ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان لطفا ببینین این چه ویروسیه که Cpu سیستم را برای خودش بکار گرفته

saeid 22
13-04-2010, 15:06
با سلام
الان 2 روزه که cpu usage سیستمم برای خودش به محض اینکه سیستم را روشن میکنم مییره روی 50 یا 60 درصد و وقتی به اینترنت وصل میشم دیگه cpu usage مشغول نیستش و همه چی به حالت اولیه خودش بر میگرده از آنتی ویروس nod32 ورژن 4 هم دارم استفاده میکنم و آنتی ویروس هم آپدیت شده هستش و اسکن کردم و چیزی را پیدا نکردش لطفا کمک کنید؟

وقتی که به اینترنت وصل نیستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به اینترنت وصل میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ARASH BAYAT
13-04-2010, 16:43
You apparently got a trojan on your pc you should check it with another virus scanner as like Kaspersky. Kaspersky is good with trojans but even though Nod is not

mr_gholami
16-04-2010, 12:55
با سلام خدمت دوستان روي سيستم منم مثل اين ويروس نشسته هركاري مي كنم پاك نمي شه 7 بار كل هارد فرمت كردم انواع ويندوزها از جمله 7 رو نصب كردم آنتي ويروس كاسپراسكاي 2010 با رو هم آپديت كرد تو سيف مد اسكن كردم اما بازم نتونستم پاكش كنم تو رو خدا كمك كنيد پدرم در اومد

Dr Hannibal
16-04-2010, 14:04
جواب شما یک چیزه:

شما ویروس نداری. همین. حالا بگو چرا این فکر رو میکردی؟

mr_gholami
17-04-2010, 00:04
جواب شما یک چیزه:

شما ویروس نداری. همین. حالا بگو چرا این فکر رو میکردی؟
يعني اون چيزي كه من تو task manager مي بينم يه چيز عادي هستش آخه 6 تا فايل svchost.exe دقيقا مثل چيزي كه سعيد آقا تو عكس گذاشته وجود داره البته فايل xcopy.exe هم تو system32 وجود داره

Dr Hannibal
17-04-2010, 08:40
يعني اون چيزي كه من تو task manager مي بينم يه چيز عادي هستش آخه 6 تا فايل svchost.exe دقيقا مثل چيزي كه سعيد آقا تو عكس گذاشته وجود داره البته فايل xcopy.exe هم تو system32 وجود داره

بله. این ها ویروس نیست.برنامه سیستمی ویندوز هست. اگه بخواهی بره باید بجای ویندوز داس بریزی ;)

mr_gholami
17-04-2010, 10:34
:2::19: جدي مي گي واي چه قد وقت گذاشتم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا:41: