ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : crt رم نگه دارم یا lcd بگیرم

peyman_nn
15-04-2010, 09:41
سلام
من ال جی 17 اینج مدل لبخند دارم و خیلی هم راضیم
ولی نمیدونم که ایا ال سی دی بگیرم یا نگیرم ؟
برای گیم کدوم بهتره ؟
ببخشید اگر تاپیک مشابه هم هست و من وقت نکردم بخونم

inno3d
15-04-2010, 09:47
سلام
بازي كردن با يك مانيتور crt در صورتي مناسبه كه كارت گرافيك شما قدرت پردازش ضعيفي داشته باشه.
ولي اگه كارت گرافيك خوبي داريد حتما يدونه lcd بخريد.

SADEGH 7
15-04-2010, 10:11
شما اگه سیستمت همینه که تو امضاتون هستش حتما lcd بخر. چون تفاوتش خییییییییلیه.
موفق باشی:11:

peyman_nn
15-04-2010, 11:30
خوب حالا که اینطور شد لطفا بگید برند های حرفه ای و عالی در بازار چیه ؟
با اینچ و قیمت

ممنون میشم
peyman_nn
15-04-2010, 19:14
دوستان
سلام

ببخشید شما led بهتره یا ال سی دی ؟
فرق اساسیشون چیه ؟
البته تا حدی میدونم ولی برای گیم میگم
الان این تراکم 1 به 1000000 اومده ؟ یعنی خیلی بالاست ؟

ممنون

MAGIDIYUM
15-04-2010, 19:23
دوست عزیز بهترین مانیتور موجود تو بازار و دنیا که برای گیم بهترینه SAMSUNG XL2370 است که LED میباشد و کنتراست پنج میلیون دارد که اون یک میلیون جلوش هیچی نیست.ولی متاسفانه به خاطر محبوبیت این مانیتور و خرید زیاد از آن دیگه العان تو بازار موجود نیست و باید تا یک ماه دیگه صبر کنی تا از کره ی جنوبی دوباره برسه و العان تو کانتینر های گمرکی ی اونور گیره.چون این پنل تازه اومده خود شرکت سامسونگ ایران قادر به مونتاژ نیست و فقط از خارج باید وارد بشه.قیمتش هم حدود 345 تومنه و با 5850 شما کاملا جور هستش.من پیشنهاد میکنم فعلا صبر کنید تا این ال ای دی دوباره وارد بشه.

inno3d
17-04-2010, 08:02
دوستان
سلام

فرق اساسیشون چیه ؟

ممنون

سلام
ادرس زیرو یه سر بهش بزن اطلاعات جامعی در اختیارت میزاره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peyman_nn
17-04-2010, 09:55
دوست عزیز بهترین مانیتور موجود تو بازار و دنیا که برای گیم بهترینه SAMSUNG XL2370 است که LED میباشد و کنتراست پنج میلیون دارد که اون یک میلیون جلوش هیچی نیست.ولی متاسفانه به خاطر محبوبیت این مانیتور و خرید زیاد از آن دیگه العان تو بازار موجود نیست و باید تا یک ماه دیگه صبر کنی تا از کره ی جنوبی دوباره برسه و العان تو کانتینر های گمرکی ی اونور گیره.چون این پنل تازه اومده خود شرکت سامسونگ ایران قادر به مونتاژ نیست و فقط از خارج باید وارد بشه.قیمتش هم حدود 345 تومنه و با 5850 شما کاملا جور هستش.من پیشنهاد میکنم فعلا صبر کنید تا این ال ای دی دوباره وارد بشه.

سلام
خوب حالا که این طور شد به همکارانم تو دبی میگم این LED رو برام خریداری کنن و برام بفرستن
فقط میترسم بزرگ باشه و چشم رو اذیت کنه ؟ منظورم بزرگی مانیتور است
این مانیتور 23 اینچه ، 21 یا 19 نداره ؟ کدوم ارزش خریدنش بالاست ؟

و یک سوال دیگه
مانیتور پهن برای بازی لذت میده یا نه ؟
یک مدتیه سرم شلوغ بوده و نتونستم در این باره تو نت مطالعه کنم

pedram_sad
18-04-2010, 12:20
سلام
خوب حالا که این طور شد به همکارانم تو دبی میگم این LED رو برام خریداری کنن و برام بفرستن
فقط میترسم بزرگ باشه و چشم رو اذیت کنه ؟ منظورم بزرگی مانیتور است
این مانیتور 23 اینچه ، 21 یا 19 نداره ؟ کدوم ارزش خریدنش بالاست ؟

و یک سوال دیگه
مانیتور پهن برای بازی لذت میده یا نه ؟
یک مدتیه سرم شلوغ بوده و نتونستم در این باره تو نت مطالعه کنم
من هم با 22 کار کردم هم 23
شاید اولش چون عادت نداری و با 17 کار میکردی بزرگ باشه ولی بعد از مدت کوتاهی عادی که هیچ , از نظر من کوچیک هم میشه مخصوصا اگه برای بازی بخوای باز هم به خصوص اگه tv بالای 32 داشته باشی :31:

این مدل xl2370 فقط 23 داره و الانم موجود نیست هیچ جا

بله wide مطمنا بهتره

samira_googleOne
18-04-2010, 12:41
دوستان
سلام

فرق اساسیشون چیه ؟

ممنون

دوست عزيز .
شما ميتوني يه مانيتور LED از برند LG بخري كه خيلي عاليه. مدل 2286 كه قيمتش 280 تومنه.
2370 به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
2261 ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان
شما بودجت رو بگي من بهت ميگم دقيقا كدوم مانيتور برات خوبه

sir payman
18-04-2010, 12:58
دوست عزيز .
شما ميتوني يه مانيتور LED از برند LG بخري كه خيلي عاليه. مدل 2286 كه قيمتش 280 تومنه.
حقیقتا ارزش نداره برای مانیتوری که 22" ولی full hd نیست 280 تومن پول خرج کرد.

2370به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
به چه دلیل توصیه نمیشه؟
الان سالهاست سام سرویس داره مانیتورهای سامسونگ رو مونتاژ میکنه و مشکل خاصی هم نبوده.شما چطور مانیتوری رو که هنوز تو ایران منتاژ نشده رو توصیه نمیکنید؟:13:
بذارید تولید بشه بعدش بیاید توصیه کنید یا اینکه بزنید تو سرش.
2261
2370ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان
بله 2261 نسبت به قیمت خریدش خیلی خوبه ولی وقتی بحث مانیتوری مثل xl2370 هست دیگه جای اینجور مانیتوری اینجا نیست و تنها محصولی که شاید کمی بتونه رقابت کنه 2286 هست که اونم full HD نیست.

samira_googleOne
18-04-2010, 13:34

به چه دلیل توصیه نمیشه؟
الان سالهاست سام سرویس داره مانیتورهای سامسونگ رو مونتاژ میکنه و مشکل خاصی هم نبوده.شما چطور مانیتوری رو که هنوز تو ایران منتاژ نشده رو توصیه نمیکنید؟:13:
بذارید تولید بشه بعدش بیاید توصیه کنید یا اینکه بزنید تو سرش.
2261
بله 2261 نسبت به قیمت خریدش خیلی خوبه ولی وقتی بحث مانیتوری مثل xl2370 هست دیگه جای اینجور مانیتوری اینجا نیست و تنها محصولی که شاید کمی بتونه رقابت کنه 2286 هست که اونم full HD نیست.

كي گفته اين مانيتور LED نيست. شما نبايد هر حرفي بقيه ميزنن رو تكرار كني. اين مانيتور هم از تكنولوژي تلوزيون هاي LED سامسونگ استفاده كرده. چطوريه كه اونا كيفيتشون بي نظيره ولي اين مانيتور LED نيست. اگر منظورتون نور بك لايته كه 2370 هم LCD هست با بك لايت LED.ولي 2370 فول ال اي ديه و 2286 مدل Edge. پس اينقدر حرفاي تكراري و دروغ تحويل ندين براي تبليغ 2370

در ضمن طراحي 2286 جدا از 2370 بهتره.

پنل هاي سام سونگ براي كشور هاي مختلف متفاوته. براي مانيتور هايي كه به ايران وارد ميشه از پنل هاي چيني و آشغال استفاده ميشه كه جاي شكي توش نيست. حتي دوستان عكساشم گذاشتن تو فروم و ميتونيد ببينيد. به همين علت هم بود كه سري p هاي سامسونگ مشكل داشت

2261 به جز كنتراستش كه از 2370 پايينتره (كه اون هم به خاطر بك لايت LED هست و فقط اسميه نه واقعي) هيچ چز پايين تري نداره كه بخواد با 2370 مقايسه نشه.
گارانتيش 100% بهتر از 2370
تازه اگه پنل 2270 قرار باشه توسط سام سرويس اسمبل شه كه ديگه هيچيي واسه گفتن نداره

mmiladd
18-04-2010, 13:36
Lcd بگیر دوست من....

sir payman
18-04-2010, 14:35
كي گفته اين مانيتور LED نيست. شما نبايد هر حرفي بقيه ميزنن رو تكرار كني. اين مانيتور هم از تكنولوژي تلوزيون هاي LED سامسونگ استفاده كرده.

عزیز من احتیاجی ندارم حرفهای بقیه رو تکرار کنم اینقدر خودم اطلاعات دارم که احتیاجی به این کار نداشته باشم.
بعدش کجای پستم من نوشتم 2286 LED نیست ؟؟ اگر درست نگاه کنی نوشتم full HD نیست.

چطوريه كه اونا كيفيتشون بي نظيره ولي اين مانيتور LED نيست. اگر منظورتون نور بك لايته كه 2370 هم LCD هست با بك لايت LED.ولي 2370 فول ال اي ديه و 2286 مدل Edge. پس اينقدر حرفاي تكراري و دروغ تحويل ندين براي تبليغ 2370

اول پستم رو درست بخون بعدش بیا این حرفهای خنده دار بی سر و ته رو بزن

در ضمن طراحي 2286 جدا از 2370 بهتره.
بله 2286 رو فضاییها طراحیش کردن و 2370 رو تو کابل طراحی میکنن

پنل هاي سام سونگ براي كشور هاي مختلف متفاوته. براي مانيتور هايي كه به ايران وارد ميشه از پنل هاي چيني و آشغال استفاده ميشه كه جاي شكي توش نيست. حتي دوستان عكساشم گذاشتن تو فروم و ميتونيد ببينيد. به همين علت هم بود كه سري p هاي سامسونگ مشكل داشت
تو رو خدا تمومش کنید دیگه
باید چند بار جواب اون پست خنده دار رو بدم که یک سری فن بی اطلاعات برداشتند و اونها رو به عنوان مشکل نوشت که یکی از نمونه هاش اینه:
وقتی فیلم میذارم سمت چپ و راست تصویرم شطرنجی هست. کسی که این رو برای خودش ملاک میکنه حتی نمیدونه که فرمت نسبتهای طول به عرض تصویر چیه بعدش میاد این رو به عنوان ایراد بازگو میکنه.

2261به جز كنتراستش كه از 2370 پايينتره (كه اون هم به خاطر بك لايت LED هست و فقط اسميه نه واقعي) هيچ چز پايين تري نداره كه بخواد با 2370 مقايسه نشه.
گارانتيش 100% بهتر از 2370
تازه اگه پنل 2270 قرار باشه توسط سام سرويس اسمبل شه كه ديگه هيچيي واسه گفتن نداره
از نظر شما بله تفاوتی نداره ولی یه سر به سایتهای معتبر مثل cnet بزنید و ریویو ها رو بخونید تا متوجه بشید که چه چیزی بعضی مانیتورهارو متمایز میکنه.

tonypb
18-04-2010, 14:40
منم xl2370 پیشنهاد میکنم.
حتی اگه مونتاژ سام سرویس باشه.
مانیتور های سام سرویس کیفیت خوبی دارند و خیالتون راحت.

فکر نمیکنم این کلمه شبیه led باشه که دوستمون خوندن full led.

pedram_sad
18-04-2010, 15:26
حرف های sir peyman تایید میشه
تا اونجا که من میدونم و سالهاست تو بازار هستم حرفه ای های بازار همیشه از محصولات بی نظیر و با کیفیت Samsung استفاده میکنن در عین این که مونتاز سام سرویس هستند
و در مورد برند های دیگه به خصوص lg حرف هایی هست که مطمنا با گفتن اونها و مطرح کردنش تو این تاپیک حد تحمل یک سری hardcore fan لبریز میشه و فاجعه افریده میشه
پس فکر کنم بهتره به قول معروف هر کی بره تو line خودش چون این بحث های مقایسه ای هیچ وقت تمامی نداره

ProGamer
18-04-2010, 15:40
موافقم. كسي بحث مقايسه اي نكنه بهتره. ولي اين حركت شما هم قشنگ نيست كه 50 نفر ديگه رو هم صدا كنيد بريزيد سر يه نفر. من هم از 2370 خوشم نمياد و به نظرم مانيتور خوب و حرفه اي نيست. ولي ترجيح ميدم بحث نكنم

peyman_nn
18-04-2010, 17:25
دوست عزيز .
2370 به خاطر محبوبيتش تموم نشد دوست عزيز. بلكه 100 تا ازش وارد شد تا به همه نشون بده كه كيفيت 2370 چيه و حالا سام سرويس خودش ميخواد اسمبلش كنه كه اصلا به شما توصيه نميشه.
2261 ال جي هم خيلي خوبه به قيمت 215 تومان

ببخشید LG W2261V 21.5" 20000:1 ,1920*1080 Full HD LCD Monitor که کنتراست تصویرش پایینه ؟
بودجه فرقی نمیکنه
در ضمن دوستان عزیزم :
شما دارید از وقت خودتون میذارید تا یکی از دوستانتون رو راهنمایی کنید ، این دلیل نمیشه که بیایید رو سر هم بکوبید
LeiliBaManAst
19-04-2010, 11:14
ببخشید LG W2261V 21.5" 20000:1 ,1920*1080 Full HD LCD Monitor که کنتراست تصویرش پایینه ؟
بودجه فرقی نمیکنه
در ضمن دوستان عزیزم :
شما دارید از وقت خودتون میذارید تا یکی از دوستانتون رو راهنمایی کنید ، این دلیل نمیشه که بیایید رو سر هم بکوبید

نه عزيز . كنتراست 2261 همون 50.000 . البته يه مدل 2261v داريم و يه مدل 2261 VP
اين كه شما ميگي v هستش. نه vp

peyman_nn
22-04-2010, 11:52
ببخشید چرا شما میگید که 22 اینچ از 21.5 که فول اچ دی هستش کمتره

مگر 22 اینچ برای این قضیه با فیلم های اچ دی چه مشکلی داره ؟

من که با کامپیوتر فیلم نمیبینم ، ایا روی این قضیه مانور بدم ؟

alilosting
24-04-2010, 09:52
ببخشید چرا شما میگید که 22 اینچ از 21.5 که فول اچ دی هستش کمتره

مگر 22 اینچ برای این قضیه با فیلم های اچ دی چه مشکلی داره ؟

من که با کامپیوتر فیلم نمیبینم ، ایا روی این قضیه مانور بدم ؟

ه دوست عزيزم. بران خيلي مهم نيست وقتي فيلم نميبيني
كنتراستش هم خوب باشه براتون كافيه. مثلا 2053 كنتراستش بالاست ولي فول اچ دي نيست كه مهم نيست براي شما

peyman_nn
25-04-2010, 17:21
سلام
بازم گیج شدم
این مدل xl2370 قراره به بازار بیاد یا نه ؟؟
این مدل lg 2286led تازبه بازار اومده ؟ با اون بالایی رقابت میکنه ؟ چون قیمتش تو علم روز 314 هزاره

یک مدل از aoc هست که v22t است و چون 21.6 اینچه احتمالا فول اچ دی است ؟ با میزان شفافیت 1 به 100000
این چی ؟ مارک و گرارانتیش خوبه ؟ اصلا ارزش داره بریم سراغش ؟

خواهشا اگر وقت دارید بگید اینها یعنی چی
dfc ? dcr ?
1 به 5000 ؟ 1 به 50000 ؟ 1 به 5000000 ؟ یعنی برای چی اینجوریند ؟

و یک سوال تکراری

برای بازی 19.5 بگیرم یا 21.5 یا 22 اینچ ؟؟

ممنونم

ProGamer
26-04-2010, 14:34
سلام
بازم گیج شدم
این مدل lg 2286led تازبه بازار اومده ؟ با اون بالایی رقابت میکنه ؟ چون قیمتش تو علم روز 314 هزاره

یک مدل از aoc هست که v22t است و چون 21.6 اینچه احتمالا فول اچ دی است ؟ با میزان شفافیت 1 به 100000

خواهشا اگر وقت دارید بگید اینها یعنی چی
dfc ? dcr ?
1 به 5000 ؟ 1 به 50000 ؟ 1 به 5000000 ؟ یعنی برای چی اینجوریند ؟

و یک سوال تکراری

ممنونم

1- مدل 2370 قرار بود قبل عيد وارد شه و بعد عيد توسط سام سرويس بياد. پس دوره وارد شدنش ديگه تموم شد و از الان به بعد ميشه پنل چيني . البته در مورد زمان ورودش قرار بوده بعد عيد بياد كه نيومده. با حرف و حديث هايي كه در مورد اذيت كردن چشم هست شايد اصلا نميخواد بياد؟؟!؟!؟!
2- مدل 2286 خيلي هم تازه نيست. قيمت علم روز رو ول كن . قيمت 285 تومنه. كيفيت واقعا عالي. و قيافش هم خدايي 20. هيچ مانيتوري انقدر خوشكل نيست.
3- مدل v22 يكي از بهترين مدل هاي aoc بود. و به شدت استقبال شد ازش و 2 روزه تموم شد. الان هم خيلي كميابه. اگر پيداش كردي حتما برو سراغش. گارانتيش هم ماديرانه كه بهترين و ممعتبرترين شركت گارانتي موجود هست
4- dfc: digital fine contrast
مانيتوري كه dfc داشته باشه مياد بهترين كنتراست رو براي هر تصوير انتخاب ميكنه
5- dcr: dynamic contrsast ratio
كنتراست دايناميك مانيتور. كه هرچه عدد بزرگتري باشه مانبتور شما كيفيت تصوير بهتري داره

براي بازي هر چه ماينتور بزرگتر باشه، براي شما لذت بخش تر خواهد بود دوست عزيزم

pedram_sad
26-04-2010, 14:57
سلام
بازم گیج شدم

و یک سوال تکراری

ممنونم
1- بله سم سرویس گفته تا اخر اردیبهشت وارد میکنه . اون مدل Lg هم جدا از Lg بودنش هم 22 هست و هم full hd نیست و با این اختلاقات باز هم 285 قیمتشه که نمیارزه

AOC رو هم یک نصیحت دوستانه بهت میکنم اصلا سمت LCD هاش نرو
خودم تو این 1 سال با چنیدن و چند مدل از سایز های مختلفش مستقیم و غیر مستقیم چندین ماهه کار کردم
اصلا قابل قیاس با برند های مطرح نیست
تا دلت هم بخواد خرابی و dead pixel داره

برای بازی هرچی سیستم قوی تر باشه مطمنا اینچ بالاتر بهتر جواب میده به نظر خود من که باید بالای 36 باشه ولی چون PC هست کمش 23 باشه

peyman_nn
26-04-2010, 16:24
ممنون از هر دوتون

به نظر شما وسواسی نشم و 2286 رو بگیرم بهتر نیست ؟ یا منتظر بشم ببینم سام سرویس اون مدل رو بیاره و دوستان تست کنند بعد یکیشون رو بگیرم ؟

ایا ال جی مدلی با مشخصات 2286 میاره که فول اچ دی باشه ؟ یا فعال مد نظرشون نیست

ممنون

pedram_sad
26-04-2010, 19:37
ممنون از هر دوتون

به نظر شما وسواسی نشم و 2286 رو بگیرم بهتر نیست ؟ یا منتظر بشم ببینم سام سرویس اون مدل رو بیاره و دوستان تست کنند بعد یکیشون رو بگیرم ؟

ممنون
خوب xl2370 که امتحان خودش رو پس داده و به جرات میشه گفته حرفه ای ترین مدل تو رنج 20 تا 23 هست
اون مدل lg خوب هم 22 هست هم full hd نیست و تو یک رنج نیستن که بخوای اینطوری مقایسه کنی

سوال دومت رو نمیدونم ولی اگه قرار باشه صبر کنی تا مثلا بده بازار مطمنا صبر کنی تا xl2370 بیاد که چیزی هم نمونده بهتره

RealDesigner
28-04-2010, 12:22
ممنون از هر دوتون

ممنون

2286 بهترين مانيتوريه كه تا حالا ازش استفاده كردي.
به نظر من اين بهترينه

در مورد 2286 فول اچ دي:
ببين يه 2486 داره ال جي كه همين 2286 ولي فول اچ ديه. ولي فول اچ دي فقط براي كسي كه كنسول داره يه نيازه و فقط همين. به نظر من 2370 گزينه خوبي نيست و نميدونم تو اين 2 ماهي كه اومده و اين همه فيدبك بد داشته چطورياين آقا ميگه امتحانشو پس داده؟!!!!

در مورد AOC: خيلي با كيفيت هستن . و آقايي كهميگه پيكسل سوخته داره: اگر شما با همچين مشكلي برخورد كرده بودي بايد ميدونستي كه ماديران براتون مانيتور رو عوض ميكنه حتي با يه پيكسل سوخته . پس يا اين مشكلو نداشتي يا داري الكي ميگي. چون تا جايي كه ميدونم اين سامسونگه كه تا 4 تا پيكسل سوخته رو عوض نميكنه

2370 تا وقتي وارداتي بود 20 تا ايراد داشت . چه برسه به وقتي كه ميخواد ساخت سام سرويس باشه.

pedram_sad
28-04-2010, 12:38
2286 بهترين مانيتوريه كه تا حالا ازش استفاده كردي.
به نظر من اين بهترينه

در مورد 2286 فول اچ دي:
ببين يه 2486 داره ال جي كه همين 2286 ولي فول اچ ديه. ولي فول اچ دي فقط براي كسي كه كنسول داره يه نيازه و فقط همين. به نظر من 2370 گزينه خوبي نيست و نميدونم تو اين 2 ماهي كه اومده و اين همه فيدبك بد داشته چطورياين آقا ميگه امتحانشو پس داده؟!!!!

در مورد AOC: خيلي با كيفيت هستن . و آقايي كهميگه پيكسل سوخته داره: اگر شما با همچين مشكلي برخورد كرده بودي بايد ميدونستي كه ماديران براتون مانيتور رو عوض ميكنه حتي با يه پيكسل سوخته . پس يا اين مشكلو نداشتي يا داري الكي ميگي. چون تا جايي كه ميدونم اين سامسونگه كه تا 4 تا پيكسل سوخته رو عوض نميكنه

2370 تا وقتي وارداتي بود 20 تا ايراد داشت . چه برسه به وقتي كه ميخواد ساخت سام سرويس باشه.
مشخصه که شما یا بی اطلاع هستی یا از اون فن های متعصب که نمیخوای حقیقت رو بپذیری
XL2370 چندین ماه هست Release و تو ایران اسفند وارد شده

و تو فروم های تخصصی تست و بررسی LCD جواب خودش رو پس داده و فوق العاده feedback های مثبت هم گرفته
اون حرف هایی که بهتره بگم براش در اوردن هم یک مشت نظر غیر تخصصی یا بهتر بگم توهم هست
چون خودم باهاش کار کردم یکی از دوستان هم خریده
تنها عیبش ثابت بودن پایش هست

در ضمن خود من و خیلی از دوستانم که تو کار فروش LCD هستن سالهاست با محصولات سام سرویس که وارد کننده Samsung هست کار کردن و هیچ مشکلی نداشتن که شما اینطوری میگی

در مورد AOC هم نیازی ندارم برای شمایی که نمیشناسمت و مهم هم نیستی اثبات کنم که راست میگم یا دروغ

این برند اینقدر بی کیفیت هست که 3 ماهه 5 تا Dead Pixel داده
کاری به گارانتیش ندارم که عوض میکنن یا نه
کار به Build Quality دارم که اینقدر low هست که 4 ماهه به این روز میافته
از نظر زاویه دید و تفکیک رنگ هم کاملا در offside قرار داره نسبت به حتی همون lg
چندین و چند مدل 20 و 19 اینچش رو بررسی کردم در دراز مدت و این نتیجش بوده

در کل این2286 که شما سنگش رو به سینه میزنی اصلا در حد و category مدل XL نیست
نه FULL HD نه 23
پس اصلا قابل قیاس نیست

ProGamer
28-04-2010, 15:29
مودب باشيد آقا. اين چه حرفيه.
هر كي تجربات خودش رو ميگه. شما هم tester يا فروشنده سامسونگ نيستي كه اينقدر عصبي ميشي!
همه نظرشون محترمه

peyman_nn
04-05-2010, 18:11
ممنون از همه

حالا 2370 کی قراره بیاد ؟

زنگ زدم سام سرویس ، همه سر بالا جواب دادن

راستی فرق این دو تا چیه ؟

ظاهرا اون یکی بهتره که گرونتره