PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سردی دستها و پروپانولول!

نیامن
12-04-2010, 14:20
سلام
من 2 هفته ی دیگه یه امتحان خیلی مهم و پر استرس دارم!اساسا خیلی مهمه!
به دوستام پیشنهاد شد که پروپانولول بخورن اما من یه مشکلی دارم اونم انکه خیلی یخ میکنم سر امتحانا ! البته اکثرا هم دستا و پاهام سردتر از بقیه است! مشکلی ایجاد نمیکنن البته! در حال حاضر وقت دکتر رفتن ندارم:41:
من 18 سالمه ! به نظر شما پروپانول بخورم؟ عوارضی داره؟

Anastasia
12-04-2010, 18:34
منم دست و پاهام همینطوریه و خیلی خیلی سرده . طوری که یکی بهم دست میزنه تا یه ربع فقط داره میلرزه !!!! ولی در رابطه با قرص پرانول اینو باید بگم که این قرص اصلا نباید خودسرانه مصرف بشه به خصوص که بعد از امتحانا مسلما مصرفشو یهو قطع میکنن که دیگه اونوقت ممکنه خطرناک بشه . منم خودم قرص پرانول مصرف میکنم ولی زیر نظر پزشک که البته خیلی هم جواب نداده !!!! ولی اگه هم جواب بده فشار و ضربانت خیلی میاد پایین و تو هم اگه خودت ضربانت و فشارت پایین باشه مشکل ساز میشه ! به هر حال نباید خودسرانه مصرف بشه .
حالا ما بگیم هم کیه که گوش بده !!! همه کنکوری ها و کسایی که امتحان دارن همه مصرف میکنن . ولی خب همه اشتباه میکنن . به هر حال نظر من اینه که نخوری .

A.M.D.D.E.V.I.L
12-04-2010, 18:39
من وقتی وسط یک مرحله سخت under ground 1 بودم دستام سرد میشد ولی الان جل شده وقتی shift میزنم فقط حال میکنم
فکر کنم 4 ساله که این مشکلو ندارم

ms368
12-04-2010, 18:55
سردی دستها

این قرص خودش باعث سردی میشه .....
برای تپش قلبه و اگه مصرفش طولانی مدت باشه قطع کردنش خیلی خطرناکه .............

البته اینی که من دارم Propranolol که شاید همین "پروپانولول" باشه .

در کل نباید قرص رو بدون مشورت پزشک مصرف کرد .

Arpanet
14-04-2010, 20:14
فشار خونت رو پايين مياره پس منجر به سردي انگشتان ميشه /با تجويز پزشك ميشه با دوز مناسب مصرف كرد