ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فايلي با نام infكه پاك نميشه

Hasan.M
12-04-2010, 18:10
سلام
همه ميگن اول ويندوز عوض كنيد
من تازه ويندوز عوض كردم
ولي دستي نميشه پاكش كرد
فقط يه سوال
چه كار بكنم تا پاك بشه؟
من الان ويندوزم يه روز هم نيست
كه نصب شده

mmiladd
12-04-2010, 18:11
دوست من یهک توضیحان بیشتر بدین..

picher_s
13-04-2010, 07:33
پس آویرا نصب کن.

jax2
13-04-2010, 12:30
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون فایل autorun.inf هست که نوی همه ی درایوهاتون هست باید بگم که ویروس روی سیستم شما فعالیت می کنه و اگه شما این فایلو پاک کنید بازم ویروس دوباره یه کپی ازش میسازه
برای اینکه این فایل ها کپی نشن از برنامه هایی مثل usb disk security و usb autorun remover استفاده کنید
بعد هم یع آنتی ویروس قدرتمند مثل kaspersky و یا آویرا نصب کنید و بعد از آپدیت سیستمو فول اسکن کنید

Hasan.M
13-04-2010, 17:40
برای اینکه این فایل ها کپی نشن از برنامه هایی مثل usb disk security و usb autorun remover استفاده کنید
بعد هم یع آنتی ویروس قدرتمند مثل kaspersky و یا آویرا نصب کنید و بعد از آپدیت سیستمو فول اسکن کنید

توی ریجستر کردن کاسپر مشکل دارم توی مرحله ای که میرم برای دادن آدرس برای ریجستر با کی یه ارور میده
اگه نود32نصب کنم درست میشه به نظرتون
به آویرا هم دسترسی ندارم
اتوران ریموور هم چیزی پیدا نکرد

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

دوست من یهک توضیحان بیشتر بدین..
توی درایوی که ویندوز نصبه یه فایلی به نام infاست که وقتی شو هیدن فایل میکنی بعد از نصب ویندوز ظاهر میشه وپاک هم نمیشه این مشکلی است که من دارم

jax2
13-04-2010, 20:07
توی ریجستر کردن کاسپر مشکل دارم توی مرحله ای که میرم برای دادن آدرس برای ریجستر با کی یه ارور میده
اگه نود32نصب کنم درست میشه به نظرتون
به آویرا هم دسترسی ندارم
اتوران ریموور هم چیزی پیدا نکرد

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

توی درایوی که ویندوز نصبه یه فایلی به نام infاست که وقتی شو هیدن فایل میکنی بعد از نصب ویندوز ظاهر میشه وپاک هم نمیشه این مشکلی است که من دارم

نود 32 هم خوبه ولی حتما باید آپدیت باشه