ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال - درب کنترلی کرکره ای

amingol
13-04-2010, 11:21
سلام
من سوالاتی در مورد درب اتوماتیک یا همون درب کنترلی دارم از نوع کرکره ای
این درب ها که به صورت کرکره ای هستند در هنگام لوله کشی برق چطور تابلو ها و لوله های برق واسشون تعبیه می شه؟سیم کشی و کابل گذاری اونها به چه صورت هست؟
در مورد اینکه سنسور ها رو چطور تعبیه بکنیم هم اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم اگه راهنماییم کنه

anti_girl
13-04-2010, 12:58
دوست عزیز خوب اونها دارای یه موتور تکفاز هستند که با چرخش اون موتور درب بالا و پایین میره!!!
و برای اتمام کار باید دو میکرو سوییچ هم استفاده بشه تا درب رو در مکان مجاز نگاه داره!!!
شما نقشه اون رو میخوای>؟

amingol
14-04-2010, 10:12
دوست عزیز خوب اونها دارای یه موتور تکفاز هستند که با چرخش اون موتور درب بالا و پایین میره!!!
و برای اتمام کار باید دو میکرو سوییچ هم استفاده بشه تا درب رو در مکان مجاز نگاه داره!!!
شما نقشه اون رو میخوای>؟

سلام
من در مورد کارهای زیرسازیش سوال کردم و نه در مورد نصب یا طرز کارش
این دستگاه ها یک تابلوی برق دارند با یک ورودی برق تکفاز و خروجی های مشخص برای موتور و سنسور.حالا من می خوام بدونم این خروجی ها به چه صورت هستش

anti_girl
17-04-2010, 13:40
خوب این جور چیزا رو تو کاتالوگش نوشته!!!!
طرز نصب و....!!!!

eshgh_namordeh
17-04-2010, 19:41
سلام - برای سیم کشی کرکره برقی این کار را باید انجام دهید :
اگر بر روی دیوار یک قسمت را به عنوان مرکز کنترل در نظر بگیریم از مرکز کنترل سیمها را به اینجا ببرید :
1- در یک سمت شفت که موتور روش نصب میشه سه رشته سیم 5/1 میبرید .
2- بیرون درب و بالای کرکره دو رشته سیم 5/1 و یک سیم آنتن جهت فلاشر و آنتن ریموت کنترل ببرید .
3- در پایین و بیرون کرکره با ارتفاع 30 cm از کف در هر دو طرف یک رشته سیم دو زوج به عنوان چشم الکترونیکی

لازم به ذکر هست که بگم اکثرا همه این امکانات را واسه کرکره استفاده نمیکنند اکثرا نه چشم میزارند نه فلاشر
در حالت معمولی مثل اکثر کرکرها از همون محل جعبه فرمان روی دیوار 3 تا سیم ببری کافیه - تو جعبه فرمان هم سیم 220 هم بزار.
همین داداش

amingol
24-04-2010, 11:27
سلام - برای سیم کشی کرکره برقی این کار را باید انجام دهید :
اگر بر روی دیوار یک قسمت را به عنوان مرکز کنترل در نظر بگیریم از مرکز کنترل سیمها را به اینجا ببرید :
1- در یک سمت شفت که موتور روش نصب میشه سه رشته سیم 5/1 میبرید .
2- بیرون درب و بالای کرکره دو رشته سیم 5/1 و یک سیم آنتن جهت فلاشر و آنتن ریموت کنترل ببرید .
3- در پایین و بیرون کرکره با ارتفاع 30 cm از کف در هر دو طرف یک رشته سیم دو زوج به عنوان چشم الکترونیکی

لازم به ذکر هست که بگم اکثرا همه این امکانات را واسه کرکره استفاده نمیکنند اکثرا نه چشم میزارند نه فلاشر
در حالت معمولی مثل اکثر کرکرها از همون محل جعبه فرمان روی دیوار 3 تا سیم ببری کافیه - تو جعبه فرمان هم سیم 220 هم بزار.
همین داداش

مرسی از لطفت همون چیزی بود که می خواستم