مشاهده نسخه کامل
: برنامه رسم اشکال به زبان ++ c
shahinshyd
13-04-2010, 17:59
با عرض سلام وخسته نباشید
من یک برنامه رسم اشکال میخواستم البته به زبان سی پلاس پلاس که اول مختصات شکل رو بگیره بعد ما اسم شکل رو انتخاب کنیم و بعد شکل رورسم کنه ضمنا امکاناتی از قبیل پاک کردن شکل و ذخیره و بازبابی اون رو هم داشته باشه با تشکر
gavanche
13-04-2010, 19:39
من راجع به امکاناتی که خواستید برنامه داشته باشه مثل ذخیره و بازیابی چیزی نمی دونم و خوشحال می شم که من هم یاد بگیرم اما راجع به کشیدن شکل ها فکر کنم بتونم کمک کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین الآن یه ایده به ذهنم رسید برای ذخیره سازی. خب اگه ما رشته ای که کاربر وارد می کنه رو داشته باشیم همیشه میتونیم اون رشته رو پیاده کنیم پس بیایم رشته ای که کاربر وارد می کنه رو تو یه فایل نگه داریم.
برای پاک کردن هم تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که یه پارامتر رنگ هم به برنامه اضافه کنیم که در صورتی که بخوایم اون شکل رو پاک کنیم با رنگ پس زمینه می کشیمش.
خودم خیلی خوشم نیومد از ایده هایی که دادم و اگه یه کم وقت بذاریم فکر کنم بتونیم بهترش کنیم.
shahinshyd
16-04-2010, 11:32
حالا نمیتونید ادامه بدید؟
gavanche
16-04-2010, 17:37
یه کم ادامه ش دادم ولی باز هم کامل نیست بقیه شو خودتون ادامه ش بدید الآن واقعن بیشتر از این وقت ندارم. ببخشید
[]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الآن همه چیز رو توی یه فایل ذخیره می کنه و می تونه از توش دوباره شکل هارو بکشه ولی پاک کردشون نمیکنه برای این کار باید متناسب با col توی فایل بگرده و ببینه که قبلن چنین موجودی وجود داشته یا نه که در صورت وجود پاکش کنه .
می دونم که خیلی غلط داره خوش حال می شم غلط هاشو بهم بگید. ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.