ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا ما كم اورديم ! لطفا هر كي بلده كمك كنه

ziziqolo
13-04-2010, 12:31
با سلام به همگي
من يك هارد 80 مكستور دارم كه مشكلي عجيبي پيدا كرده ! يعني فكر كنم جدول تخصيص فايل هاش پاك شده يعني نمي تونم روش ويندوز نصب كنم در واقع هارد بايوس سيسم دتكت ميشه اما هنگام نصب ويندوز صفحه سياه ميشه و هيچ پيغامي نميده برنامه پارتيش مجيك هارد رو بصورت زرد رنگ نشون ميده و عبارت teble fat error روش نوشته و وفتي روش كليك راست مي كنم فقط فورمت فعال هست كه اون هم پيام خطا ميده
خلاصه با نرم افزار HDD Regenerator و testdisk هم امتحان كردم اما هيچ كدوم هارد رو نمي شناسند
در ضمن سي دي بوت ويندوز 98 هم سيستم رو بوت كردم و وارد داس شدم اونجا يك اتفاق جالب ديگه ميفته يعني وقتي عبارت :c را تايپ مي كنم وارد درايو c ميشه و بعد بجاي حرف سي هر حرفي ديگي رو تايپ مي كنم باز وارد همون درايو مي شه يعني اگه تايپ كنم :q وارد داريو كيو مي شه در ضمن درايو سي دي و فلاپي و فلش هم توي درايوا گم ميشه يعني مثلا اگه درايو سي دي :g باشه و من از طريق اون سيستم رو بوت كنم و بخواهم روش ويندوز نصب كنم يا هر كار ديگي انجام بدم ديگه اون درايو را هم گم ميكنه

ببخشيد كه خيلي طولاني شد ( در حد يك مقاله )

حالا اوناي كه فكر ميكنند زورشون به اين هارد سركش مي رسه لطفا كمك كنند:41:

reza_jolie
15-04-2010, 11:16
هاردتو رو یه کیس دیگه تست کن.
شاید اگه با پارتیشن مجیک درایواتو پاک کنی دوباره پارتیشن بندی کنی مشکل رفع بشه ولی خب اطلاعاتت می پره!

mehshad
16-04-2010, 09:53
همینطور که دوستمون گفتن هارد رو با یه سیستم دیگه تست کنین و اونجا فرمت و پارتیشن بندیش کنین
احتمال خیلی زیاد مشکلت حل شه

ziziqolo
17-04-2010, 09:23
باسلام
با تشكر از دوستاني كه زحمت كشيده جواب دادند
اما بايد حضور شما عرض كنم كه اين هارد رو با 3 تا كامپيوتر چك كردم اما جواب نداد در ضمن كاري از دست پارتيشن مجيك برنمي ياد راستش اين هارد برام اصلا ارزش ندارده ( نه مادي و نه معنوي ! ) اما افتاديم رو حساب كل كل .
در ضمن تو بايوس حجم هارد رو 81 گيگ نشون ميده در حالي كه بايد 80 باشه به نظر شما مي تونه كار ويروس باشه ؟

mhs_837
17-04-2010, 14:04
از طریق ویندوز با پارتیشن مجیک کار کردی یا داس؟چون پارتیشن مجیک میتونه دیسکت بوت امرژنسی درست کنه.2تا فلاپی بوت بهت می ده.از طریق اوونا سیستم رو بوت کن شاید بتونی فرمت کنی

maziarb
17-04-2010, 14:17
وای وای امان از دست مشکلات هارد اگه درست نشد بفروشش نو بخر
من از این بلاها زیاد سرم اومده

mrjfmrjf
18-04-2010, 12:50
سلام
از این نرم افزار استفاده کن و کل هارد رو فرمت کن
Hard Disk Low Level Format Tool
اگه ویروس باشه دخلش میاد
اگر هم درست نشد بیخیال شو، هارد خرابه!
از اینجا میتونی دانلود کنی