ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک تخصصی jQuery

tazphoenix
13-04-2010, 20:45
این تاپیک بخش مربوط به jQuery میشه.اگه کسی سوالی داره یا چیزی لازم داره تو همین تاپیک بگه بهش کمک میکنم.

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

jQuery یه نوع فریم ورک نوشته شده با زبان javascript ه و کارش اینه که صفحه رو بدون نیاز به لود دوباره عوض میکنه.دقیقا" همون کاری که با ajax میشه کرد ولی jQuery خیلی سادهترش میکنه و از اونجا که برای کار با jQUery به یه فایل جداگونه هم نیاز خواهیم داشت معمولا" بحثشو از ajax جدا میکنن.در حال حاضر صفحه ی اصلی Google با jQUery درست شده.

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

برای لینک دادن به فایل jquery دو راه هست.یکی این که بین تگ head با استفاده از تگ script به فایلی که دانلود کردین لینک بدین یا راه سادهتر و سریعتر هم اینه که به فایلی که توی google هاست شده لینک بدین.من دومی رو ترجیح میدم.شکل کلیش اینه که به گوگل لینک شده.اگه خواستین عوض کنین جلوی src آدرس فایل رو بنویسین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tazphoenix
13-04-2010, 20:50
برای کدنویسی jquery به این صورت عمل میکنیم:

David.Jn
13-04-2010, 22:00
مرسی از تاپیکت
ولی این یه تیکه واسه من هضم نشد:

jQuery یه نوع فریم ورک نوشته شده با زبان javascript ه و کارش اینه که صفحه رو بدون نیاز به لود دوباره عوض میکنه.دقیقا" همون کاری که با ajax میشه کرد

mamadfelfel1988
14-04-2010, 00:15
این تاپیک بخش مربوط به jQuery میشه.اگه کسی سوالی داره یا چیزی لازم داره تو همین تاپیک بگه بهش کمک میکنم.

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

jQuery یه نوع فریم ورک نوشته شده با زبان javascript ه و کارش اینه که صفحه رو بدون نیاز به لود دوباره عوض میکنه.دقیقا" همون کاری که با ajax میشه کرد ولی jQuery خیلی سادهترش میکنه و از اونجا که برای کار با jQUery به یه فایل جداگونه هم نیاز خواهیم داشت معمولا" بحثشو از ajax جدا میکنن.در حال حاضر صفحه ی اصلی Google با jQUery درست شده.

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

برای لینک دادن به فایل jquery دو راه هست.یکی این که بین تگ head با استفاده از تگ script به فایلی که دانلود کردین لینک بدین یا راه سادهتر و سریعتر هم اینه که به فایلی که توی google هاست شده لینک بدین.من دومی رو ترجیح میدم.شکل کلیش اینه که به گوگل لینک شده.اگه خواستین عوض کنین جلوی src آدرس فایل رو بنویسین.

دوست عزیز تو که داری زحمت آموزش میکشی یک مقدار دقیق تر بنویس مثلا از یک کتاب en ترجمه کن که اشتباه پیش نیاد و اینکه اگر ajax پدر باشه jquery یک library هست واسش که حالا مطالبی مثل پست دیتا یا به قول شما بدون نیاز لود دوباره یکی از امکانات هست
موفق باشی به کارت ادامه بده

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

و
در حال حاضر صفحه ی اصلی Google با jQUery درست شده.
ام از gwt واسه client side استفاده شده

David.Jn
14-04-2010, 07:38
مرسی از تاپیکت
ولی این یه تیکه واسه من هضم نشد:
نقل قول:

jQuery یه نوع فریم ورک نوشته شده با زبان javascript ه و کارش اینه که صفحه رو بدون نیاز به لود دوباره عوض میکنه.دقیقا" همون کاری که با ajax میشه کرد

دوست عزیز تو که داری زحمت آموزش میکشی یک مقدار دقیق تر بنویس مثلا از یک کتاب en ترجمه کن که اشتباه پیش نیاد و اینکه اگر ajax پدر باشه jquery یک library هست واسش که حالا مطالبی مثل پست دیتا یا به قول شما بدون نیاز لود دوباره یکی از امکانات هست
موفق باشی به کارت ادامه بده

فکر کنم که دیگه دوستمون متوجه شدن که منظور من از جمله قبلی چی بود
بنده قصد جسارت نداشتم ولی چون میدونم کاربرای تازه وارد هم به این تاپیک هم سر میزنن اون توضیجات شما براشون یکم سردرگم کننده بود
یکی از امکاناتی یا ویژگی ای که jQuery میده همون Ajax هستش
این لینک هم برای کاربرای تازه کار بد نیست یه نگاه بندزن:

در آخر بگم که بهتره کاربرای تازه وارد نرن دنبال jQuery منظورم اینه که بهتره اول از همه Javascript رو حداقل به صورت منوسط یاد بگیرن بعد برن دنبال JQuery
خیلی وقتها برای برخی از کارها اصلا لازم نیست از jQuery استفاده کرد یعنی با استفاده از چند خط از javascript به راحتی میشه انجامش داد

tazphoenix
14-04-2010, 14:22
خوب من هم همین ها رو گفتم دیگه!ناراحتی نداره مشکلی هست بگین مسئله ای نسیت!
گفتم دقیقا" همون کاری که میشه با ajax کرد ولی درسته jQUery خیلی پیشرفته تره و بعله ajax رو هم شامل میشه منظورم این نبود که ajax پدر jquery ه!

tazphoenix
14-04-2010, 14:37
همونطور که گفتم قالب کلی jquery به شکل زیره :

این چند خط فایل jquery.js رو لود میکنه.2 تا قسمتی که کامنت هستن اولی برای کدهای jQuery و دومی برای کد های HTML هستند.
ما تقریبا" هر کاری با jQuery میکنیم وقتیه که اتفاق خاصی رخ میده و معروفترین اونا که Ready هستش به jquery میفهمونه چه کارایی رو بعد از لود کامل صفحه انجام بده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای کامنت میشه کدهایی رو که مایل هستید یعد از لود صفحه انجام بگیره رو قرار بدین.
برای مثال فکر کنین میخاین وقتی صفحه لود شد به کاربر یه پیغام خوشامد بگین توی جاوا اگه بین دو تگ اسکریپت بنویسین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه محض این که مرورگر به این خط برسه یه پیغام میده که خوش آمدین در حالی که ممکنه صفحه هنوز لود نشده باشه ولی اگه همین کار رو با jquery بکنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیغام وقتی به کاربر نشون داده میشه که صفحه کاملا" لود بشه.