ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LCD37" تا 1 میلیون تومان!

shahab64
14-04-2010, 22:07
با سلام خدمت دوستان عزیز!
میخواستم یک lcd ترجیحا 37(شاید هم 40)بگیرم که با توجه به بودجه و امکانات به LG lh50 رسیدم
البته دوستان در تاپیک مربوط به این lcd مشکلاتی رو مطرح کردن مثله پرش تصویر و رنگ مشکی ضعیف.اینه که یه کم مردد شدم
راستش امکانات این مدل اغوا کننده ست امامثلا واسه من مهمتر از پخش فیلم با فلش اینه که کیفیت تصویر واقعا راضی کننده باشه.به طور مثال من اصلا از کیفیت تصویرSony 40v550 که دیدم راضی نبودم و به نظرم هم upscaling اش مشکل داشت و هم مشکیش خیلی کم جون بود!البته تصویر ورودی کانال ماهوارهarte بود که خوبمیشه گفت بیشتر مصرف روزانه رو هم یک همچین چیزی تشکیل میده و نه blueray!

اینه که از دوستان گرامی میخوام یه کمکی برسونن و با توجه به مواردی که گفتم از بین برند های sony,samsung,lg,panasonic یه مدل که به نظرشون جوابشو پس داده وترجیحا 37 اینچ داشته باشه رو معرفی کنن.
با تشکر.

sam0000
15-04-2010, 00:03
با سلام به شما دوست عزيز
به نظر بنده يا سري 6سامسونگ رو بگير ويا مدلLH700 ال جي رو بگير

يه سري به سايت زير بزني بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahab64
15-04-2010, 23:58
با تشکر از شما
اما این سری از سامسونگ که گفتید 37 اینچ نداره وlh700 هم ضمن اینکه در تضاد با سلیقه منه از لحاظ قیمت هم متفاوته
بابت معرفی سایت هم ممنونم
دوستان و اساتید گرامی همچنان منتظر راهنمایی شما هستم!

pourya_bo2pmc
16-04-2010, 09:49
ما دو ماهیه ال اچ 500 رو داریم راضی هستیم جز ضعیف بودن پخش فایلها در یو اس بی
من که مشکلاتی که دوستان میگن رو اصلا متوجه نشدم در مال خودم

pourya_bo2pmc
16-04-2010, 09:56
دوستان چقدر واسه ال اچ 500 تاپیک مختلف میزنن خوب همه باید تو تاپیک (  کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!! ) مشکلات ، سوالات و هرچی در مورد این مارک بود اونجا سوال کنن تا هم تاپیک ال اچ 500 به روز باشه و هم این همه پراکندگی نباشه

از این به بعد دوستانی هم که مثل من این مارک رو دارن و میخوان به خریداران یا کسایی که به تازگی گرفتن کمک کنن با جواب اینکه سوال خود رو در تاپیک (  کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!! ) همراه با لینکش بدن تا کاربر به اونجا مراجعه کنه

LeiliBaManAst
17-04-2010, 10:34
با سلام خدمت دوستان عزیز!
میخواستم یک lcd ترجیحا 37(شاید هم 40)بگیرم که با توجه به بودجه و امکانات به LG lh50 رسیدم
البته دوستان در تاپیک مربوط به این lcd مشکلاتی رو مطرح کردن مثله پرش تصویر و رنگ مشکی ضعیف.اینه که یه کم مردد شدم
راستش امکانات این مدل اغوا کننده ست امامثلا واسه من مهمتر از پخش فیلم با فلش اینه که کیفیت تصویر واقعا راضی کننده باشه.به طور مثال من اصلا از کیفیت تصویرSony 40v550 که دیدم راضی نبودم و به نظرم هم upscaling اش مشکل داشت و هم مشکیش خیلی کم جون بود!البته تصویر ورودی کانال ماهوارهarte بود که خوبمیشه گفت بیشتر مصرف روزانه رو هم یک همچین چیزی تشکیل میده و نه blueray!

اینه که از دوستان گرامی میخوام یه کمکی برسونن و با توجه به مواردی که گفتم از بین برند های sony,samsung,lg,panasonic یه مدل که به نظرشون جوابشو پس داده وترجیحا 37 اینچ داشته باشه رو معرفی کنن.
با تشکر.

ستگي به بودجه شما داره دوست عزيز
شما ميتوني بري شارپ، پاناسونيك يا Xvision يا سوني بخري . قيمت ها فرق داره. ولي به نظر من مهمترين چيز در يك تلوزيون اول كيفيت هست، بعد USB و ....
در رنج 32 و 37:

اگر تا 1 تومن ميتوني هزينه من بهت Full HD مدل 37A66 رو پيشنهاد ميدم. محصول ژاپني شارپ. كيفيت عالي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FULL HD 1080P
RGB PLUS
HDMI x3
8Bit Panel With 8Bit Video Processor
SRS TruSurround XT
مجهز به پانل LCD ژاپني
زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
روشنايي تصوير بالا
كنتراست فوق‌العاده 50.000:1 ديناميك
داراي سه ورودي HDMI
مجهز به پانل 8 بيتي
قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
خروجی صوتی SRS Trusurround XT

اينم صفحه محصول:

کد: