ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : network attack

ehsan_
15-04-2010, 13:09
سلام
دوستان من جدیداانتی ویروسم که کاسپر هست
پیغام میده که
Network Attack Detected: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern Absent
چی کار کنم از دستش خلاص بشم:41:
با اینکه اکثرش بلوک شده ولی توی سرعتم تاثیر گذاشته و بعضی سایتها رو توی مرورگر هنگ می کنه
ولی مثلا در کافی نت این طوری نیست
بسته امنیتی سیستم کامل و به روز هست

Dr Hannibal
15-04-2010, 13:27
یک بار سیستم رو با بوت کسپرسکی اجرا کن و از اونجا یک بار کل هارد رو دیپ اسکن کن.

اون ریپورت رو عکشو اینجا بذاری هم خوبه.

اگه به نرم افزار خاصی گیر داده سعی کن ازش استفاده نکنی.یعنی اجرای نرم افزار خاصی این پیام میاد مثلا تورنت ها

در آخر هم کنار هر پنجره ریپورت یک علامت فلش هست اونو بزنی می تونی گزینه ی نادیده گرفتن این گونه پیام ها رو انتخاب کنی.

ehsan_
15-04-2010, 18:49
نه من نگرانم بلاخره پس از این همه حمله....اون طرف که یا هکر هست یا یک ویروس فعال بتونه به سیستمم وارد بشه
وقتی در حال استفاده از اینترنت هستم....تقریبا یک یا 2 بار این پیغام رو میده
و همیشه موقع بازدید از سایت خاصی نیست

ehsan_
15-04-2010, 18:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmiladd
15-04-2010, 20:24
آنتی ویروست چیه..؟

پیشنهاد می کنم یه زوم آلارم نصب کن...

Dr Hannibal
15-04-2010, 23:12
نه من نگرانم بلاخره پس از این همه حمله....اون طرف که یا هکر هست یا یک ویروس فعال بتونه به سیستمم وارد بشه
وقتی در حال استفاده از اینترنت هستم....تقریبا یک یا 2 بار این پیغام رو میده
و همیشه موقع بازدید از سایت خاصی نیست

بله. خیلی مهمه. شما ورژنت اگه 9.0.0.736 نیست به همین ارتقا بده. من در جایی که مشاور رایانه که دولتی هم بود خوندم که اگه گزارش حمله کاملا واقعی باشه باید به isp خودت یه هماهنگ کنی. حالا مراحلش رو نمیدونم.

من چند سالی هست که کسپرسکی مسمتر دارم و یک سره کانکتم تا حالا حتی یک بار هم نتورک اتک نداشتم.
مرحله اول پاک بودن سیستمت هست باید مطمئن بشی که تروجانی توی سیستمت نباشه. میتونی یک بار با آنتی ویروس آویرا چک کنی و هرچی پیدا کرد پاک کنی. حتی کرک هارو که گیر داد. آویرا کرک الکی زیاد گیر میده اما اینجا دیگه نباید ریسک کرد.

موفق باشید.

ehsan_
16-04-2010, 22:19
نه مال من الان 8 هست و همونطور که توی پست مخصوص کاسپر گفتم 9 رو نمی تونم نصب کنم
این هم عکس بهتر از حمله

چطوری می تونم پورت 1434 رو ببندم ؟

Dr Hannibal
17-04-2010, 09:37
نه مال من الان 8 هست و همونطور که توی پست مخصوص کاسپر گفتم 9 رو نمی تونم نصب کنم
این هم عکس بهتر از حمله

اما باید سعی کنی بتونی ورژن 9 رو نصب کنی. مشکلت ندیدم من.

برو توی فایروالت ستینگ رو بزن. قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی که داشتی رو بلوک کن.

ehsan_
17-04-2010, 13:01

برو توی فایروالت ستینگ رو بزن. قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی که داشتی رو بلوک کن.

فایروال مخصوص ندارم
همین کاسپر رو دارم
با فایروال کاسپر چجوری ببندم؟

dsa dsa
17-04-2010, 13:10
برای این حمله باید برنامه mssql روی سیستم نصب شده باشه و پورت 1443 توسط آن باز شده باشه !! اگر روی سیستم شما نصب نیست جای نگرانی نیست !!
شما می توانید یک فایروال / انتی ویروس update شده نصب کنی هر چند که این ویروس قدیمی هست !
می تونی ip سیستن حمله کننده رو هم block کنی که توسط یک فایروال امکان پذیر هست البته اگر حمله از یک سیستم باشه /

jax2
17-04-2010, 13:12
این هم عکس بهتر از حمله

سلام
این پیغامو بعضی وقتی برا منم میده
یه کرمی میخواد به سیستمت نفوذ کنه به نام هلکن
گزارش میده که پورت ورودی بسته شده و حمله بلوک شده
اگه میخوای گزارش نده روی فلش سمت راست بالا کلیک کن و گزینه ی disable this notification رو بزن

ehsan_
17-04-2010, 16:26
سلام
این پیغامو بعضی وقتی برا منم میده
یه کرمی میخواد به سیستمت نفوذ کنه به نام هلکن
گزارش میده که پورت ورودی بسته شده و حمله بلوک شده
اگه میخوای گزارش نده روی فلش سمت راست بالا کلیک کن و گزینه ی disable this notification رو بزن

اما در متن پیغام نوشته
attacking computer has NOT block
یعنی بلوک نشده:11:

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

برای این حمله باید برنامه mssql روی سیستم نصب شده باشه و پورت 1443 توسط آن باز شده باشه !! اگر روی سیستم شما نصب نیست جای نگرانی نیست !!
شما می توانید یک فایروال / انتی ویروس update شده نصب کنی هر چند که این ویروس قدیمی هست !
می تونی ip سیستن حمله کننده رو هم block کنی که توسط یک فایروال امکان پذیر هست البته اگر حمله از یک سیستم باشه /
دوست عزیز میشه توضیح بدین این برنامه MSSQL چی هست ؟:31:
من الان کاسپر 2009 بروز دارم که هر روز اپ میشه

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

نسخه 9 رو که می خوام نصب کنم میگه اول ESET رو پاک کن..من قبلا ESET داشتم که کامل پاکش کردم
البته من 2 تا ویندوز دارم
که روی اون یکی الانESET هست:20:
این توضیحاتی که دادین برای فایروال کاسپر بود ؟
من پیدا نمی کنم:41:

Dr Hannibal
18-04-2010, 08:14
نسخه 9 رو که می خوام نصب کنم میگه اول ESET رو پاک کن..من قبلا ESET داشتم که کامل پاکش کردم
البته من 2 تا ویندوز دارم
که روی اون یکی الانESET هست:20:
این توضیحاتی که دادین برای فایروال کاسپر بود ؟
من پیدا نمی کنم:41:

برو توی تاپیک eset نرم افزار گذاشتم برات :46:

ehsan_
18-04-2010, 10:09
برو توی تاپیک eset نرم افزار گذاشتم برات :46:
دستت درد نکنه حاجی
بلاخره تونستم نصبش کنم :31: