PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه resource كردن نرم افزارها

hamidreza2010
14-04-2010, 17:12
سلام خدمت دوستان.من كلي برنامه دارم كه ميخوام resorce كنم با استفاده از برنامه pe explorer فقط اكثر نرم افزارهام سورس نا مفهومي دارند نميدونم بايد چيكار كنم اگه كسي ميدونه چطوري بايد اونها رو ريسورس كرد به ما هم بگه.اينم هم عكس سورساش.با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eaw_Master
17-04-2010, 13:42
بهترین نرم افزار برای اینکار نرم افزار (Resource Hacker) هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidreza2010
17-04-2010, 16:35
خب آخه اطلاعات بالا رو كه تو عكس گذاشتم رو تو اون نرما فزاري كه گذاشتم نشون نميده بعد اون نرم افزار ي كه معرفي كردين اكثر فرمتها رو پشتيباني نميكنه.اگه راه حل بهتري داري بذار ما هم استفاده كنيم.مرسي

hoax3r
17-04-2010, 22:08
اگر دقت کنید رسورسی که در تصویر هست از نوع RT_RCDATA هست یعنی توسط برنامه تعریف شده و جزء نوع های معمول مثل آیکون، عکس و .. نیست.

حالا می خوای باهاش چیکار کنی

hamidreza2010
19-04-2010, 17:08
ميخوام نرم افزار رو به فارسي تبديل كنم.اگه ميشه يه خورده بيشتر توضيح بدي مثلا با چه نرم افزار ديگه ايي ميشه فارسيش كرد؟

hoax3r
20-04-2010, 22:09
اینجوری سخت بود گفتن راه حل، مجبور شدم این برنامه رو دانلود کنم، اینجور که برسی کردیم از برنامه Inno Setup برای ساخت ستاپ استفاده کرده و یه راه برای فارسی سکردنش وجود داره اونم اینکه باید آنپکش کنی بعد از نو براش ستاپ بسازی ولی موقع ساخت زبانش رو فارسی کنی، تا حالا با این ستاپ ساز کار نکردم ولی دیدم که زبان فارسی داره که به نظر میاد باید از سایتش گرفت

این لینک برای دانلود Inoo Setup

اینجا زبان ها دیگر شما باید Farsi رو دانود کنی

برای آنپک این لینک

کار با این برنامه راحته کافیه از این دستور برای آنپک استفاده کنید

بعد آنپک باید زبانش را با زبان Farsi که لینکشو دادم تعویض کنید.

hamidreza2010
25-04-2010, 21:11
یه نرم افزار می خوام که اطلاعاتی که تو عکس هست رو به زبان ساده و قابل فهم نشون بده و من بتونم تغییرش بدم چنین نرم افزاری هست؟

hoax3r
25-04-2010, 21:55
یه نرم افزار می خوام که اطلاعاتی که تو عکس هست رو به زبان ساده و قابل فهم نشون بده و من بتونم تغییرش بدم چنین نرم افزاری هست؟
خیر چنین نرم افزاری نداریم.

همونطور که قبلا گفتم اون اطلاعات قرار نیست به شکل قابل فهم برای کسی یا برنامه ای باشه، این اطلاعات رو اون شرکت سازنده نرم افزار داخل رسورس گزاشته
فقط برای استفاده خودش، خوشبختانه نرم افزار ستاپ سازش متن بازه و سورس موجوده میتونین دانلود کنید بخشی که از اطلاعات استفاه میکنه ببینید

hamidreza2010
27-04-2010, 18:38
ممنون از راهنمايي كه كردي.من منظورم خود نرم افزاه نه setup اون.تا حالا نرم افزارهاي MRT ورژن 2010 رو ديدي وقتي نصب ميكني تو قسمت About همه نرم افزارها اسم سايت و شماره تلفن شركت رو زده من هم مي خوام همينكارو كنم ولي چجوري؟مرسي

hoax3r
28-04-2010, 23:10
خوب شما اگه می خوای خود برنامه رو فارسی کنی پس چرا عکس ستاپشو گزاشتی؟:blink:
اول باید ستاپ آنپک بشه برنامه از توش بیاد بیرون بعد شما فارسی کنی و در نهایت یا دوباره براش ستاپ بسازی یا بدون ستاپ ازش استفاه کنی
بالاتر گفتم چطوری آنپک کنی

برنامه های MRT رو راستش ندیدم اینقدر این شرکت کارای درپیتی کرده که علاقه ای هم به دیدنشون ندارم

hamidreza2010
01-05-2010, 21:13
خیلی ازت ممنونم که این پست رو دنبال میکنی و به من کمک میکنی ولی راستش من چیزی زیادی از راهنمایی بالا دستگیرم نشد اگه راه آسون تری هست لطف کن بگو.واقعا ازت ممنونم.

hoax3r
02-05-2010, 20:07
خیلی ازت ممنونم که این پست رو دنبال میکنی و به من کمک میکنی

قابلی نداره،

ولی راستش من چیزی زیادی از راهنمایی بالا دستگیرم نشد اگه راه آسون تری هست لطف کن بگو.واقعا ازت ممنونم.
اگه منظورتون آنپک کردنش هست کار زیاد سختی نیست در برابر فارسی کردنش این کار هیچی به حساب نمیاد
کافیه اون ابزاری که گفتم دانلود کنید بعد از طریق Command Prompt به مسیر ستاپ برین اون دستوری که دادم بزنید
وقتی آنپک شد زبانش رو با ابزاری که قبلا عکسشو نشون دادین فارسی می کنید

غیر از این راه فکر نمی کنم راه ساده تره دیگه ای باشه،

hamidreza2010
13-05-2010, 14:41
باشه حالا بازم به این پست سر بزن اگه مشکلی داشتم از شما بپرسم .مرسی