PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعریف یک دکمه و موس در برنامه

nor1361
14-04-2010, 14:55
چطور می شه در وی بی دستوری نوشت که مثلا وقتی فلان برنامه پنجره اش بازاست و فعال
است وقتی یکی از دکمه های صفحه کلید به همراه موس فشرده شد یک کاری انجام بشه مثلا یک متن در یک پنجره ظاهر شود مهم این است که
در یک برنامه قابل اجرا طوری پیاده شود که اگر موس به همراه مثلا کلید اف چهار فشرده شد درست شود

Morteza561
14-04-2010, 16:22
سلام.

مثلا وقتی فلان برنامه پنجره اش بازاست و فعال است
اگر منظورتون فرمیه که تو برنامه خودتون نوشتید اینجوریه وگرنه نمیدونم:41::
تویه فرمی که می خواید این عمل (موس و کلیک) انجام بشه باید یک متغیر برای فشرده شدن کلید(البته اگر کلید هاتون غیر از شیفت و آلت و کنترل هستند) تعریف کنید که با فشردن کلید مقدار رو بگیره و با برداشتنش مقدار رو از دست بده.
ولی به نظر من بهتره به جای استفاده از کلیدی مثل اف4 از کلید های Ctrl , Alt ,Shift به صورت زیر استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد عبارت Shift: این متغیر وضعیت سه دکمه ای را که گفتم مشخص می کند که مقدار آنها به صورت زیر است:
Shift = 1
Ctrl = 2
Alt = 4
البته همونطور که تو مثال می بینید میتوانند به صورت ترکیبی ظاهر شوند یعنی Shift = 6 به این معنیه که دو دکمه کنترل و آلت همزمان فشرده شده اند.

باز هم اگر مشکلی بود در خدمتم.

تا بعد یا حق ...

M i L @ D
14-04-2010, 16:28
اولین کار در قسمت جنرال یک متغیر از نوع Boolean تعریف میکنید :

بعد برای فرم مورد نظر در رویداد KEY DOWN باید a رو مساوی با True بذاری :

و بعد ، برای همان فرم در رویداد MouseDown کد زیر را مینویسید :

* با اینکار برنامه ، با فشار دادن هر کلید از کیبورد و ماوس ، متن TEST رو فرم چاپ میشه !

----

معذرت ... باز هم بعد از فرستادن پست خودم پست مرتضی رو دیدم ! ( یعنی قبل از اون صفحه رو Refresh نکرده بودم )

nor1361
15-04-2010, 08:00
با تشکر از راهنماییتان . من می خوام روی هر برنامه ای که الان پنجره اش فعال است این کار بشه نه
فقط برنامه خودم .