارتشونو یا RMA کردن یا فروختنش یا با مشکلاتش کنار امدن.
این مشکلاتی که شما گفتید به نظرم فراگیر نیست چون خیلی از اعضای همین فروم از سری 5000 دارن استفاده میکنن و هیچ مشکلی هم ندارن
البته همه کارتها این مشکلات رو ندارن و ممکنه خوش شانس باشید و 1 کارت سالم گیرتون بیاد.
این برعکس نوشتید
باید بد شانس باشید تا یکی از این کارتهای خراب گیرتون بیوفته چون اگر کمی فکر کنید میبینید که 100% غیر ممکن هست که توی تولید , تعداد قطعات خراب بیشتر از قطعات سالم باشه
حالا با توجه به اینکه RMA کردن کارت در ایران به راحتی خارج نیست و علی رغم تمام مشکلات این این سری 5800 خرید 5850 منطقی است ؟
از اونجایی که این مشکلات خیلی خیلی به ندرت دیده میشه خرید سری 5000 کاملا منطقی هست.
من ترجیح میدم از رو حدس و گمان و یا شانس 300 تومان خرج 1 کارت گرافیک نکنم به امید اینکه انشالله بدون مشکل باشه. AMD هم گفته تو کاتالیست 10.4 همه اینها درست میشه ولی من هنوز شک دارم!
اول اینکه مشکلات به این وسعت نیست و دوم هم اینکه گارانتی به درد همین معدود قطعات میخوره و خود همین گارانتی ها هم ثابت میکنه که مشکلات خیلی زیاد نیست اگر بود الان این همه شرکتهای مختلف کارتهای سری 5000 رو گارانتی نمیکردن
من اعصابمو از سر راه نیاوردم که بخوام 24 ساعته با این کارت سر و کله بزنم و الان هم دارم با 1 4770 راحت کار میکنم بدون هیچ مشکلی XD
با پ.ل 470 تو ایران میشه 5870 خرید ولی اگر کسی رو خارج از ایران اشنا دارید که میتونه براتون 470 بگیره خرید خوبی خواهد بود ولی با توجه به بازار کشکی ایران 470 با هر قیمتی حتی تا 480-500 هم ممکنه فروخته بشه.
A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 20:30
این اشکال شاید به CPU شما و یا مانیتور شما ربط داشته باشه
من که شخصا اصلا هیچ مشکلی ندارم
البته 425 تومن پول دادم نه 315 تومن
alpha007
15-04-2010, 21:23
با سلام........
مشکل بوت سیستم.
دوست عزیز
مشکلاتی که شما ذکر کردید فراگیر نیست
تازه کارتهای nvidia series 4 مگه وحی منزلن؟اونا رو بگیرید دیگه تمام مشکلات بشریت که بخاطر گرافیک بوجود اومده حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
در هر حال من به شما 5850 از xfx رو پیشنهاد میدم که پدر بیامرزی داشته باشه واسه سازنده ش از طرف شما
فک کنم لحنم 1 خورده زیادی تند به نظر رسید. ^_^
من خودم طرفدار پر و پا قرص گرافیکهای AMD هستم و فقط هدفم این بود که مطمئن شم که علی رغم این حر فا در مورد نقص های سری 5800 این کارت 5850 ارش خریدن رو داره.با توجه به تجربیات دوستان من هم متقا عد شدم که 5850 انتخاب کاملا مناسبی هستش .
فقط 2 سوال ؟
کدوم گارانتی بهتر از بقیست ؟
کدوم برند برا اورکلاک مناسبتره ؟
alpha007
15-04-2010, 21:48
فک کنم لحنم 1 خورده زیادی تند به نظر رسید. ^_^
من خودم طرفدار پر و پا قرص گرافیکهای AMD هستم و فقط هدفم این بود که مطمئن شم که علی رغم این حر فا در مورد نقص های سری 5800 این کارت 5850 ارش خریدن رو داره.با توجه به تجربیات دوستان من هم متقا عد شدم که 5850 انتخاب کاملا مناسبی هستش .
فقط 2 سوال ؟
کدوم گارانتی بهتر از بقیست ؟
کدوم برند برا اورکلاک مناسبتره ؟
5850 از هر برندی بگیری خوبه
من خیلی ها رو میشناسم 5850 دارن از برندهای مختلف
فرقی بین برند با برند نیست آنچنان
برو بازار متناسب با بودجه ت انتخاب کن
Advanced Ali-001
15-04-2010, 22:02
با سلام........
مشکل بوت سیستم.
اینم نظر من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من گارانتی خوب ماله گیگابایته(آواژنگ) ، سازگار ارقام یه خورده اذیت میکنن.(البته کارت گرافیک از سازگار نگرفتم ولی یه بار سر یه هارد اکسترنال خیلی اذیت کردند تا قبول کنن ایراد داره)گارانتی ایسوس و سافایر و HIS رو هم نمیدونم چجورین.ولی گیگا بایت رو کسانی که دارند و باهاش به مشکل خوردن میتونن تائید کنن.
البته به همین خاطر قیمت محصولات گیگابایت نسبت به بقیه برندها بالاتره.من حدود 3 ، 4 ماه پیش گرفتم 348000 همون موقع xfx 330000 و msi 325000 و سافایر هم 320000 بود.
از گارانتی یونیکام زیاد شنیدم !! ایا این گارانتی خوبیه؟
اگر بله مال کدوم برنده ؟
از گارانتی یونیکام زیاد شنیدم !! ایا این گارانتی خوبیه؟
اگر بله مال کدوم برنده ؟
احتمالا باید مال سافایر باشه.
یونیکام گارانتی کننده ساپفایر است.
برای کارت اور شده من ساپفایر رو ترجیح میدم.
5850 برای من تا حالا که مشکلی ایجاد نکرده و فکر کنم مشکل هم ایجاد کنه.
کارت خیلی خوبیه.
اگه هم انویدیا میخوای بگیری یه فکر به خاطر کیس برای دماش به توصیه خود انویدیا و یه فکر برای پاور باید بک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.