مشاهده نسخه کامل
: دانلود:کامپونینت Kylix با کرک همراه با نمونه سورس ارسال SMS
به لینک زیر مراجعه کنید یک فایل فشرده از نوع RAR هستش
هم نمونه سورسه و کامپونینت با کرک
ابتدا کامپونینت را نصب کنید و بعد از برنامه استفاده کنید
در برنامه از فونت B trafic استفاده شده .فونت در پوشه برنامه موجوده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------
آموزش کامپوننت اضافه شده.
Payman_62
جهت استفاده از این کامپونینت باید دو بخش را به درستی انجام داده باشید
1-اضافه کردن رفرینس های مورد نیاز کامپونینت به پروژه
(سه ردیف اول)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اضافه کردن کامپونینت به فرم مورد استفاده که احتمالا شما این کار رو نکردید
اگر شکل کامپونینت تو Toolbox ظاهر نشود میتونید از پروژ ه ای که براتون فرستادم شکل کامپونینت را کپی کنید و تو فرم خودتون اونو Paste کنید اونوقت میاد
(البته به شرطی که رفرنسها رو اضافه کرده باشی)
برنامه دفترچه تلفن با توانایی ارسال SMS و گرفتن شماره تلفن از طریق مودم
جهت ارسال SMS گروهی یک دفترچه تلفن میزارم که میتونید شمارهای مورد نظر رو داخلش ثبت کنید و بعد یک متن رو برای همشون بفرستی.البته این برنامه میتونه از طریق مودم شماره گیری هم بکنه(خط ثابت)
r.babazadeh
28-06-2010, 10:05
لینک مشکل داره :41:
لینک مشکل داره :41:
لینکها سالم هستند
چند روزی سایت مورد نظر دچار مشکل شد ولی دوباره راه اندازی شود میتونید الان دانلود کنید
L u K e !
28-06-2010, 21:27
بعد از چطوری اس ام اس ارسال می کنه ؟
شارژ و این چیزا نمی خواد ؟
شماره نمی ندازه ؟
یکم درباره ی نحوی ارسال توضیح می دین ؟
بعد از چطوری اس ام اس ارسال می کنه ؟
شارژ و این چیزا نمی خواد ؟
شماره نمی ندازه ؟
یکم درباره ی نحوی ارسال توضیح می دین ؟
ارسال پیامک از طریق سیم کارت انجام میگیره
شما میتونید گوشی همراه خود رو به کامپیوتر متصل کنید و یا از GSM Modem استفاده کنید (یک نوع مودم که سیم کارت میخوره)
naser_feb8646
29-06-2010, 21:10
سلام
دوست عزیز منم نمی تونم دانلود کنم میشه یه جای دیگه آپ کنی
سلام
دوست عزیز منم نمی تونم دانلود کنم میشه یه جای دیگه آپ کنی
الان تست کردم لینکها مشکلی نداشت
احتمالا اون لحظه ای که شما به لینکها رجوع کردید سرور مربوطه دچار مشکل شده بود.
دوباره امتحان کنید
arash_so
01-07-2010, 12:20
اقا اول ممنون بابت کرک کامپوننت
من یه مشکل دارم با این کامپوننته، کامل کرک شده؟
من وقتی event دریافت sms یعنی NewSMSReceived رو فعال می کنم بعد از دریافت sms تو متن دریافتی یعنی e.text عبارت کذایی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که واسه نسخه demo میاد ولی تو ارسال مشکلی ندارم و درست می فرسته sms رو
یه سوال دیگه هم دارم خیلی delivery رو پرت و پلا میده مثلا از هر 5 تا یکی بیشتر delivery report status یک نمیاد در صورتی که همشم میرسه
پیشاپیش بابت کمک ممنون
Open-Source
01-07-2010, 18:10
این یه کرک بهتر داره:
arash_so
02-07-2010, 14:26
دوست عزیز ممنون ولی این هم همون مشکل قبلی رو داشت دقیقا
شما امتحان کردید مشکل نداره تو دریافت SMS?
naser_feb8646
02-07-2010, 17:10
سلام
دوستان عزیز میشه در مورد کار کردن با این کامپوننت توضیح بدین
جناب MTPROG عزیز اون برنامه دفترچه تلفن مشکل داره میشه یه نمونه دیگه بزارید
شما امتحان کردید مشکل نداره تو دریافت SMS?
نوشتن اون متن دمو ناشی از بد کرک کردن کاربره
زمانی که کامپونینت را نصب میکنید فایل KylixSMS.OCX تو پوشه System32 قرار میگیره که شما باید کرک رو در آن محل جایگزین کنید اونوقت به درستی کرک میشه
نکته : در دریافت SMS اگر از گوشی تلفن استفاده میکنید باید حتما از گوشی که از نوع سری 40 استفاده کنید. در غیر اینصورت تو دریافت دچار مشکل میشید. گوشی های جدید کلا سری 60 هستند
برای دونستن انواع مدل سری 40 تو سایت گوگل جستو کنید ( Nokia S40 Model)
جناب MTPROG عزیز اون برنامه دفترچه تلفن مشکل داره میشه یه نمونه دیگه بزارید
دفتر چه تلفن مشکلی نداره الان من خودم برات تبلیغات تو شرکت خومون از استفاده میکینم شاید بیشتر از چند هزار تا SMS باهاش فرستادم
به احتمال زیاد تو رجیستر شدن کامپونینت دچار مشکل شدید.خود برنامه دفترچه تلفن یک Setup داره اونو نصب کنید کامپونینت رو رجیستر میکنه
اگر مشکل دیگری هم دارید ذکر کنید
naser_feb8646
03-07-2010, 10:32
دفتر چه تلفن مشکلی نداره الان من خودم برات تبلیغات تو شرکت خومون از استفاده میکینم شاید بیشتر از چند هزار تا SMS باهاش فرستادم
به احتمال زیاد تو رجیستر شدن کامپونینت دچار مشکل شدید.خود برنامه دفترچه تلفن یک Setup داره اونو نصب کنید کامپونینت رو رجیستر میکنه
سلام
من وقتی EXE برنامه رو از پوشه bin\Debug اجرا می کنم با پیغام زیر روبرو می شم که وقتی روی Continue کلیک می کنم و یه یوزر و پسورد که خودم تو دیتابیس برنامه وارد کردم رو وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
وقتی هم پروژه رو توی VS2010 باز می کنم 29 تا Error داره که مربوط به کامپوننت نیست
حالا اگر ممکنه بفرمایید مشکل بنده از کجاست
من وقتی EXE برنامه رو از پوشه bin\Debug اجرا می کنم با پیغام زیر روبرو می شم که وقتی روی Continue کلیک می کنم و یه یوزر و پسورد که خودم تو دیتابیس برنامه وارد کردم رو وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
این مشکل بخاطر نبود درایور Access تو سیستم شماست و به احتمال زیاد سیستم شما 64 بیتی هستش.
چون تو سیستمهای 64 بیتی درایور Access کار نمیکنه
وقتی هم پروژه رو توی VS2010 باز می کنم 29 تا Error داره که مربوط به کامپوننت نیست
من پروژه رو با 2010 باز نکردم ولی تو 2008 هیچ مشکلی نداره.
اگر هم دوست دارید میتونید چند تا از پیغام خطاها رو ذکر کنید تا ببینیم چیه
Juddy Abbott
04-07-2010, 10:50
سلام ، من از این کامپوننت که فرستاده بودید استفاده کردم ولی زمانی که به GSM Modem وصلش می کنم کار نمی کنه ، مدل مودمم هم Wavecom هست ، به نظرتون مشکل از مودم یا برنامه اس ؟؟؟؟ یا اینکه باید تنظیم خاصی رو انجام بدم .
Error ی هم که می ده اینه : ERR_Port_Fail
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام ، من از این کامپوننت که فرستاده بودید استفاده کردم ولی زمانی که به GSM Modem وصلش می کنم کار نمی کنه ، مدل مودمم هم Wavecom هست ، به نظرتون مشکل از مودم یا برنامه اس ؟؟؟؟ یا اینکه باید تنظیم خاصی رو انجام بدم .
Error ی هم که می ده اینه : ERR_Port_Fail
مودم Wavecom یکی از مودمهای خوب بازاره
سایت اصلی این کامپونینت هم اسم این مودم رو جز مودمهای قابل پشتیبانی آورده
پس مودم ساپورت میشه .اشکال در تنظیماتی است که شما انجام دادید
به تصویر زیر نگاه کنید
در بخش Device Manager رو مودم کلیک راست کرده و Properties رو بزنید تو پنجره مربوطه به تاب Modem برید
اونجا پورت مربوطه و سرعت پورت رو مشاهده میکنید
تیک قرمز: نام پورت
تیک سبز:سرعت پورت
naser_feb8646
04-07-2010, 22:47
سلام
این مشکل بخاطر نبود درایور Access تو سیستم شماست و به احتمال زیاد سیستم شما 64 بیتی هستش.
چون تو سیستمهای 64 بیتی درایور Access کار نمیکنه
درسته سیستم من 64 بیتی چطور می تونم این مشکل رو حل کنم :41::41:
من پروژه رو با 2010 باز نکردم ولی تو 2008 هیچ مشکلی نداره.
اگر هم دوست دارید میتونید چند تا از پیغام خطاها رو ذکر کنید تا ببینیم چیه
اینم یه نما از پنجره خطاهای برنامه :11::11:
درسته سیستم من 64 بیتی چطور می تونم این مشکل رو حل کنم
متاسفانه راه حلی برای این کار وجود نداره .
خود مایکروسافت هم در سایتش اعلام کرده که فعلا درایور 64 بیتی برای اکسس نداره.
البته اگر بانک رو به SQL تغییر بدید مشکل حل میشه چون SQL نسخه 64 بیتی هم داره
در حال حاضر مجبورید یک ویندوز 32 بیتی رو سیستمتون نصب کنید .اگر درایور سخت افزار هم کار نکرد میتونید از سایت سازنده لپ تاپ درایور 32 بیتی رو دانلود کنید ( من که برای مشتریام که سیستم 64 بیتی دارند همین کار رو میکنم)
اینم یه نما از پنجره خطاهای برنامه :11::11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1366x768 و حجم آن 374 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغامها بیشترشون به خاطر اون صفحه کریستال ریپورته با حذف اون بیشتر خطاها از بین میره
حذف فرمهای CRP_LIST , FrmPrint
(ظاهرا ورژن مربوط به کریستال ریپورت در 2010 تغییر کرده)
naser_feb8646
05-07-2010, 22:43
سلام
جناب MTPROG عزیز با تشکر از زحمات شما همونطور که گفتید فرمهای های مربوط به CRP_LIST , FrmPrint رو حدف کردم و
همه Error ها بر طرف شد
حالا مشکل اینجاست که من وقتی می خوام فرم ActiveSMS رو Run کنم با پیام خطای زیر رویرو می شم
این پیغام به خاطر رجیستر نشدن کامپونینت تو سیستمه
متاسفانه کامپونینت Kylix تو سیسمتهای 64 بیتی رجیستر نمیشه و قابل استفاده نیست و فقط باید در سیستمهای 32 بیتی استفاده بشه
میتونید سری هم به سایت سازنده هم بزنید
متاسفانه نسخه 64 در سایت عرضه نشده
در کل سیستمهای 64 بیتی خیلی دردسر دارن برنامه هاشون کمتر گیر میاد
arash_so
08-07-2010, 09:30
دوست عزیز MTPROG من همچنان در دریافت sms دچار مشکل هستم.
شما مطمئنی دریافت مشکل نداره؟
اگه نسحه کرک نشده باشه هم دریافت و هم ارسال sms مشکل داره و عبارت کذایی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توش میاد ولی به نظرم که این کامپوننت کامل کرک نشده چون الان فقط تو دریافت مشکل داره
حالا من مراحل رو هم میگم شاید واقعا من اشتباه کردم
1- فایل exe رو اجرا و برنامه کامپوننت رو نصب کردم
2- ocx کرک که زحمتشو کشیده بودید رو تو پوشه bin برنامه اضافه و به برنامه add کردم
3- بعدم که شما گقتی تو system 32 کپی کن رفتم اونجا کپی کردم از اونجا هم یه بار دیگه به refrence برنامه اضافه کردم
ولی مشکل همچنان پا برجاست
دوست عزیز MTPROG من همچنان در دریافت sms دچار مشکل هستم.
شما مطمئنی دریافت مشکل نداره؟
اگه نسحه کرک نشده باشه هم دریافت و هم ارسال sms مشکل داره و عبارت کذایی کد:
توش میاد ولی به نظرم که این کامپوننت کامل کرک نشده چون الان فقط تو دریافت مشکل داره
حالا من مراحل رو هم میگم شاید واقعا من اشتباه کردم
1- فایل exe رو اجرا و برنامه کامپوننت رو نصب کردم
2- ocx کرک که زحمتشو کشیده بودید رو تو پوشه bin برنامه اضافه و به برنامه add کردم
3- بعدم که شما گقتی تو system 32 کپی کن رفتم اونجا کپی کردم از اونجا هم یه بار دیگه به refrence برنامه اضافه کردم
ولی مشکل همچنان پا برجاست
در کل شما تو دریافت مشکل نداری چون داری راحت SMS ها رو دریافت میکنی ولی ظاهرا تو کرک کردن دچار مشکل شدی که اون پیغام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بهت میده
در کل من از این روش استفاده کردم
1- اول کامپونینت رو نصب کردم
2- فایل کرک رو در پوشه System32 قرار دادم
3-سه فایل
AxInterop.KYLIXSMSLib.dll
Interop.KYLIXSMSLib.dll
KylixSMS.ocx (البته نسخه کرک شده)
به پوشه bin پروژه کپی کردم
4-داخل ریفرنسهای پروژه این سه فایل رو که تو پوشه برنامه بود بهش معرفی کردم
5- برنامه رو اجرا کردم و و همچی درست بود
sahar_prog
15-08-2010, 14:59
سلام اگر امکان داره یکسری نمونه دستور از KYlix را در اینجا نمایش بدهید مثل connect شدن و ارسال sms.ممنون می شم.
سلام اگر امکان داره یکسری نمونه دستور از KYlix را در اینجا نمایش بدهید مثل connect شدن و ارسال sms.ممنون می شم.
البته اگه نمونه کد را دانلود کرده باشید کدها هست
ولی برای اینکه جواب داده باشم سورسها را میزارم
سورس ارسال
swsehsan
18-08-2010, 11:41
سلام
پسورد ورود به برنامه چی هست
پسورد ورود به برنامه چی هست
هیچی
خالی بزن
khandaye
27-08-2010, 01:29
یه نمونه فایل کرک شده هم من اینجا پیدا کردم . این درست کار میکرد البته فقط فایل اصلی رو اپلود کرده عزیزم
Mahdiazadbarr
10-10-2010, 17:00
نوشتن اون متن دمو ناشی از بد کرک کردن کاربره
زمانی که کامپونینت را نصب میکنید فایل KylixSMS.OCX تو پوشه System32 قرار میگیره که شما باید کرک رو در آن محل جایگزین کنید اونوقت به درستی کرک میشه
نکته : در دریافت SMS اگر از گوشی تلفن استفاده میکنید باید حتما از گوشی که از نوع سری 40 استفاده کنید. در غیر اینصورت تو دریافت دچار مشکل میشید. گوشی های جدید کلا سری 60 هستند
برای دونستن انواع مدل سری 40 تو سایت گوگل جستو کنید ( Nokia S40 Model)
سلام چرا یوزر نیم و پسورد اون نذاشتین به همین خاطر من نمیتونم وارد بشم خواهش دارم بذارین
سلام چرا یوزر نیم و پسورد اون نذاشتین به همین خاطر من نمیتونم وارد بشم خواهش دارم بذارین
همونطور که تو پست 28 هم گفتم هیچ پسوردی نداره خالی بزن وازد میشه
ostovarit
11-10-2010, 23:51
با سلام و خسته نباشید
من قصد دریافت پیامک ها با استفاده از کامپوننت kylix رو دارم برای کرک کامپوننت بعد از کپی کردن فایل ocx در فولدر system32 آدرس سایت kylix از متن پیامک ها پاک شد اما متن پیامک های دریافتی ناقص نمایش داده میشه ... اگر لطف کنید و بنده رو راهنمایی کنید که چطور متن پیامک رو کامل بدست بیارم و یا کرک مطمئنی از این کامپوننت دارید لطفا برای بنده ارسال نمایید ... من چند مورد رو تست کردم اما موفق نشدم.
ostovarit@yahoo.com
باتشکر
Payman_62
12-10-2010, 22:26
سلام.
این تاپیک مهم شد. به زودی یه pdf آموزش این کامپوننت رو که از قبل داشتم این جا قرار میدم. خود کامپوننت رو هم سعی میکنم در پست اول ضمیمه کنم که دانلودش راحت تر باشه.
متن پیامک های دریافتی ناقص نمایش داده میشه
جهت دریافت پیامک این نکته رو در نظر داشته باشیدکه یا باید از مودمهای قابل ساپورت این کامپونینت استفاده کنید و یا از گوشی های سری 40 نوکیا
گوشیهای چند سال اخیر نوکیا کلا سری 60 هستند و نمیشه با این کامپونینت کار کرد.اگر به Help کامپونینت توجه کرده باشید خودش به این نکته اشاره کرده.
programers
04-12-2010, 15:33
مشکل از کرک این کامپوننت ها می باشد.
kindboss1
04-12-2010, 19:12
ممنون از کد های خوبت و همینطور از کامپوننت هایی که واسه دانلود گذاشتی
من کد هات رو توی سی شارپ نوشتم ولی به این خط برنامه:
axKylixSMS.RegisterName = "000000000000000";
که می رسه ای خطا رو میده:
Exception of type 'System.Windows.Forms.AxHost+InvalidActiveXStateEx ception' was thrown.
اگه ممکنه راهنماییم کنید!
با سلام دوستان من هم دقیقا توی دریافت مشکل دارم. یا ناقص دریافت میشه یا آدرس سایته توش هست. کسی این مشکل رو حل نکرده؟
bad_boy_2007
17-12-2010, 23:27
سلام
من هر کار که کردم باز هم کامپوننت به درستی کرک نشد ، یعنی متن آدرس سازنده از اس ام اس های ارسالی ام حذف شد ولی در موقع خواندن این متن وجود داشت . تمام مراحل کرک را هم بطور کامل انجام دادم ولیکن مشکل رفع نشد .
الان از کامپوننت MCore استفاده میکنم ، تمام ویژگی های Kylix را دارد ، کرکش هم درست کار میکنم ، لینک دانلود :
کامپوننت کرک شده :
نمونه سورس کد :
uosefelmi
28-12-2010, 08:57
سلام با تشکر از معرفی لینک و ...
اما وقتی مخوام باز extract کنم خطا میده
اگر ممکنه راهنمایی کنید
bad_boy_2007
29-12-2010, 21:51
با سلام و خسته نباشید
من قصد دریافت پیامک ها با استفاده از کامپوننت kylix رو دارم برای کرک کامپوننت بعد از کپی کردن فایل ocx در فولدر system32 آدرس سایت kylix از متن پیامک ها پاک شد اما متن پیامک های دریافتی ناقص نمایش داده میشه ... اگر لطف کنید و بنده رو راهنمایی کنید که چطور متن پیامک رو کامل بدست بیارم و یا کرک مطمئنی از این کامپوننت دارید لطفا برای بنده ارسال نمایید ... من چند مورد رو تست کردم اما موفق نشدم.
ostovarit@yahoo.com
باتشکر
مشکل از کرک کامپوننت هست ، من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم فکر کنم از حدود 10 تا سایت هم کرک های مختلف رو دانلود کردم ولی به مشکلات ذیل برخورد میکردم :
1- در اس ام اس های دریافتی به هیچ عنوان نام سایت حذف نمیشود ، ولی مشکل ارسال نام سایت در ارسال وجود ندارد و رفع شده
2-فکر کنم کرک معرفی شده این مشکل را ندارد ولی یکی دو تا از کرک ها رویداد دریافت پیامک منجر به ایجاد Exception میشود (همین قطعه کد با کامپوننت تریال کار میکند ولی با کامپوننت کرک شده Exception دارد)
و ...
خلاصه اینکه بعد از حدود 2 روز علافی با کامپوننت MCore شروع به کار کردم ، خوشبختانه نسخه کرک شده اش کاملا صحیح کار میکند و هیچ مشکلی هم ندارد تمامی قابلیت های Kylix ازجمله مهمترینت موارد ذیل را نیز دارد :
1- ارسال پیامک فارسی بیش از یک صفحه ای در یک پیامک
2-امکان Reject تماس دریافتی
3-Delivery Report
4-خواندن Inbox از روی سیم کارت و حافظه و امکانات مدیریتی مربوطه
5-خواندن مخاطب ها و امکانات مدیریتی مربوطه
و ....
در ضمن این کامپوننت مخصوص برنامه نویسان دات نت هست ، در کلیه ویندوزها تست گرفتم 100 % مطمئن کار میکند :
1- 7 64Bit , 32Bit
2-Vista 64Bit,32Bit
3-XP 64Bit,32Bit
مورد فوق را در رابطه با Kylix نمیدانم که در ویندوزهای 64 بیتی هم به درستی کار میکند یا خیر ؟
کامپوننت کرک شده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سورس کد :
کد:
لینک اصلاح شده :
rangemarg
28-01-2011, 19:08
به لینک زیر مراجعه کنید یک فایل فشرده از نوع RAR هستش
هم نمونه سورسه و کامپونینت با کرک
ابتدا کامپونینت را نصب کنید و بعد از برنامه استفاده کنید
در برنامه از فونت B trafic استفاده شده .فونت در پوشه برنامه موجوده
لینک مشکل داره فقط کامپوننت دانلود میشه.موقع اکسترکت مشکل داره حجمش کم میشه.
esmaeel_samsami
14-08-2011, 08:40
از کجا می تونم نسخه اصلی KylixSMS + dll دانلود کنم
این آدرسی که تو سایت نوشتین رو دانلود کردم ولی نتونستم استفاده کنم با vc# 2008 هم کار می کنم ...
نکته چه طوری می تونم اونه روی vc# 2008 راه اندازی کنم البته از refrenc ها این کار را انجام می دم ولی نمیشه..
ممنون میشم خیلی واضح توضحیح دهید ...:20:
mgh_aidin
14-09-2011, 14:40
kheli ali bod
ali.gol1522
20-09-2011, 15:44
این پیغام به خاطر رجیستر نشدن کامپونینت تو سیستمه
متاسفانه کامپونینت Kylix تو سیسمتهای 64 بیتی رجیستر نمیشه و قابل استفاده نیست و فقط باید در سیستمهای 32 بیتی استفاده بشه
میتونید سری هم به سایت سازنده هم بزنید
متاسفانه نسخه 64 در سایت عرضه نشده
در کل سیستمهای 64 بیتی خیلی دردسر دارن برنامه هاشون کمتر گیر میاد
سلام دوست عزیز اگه شما میتونید kylix رو در win64 بیتی هم اجرا کنی اگه کمکی خاستی به میل پی ام بده ali.darvishi2208@yahoo.com or ali.darvishi2208@gmail.com خوشحال میشم ببتونم کمکت کنم
rayanehkhabar
04-10-2011, 18:18
پورت من com 3 است و با اینکه درسته ولی بازهم اررو port میده!
pcshahab1387
29-10-2011, 00:58
سلام لطف می کنی آموزش کار با کامپوننت Kylix رو برام ایمیل کنی
shahabqary1387@gmail.com
me.mohammad
10-12-2011, 19:05
سلام
یکی کار با mcor به ما یاد بده باید چیکار کنیم
me.mohammad
11-12-2011, 13:24
مشکل از کرک کامپوننت هست ، من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم فکر کنم از حدود 10 تا سایت هم کرک های مختلف رو دانلود کردم ولی به مشکلات ذیل برخورد میکردم :
1- در اس ام اس های دریافتی به هیچ عنوان نام سایت حذف نمیشود ، ولی مشکل ارسال نام سایت در ارسال وجود ندارد و رفع شده
2-فکر کنم کرک معرفی شده این مشکل را ندارد ولی یکی دو تا از کرک ها رویداد دریافت پیامک منجر به ایجاد Exception میشود (همین قطعه کد با کامپوننت تریال کار میکند ولی با کامپوننت کرک شده Exception دارد)
و ...
خلاصه اینکه بعد از حدود 2 روز علافی با کامپوننت MCore شروع به کار کردم ، خوشبختانه نسخه کرک شده اش کاملا صحیح کار میکند و هیچ مشکلی هم ندارد تمامی قابلیت های Kylix ازجمله مهمترینت موارد ذیل را نیز دارد :
1- ارسال پیامک فارسی بیش از یک صفحه ای در یک پیامک
2-امکان Reject تماس دریافتی
3-Delivery Report
4-خواندن Inbox از روی سیم کارت و حافظه و امکانات مدیریتی مربوطه
5-خواندن مخاطب ها و امکانات مدیریتی مربوطه
و ....
در ضمن این کامپوننت مخصوص برنامه نویسان دات نت هست ، در کلیه ویندوزها تست گرفتم 100 % مطمئن کار میکند :
1- 7 64Bit , 32Bit
2-Vista 64Bit,32Bit
3-XP 64Bit,32Bit
مورد فوق را در رابطه با Kylix نمیدانم که در ویندوزهای 64 بیتی هم به درستی کار میکند یا خیر ؟
کامپوننت کرک شده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سورس کد :
کد:
لینک اصلاح شده :
سلام
میشه کار با mcore دقیق آموزش بدین
me.mohammad
14-12-2011, 16:51
سلام به همه
من کامپوننت mcore مشکل دارم تو win 7 64bit یکی راهنماییم کنه لطفا
رو این خط ارور میده:
public mCore.SMS objSMS = new mCore.SMS();
ارورش اینه:
Retrieving the COM class factory for component with CLSID {BEF075FE-3916-409D-8BDD-3FB964D4EB71} failed due to the following error: 80040154.
homayon_azizi
14-02-2012, 18:02
با عرض سلام. من سورس کامل دریافت اس ام اس رو با Kylix می خوام. اگه زحمتی نیست بهم بگید. و به چه چیزایی تو فرم احتیاج داره؟ ممنون.
دوستان من تو این بخش تجربهای ندارم....
سوالم اینه که فرستادن اساماس تبلیغاتی کلان...مثلا ۴۰ هزار اساماس برای شهر خودمون، با این برنامه و مودم جددا از طرف خودمون، ارزون تر در میاد، یا اینکه از طریق این پنل های اینترنتی اقدام بشه؟!!!
بعد شماره تلفن ها، دیتابیسش رو از کجا میشه گیر اورد؟!!! مخابرات میفروشه و اینا؟؟؟؟ فقط همراه اول یا ایرانسل هم هست؟!
szh_1367
12-06-2012, 20:16
دوستان من تو این بخش تجربهای ندارم....
سوالم اینه که فرستادن اساماس تبلیغاتی کلان...مثلا ۴۰ هزار اساماس برای شهر خودمون، با این برنامه و مودم جددا از طرف خودمون، ارزون تر در میاد، یا اینکه از طریق این پنل های اینترنتی اقدام بشه؟!!!
بعد شماره تلفن ها، دیتابیسش رو از کجا میشه گیر اورد؟!!! مخابرات میفروشه و اینا؟؟؟؟ فقط همراه اول یا ایرانسل هم هست؟!
بستگی داره با کدام سایت بخواهید کار کنید اما به صورت معمول نباید تفاوت قابل توجه ای داشته باشه
به نظر من اگر از طریق پنل های اینترنتی اقدام کنید بهتره چون امکانات بیشتری رو در اختیار شما قرار میدهند ( البته باز هم بستگی به پنل مورد نظر داره اما بی ارزش ترین پنل هم امکاناتش حداقل نیازهای مشتری رو براورده میکند )
مخابرات شماره ها رو میفروشه . بیشتر همراه اول اما شماره های ایرانسل هم در بازار وجود داره باید سرچ کنی
اگر بتونی با یکی از این سایت های ارسال اس ام اس وارد مذاکره بشی معمولا شماره هم در اختیار مشتری میگذارند
samadsam
19-08-2012, 02:41
سلام لطفا لینک صحیح کامپوننت Keylix رو قرار بدید
teymoorei
12-10-2012, 11:34
سلام
دوست عزیز لینک زیر ، مشکل داره لطفا بررسی کنید .
shadmehrshadow1
26-12-2012, 21:52
سلامدوست عزیز لینک زیر ، مشکل داره لطفا بررسی کنید .آره مشکل دارهلطفا اگه کسی داره دوباره آپلود کنه
همیشه خود فایل رو از سایت اصلیش دانلود کنین....!!!
نسخهای رو دانلود کنین که کرک شده باشه.... یه گوگل ساده واسه کرک این برنامه میتونه به نتایج خوبی برسونتتون....
اگرخیر، انجمن درخواست کرک همین فوروم در چند تا تالار بالاتر هست و میتونین درخواست بدین دوستان اونجا دست دارن تو کار! :)
خود فایل دانلودی، داکیومنت و سمپل هم همراهش هست...
MRoustaei
21-07-2013, 15:54
لینک سالم ندارید
سلام اگه ميشه كسي اين برنامه رو نوشته و سورس برنامه رو ميتونه برام ايميل كنه فقط ميخوام تو پروژم بتونم به چند نفر پيامك بفرستم ميشه كسي لطف كنه؟
s.izanlo65@gmail.com
akbaraliyari
01-04-2014, 10:33
آقا سلاممن یک مشکل دارم برای ارسال پیامکمشکل اینه که وقتی پیامک رو ارسال می کنم متن پیام رو کامل ارسال نمیکنهمثلا اگه 100 کاراکتر فارسی بنویسم حدود چهل پنجاه کاراکترشو ارسال میکنه و کامل نمیاد.مشکا از چیه؟؟؟؟؟
nimacomp@gmail.com
01-06-2016, 17:15
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه 100% رسیدم:
برای حذف عبارت ارسالی در پیامک همونطور که میدونین باید فایل KylixSMS.ocx رو تو فولدر system32 کپی کنید تا رجیستر بشه و دیگه عبارت تبلیغاتی پیش فرض رو نفرسته
ولی در ویندوز 64بیتی رجیستر نمیشه . تو ویندوز 32بیتی هیچ مشکلی نداره ولی در ویندوز 64بیتی کار نمیکنه
مشکل ار کرک ها تون نیست مشکل نسخه ویندوز 64بیتی است که این کرکر مربوط به ویندوز 32 بیتی است
nimacomp@gmail.com
01-06-2016, 20:04
کسی به مشکل ارسال پیامک بیشتر از 70 کاراکتر برخورد کرده ؟؟؟؟پیامک بیشتر از 70 کاراکتر که میشه 2 پیامک ارسال نمیشه؟
کسی پیشنهادی داره؟
abdoreza57
28-11-2016, 13:16
سلام دوستان
من هم مشکل تعداد کارکتر را دارم هر کار کردم پیامک را کامل ارسال نمیکنه !!!
البته یه نکته مهم هم اینکه
دو تا سمپل تو نمونه خود kylix هست که یکیش این ویژگی را داره و دومی بدون مشکل کار میکنه
اهل تخصص این کار را می طلبه
امیدوارم از دوستانی که تخصص و تجربه استفاده دارند یه نمونه ساده لااقل کمک کنند
موفق باشید
خدا نگهدار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.