مشاهده نسخه کامل
: چرا هیچ آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی این جاسوسای دو جانبه ی ستون پنجم وتن فروش رو تشخیص نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
EhsanEricsson
15-04-2010, 12:24
چرا هیچ آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی برنامه های جاسوسی مثل pc spy keylogger رو از سیستم حذف نمیکنن؟!!!
من الان یه 2010 kaspersky internet security آپدیت شده رو سیستم دارم که اجازه میده این برنامه فعالیت کنه !
avast و AVG هم تست کردم همینتور بود .
یعنی به همین راحتی یکی میتونه بیاد رو سیستم ما یه جاسوس نصب کنه این نرم افزارهای امنیتی هم دست رو دست بزارن؟!!!!!!:19: جل الخالق !
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-04-2010, 12:51
سلام
:20:
سوالِ خوبی هست
مگه برنامه هایِ جاسوسی تروجان نداره ؟؟؟
اگر اینطور باشه آنتی ویروس اگر قوی باشه راحت پیداش میکنه
من سالها پیش برنامۀ خطرناکِ GOLDEN EYE رو دانلود کردم و نمیدونستم تروجان داره و جاسوسِ دو طرفه هست
این برنامه برای شما جاسوسی میکنه که چه کسانی از کامپیوترتون استفاده کردند و حتی دکمه هایی رو که فشار داده اند رو هم ضبط میکنه . تصویرهایی رو که رو صفحه میاد ضبط میکنه . خلاصه سیر تا پیازِ فعالیتِ طرف رو نشون میده اما .....
اما خودش هم اطلاعاتِ شما رو جمع میکنه و وقتی به اینترنت وصل میشین مخفیانه اونها رو ارسال میکنه به یه جایی !!!!!
آنتی ویروس کاسپر اسکی راحت پیداش کرد اما نتونست حذفش کنه ( 5 سال پیش ) . اما ورژنِ 2010 اون رو راحت شناسایی و حذف میکنه .
================================================== =======
شما چطوری متوجه شدین که انتی ویروس کاسپر نمیتونه تشخیص بده برنامه هایِ جاسوسی رو ؟
EhsanEricsson
15-04-2010, 12:58
:20:
شما چطوری متوجه شدین که انتی ویروس کاسپر نمیتونه تشخیص بده برنامه هایِ جاسوسی رو ؟
به خاطر اینکه همین الان یه کسپر اسکای 2010 آپدیت شده رو سیستمم هست و برنامه ی جاسوسی pc spy key logger هم نصب کردم و الان به صورت کاملا مسالمت آمیز دارن کنار هم به خوبی و خوشی زندگی میکنن و کلی هم تفاهم دارن :31:
EhsanEricsson
15-04-2010, 13:09
بچه ها در آخرین تست من آنتی ویروس های bitdefender , g-data , f-secure , nod32 , panda , avira , pc tools و symantec تونستن که این نرم افزار جاسوسی رو تشخیص بدن و حذف کنن ! ( با آپدیت امروز )
و آنتی ویروس هایی که اون رو تشخیص نمیدن اینها هستن :
avast , avg , dr web , kaspersky , mcafee .( با آپدیت امروز )
من تا این لحظه کسپر اسکای رو خیلی قبول داشتم اما انگار یه جورایی ضد حال زد . :41:
nod32 با اون خنگیش پیدا کرد :41:
(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
Dr Hannibal
15-04-2010, 13:21
اگه برنامه مورد نظر توی صفحه ی آنیستال ویندوز باشه. برای کسپرسکی ارسال کنی جواب میده این برنامه ها برای کنترل کار فرزندان و... هست و هیچ کد مخربی نداره.
اما اگه توی آنیستال ویندوز نیاد میشه تروجان حسابش کرد.
EhsanEricsson
15-04-2010, 13:35
اگه برنامه مورد نظر توی صفحه ی آنیستال ویندوز باشه. برای کسپرسکی ارسال کنی جواب میده این برنامه ها برای کنترل کار فرزندان و... هست و هیچ کد مخربی نداره.
اما اگه توی آنیستال ویندوز نیاد میشه تروجان حسابش کرد.
این برنامه تو لیست آنینستال ویندوز هست اما با تنظیمات داخل خود برنامه میشه کاریش کرد که نه تو آنینستال نشون داده بشه ، نه تو تسک منیجر ، نه تو استارت آپ !
نداشتن کد مخرب و کنترل فرزند هم درست ، اما به هر حال برای جاسوسی تو سیستم هست !
حد اقل یه آنتی ویروس خوب باید یه پیغام بده به کاربر بگه جریان اینه ، و اگه کاربر خواست حذف کنه یا واسه همیشه اجازه فعالیت بهش بده .
نشناختن همچین جاسوسایی برای سیستم شاید مشکلی ایجاد نکنه اما برای شخص کاربر خیلی خطرناک میتونه باشه !
Dr Hannibal
15-04-2010, 13:48
اره. شما میتونید یه کاری که من میگم رو تست کنید.
کسپرسکی نرم افزار هارو چند دسته میکنه یه دسته هست به اسم trusted که نرم افزارهایی که شناخته شده اند رو این دسته میذاره.
اگه رفته باشه توی این دسته یعنی این رو شخصا تایید کرده نه این که نادیده گرفته باشه. یه سر به اپ کنترلش بزن :31:
یک جمله شوخی:
( ببینم حالا بقیه نفهمن با کامپیوتر چی کارا میکنی جواب خدارو چی میخواهی بدی:31:)
حالا جدی میگم
دقت کنید نصب این نرم افزار ها خیلی راحته. بر فرض مثال اگر کسپرسکی حتی اونو به عنوان ویروس نشون میداد کسی که بخواد از شما جاسوسی کنه موقع نصب نرم افزار میزنه جز گروه پاک ادش میکنه و یا هر انتی ویروس دیگه ای دیگه هم به اون گیر نمیده. شما حتی ویروس رو هم میتونید روی سیستم یکی که انتی ویروسش شناسایی میکنه نصب کنید کاری نداره که :31:
این جوری هیچ آنتی ویروسی پیامی نمیده. شما باید خودتون از رایانه خودتون مراقبت کنید. نذار کسی دورو برش پرسه بزنه ;)
EhsanEricsson
15-04-2010, 14:41
اره. شما میتونید یه کاری که من میگم رو تست کنید.
کسپرسکی نرم افزار هارو چند دسته میکنه یه دسته هست به اسم trusted که نرم افزارهایی که شناخته شده اند رو این دسته میذاره.
اگه رفته باشه توی این دسته یعنی این رو شخصا تایید کرده نه این که نادیده گرفته باشه. یه سر به اپ کنترلش بزن :31:
یک جمله شوخی:
( ببینم حالا بقیه نفهمن با کامپیوتر چی کارا میکنی جواب خدارو چی میخواهی بدی:31:)
خوب فرض کن کسی که این جاسوس رو رو سیستمت نصب میکنه اگه موقع ی نصب آنتی ویروس یه هشداریم بده ، آقا دزده (یا شاید خانم دزده) خودش alow میکنه و برنامه نصب میشه و کار خودشو میکنه .
مهم اینه که اصلا آنتی ویروس نزاره جاسوس نوطوق بکشه ، یا حد اقل بعد از نصب هر چند ساعت یه بار یه هشدار شدید بده آدم خودشو جمع کنه :31: و این هشدار هم نشه به صورت دائم alow کرد .
هرکیم میخواد مراقب بچش باشه بهتره به جای جاسوسی از قبل بچش رو درست تربیت کنه .
و اینکه اگر هم خیلی نیاز به اینجور برنامه ها واسه مراقبت از بچه هست بهتره شرکت های آنتی ویروس دو نسخه ی متفاوت داشته باشن ، یکی با قابلیت اجازه دادن به نصب این جاسوس ها (واسه کنترل بچه) یکی هم با قابلیت کاملا ضد جاسوسی ، تا هر کس هرکدوم رو خواست استفاده کنه . یا اینکه مثلا یه گزینه تو خود آنتی ویروس باشه که بشه این امکان رو فعال یا غیر فعال کرد . (به شرکت های آنتی ویروس سلام منو برسونید بگید حتما این کارو بکنن :31: ) (جداً اگه همچین کاری میشه کرد یکی که زبانش خوبه واسشون بفرسته شاید فایده داشت:20: )
( حالا جواب خدا درست ، ولی فعلا بقیه به شماره حساب و رمز بانکی و رمز ایمیل و سایت و وبلاگ و عکس و فیلم شخصی و این چیزا دست رسی پیدا نکنن :biggrin: تا بعد ببینیم چی میشه )
راستی همین الان شاید هرکدوم از ما تحت کنترل باشیم! :27: :3:
من که الان رفتم تو فکر اینکه یا کسپر رو عوض کنم یا اینکه یه آنتی تروجان خوب پیدا کنم به عنوان مکمل کنارش نصب کنم
شما هم بجنبید تا لو نرفتید :31:
Dr Hannibal
15-04-2010, 18:05
خوب فرض کن کسی که این جاسوس رو رو سیستمت نصب میکنه اگه موقع ی نصب آنتی ویروس یه هشداریم بده ، آقا دزده (یا شاید خانم دزده) خودش alow میکنه و برنامه نصب میشه و کار خودشو میکنه ........
:31: خوبه دیگه این جوری باید یکم بترسیم
راهی نداره برای خلاصی شدن ازش. شما هر انتی ویروسی نصب کنی طرف که بخواد نصب کنه میزنه که اون انتی ویروس نادیده بگیره دیگه هم هیچ پیامی نمیاد کاریش نمیشه کرد :46:
بهترین کار اینه که برای یوزرت توی ویندوز پسورد بذاری تا کسی نیاد. تا توی یوزر خودت نصب نیشه و استارت اپ نشه که بالا نمیاد :8:
دوست من انتی ویروس که نمیتونه همه چیزو بشناسه روزانه هزاران ویروس وارد دنیای مجازی میشن و این کارو سخت میکنه بهتره خودت اطلاعاتت رو بالا ببری تا دچار مشکل نشی
EhsanEricsson
15-04-2010, 18:35
راهی نداره برای خلاصی شدن ازش. شما هر انتی ویروسی نصب کنی طرف که بخواد نصب کنه میزنه که اون انتی ویروس نادیده بگیره دیگه هم هیچ پیامی نمیاد کاریش نمیشه کرد :46:
:8:
نه اینطور نیست . مثلا یه تروجان مثل ساب سون رو عمرا نمیشه اجازه داد که نصب شه ، مگر اینکه کلا آنتی ویروس رو غیر فعال کنی .
EhsanEricsson
15-04-2010, 18:54
دوست من انتی ویروس که نمیتونه همه چیزو بشناسه روزانه هزاران ویروس وارد دنیای مجازی میشن و این کارو سخت میکنه بهتره خودت اطلاعاتت رو بالا ببری تا دچار مشکل نشی
این برنامه ی جاسوسی که رو سیستم من نصبه نسخه ی 2005 هست ! الان سال 2010 هستیم . یعنی 5 سال زمان کافی نیست تا یه آنتی ویروس یه جاسوس رو تشخیص بده ؟!!!!!!
اگه شما هم یکی تو یه فرصت تونست تو سیستمت برنامه جاسوسی نصب کنه و اطلاعات به ایمیلش فرستاده بشه بدون اینکه هیچ نشونی از اون جاسوس تو سیستم مشخص باشه با کدوم اطلاعات میخوای جلوش رو بگیری؟!!!!
اونایی که عبدالمالک ریگی رو هم دستگیر کردن عمرا نتونن بدون نرم افزار خوب این جاسوسای ویندوز رو دستگیر کنن :31:
Dr Hannibal
15-04-2010, 22:43
نه اینطور نیست . مثلا یه تروجان مثل ساب سون رو عمرا نمیشه اجازه داد که نصب شه ، مگر اینکه کلا آنتی ویروس رو غیر فعال کنی .
نه بابا حتی ویروس رو هم میشه نصب کرد.:10: که دیگه هیچ پیامی هم نده. هرچی بخواهی میشه
Dr Hannibal
15-04-2010, 22:49
اگه شما هم یکی تو یه فرصت تونست تو سیستمت برنامه جاسوسی نصب کنه و اطلاعات به ایمیلش فرستاده بشه بدون اینکه هیچ نشونی از اون جاسوس تو سیستم مشخص باشه با کدوم اطلاعات میخوای جلوش رو بگیری؟!!!!
نه دیگه ارسال اطلاعات به ایملش میشه کد مخرب و باید تروجان حساب بشه. اینجا دیگه کنترل رایانه نیست.
شما برنامه رو برای کسپرسکی ارسال کن ببین چی بهت میگه :rambo:
EhsanEricsson
15-04-2010, 22:55
نه بابا حتی ویروس رو هم میشه نصب کرد.:10: که دیگه هیچ پیامی هم نده. هرچی بخواهی میشه
تو حالت معمولی نمیشه ، تو حالت های دیگه هم اگر بشه با برگردوندن تنظیمات به حالت اول باز ویروس رو پیدا میکنه.
اما اگه ویروس نباشه و یه نرم افزار باشه وقتی یه نرم افزار رو با alow کردن اجازه ی نصب بدیم دیگه نصب شده رفته پی کارش ، مگر اینکه به روش دستی بریم تو آنتی ویروس و اون رو از لیست در بیاریم ، و این در صورتیه که ما نرم افزار نصب شده رو بشناسیم و اگر یه نفر دیگه قبلا یه نرم افزاریو نصب کرده باشه ممکنه ما اصلا به چیزی مشکوک نباشیم که بخوایم سراغ اون لیست بریم و اون نرم افزار رو شناسایی کنیم .
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
نه دیگه ارسال اطلاعات به ایملش میشه کد مخرب و باید تروجان حساب بشه. اینجا دیگه کنترل رایانه نیست.
شما برنامه رو برای کسپرسکی ارسال کن ببین چی بهت میگه :rambo:
خوب دیگه این pc spy ناقلا یکی از کاراش اینه که اطلاعات رو ایمیل میکنه به آقا دزده یا همون خانم دزده .
برنامه های مشابه این هم زیاده .
احتیاج به ارسال به کسپر هم نیست چون خودش بعد از اینهمه سال باید تشخیص میداد . احتمالا یه f-secure به جای کسپر بزنم تنگ سیستم .
Dr Hannibal
15-04-2010, 23:04
تو حالت معمولی نمیشه ، تو حالت های دیگه هم اگر بشه با برگردوندن تنظیمات به حالت اول باز ویروس رو پیدا میکنه.
اما اگه ویروس نباشه و یه نرم افزار باشه وقتی یه نرم افزار رو با alow کردن اجازه ی نصب بدیم دیگه نصب شده رفته پی کارش ، مگر اینکه به روش دستی بریم تو آنتی ویروس و اون رو از لیست در بیاریم ، و این در صورتیه که ما نرم افزار نصب شده رو بشناسیم و اگر یه نفر دیگه قبلا یه نرم افزاریو نصب کرده باشه ممکنه ما اصلا به چیزی مشکوک نباشیم که بخوایم سراغ اون لیست بریم و اون نرم افزار رو شناسایی کنیم .
همه ی آنتی ویروسا لیست پاک دارند که حتی میتونید خفن ترین ویروس هارو نصب کنید به طور مثال کسپرسکی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EhsanEricsson
15-04-2010, 23:12
همه ی آنتی ویروسا لیست پاک دارند که حتی میتونید خفن ترین ویروس هارو نصب کنید به طور مثال کسپرسکی :
خوب آره دیگه اما پاک کردن کل لیست پاک خیلی آسون تره تا گشتن تو لیستی که کلی نرم افزار غیر مخرب رو خودت اجازه ی نصب دادی اما این وسط یکیشم ممکنه یه نفر دیگه نصب کرده و تو اصلا به چشمت نیاد و مشکوک نشی .
من در کل منظورم اینه که یه آنتی ویروس تو حالت default نباید اجازه ی کار به یه نرم افزار جاسوس آدم فروش رو بده :5:
EhsanEricsson
16-04-2010, 19:15
ایول عجب چیزیه این f-secure ، کل آنتیویروسا رو قورت داد ، دانلودش با آپدیتش یه 170-160 مگی شد اما بدون اشتباه عین ساعت کار میکنه ، 36 تا ویروس و تروجان برام پیدا کرد که کسپر و سایمانتک و اویرا و نود32 و خلاصه این چندتا نتونسته بودن پیدا کنن !
اشتباه هم فایل سالم رو تشخیص نداده بود ، همه واقعی بودن
سرعت اسکنش با کسپر برابره ، اون جاسوس هم به هیچ عنوان حتی اجازه ی alow کردن واسه نصبشم نمیده !
حتی از قبل طوری میشه تنظیمش کرد که برنامه هاییم که با alow کردن میشه نصبشون کرد رو قبل از alow کردن باید پسوورد وارد کرد!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.