مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اضافه کردن Hollywood FX 5.2 Pro به پریمیر
سلام .احتمالا قبلا به این سوال پاسخ داده شده ومن یکم گشتن پیدا نکردم. به هر حال
من تا مدتی پیش از افکتها و .. Hollywood FX Pro 4.6.7.34 تو پریمیر استفاده میکردم ولی حالا این ورژن Hollywood FX 5.2 Pro رو نصب کردم به افزو ه های پریمیر اضافه نمی شه. احتمالا باید پلاگین از این برنامه رو تو پوشه پلاگین های پریمیر Adobe\Premiere Pro 1.5\Plug-ins اضافه کنم! من نتونستم پیدا کنم اگه از دوستان کمک کنند ممنون میشم>
فکر نکنم زیاد فرق کنه اینو امتحان کن(نوشته برای ادیوس اما برای پریمر هست).
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریختم و حالا به پریمیر اضافه شد. ولی تو ورژن قبلی وقتی اونو روی قسمتی که میخواستم میکشیدم برنامه Hollywood FX باز میشد و همه چیز مشخص و خوب بود ولی این عکس العملی نشون نمیده و Hollywood FX باز نمیشه .مشکل از چی هستش آیا اصلا این که معرفی کردید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پریمیر هستش یا مشکل چیز دیگریست؟
Mr Andersson
14-04-2010, 23:30
درود;
به فیلتر ها اضافه میشه یا ترانزیشن ها؟ شما باید تو پنجره افکت کنترل گزینه Custom رو انتخاب کنی.
.......
این که دوستمون معرفی کرده تو هر دو هم فیلتر و هم ترانزیشن که البته اون چیزی که میخام برای فیلتر هستش که اومده مسئله من اینه که تو ورژن قبلی وقتی فیلتر هالیوود رو روی عکس و یا فیلم میکشیدی برنامه هالیوود باز می شد و همه چیز مشخص بود ولی این وقتی این کار رو میکنی هیچ عکس العملی یا ... نشون نمیده!
Mr Andersson
16-04-2010, 04:42
درود;
دوباره بگم؟ عزیز اون کلیپ یا خود ترانزیشن رو انتخاب کن و یعد تو پنجره افکت کنترل گزینه Custom رو بزن.
.......
هنگ می کنه پریمیر وقتی این کار رو میکنم!
هنگ می کنه پریمیر وقتی این کار رو میکنم!
پس هم دردیم مال من هم هنگ میکنه و بعد خودش میبنده برنامه راتاحالا که حل مشکلی پیدا نکردم اما هنوز باهاش ور میرم.
Mr Andersson
19-04-2010, 18:15
درود;
مشخصات سیستمتون چیه؟ نسخه ی CS3 رو نصب کنبد و رو اون امتحان کنید ببینید جواب میده.
.......
سیستمم خوبه به غیر از رم که 2 گیگ هستش که فکر کنم کم باشه برای CS3
قید اینو زدم همون Hollywood FX Pro 4.6.7.34 دوباره نصب کردم کرک شده و در کل خوبه
Mr Andersson
27-04-2010, 00:38
زیاد دلت نسوزه.. فرق آنچنانی ندارن و در کل اصلا آش دهن سوزی نیست این هالیوود!:46:
mortezaon
14-05-2010, 20:11
اين برنامه واقعا قديمي و جوابگوي سليقه هاي امروزي نيست
ما هم منکر این نیستیم ولی برای بعضی ها که خیلی راحت میخان یه کلیپ رو ساده و بی در دسر یه کارایی با هاش کنن خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.