ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا تعمیر موس ممکنه؟

alirafaat
15-04-2010, 08:11
سلام

من یه موس لوجیتک وایرلس مدل mx?? دارم- 60 تومن خریدمش -

هنوز یک سال و خورده ای باهاش کار نکردم ( روزی نیم تا 1 ساعت ) که کلیک چپش خراب شد ( یک کلیک می کنم دبل کلیک می کنه یا نمیشه یه متن رو انتخاب کرد )

منتقلش کردم رو کلیک راست اون هم بعد از 2-3 ماه به همون حالت در اومد

کارت گارانتیش رو هم گم کردم

ایا راهی برا تعمیرش هست یا باید بی خیالش بشم ؟

با تشکر

pooriya_hp
15-04-2010, 12:04
چرا تعمیر نمی کنن؟؟؟
اگه بیش تر از این خرابی نداره ببر گارانتی
شما خیلی خرج ماوس کردید پس بهتره نعمیر کنید ولی باید داخلش باز بشه
شما خواستید ماوس بخرید از برند های مثل farssoo,A4tech غافل نشید
من الان حدود 2 سال هست A4tech دارم.عالی هست

mmiladd
15-04-2010, 12:09
فک نکنم قیمت تعمیر با خرید یه موس جدید زیاد فرق کنه...

10
03-05-2010, 03:29
فک نکنم قیمت تعمیر با خرید یه موس جدید زیاد فرق کنه...
100% موافقم !!!

t2download
30-05-2010, 21:41
عزیزم تعمیر کردن موس کاری نداره بازش کن و رفع اشکال کن ببین اصلآ فرمان هیچ صادر نمی کنه یا فرمان خاصی رو ؟

rezapoorjam
09-05-2011, 11:18
آیا تعمیر موس ممکنه؟ سلام

من یه موس لوجیتک وایرلس مدل mx?? دارم- 60 تومن خریدمش -

هنوز یک سال و خورده ای باهاش کار نکردم ( روزی نیم تا 1 ساعت ) که کلیک چپش خراب شد ( یک کلیک می کنم دبل کلیک می کنه یا نمیشه یه متن رو انتخاب کرد )

منتقلش کردم رو کلیک راست اون هم بعد از 2-3 ماه به همون حالت در اومد

کارت گارانتیش رو هم گم کردم

ایا راهی برا تعمیرش هست یا باید بی خیالش بشم ؟

سلام
کلید موس خراب است...
در صورت نیاز جهت تعمیر وسایل کوچک با 09126888203 (جم) تماس بگیرید.

EXTREME
13-05-2011, 23:33
موس رو باز کنید و کلید هاشو تست اتصال بگیرید
و دکمه رو با تینر 10000 تمیز کنید درست نشد میتونید کلیدشو عوض کنید

Pami
13-05-2011, 23:53
من یه ماوس سیمی فراسو دارم از سال اول دانشگاه که 6 تومن خریدم تا الان داره کار میکنه ، فقط رنگش رفته !
لامصب خیلی کیفیتش خوبه فراسو

EXTREME
13-05-2011, 23:59
من یه ماوس سیمی فراسو دارم از سال اول دانشگاه که 6 تومن خریدم تا الان داره کار میکنه ، فقط رنگش رفته !
بله فراسو کیفیت موسهاش خیلی خوبه

nirman
02-03-2013, 15:36
سلام دوستان . دیروز داشتم با دسمال کاغذی ماوس َم رو تمیز میکیردم ! بعد نمیدونم چی شد وقتی باهاش شروع به کار کردم کار نمیکرد . مدل microsoft ئه ! :n14:
بازش کردم ولی متاسفانه نمیدونستم یه دونه پیچ داره که باید از قسمت باتری بازش کرد !
خلاصه به زور بازش کردم ! الان بدون روکش بالاش خیلی راحت کار میکنه ! ولی وقتی روکششو میذارم روش گیر میکنه ! کلیک چپ که میکنم قاط میزنه و کلیک راست میشه .

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ :n28:

hamed29
02-03-2013, 16:07
سلام؛یه موس سیمی (‏tmo-310‏)‏Tonb‏ دارم که خرابه. نوری هست یعتی به کامپیوتر که میزنی چراغهاش مثل رنگین‎ ‎کمون رنگ عوض میکنن ولی دکمه هاش اصلا کار نمیکنه. زیر موس گوشه هاش ۴ تا برجستگی هست واسه اینکه خوب روی میز حرکت کنه. نمیدونم زیرشون پیچه یا نه// یه بار که ویندوزم منفجر شد این هم خراب شد. امیدی هست درست بشه؟

Soroush-S
02-03-2013, 16:35

من یدونه دسته بازی فراسو دارم - سال 87 خریدم:n04: سالم بود تا وقتیکه پسرخاله 5 سالم سیمش پاره کرد:n23:
به هرجا مراجعه میکنم میگن تعمیر نمیکنیم. موندم چیکار کنم:n13:

hamedlovea
12-03-2014, 22:22

داغ رو دلم نزار موس ایکس پی خریدم چپ کلیکش گاهی ول میکنه نمیگیره:n28:

pcgamer
12-03-2014, 22:34
داغ رو دلم نزار موس ایکس پی خریدم چپ کلیکش گاهی ول میکنه نمیگیره:n28:

من یک موس دارم سال 85 خریدم! از نوع لیزری پشتش نوشته سامسونگ هست لامصب اخ نگفته .فقط دکمه سمت راستش رنگ روش سیاه شده انگشتم روش فسیل انداخته :دی تنها قطعه هست که تو این سال ها از کامپیوترم عوض نشده
ولی خیلی دوست دارم a4tech یدونه وایرلسشو بخرم فقط یکم گرونه ولی اخر یکی میخرم

dur
12-04-2014, 03:27
آره ميشه درستش كرد.من همين موسمو بيست بار درست كردم.(بدون هزينه)
اول بايد پيچارو باز كنيد بسته به مدل موس جاش و تعدادش فرق ميكنه.
گاهي براي خلاص كردن خار لازمه رويه ي پشتي رو به عقب هل بدين(با حوصله و دقت دونه دونه خارا رو آزاد كنيد اكثرا يه دونه موجوده)خلاصه زوركي نيست
حال برد الكتريكي موس رو ميبينيد.با چند تا ميكرو سوئيچ(همون كليد يا دگمه هاي موس)علت خرابي اونه اينه كه به مرور زمان روي صفحه رو آشغال ميگيره كه يا ناشي از جرقه يا غبار يا چربي دسته.

دو تا راه دارين ميكرو سوئيچ كه خراب شده با حويه درش بيارين و با يه دونه نو عوض كنيد(قيمت زيادي نداره دونه 150 تا 200 تك تومن)
راه دوم ميكرو سويچ يه پوشش پلاستيكي داره كه بايد خاراشو آزاد كنين و درش بيارين با الكل قسمت هاي فلزي رو بشورين دوباره ببندين.(اگه خارش بشكنه يا موقع بستن اشتباه بندين بايد سوئيچ عوض بشه)

كلا يه كار ظريف و اعصاب خورد كنه عوض كردن راحت ترين كاره اگه خودتون عوض ميكنين 3 تا پايه داره كه بايد سر جاش باشه اگه ديدين موقع كليك كردن برعكس كليك ميكنه يا اينكه همش كليك رو نگه داشته اشتباه ي پايه هارو قرار دادين با عوض كردن جاي اون درست ميشه.توصيه ميكنم از كسي كه تجربه تعمير مدار داره كمك بگيرين لازم نيست بترسين فقط واسه اينكه كار تميز از آب دراد وگرنه خيلي ساده و راحته:n16:

karimz
02-05-2014, 18:44
هیچی دیگه اگر شکسته باید باهاش همینطوری بسازی

saeed24003007
24-05-2014, 15:38
اره ممکنه بشه درستش کنی

amin200200
24-05-2014, 16:07
بنده یه سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی چون بچه ها اینجا در مورد موس بحث میکنند و منم سوالم در خصوص موس هستش، اینجا مطرحش میکنم : من یه دونه موس بی سیم VAIO دارم، سوالم اینه که از چه پدی واسه زیرش استفاده کنم ؟؟ آخه از این پدهایی معمولی که میشه ازشون واسه موس های لیزری با سیم استفاده کرد واسه موس من جواب نمیده ! الان دارم از چوب صافی که تو کابینت سازی ازش استفاده میکنند، استفاده میکنم که موس روی اون خوب جواب میده ولی دستم درد میگیره بعد از استفاده طولانی . چه کار کنم به نظرتون ؟؟؟ ممنون .

mohammadi_4u
24-05-2014, 16:30
بنده یه سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی چون بچه ها اینجا در مورد موس بحث میکنند و منم سوالم در خصوص موس هستش، اینجا مطرحش میکنم : من یه دونه موس بی سیم VAIO دارم، سوالم اینه که از چه پدی واسه زیرش استفاده کنم ؟؟ آخه از این پدهایی معمولی که میشه ازشون واسه موس های لیزری با سیم استفاده کرد واسه موس من جواب نمیده ! الان دارم از چوب صافی که تو کابینت سازی ازش استفاده میکنند، استفاده میکنم که موس روی اون خوب جواب میده ولی دستم درد میگیره بعد از استفاده طولانی . چه کار کنم به نظرتون ؟؟؟ ممنون .

هر چیزی که زمینش کاملا سفید باشه عالی جواب میده میتونید با کاغذ چک کنید قبل خرید پد موس.

Tapatalk

hamed29
12-11-2014, 17:16
سلام؛
ماوس زیر را دارا میباشم:

MAXIM
Optical
MA - 105

مخصوصاٌ زمان وبگردی بعد از چند دقیقه، صفحه بیخودی بالا پایین میره
وقتی میخوام کلیک کنم انگار لینک از زیر اشاره گر ماوس لیز میخوره و فرار میکنه
بعضی وقت ها بدون اینکه حرکت خاصی به ماوس بدم، اسکرول خودش میاد پایین صفحه
ماوس رو هم که در میارم همه چی درست میشه

میخوام بدونم آیا امیدی هست؟
این سومین ماوسی هست که خراب میشه که البته 2-3 سال پیش خریدم
این دفعه اگه ناچار بشم بخرم، حتماً فراسو میـگیرم
دلم نمیاد بازش کنم، 2 تا دکمه سالمش هم یه وقت خراب میشه ☺
اصلاً میشه با تغییر تنظیمات و ... اسکرول ماوس رو از کار انداخت؟

amir_t6262
12-11-2014, 18:59
ماوس قطعه ی خاصی نداره.
باز کردنش هم هیچ مشکلی برای دکمه هایش ایجاد نمیکنه. چون اصل ماوس به برد الکترونیکی اش هست و دکمه ها روی برد نصب شدند.

اگر ماوس جدید خواستید بگیرید از برند "رپو" هم میتوانید انتخاب کنید که بنظرم از فراسو بهتره.