PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موس : fm/ بلوتوث - اپتیکال / لیزری

alirafaat
15-04-2010, 10:29
سلام

در مورد موس بدون سیم چقدر فرقه بین:

موس بلوتوث دار و موس اف ام

موس اپتیکال و موس لیزری

آیا موسی با دارا بودن ویژگی: بدون سیم بلوتوث دار لیزری با dpi بالای 1000 زیر 30 تومن گیر میاد ؟!

با تشکر

alirafaat
21-04-2010, 08:26
سلام

دیدم کسی از دوستان جواب نداد گفتم چند موردی روکه خودم تو این چند روز بهش رسیدم بگم تا شاید کمکی بشه به دوستانی که مشکلی مثل مشکل من دارن هر چند که ممکنه زیاد علمی نباشه

برا اونا که هدفشون گیم و dpi بالا هست که هیچی (بالاترین dpi که من برا موس های وایرلس دیدم 1600 بود)

اما برا اونایی که هدفشون ازادی عمل در کار با موس هست (موس بدون سیم )عرض کنم که 3 چیز در مشخصات موس مهم هست (البته به غیر از ظاهر) :

1 . dpi که در موردش ذکر کردم

2 . نوع سیستم وایرلس : بلوتوث یا رادیو (rf )

تا چندی قبل به علت احتمال وجود اختلال در امواج رادیویی و برد کم این امواج موس های بلوتوثی ارجحیت کاملی داشتند اما در حال حاضر با تولید موسهای رادیویی که پهنای باند2.4 گیگا هرتز دارند (که همین امر باعث میشه برد مفیدشون بیشتر از 10 متر باشه ) و از فرکانس های مختلف برای جلوگیری از اختلال استفاده می کنند اون برتریشو از دست داده

بنابراین با توجه به قیمت (معمولا ) بالای موسهای بلوتوثی نباید نگران این مورد بود و میشه با خیال راحت یکی از موسهای رادیویی رو انتخاب کرد

3. نوع سیستم عملکرد : اپتیک یا لیزری

در این مورد با توجه به مزیتهایی که سیستم لیزری داره ( دقت بالاتر ؟ عدم نیاز به پد تخصصی و... ) بهتره که موس خریداری شده لیزری باشه

من توی مشخصات موسهایی که توی ایران هستند ( والبته در اینترنت قابل یافتن و با قیمت زیر 100 تومن ) 3-4 موس بیشتر پیدا نکرد که هم بلوتوثی باشند و هم لیزری که اونها هم حداقل قیمتی معادل 60 تومن داشتند و dpi حدود 800 تا 1000

اما موس با سیستم رادیویی با برد 10 متر ولیزری و dpi 1200 تا 1600 چند موردی پیدا شدند با قیمت مناسب ( از خانواده فراسو و A4TECH )

من از بین اونا موس FLM-1340 RF فراسو رو انتخاب کردم و الان که چند روزی که ازش استفاده می کنم کاملا ازش راضیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید