مشاهده نسخه کامل
: یکی هم منو راهنمایی کنه لطفا!
lidaline
15-04-2010, 14:02
با سلام خدمت اساتید محترم
دانشجوی کامپیوتر هستم و میخوام یه لپ تاپ بخرم که بتونم این کارهارو باهاش انجام بدم:
برنامه نویسی. رباتیک . سرعت بالا. اینترنت . فیلم . کمی هم گیم. البته چون تو خوابگاه هستم:31:
حداکثر پولی که دارم یک میلیون و 200 هست.
اگه الان بخرم حداقل تا 5 یا 4 سالی بتونم باهاش راحت کار کنم
ویندوزش 7 و32بیتی باشه
نمیدونم کدوم مارک بخرم؟چون وقتی امکاناتش رو میخونم اکثرا از نظر کمیت شبیه همن ولی از لحاظ کیفیت اصلا نمیدونم
من خودم سونی وایو cw دیدم که با lenovo از لحاظ کمیتی عین همن ولی سونی 400 تومن گرونتره.
فکر کنم فهمیدید چی میگم منظورم کیفیته!
اگه مدل خوبی سراغ دارید حتما پیشنهاد بدید.
saman3230
15-04-2010, 14:30
سلام
توصیه من به شما اینکه هرچی می خوای بگیری بگیر الا HP
DELL ISNPIRON 1564 N Series برای شما عالیه
سیستم عاملشم خودت به دلخواه نصب می کنی
دانشجوی کامپیوتر هستم و میخوام یه لپ تاپ بخرم که بتونم این کارهارو باهاش انجام بدم:
برنامه نویسی. رباتیک . سرعت بالا. اینترنت . فیلم . کمی هم گیم. البته چون تو خوابگاه هستم:31:
ویندوزش 7 و32بیتی باشه
نمیدونم کدوم مارک بخرم؟چون وقتی امکاناتش رو میخونم اکثرا از نظر کمیت شبیه همن ولی از لحاظ کیفیت اصلا نمیدونم
من خودم سونی وایو cw دیدم که با lenovo از لحاظ کمیتی عین همن ولی سونی 400 تومن گرونتره.
مقایستون که اصلا قبول ندارم:31:
راستی اگه وزن و اندازه صفحه نمایش را هم میگفتید بهتر بود...
پیشنهاد:
DELL Studio 1557
I7 1.6 to 2.8 : CPU
6 MB :Cache
4 GB : RAM
500 GB : HDD
15.4 WXGA LED : LCD
ATI4570(512MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.8 KG : Wieght
1.200.000
---------------------------------
ASUS N61VN
CORE2DUO 2.66-P8800
RAM 4096
HDD 500
NV GT 240 1G DDR3 UP 2.3
16"
DVD-RW
WIN 7HP
BAG-MOS
3Kg
1,250,000
lidaline
15-04-2010, 15:53
مقایستون که اصلا قبول ندارم:31:
راستی اگه وزن و اندازه صفحه نمایش را هم میگفتید بهتر بود...
نمیدونم چرا قبول ندارین ولی میتونید فیلم و گیم رو حذف کنید چون خیلی جدی نگفتم ولی بقیه واسم خیلی ضروریه.
وزن هم بیشتر از 2.5 نباشه و همینطور صفحه اش بیشتر از 14 اینچ نباشه
درضمن ای کاش یکی توضیح بده که تو ی کمیته مساوی کدوم برند جلوتره از لحاظ کیفیت و اینکه چرا سونی گرونتره ؟ آیا دل از سونی ضعیفتره؟
نمیدونم چرا قبول ندارین ولی میتونید فیلم و گیم رو حذف کنید چون خیلی جدی نگفتم ولی بقیه واسم خیلی ضروریه.
وزن هم بیشتر از 2.5 نباشه و همینطور صفحه اش بیشتر از 14 اینچ نباشه
درضمن ای کاش یکی توضیح بده که تو ی کمیته مساوی کدوم برند جلوتره از لحاظ کیفیت و اینکه چرا سونی گرونتره ؟ آیا دل از سونی ضعیفتره؟
در مورد مقایسه باید دو برند با صفحه نمایش همسان مورد نقد و بررسی قرار بگیره و دلیل اینکه گفتم مقایستون را قبول ندارم اینه که گفتید CW 14 اینچی با برند لنوو ...
خوب حالا که 14 اینچه به پایین میخواهید به نظرم یکی از آپشن های مناسب سری CW سونی هست...
در مورد بحث کیفیت هم بارها بحث شده ولی به خاطر تعصب بحث به بیراه رفته ...
در مورد گرونتر بودن شاید تا حدودی بخاطر دیزاین و صفحه نمایش و صفحه کلید و ...
ولی نقد و بررسی دقیق نیازمند یه شرایطی هست که من الان نمیبینم...
ولی از نظر من کیفیت سونی با توجه به سابقه طولانی این شرکت از دل بهتر هست...
lidaline
15-04-2010, 16:11
جناب پیروز از اینکه حرف آخر رو زدید خیلی ممنون.تصمیمم رو گرفتم و از سری cw خوشم اومد .ولی میخواستم مطمئن بشم چون از دوستان میگفتن که دل میتونه با سونی رقابت کنه و.....خیلی ممنون که منو قانع کردید.
saman3230
15-04-2010, 16:14
جناب پیروز از اینکه حرف آخر رو زدید خیلی ممنون.تصمیمم رو گرفتم و از سری cw خوشم اومد .ولی میخواستم مطمئن بشم چون از دوستان میگفتن که دل میتونه با سونی رقابت کنه و.....خیلی ممنون که منو قانع کردید.
دوست عزیز سری CW زیاد برای گیم توصیه نمیشه چون از گرافیک قوی پشتیبانی نمی کنه !!
و ویندوزش هم 64 بیت هستش در برخی از مواقع وقتی ویندوز 32 بیت روش نصب میشه با نصب یه سری از سخت افزاراش به مشکل بر می خوره !!
بی شک Inspiron 1564 بهترین گزینه برای شما خواهد بود
•Processor: Intel® Core™ i3 CFI 330M Quad Threads
•Memory: 3.0 GB DDR3
•HDD: 320 GB SATA
•Graphics: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB
•Display: LCD 15.6" HD LED
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, SRS Sound
Windows 7 x32 bit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lidaline
15-04-2010, 16:21
[QUOTE=saman3230;4849819
و ویندوزش هم 64 بیت هستش در برخی از مواقع وقتی ویندوز 32 بیت روش نصب میشه با نصب یه سری از سخت افزاراش به مشکل بر می خوره !!
[/QUOTE]
اینو حتما مطمئن هستین؟ این قسمت واسه من خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز سری CW زیاد برای گیم توصیه نمیشه چون از گرافیک قوی پشتیبانی نمی کنه !!
بی شک Inspiron 1564 بهترین گزینه برای شما خواهد بود
•Processor: Intel® Core™ i3 CFI 330M Quad Threads
•Memory: 3.0 GB DDR3
•HDD: 320 GB SATA
•Graphics: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB
•Display: LCD 15.6" HD LED
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, SRS Sound
Windows 7 x32 bit
دوست من کانفیگی که شما گذاشتید 15 اینچی هست و ...
الان اکثرا ویندوز هایی که روی لب تاپ ها قرار دارند سون 64 بیتی هست که براحتی قابل تعویض هست...
لطفا اول کامل تاپیک را بخونید بعد پست بدید
saman3230
15-04-2010, 16:30
خانم لیدا بنده کارم این هستش و روزی چندین بار با مراجعه کننده که به این مشکل بر خوردن سرو کله می زنم :31:
ببنید در کل یه مقایسه کلی براتون داشته باشم
CW سونی 14 اینج هست سری cw1 از گرافیک 230 یا 210 پشتیبانی می کنه که نهایاتا تا 1.7 گیگ رم شیر می کنه و CPU اون Core2duo
و سری cw2 از گرافیک 310 استفاده می کنه که به شدت ضعیفه !! و CPU اون CORE i3 یا i5
1564 15 اینج هست و گرافیک ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB و cpu اون core i5
ویندوز سری CW ویندوز 7 64 بیت هست
اما INSPIRON 1564 بدون سیستم عامل هست و این امکان رو به شما خواهد داد که از ویندوز 7 یا ویستا 32 یا 64 بیت استفاده کنید
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
دوست من کانفیگی که شما گذاشتید 15 اینچی هست و ...
الان اکثرا ویندوز هایی که روی لب تاپ ها قرار دارند سون 64 بیتی هست که براحتی قابل تعویض هست...
لطفا اول کامل تاپیک را بخونید بعد پست بدید
شما با دقت خواندید که cw که ویندوز 64 بیت داره رو پیشنهاد می دید:31: در ضمن نهایتا ایشون می تونند 1464 بخرن که 14 اینچ هست اول منظور بنده بفهمید بعدا ادعا بفرمائید من در مورد کانفیگ و امکانات بحث می کنم همه می دونن که دل تنوع زیادی داره و از هر مدلی که موجود داره هم 14 داره 15 پس در مورد مدذل های مختلف لپ تاپ چیزی نمی دونی خودتو دخالت نده چون اینجوری ضایع میشی
14″ High Definition (720p) WLED display with TrueLife
Windows 7 Home Premium 32bit
Intel Core i5 Processor 430M (2.26GHz 1066MHz FSB)
3GB DDR3 RAM
320GB HDD
ATI HD 4330 512 MB VRAM
8x DVD + – RW
1.3MP, with the face regconition
در ضمن اول پست ها به دقت بخون بعد نظر بده تو که نمی دونی N SERIES یعنی چی چرا میای اینجا ملت رو راهنمایی به خرید لپ تاپ می کنی ؟
از نظر من این بحث فقط به حاشیه میره...
حالا شما اگه میگید 1564 14 اینچیه دیگه ...:31:
شما هم اول برید حرف زدن یاد بگیرید بعد به بنده و دیگران درس بدید...
واقعا برای شما متاسفم...:41:
saman3230
15-04-2010, 16:48
از نظر من این بحث فقط به حاشیه میره...
حالا شما اگه میگید 1564 14 اینچیه دیگه ...:31:
شما هم اول برید حرف زدن یاد بگیرید بعد به بنده و دیگران درس بدید...
واقعا باری شما متاسفم...:41:
نظر شما برای خودتون محترمه !!
شما برای خودت متاسف باشی که وقتی هیچی نمی دونی به خودت اجازه می دی که از دیگران ایراد بگیری و بهتره تو اول یاد بگیری که چه جوری حرف بزنی چون در هنوز در جایگاهی نیستی که بخوای به من نحوه درست پست دادنو یاد بدی
بهتره آب هویچ مصرف کنی جون فکر کنم مشکل چشم هم داری آقایی که مثلا می خوای ملت رو به خرید لپ تاپ راهنمای کنی وقتی نمی دونی دل در نام گذاری مدل هاش اکثرا ازچه متدی استفاده می کنه نیا اینجا بگو 1564 "14 چشاتو باز کن نوشتم 1464 اما از نظر کانفیک دقیقا با 15 یکی هست فقط تو یه مدلش هست که از گرافیک 4330 استفاده کرده:8::8::8::27:
من نمی دونم آخه کسایی مثل این آقا که هنوز معنی N SERIES و اینکه شماره اول برخی از مدل های لپ تاپ های دل مثل 1520 1720 15 64 1464 معرف سایز صفحه نمایششون جرا میان اینجا دم از مشاوره می زنن آخه بابا مگه مجبورین
lidaline
15-04-2010, 17:16
آقایون ما اینجاییم تا با هم بحث کنیم تا به یک گزینه ی مطمئن برسیم برای من راهنمایی هردوی شما با ارزشه چون تا حالا چند مورد که تا حالا نمیدونستم رو یاد گرفتم.
تا اینجا از هر دونفر شما خیلی ممنونم.
lidaline
16-04-2010, 10:56
میشه در مورد سریهای دل به خصوص سری N بیشتر توضیح بدین؟
درضمن من ازیکی شنیدم که مدل 1464 برای محاسبات پیچیده و طولانی مدت مناسب نیست و سری studio مناسبتره .درحالیکه من مجبورم اینکارو با لپ تاپ بکنم.ایا این حرف درسته؟آیا سری studio بهتره یا inspiron ؟
سری studio انگار زیر 15 اینچ نداره درسته؟
اگه بشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
saman3230
16-04-2010, 11:01
میشه در مورد سریهای دل به خصوص سری N بیشتر توضیح بدین؟
درضمن من ازیکی شنیدم که مدل 1464 برای محاسبات پیچیده و طولانی مدت مناسب نیست و سری studio مناسبتره .درحالیکه من مجبورم اینکارو با لپ تاپ بکنم.ایا این حرف درسته؟آیا سری studio بهتره یا inspiron ؟
سری studio انگار زیر 15 اینچ نداره درسته؟
اگه بشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
سلام نه دوست من ببنید زمانی که CPU شما درگیر میشه (مثل محاسبات، بازی و ...) دمای بیشتری از خودش تولید می کنه و متاسفانه یکی از مشکلانی که سری STUDIo داره اینکه شما وقتی LCD باز می کنید دقیقا میاد جلوی هود (محل خروج گرما) رو می بنده !! اما در سری INSPIRON اینجوری نیست شما خیالتون راحت کنید از این بابت که INSPIRON هیج مشکلی براش پیش نخواهد آمد
و اما در مورد N SERIES یا همون لپ بدون سیستم عامل یا سیستم عامل داس این دسته لپ بدون سیستم عامل عرضه شدن و از نظر قیمتی کمی پایین تر از اونهایی هستند که OS دارند و برای شما که حتما ویندوز 32 بیت رو می خواهید استفاده کنید راهکار مناسبیه
نه studio سری 14 اینچ هم داره
ببنید در لپ تاپ های دل شماره اول معرف سایر صفحه نمایشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lidaline
16-04-2010, 11:05
پس میشه روی این نوع لپ تاپ (بدون سیستم عامل) دو سیستم داشت؟
من علاوه بر ویندوز به لینوکس هم احتیاج دارم.
saman3230
16-04-2010, 11:09
پس میشه روی این نوع لپ تاپ (بدون سیستم عامل) دو سیستم داشت؟
من علاوه بر ویندوز به لینوکس هم احتیاج دارم.
100%
بدون هیچ مشکلی فقط باید درایورهای سخت افزاتون رو دانلود کنید
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
اینجارو نگاه
اون نکته که بهتون گفتم اینجا مشخصه حالا شما فکر کنید حرارت CPU در این حالت چه جوری می خواهد به خوبی از لپ تاپ خارج شه !!
saman3230
16-04-2010, 11:16
راستی این تاپیک هم ببینی بد نیست این در رابطه با سری CW هستش که اول انتخاب کرده بودین
تغییر سیستم عامل در این لپ تاپ !
lidaline
16-04-2010, 11:20
همین الان از سایت دل این مشخصات رو برداشتم برای 1464
روش هیچ نوع سری ننوشته ولی به ویندوزش نگاه بکنید 64 بیتی هست این یعنی اورجینال 64 بیتی هست و باید تعویض بشه؟ وقتی تعویض میشه دیگه ارجینال نخواهد بود درسته؟ منو به خاطر سوالهام واقعا ببخشید
NEW 2010 Intel®Core™ i5 - 430M
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit
500GB, 5400 RPM5
4GB3 Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz
Works 9 HS Trial Version with CDSK
saman3230
16-04-2010, 11:23
همین الان از سایت دل این مشخصات رو برداشتم برای 1464
روش هیچ نوع سری ننوشته ولی به ویندوزش نگاه بکنید 64 بیتی هست این یعنی اورجینال 64 بیتی هست و باید تعویض بشه؟ وقتی تعویض میشه دیگه ارجینال نخواهد بود درسته؟ منو به خاطر سوالهام واقعا ببخشید
500GB, 5400 RPM5
500GB, 5400 RPM5
خواهش می کنم نفرمائید
انجام وظیفه است !!
بله اگر دقت کرده باشید در سایت دل هیچ صحبتی از N SERIES نشده چون N SERIES بیشتر مخصوص آسیاست (عربها و ایرانیها) شما خاطر جمع باشید 1464 n series هم موجود هست
ویندوزش 7 و32بیتی باشه
سلام خدمت شما دوست عزیز. من مهندسی برق می خونم و با تمام نرم افزار های شبیه ساز مثل lab view ، پرتئوس ، و برنامه نویسی برای میکرو و کار های عادی و متلب و ... کار می کنم که شما در رباتیک باید بکار بگیری . اینو بدونید با توجه به کاری که شما می خواید hp , asus جوابگو هست . چون هم بسیار دستکاه های جونسخت و با کیفیتی هستند .
این هم بدونید لب تاپتون باید بروز باشه . این مدل hp رو ببینید
مدلی هست که خودم استفاده می کنم.
hp dv6 1390
cpu p8800
ram 4 ddr3
ati 4650 (1024mb)ddr3
و کلی امکانات دیگه . مثل ریموت کنترلی برای فیلم دیدن شما. صفحه 15.6 led wide screen
4 درگاه ورودی usb یکیش esata هست hdmi , ...
طراحیش امریکا هست و مونتاژش چین . باتری ژاپن و ساختش در چین
و
....
در کل من تمام کار هام رو که بیشتر محاسبات هست باهاش انجام دادم. و اوایل چند تا بازی هم روش تست کردم! که با extra اجراش کرد . بازی های روز . فقط مشکلی که داره لک افتادن رو بدنش هست .
موفق باشی
saman3230
16-04-2010, 11:32
سلام خدمت شما دوست عزیز. من مهندسی برق می خونم و با تمام نرم افزار های شبیه ساز مثل lab view ، پرتئوس ، و برنامه نویسی برای میکرو و کار های عادی و متلب و ... کار می کنم که شما در رباتیک باید بکار بگیری . اینو بدونید با توجه به کاری که شما می خواید hp , asus جوابگو هست . چون هم بسیار دستکاه های جونسخت و با کیفیتی هستند .
این هم بدونید لب تاپتون باید بروز باشه . این مدل hp رو ببینید
مدلی هست که خودم استفاده می کنم.
hp dv6 1390
cpu p8800
ram 4 ddr3
ati 4650 (1024mb)ddr3
و کلی امکانات دیگه . مثل ریموت کنترلی برای فیلم دیدن شما. صفحه 15.6 led wide screen
4 درگاه ورودی usb یکیش esata هست hdmi , ...
طراحیش امریکا هست و مونتاژش چین . باتری ژاپن و ساختش در چین
و
....
در کل من تمام کار هام رو که بیشتر محاسبات هست باهاش انجام دادم. و اوایل چند تا بازی هم روش تست کردم! که با extra اجراش کرد . بازی های روز . فقط مشکلی که داره لک افتادن رو بدنش هست .
موفق باشی
دوست عزیزم شما خودت می گی لپ تاپ آپدیت باشه بعد CPU p8800 رو به روز تر از ICORE 5 می دونی ؟!!
بعد Hp واقعا سرطانه ایرادهایی که پیدا می کنه واقعا هیچ لپ تاپی پیدا نمی کنه !!
در ضمن 1464 هم همه ی انهایی که شما گفتید رو داره تازه LCD هم LED هست
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خودت قضاوت کن که کدوم قوی تره !!
Features & Specs:
2.13GHz Intel® Core™ i3 330M processor
4GB installed memory
500GB hard drive
8X Dual Layer DVD+/-RW Drive
14.0″ HD WLED display
Integrated Intel Graphics Media Accelerator HD
Dell 1520 WLAN card
Built-in 1.3MP webcam
7-in-1 Media Card Reader
Dimensions 9.55″D x 13.39″W x 1.27″H (4.8lbs)
تاره این سری VGA اینتلش هست اون سری ATI که دیگه محشره !!
lidaline
16-04-2010, 11:50
باز من سوال دارم
1464 i5 هست یا i3 ؟
هردو هست نه؟یه سایت که لیست قیمتها رو داشته باشه سراغ ندارین اکثرا برای همه ی مدلها نیست!
دوست عزیزم شما خودت می گی لپ تاپ آپدیت باشه بعد CPU p8800 رو به روز تر از ICORE 5 می دونی ؟!!
بعد Hp واقعا سرطانه ایرادهایی که پیدا می کنه واقعا هیچ لپ تاپی پیدا نمی کنه !!
در ضمن 1464 هم همه ی انهایی که شما گفتید رو داره تازه LCD هم LED هست
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خودت قضاوت کن که کدوم قوی تره !!
Features & Specs:
2.13GHz Intel® Core™ i3 330M processor
4GB installed memory
500GB hard drive
8X Dual Layer DVD+/-RW Drive
14.0″ HD WLED display
Integrated Intel Graphics Media Accelerator HD
Dell 1520 WLAN card
Built-in 1.3MP webcam
7-in-1 Media Card Reader
Dimensions 9.55″D x 13.39″W x 1.27″H (4.8lbs)
تاره این سری VGA اینتلش هست اون سری ATI که دیگه محشره !!
دوست عزیز ، لب تاپ بروز نه محصول بروز . شما برید رنک cpu های مختلف رو ببینید تا متوجه قضیه بشید این cpu لب تاپ hp ، کار این دوستمون رو راه می ندازه. و با مدل p9700 چندان فرقی هم نمی کنه .( البته که کمی ضعیفتر هست . چون کش اون 6 مگ هست و کش این 3 مگ) ولی چندان تفاوتی در کار کردشون در کار کردش مشاهده نشده . شاید در رندر کردن اونم در حد چند ثانیه یا دقیقه...
به این نکته دقت کن ، که کدوم کارخونه داره لب تاپ رو می سازه اپل ، اچ پی یا دل!!! من حاضرم یک لب تاپ متوسط رو به بالا اپل رو با یه hp dv8 قدرتمند عوض کنم , ولی hp رو هرگز با دل نه!!!
میشه بگید در مدلی های dv5 به بالا چه مشکلاتی پیدا شده، تا ما هم بدونیم و استفاده کنیم؟ مرد مومن در مدل های 10 سال پیش hp یه مشکلاتی پیدا شده و اونم رفع شده.
حالا خودتون قضاوت کنید و ببینید کدوم قوی تر هست و البته با کیفیت تر.
نوع پردازشگر
: Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Duo processor P8800 • 2.66 GHz , Level 2 cache 3 MB
حافظه استاندارد
: 4096 MB
حجم هارد دیسک داخلی
: SATA Hard Disk Drive 500 GB 5400 rpm
نوع درایو نوری
: Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
پورتهای ورودی و خروجی خارجی
: 4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connector
واسطه ضبط ویدئویی
: IEEE 1394 FireWire® Interface
اندازه صفحه نمایش
: 15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Display
کارت گرافیک
: ATI Radeon™ HD 4650 Graphics Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون
:
اسپیکرها و میکروفون
: Altec Lansing speakers
وزن
: 2.88
در هر صورت من خواستم به استارتر کمکی کرده باشم. خودشون انتخاب خواهند کرد.
موفق باشید
lidaline
16-04-2010, 12:03
جناب Reman منظور شما دقیقا همون کیفیتی هست که من اول تایپک گفتم.درسته که من مبتدی هستم ولی اینم باید درنظر بگیریم که تو ایران کسی سمت اپل نمیره چون خدمات پس از فروشش خیلی در دسترس نیست . برای من اینجور چیزها هم مهمه.حرف شما کاملا متین من هیچی از hp نمیدونم یعنی دست کسی ندیدم که بپرسم که چه جوریه. اکثرا یا همه dell دارن یا sony اگه درمورد hp توضیحی دارین من حتما استفاده خواهم کرد.
saman3230
16-04-2010, 12:06
:18:
دوست عزیز ، لب تاپ بروز نه محصول بروز . شما برید رنک cpu های مختلف رو ببینید تا متوجه قضیه بشید این cpu لب تاپ hp ، کار این دوستمون رو راه می ندازه. و با مدل p9700 چندان فرقی هم نمی کنه .( البته که کمی ضعیفتر هست . چون کش اون 6 مگ هست و کش این 3 مگ) ولی چندان تفاوتی در کار کردشون در کار کردش مشاهده نشده . شاید در رندر کردن اونم در حد چند ثانیه یا دقیقه...
به این نکته دقت کن ، که کدوم کارخونه داره لب تاپ رو می سازه اپل ، اچ پی یا دل!!! من حاضرم یک لب تاپ متوسط رو به بالا اپل رو با یه hp dv8 قدرتمند عوض کنم , ولی hp رو هرگز با دل نه!!!
میشه بگید در مدلی های dv5 به بالا چه مشکلاتی پیدا شده، تا ما هم بدونیم و استفاده کنیم؟ مرد مومن در مدل های 10 سال پیش hp یه مشکلاتی پیدا شده و اونم رفع شده.
حالا خودتون قضاوت کنید و ببینید کدوم قوی تر هست و البته با کیفیت تر.
نوع پردازشگر
: Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Duo processor P8800 • 2.66 GHz , Level 2 cache 3 MB
حافظه استاندارد
: 4096 MB
حجم هارد دیسک داخلی
: SATA Hard Disk Drive 500 GB 5400 rpm
نوع درایو نوری
: Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
پورتهای ورودی و خروجی خارجی
: 4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connector
واسطه ضبط ویدئویی
: IEEE 1394 FireWire® Interface
اندازه صفحه نمایش
: 15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Display
کارت گرافیک
: ATI Radeon™ HD 4650 Graphics Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون
:
اسپیکرها و میکروفون
: Altec Lansing speakers
وزن
: 2.88
در هر صورت من خواستم به استارتر کمکی کرده باشم. خودشون انتخاب خواهند کرد.
موفق باشید
ای بابا آخه شمائیکه CPU 4 هسته ای رو ضعیف تر CPU 2 هسته می دونید من دیگه نمیدونم چی بگم
دوست عزیز نیازی نیست به 10 سال پیش برید شما با جستجو تو همین فروم هم می تونید ببیند که مردم با HP به چه مشکلاتی خوردند !!
به خدا دوست خودم dv6060 داشت 2 رو ز بود خریده بودش داشت باهاش بازی می کردم دود از بلند شد
HP دمای بی خودی بالا مشکلاتی الکی زود از بین رفتن FLORCIENT و ضعیف شدن LCD و .... تو کارنامش داره حالا شما به من بگید دل یا سونی کدوم یک از مشکلات رو دارند !!
بعد ایشون دختر هستند احتمالا بدن ساز نیستن که وزن 2.88 کیلو گرم رو تحمل کنن !!
saman3230
16-04-2010, 12:19
اینم INSPIRON 1564 , 1464 از نظر کاربرانش
This laptop, as a piece of hardware, is excellent. I'm running the i5 processor, 4 GB RAM, 500 GB hard drive, and ATI video card. Other reviews go over the features of this laptop, so I won't rehash them here. However, I have issues with the out of the box setup. For some reason, Dell chose to partition the 500GB hard drive into a 60GB primary drive containing the operating system (C:) and a 400GB blank storage drive (D:). That setup would make the Documents, Pictures, and Music folders integrated into Windows 7 useless. So, I had to reformat and re-install Windows in order to erase the partitions and have a unified 500GB drive, thus losing the pre-installed software for the webcam, as well as PowerDVD and the pre-loaded McAfee. Dell only includes discs for the operating system and drivers, not third party software. So, I tried to download the software from the website, but the site wouldn't function when I tried to access it. So, I ended up ordering the discs from tech support after they remotely accessed my computer and spent an hour attempting to get the site to work. Of course, the day after I ordered the discs the website miraculously started working and I was able to download the missing software. All in all, it ended up being way to much work and headache just to set the computer up in a way that makes sense. Once I got the system set up they way I wanted it, I couldn't be happier with the laptop, especially for the price. However
saman3230
16-04-2010, 12:26
باز من سوال دارم
1464 i5 هست یا i3 ؟
هردو هست نه؟یه سایت که لیست قیمتها رو داشته باشه سراغ ندارین اکثرا برای همه ی مدلها نیست!
شما از 850 می تونید بخرید تا 1 میلیون 10
جناب Reman منظور شما دقیقا همون کیفیتی هست که من اول تایپک گفتم.درسته که من مبتدی هستم ولی اینم باید درنظر بگیریم که تو ایران کسی سمت اپل نمیره چون خدمات پس از فروشش خیلی در دسترس نیست . برای من اینجور چیزها هم مهمه.حرف شما کاملا متین من هیچی از hp نمیدونم یعنی دست کسی ندیدم که بپرسم که چه جوریه. اکثرا یا همه dell دارن یا sony اگه درمورد hp توضیحی دارین من حتما استفاده خواهم کرد.
دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).
ای بابا آخه شمائیکه CPU 4 هسته ای رو ضعیف تر CPU 2 هسته می دونید من دیگه نمیدونم چی بگم
دوست عزیز نیازی نیست به 10 سال پیش برید شما با جستجو تو همین فروم هم می تونید ببیند که مردم با HP به چه مشکلاتی خوردند !!
به خدا دوست خودم dv6060 داشت 2 رو ز بود خریده بودش داشت باهاش بازی می کردم دود از بلند شد
HP دمای بی خودی بالا مشکلاتی الکی زود از بین رفتن FLORCIENT و ضعیف شدن LCD و .... تو کارنامش داره حالا شما به من بگید دل یا سونی کدوم یک از مشکلات رو دارند !!
بعد ایشون دختر هستند احتمالا بدن ساز نیستن که وزن 2.88 کیلو گرم رو تحمل کنن !!
بله دوست عزیز . ماشالله شما اطلاعاتت زیاد هست و ما رو در مقابل شما شانسی نیست!:13:
دوست عزیز cpu چهار هسته ای داریم تا چهار هسته ای! شما فقط و فقط یه منبع رو به من نشون بدید تا من قانع بشم i3 2.13 قوی تر از p8800 هست تا من قبول کنم که اشتباه می کنم!
ضمنا مشخصه در جریان کار نیستید( البته قصد جسارت ندارم) چون در حالت کل شرکت هایی مثل hp انقدر بازاریابی قوی دارند تا بیان مشکلاتشون رو بصورت عموم معرفی کنن و اونها رو بر طرف کنند. hp بیشترین فروش رو در جهان داره و بالطبع بیشترین خرابی رو خواهد داشت. شما فرض کن از 10000 تا 20 تا خرابی کجا و از 1000 تا 10 تا!!! مثل مقایسه اچ پی به دل مثل همین مثال من هست.
پس این نکته رو مدنظر داشته باش که مشکلات یه قطعه الکترونیکی اون چیزی نیست که شما از دوسستتون بشنوید یا ببینید . من هم می تونم دهها ادرس رو بدم و برید ببینید که دل چقدر مادر برد سوزنده و چقدر دود از گرافیکش در اومده یا همین مدل سونی چقدر مشکل داشته یا اچ پی. بحث ما بحث کل هست .
در مورد وزن هم ایشون باید تصمیم بگیرند دوست عزیز.
کلام اخر، من سهام دار اچ پی نیستم و نه فروشنده اون ، من یه مصرف کننده هستم که کمی هم اطلاعات دارم در این مورد که بازم میگم قصدم فقط کمک هست . هر سوالی بود در خدمتم.:11:
خوب واقعا وقت کافی ندارم تا به استارتر عزیز به انصورت که شایسته هس کمک کنم ( امید وارم درک کنن چون امتحان ها رسیده و من هم خودم کار می کنم) ولی پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید دل رو دارن مدل های بالای 1.700 بسیار خوب هستن و من کاملا اونها رو قبول دارم مخصوصا ساخت ایرلند ، مدل های ایسوس و اچی پی(pavalion) و سونی( سری z) و البته در صورت بودجه خوب بدون شک اپل عالی هستند . چند مدل هم از ای بی ام هست که اگر از کاربرای خوب و باسواد اینجا مثل حمید و محمد بپرسین بخوبی راهنمایی می کنند
یا حق
موفق باشید
lidaline
16-04-2010, 23:50
دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).
[آقای Reman
منظور من از خدمات پس از فروش اصلا و اصلا گارانتی نیست.منظور من از خدمات تنها به خاطر این نیست که وقتی خراب شد ازش استفاده کنم منظورم بیشتر روی ارتقا هست .
همیشه هم استفاده از برند برتر دنیا خوب نیست چون اینجا به علت برخی مشکلات ساپرت دهی خوبی نمیشه.درضمن اپل تو ایران خیلی خیلی گرون هست میتونید یه سر به سایت آمازون بزنید .که این هم برمیگرده به خیلی چیزها یی که نمیتونم بگم چون ممکنه بحث به بیراهه بره.
در مورد این هم که میگید hp فروشش زیاده من واقعا شک دارم نمیگم شما اشتباه میگید .. نه اصلا قصدم این نیست من الان خیلی وقته که دنبال لپ تاپ مناسب خودم هستم ولی تو بازار کسی بهم hp پیشنهاد نداد من از سایر محصولات hp به خصوص پرینتر هاش استفاده کردم و واقعا راضی هستم ولی درمورد لپ تاپش هیچی نمیدونم.حتی چند نفر از استفاده کننده هاش بهم گفتن که بیخیال hp بشم .البته ممکنه اونا از مدلهای پایینتر استفاده کرده باشن ولی من الان بیشتر ترجیح میدم که sony یا dell انتخاب کنم فقط به خاطر اینکه چند نفری که ازشون استفاده کردن ایراد نگرفتن.
ولی باز از توضیحاتتون ممنون
اقای Saman
باز منو ببخشید به خاطر سوالهام چون سوال دارم:
لپ تاپ های sony و dell رو کدوم کشورها میسازن و این که کدوم کشور میسازه آیا تفاوتی ایجاد میکنه(حدس خودم اینکه خیلی میکنه)؟ اگه بله کدوم کشور سازنده رو بهتر میدونید؟
من برای همین مدل که برام انتخاب کردین 1464 چین و لهستان رو دیدم آیا آمریکا هم هست؟
[آقای Reman
منظور من از خدمات پس از فروش اصلا و اصلا گارانتی نیست.منظور من از خدمات تنها به خاطر این نیست که وقتی خراب شد ازش استفاده کنم منظورم بیشتر روی ارتقا هست .
همیشه هم استفاده از برند برتر دنیا خوب نیست چون اینجا به علت برخی مشکلات ساپرت دهی خوبی نمیشه.درضمن اپل تو ایران خیلی خیلی گرون هست میتونید یه سر به سایت آمازون بزنید .که این هم برمیگرده به خیلی چیزها یی که نمیتونم بگم چون ممکنه بحث به بیراهه بره.
در مورد این هم که میگید hp فروشش زیاده من واقعا شک دارم نمیگم شما اشتباه میگید .. نه اصلا قصدم این نیست من الان خیلی وقته که دنبال لپ تاپ مناسب خودم هستم ولی تو بازار کسی بهم hp پیشنهاد نداد من از سایر محصولات hp به خصوص پرینتر هاش استفاده کردم و واقعا راضی هستم ولی درمورد لپ تاپش هیچی نمیدونم.حتی چند نفر از استفاده کننده هاش بهم گفتن که بیخیال hp بشم .البته ممکنه اونا از مدلهای پایینتر استفاده کرده باشن ولی من الان بیشتر ترجیح میدم که sony یا dell انتخاب کنم فقط به خاطر اینکه چند نفری که ازشون استفاده کردن ایراد نگرفتن.
واقعا این نگرانی شما بی مورد هست. اگر بودجه کافی دارید یه مدل معمولی اپل بگیرید.( اگر قصد کار کردن بدون مشکل تا 5 ، 6 سال رو دارید) بله درسته اپل گرونه ولی خوب کیفیت فوق العاده ای هم داره .
دوست عزیز ،من هم هم عقیده هستم که اپل فوق العاده گرون هس ولی بازم میگم اپل اون اعداد ارقامی که واسه فرکانس هسته مثلا cpu می نویسه واقعا در عمل هم می بینید و مثل سونی یا اچ پی یا ایسوس نیست که بنویسه فرضا 800 هرتز ولی در عمل بخاطر بالا بودن دما و پایین بودن کیفیت قطعات تا 500 هم بالا نره. اوضاع دل های دیزاین چین از این هم خرابتر هست!:41:
شما می تونید برید در سایت های بین المللی و ببینید که hp فروش زیادی در سطح جهان داره و در بعضی سایتها هم اول هست ( البته چند مدت پیش یکی از کاربرای همین جا بهم ادرس داده بود)
در هر حال تصمیمی بگیرید که بعدا احساس پشیمونی نکنید ، اصلا شاید اچ پی بگیرید و هیچ وقت راضی نباشید چون قبلا یه زمینه منفی دارید و کوچکترین مشکلات شما رو بشدت تحت فشار میزاره.
یه نکته هم اشاره کنم و زحمت رو کم کنم. اصلا به گفته های فروشنده ها در مورد برند ها اعتماد نکنید .
saman3230
17-04-2010, 00:16
[آقای Reman
اقای Saman
باز منو ببخشید به خاطر سوالهام چون سوال دارم:
لپ تاپ های sony و dell رو کدوم کشورها میسازن و این که کدوم کشور میسازه آیا تفاوتی ایجاد میکنه(حدس خودم اینکه خیلی میکنه)؟ اگه بله کدوم کشور سازنده رو بهتر میدونید؟
من برای همین مدل که برام انتخاب کردین 1464 چین و لهستان رو دیدم آیا آمریکا هم هست؟
اول یک چیز بگم خانم لیدا
این دستمون که به شما داره می گه اپل یا Hp بخر عملا داره دروازه مشکلات رو بروی شما باز می کنه !!
ببین دوست من همیشه در لپ تاپ های سونی سری اول که میاد USA بعد میشه چین اینم بگم این USA هم همه چیززش چینی !!
در مورد dell بگم دلی که برای استفاده اروپایی هست IRLAND هست اما برای آسیا یا چینه یا لهستان یا مجار اینم بگم که چینی که شما در لپ می بینید درجه A هست و هیچ مشکلی نداره خاطر جمع باشید من لپ تاپم IRLAND زده اما والا بازش کردم همه چیزش چین بود فقط دلمونو به برچسب خوش می کنیم
خاطر جمع باشید که هیچ مشکلی پیش نمیاد
saman3230
17-04-2010, 00:24
بله دوست عزیز . ماشالله شما اطلاعاتت زیاد هست و ما رو در مقابل شما شانسی نیست!:13:
دوست عزیز cpu چهار هسته ای داریم تا چهار هسته ای! شما فقط و فقط یه منبع رو به من نشون بدید تا من قانع بشم i3 2.13 قوی تر از p8800 هست تا من قبول کنم که اشتباه می کنم!
ضمنا مشخصه در جریان کار نیستید( البته قصد جسارت ندارم) چون در حالت کل شرکت هایی مثل hp انقدر بازاریابی قوی دارند تا بیان مشکلاتشون رو بصورت عموم معرفی کنن و اونها رو بر طرف کنند. hp بیشترین فروش رو در جهان داره و بالطبع بیشترین خرابی رو خواهد داشت. شما فرض کن از 10000 تا 20 تا خرابی کجا و از 1000 تا 10 تا!!! مثل مقایسه اچ پی به دل مثل همین مثال من هست.
پس این نکته رو مدنظر داشته باش که مشکلات یه قطعه الکترونیکی اون چیزی نیست که شما از دوسستتون بشنوید یا ببینید . من هم می تونم دهها ادرس رو بدم و برید ببینید که دل چقدر مادر برد سوزنده و چقدر دود از گرافیکش در اومده یا همین مدل سونی چقدر مشکل داشته یا اچ پی. بحث ما بحث کل هست .
در مورد وزن هم ایشون باید تصمیم بگیرند دوست عزیز.
کلام اخر، من سهام دار اچ پی نیستم و نه فروشنده اون ، من یه مصرف کننده هستم که کمی هم اطلاعات دارم در این مورد که بازم میگم قصدم فقط کمک هست . هر سوالی بود در خدمتم.:11:
می گم شماهم یه جمله یاد گرفتیا پرفروش ترین در جهان :27:
ما در ایران زندگی می کنیم پس بهتر سراغ پر فروش ترین در ایران بریم نه جهان در ضمن الا الان باز جهان دست HP نیست در برندی به اسم GEMIX هست اینو بگم که بدونی چون داره از در لپ تاپاش از تکنولوژی SLI بهره می گیره
نیازی به منبع نیست با کمی فکر میشه یه خوبی فهمید که FSB آی کر از سری P و T بیشتره
P و t دو هسته ای اما core i چهار هسته ای
و .....
بازم خواستی بدونی بگو تا بگم برات
اینم از سری mySN پرفروشترین برند دنیا
حق با شماست سامان جان. خیلی دوستت دارم! ادم جالبی هستی . مخصوصا اون دروازه مشکلات که خیلی جالب گفتی !
یه چیزی یادم رفت بگم که چین هم قطعات با کیفیت های متفاوت داره ...
دیدم پست بالا رو دادی فقط خواستم کامل کنم که fsb فقط درگاه هستش و باید پردازش بالایی هم وجود داشته باشه چون نیاز یه مهندس علاوه بر سرعت قابلیت پردازش هم هست.
موفق باشی و بدرود
saman3230
17-04-2010, 00:32
حق با شماست سامان جان. خیلی دوستت دارم! ادم جالبی هستی . مخصوصا اون دروازه مشکلات که خیلی جالب گفتی !
یه چیزی یادم رفت بگم که چین هم قطعات با کیفیت های متفاوت داره ...
موفق باشی و بدرود
من نیازی به تحسین شما ندارم دوست گلم
اما من واقعا می گم چرا آدم به بنده خدا اطلاعات غلط بده که بعد پولشو خرج خریدی لپ تاپ مثل اپل کنه که سیستم عاملش حالاحالا باید باید جون بکنه تا میون ما ایرانیها جا باز کنه یا برای نصب ویندوز روش باید 7 خان رستم رو رد کرد !!
یا HP بگیره که با دمای بالاش میشه روش آبگوشت بار آورد که بعد از مدتی فلورسنت ال سی دیش از بین بره که مجبرو بشی فقط نو تاریکی ئواسه دیدن ال سی دیش ازش استفاده کنی !!
این بنده خدا می خواد پول بده مثل ماها که روز اول با نداشتن اطلاعات کافی لپ تاپ کردن تو پاچمون نشه !!
فکر کنم یه CPU 4 هسته ای به کم کم 4 مگ کش اونم از نوع L3 نیاز درگاهی که شما گفتی رو ارضا کنه مگه نه ؟
در ضمن فکر نمی کنم شرکتی مثل سونی و یا دل بیان جنس درجه 3 (مثل پگوشی چینی ها) بزنن که اعبار خودشون رو زیر سئوال ببرن نه ؟
lidaline
17-04-2010, 00:37
از همه ممنونم.ایشالا فردا میرم از نزدیک میبینم اگه باز سوالی به ذهنم برسه خدمت میرسم.
با تشکر
babialex
17-04-2010, 02:16
دوست من 4 ساله hp داره و خیلی هم ازش کار میکشه گاهی 2 روز روشن میمونه برای دانلود و تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته
دوست دیگریم که لپ تاپ اچ پی شو خودم 1.5 سال پیش براش خریدم خیلی خیلی راضیه و فقط مشکلش زود تموم شدن باتریشه !
برادر خودم هم اچ پی داره سری dv6 و کاملا راضیه ازش
تا حالا منم منفجر شدن و مشکل ال سی دی در اچ پی رو نشنیده بودم با اینکه همیشه تو اخبار لپ تاپ بودم و همچنین چندین ساله تو این فاروم هستم !
سونی خوبه
دل خوبه
ایسوس خوبه
اچ پی هم خوبه
تو همه اینا بد و خوب داره - مشکل دار هستش چه نرم افزاری چه سخت افزاری اما اینطور نیست که ماهیت کلی یه برند رو زیر سوال ببره !! همیشه لپ تاپ های اچ پی محبوب بودن و هستن
saman3230
17-04-2010, 10:36
دوست من 4 ساله hp داره و خیلی هم ازش کار میکشه گاهی 2 روز روشن میمونه برای دانلود و تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته
دوست دیگریم که لپ تاپ اچ پی شو خودم 1.5 سال پیش براش خریدم خیلی خیلی راضیه و فقط مشکلش زود تموم شدن باتریشه !
برادر خودم هم اچ پی داره سری dv6 و کاملا راضیه ازش
تا حالا منم منفجر شدن و مشکل ال سی دی در اچ پی رو نشنیده بودم با اینکه همیشه تو اخبار لپ تاپ بودم و همچنین چندین ساله تو این فاروم هستم !
سونی خوبه
دل خوبه
ایسوس خوبه
اچ پی هم خوبه
تو همه اینا بد و خوب داره - مشکل دار هستش چه نرم افزاری چه سخت افزاری اما اینطور نیست که ماهیت کلی یه برند رو زیر سوال ببره !! همیشه لپ تاپ های اچ پی محبوب بودن و هستن
دوست عزیز سوختن تا انفجار یک چیز خیلی فرق می کنه ها
قرار نیست همه ی لپ تاپ اچ پی که میاد بیرون اینجوری باشه
حالا شما خوش شانس بودید !! دلیل نمیسه که بگم آقا اچ پی خداست
lidaline
17-04-2010, 11:11
جناب Saman شما مگه نگفتید که این مدل دل به راحتی میشه هر ویندوزی روش نصب کرد.به خصوص windows 7 32 bit?
از اونجاییکه شما اول به من 1564 رو پیشنهاد دادید دارم میپرسم تو فروم تایپکی هست که برای 1564 نقد و بررسی میشه اونجا نوشتن این 1564 نه xp و نه windows 7 ,32bit رو ساپرت میکنه .میگن در کل برای64 بیتی طراحی شده من الان تو شک افتادم که لابد 1464 هم به همین شکل هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:این هم نمونه حرفاشون ازتایپک 1564 :
1.سلام Player جوابه شما اينه كه آقا راحتت كنم از خير نصب XP بگذر چون اصلآ درايوراش موجود نيست و سيستمت به مشكل مي خوره.حتي Performance 1564 تو VISTA هم خيلي پايينه.فقط ُSEVEN جواب ميده.
2.سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا
3. درضمن ویندوز سون ۳۲ بیت دارم درایورهای که تو سایت دل بود گویا واسه ۶۴ بیت بود اما ۳۲ بیت نداشت توی اپشناش ،
بقیه رو خودتون ببینید:
من الان چیکار کنم به حرف کی گوش بدم آیا سونی هم همچین مشکلاتی رو داره؟
saman3230
17-04-2010, 11:18
برعکس اصلا اینطوری نیست تنها مشکلی که شاید برای 1564 پیش بیاد اینه که بلوتوثش رو شناسایی نکنه که اونم با گرفتن یک فایل 61 مگی مشکلش حل شه
شاید باورتون نیشه من یالای 8 تا 1564 رو فروختم که بدون مشکل الان دارن ویندوز 7 32 بیت استفاده می کنن
خانم لیدا اگر شما تهران هستید حاضرم باهاتون این قرار بزارم که هر زمانی یه سخت افزاری روی 1564 شما روی 7 32 بیت نصب نشد من لپ تاپ شما رو به 2 برابر قیمت بخرم
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
اینم ببین و خوبه که از دوستانی که از این پست تشکر کردن بپرسی که آیا 1564 شون با 7 32 بیت مشکل داره یا خیر
lidaline
17-04-2010, 11:19
برعکس اصلا اینطوری نیست تنها مشکلی که شاید برای 1564 پیش بیاد اینه که بلوتوثش رو شناسایی نکنه که اونم با گرفتن یک فایل 61 مگی مشکلش حل شه
شاید باورتون نیشه من یالای 8 تا 1564 رو فروختم که بدون مشکل الان دارن ویندوز 7 32 بیت استفاده می کنن
خانم لیدا اگر شما تهران هستید حاضرم باهاتون این قرار بزارم که هر زمانی یه سخت افزاری روی 1564 شما روی 7 32 بیت نصب نشد من لپ تاپ شما رو به 2 برابر قیمت بخرم
این که شما تو اینکاریدو تجربه زیاد دارید رو نمیشه انکار کرد ولی این همه از افرادی که اومدن و تو این تایپک این حرفارو گفتن هم قابل چشم پوشی نیست!!!!!!
saman3230
17-04-2010, 11:21
شما لطف دارید
اما به خدا من حاضرم هر تزمینی که شما امر بفرمائید به شما بدم که محال ممکنه که 1564 مشکلی براش پیش بیاد
خانم لیدا دوستانی که به این مشکلات بر می خورن یا درایور مربوط به لپ تاپ رو نصب نردن یا از ویندوز 7 کرک شده استفاده کردند که اونها با خودیه خود مملو از مشکلن
lidaline
17-04-2010, 11:25
باز ممنون
این 2 مدل 1564 و 1464آیا باهم فقط تفاوت اندازه دارن ؟یا بجز اندازه از هر لحاظ مثل هم هستند؟
saman3230
17-04-2010, 11:28
باز ممنون
این 2 مدل 1564 و 1464آیا باهم فقط تفاوت اندازه دارن ؟یا بجز اندازه از هر لحاظ مثل هم هستند؟
از درون یا هم یکی هستند فقط اخلاف سایز دارن و 1564 فول کیبرده یعنی NUM KEY هم داره اما 1464 نداره
و تو یه مدل 1464 هست که از گرافیک 4330 استفاده می کنه
babialex
17-04-2010, 22:52
دوست عزیز سوختن تا انفجار یک چیز خیلی فرق می کنه ها
قرار نیست همه ی لپ تاپ اچ پی که میاد بیرون اینجوری باشه
حالا شما خوش شانس بودید !! دلیل نمیسه که بگم آقا اچ پی خداست
من اصلا نگفتم اچ پی خداست یا تکه !!!
هیچ برندی نمیتونه همچین ادعایی کنه چون هر کدومشون محاسن و معایبی دارن و چه از نظر قیافه یا کانفیگ سلیقه ای هستن
در ضمن یه لینکی چند وقت پیش دیدم اما نمیدونم منبعش کجاست و آیا موثقه یا نه
saman3230
17-04-2010, 22:58
من اصلا نگفتم اچ پی خداست یا تکه !!!
هیچ برندی نمیتونه همچین ادعایی کنه چون هر کدومشون محاسن و معایبی دارن و چه از نظر قیافه یا کانفیگ سلیقه ای هستن
در ضمن یه لینکی چند وقت پیش دیدم اما نمیدونم منبعش کجاست و آیا موثقه یا نه
کاملا باهات موافقم
lidaline
25-04-2010, 20:06
باسلام
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بین این 2 مدل موندم نمیدونم کدوم رو انخاب کنم هر کدوم مزایی داره که منو گیج کرده
لطفا نظرتون رو با دلیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِـــ ــــــــــــــــــــل بگین.
یکی سونی وایو هست و اون یکی دل
Sony CW 21 FX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت :10,650,000
[
Dell Inspiron 1464
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.19 کیلوگرمپردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت: 839,000
saman3230
25-04-2010, 20:44
خب 100% CW سونی اما ویندوز 64 بیت ها
lidaline
25-04-2010, 20:53
خب 100% CW سونی اما ویندوز 64 بیت ها
]چرا 100% سونی؟
saman3230
25-04-2010, 20:58
lcd شفاف تر
گرافیک یه نمه بهتر
طرح و رنگ های دخترانه (صورتیش محشره)
هارد سرعت بالاتر
و اما دل
مستحکم تر
هارد با دور پائین تر
گرافیک یه کوچولو ضعیف تر
اما اینم بگم درصد خرابی cw یکمی بیشتره
lidaline
26-04-2010, 19:12
امروز پیش یکی از اساتیدم رفتم تا اون بیشتر کمکم کنه .ایشون گفتن لپ تاپی انتخاب کنم که 13 اینچ باشه ومارک پیشنهادی ایشون دل بود چون معتقد بودن که مستحکم هستش .درثانی من باز مجبور شدم بیام و دنبال مدل ها بگردم که باز موندم که چیکار کنم حالا با این 2 ویژگی جدید که گفتم چیز مشابهی با 2 مدل پست قبلیم(dell 1464 ...sony vaio 21fx) چی سراغ دارین؟
لطفا حدود قیمت رو هم اگه میدونید بگین.حداکثر 1,200,000
تو سایت دل مدل اینسپایرن 1318 رو دیدم نظرتون راجع به اون چیه؟3نوع بودن.فنش هم پشتش بود این چقدر موثر هست از لحاظ منفی یا مثبت؟
اگه مدل بهتری سراغ دارین خوشحال میشم که استفاده کنم.
saman3230
26-04-2010, 19:55
ای بابا شما چقدر وسواس دارید
تجربه نشون داده که هرکسی بیتشر وسواس نشون بده انتخاب سخت تر و در آخر جنس بدتری گیرش میاد
درضمن هرمدلی که شما سایت شرکت های سازنده مشاهده می کنید در ایران نیست !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.