مشاهده نسخه کامل
: بازی زیبای Parasit eve
mr_khodaei2008
12-04-2010, 11:08
سلام
دوستا نی که از پیشکسوتان بازیهای رایانه ای هستن حتما این بازی را یادشون هست
تو کنسول playstion 1 این بازی بود از بازیهای خیلی خوب و زیبا بود ولی من تا حالا نسخه دیگری از این بازی رو ندیدم یعنی تو play2 یا play 3 اصلا ادامه این بازی را ندیدم
دوستان ایا این بازی نسخه های بعدیش هم معرفی شد و من خبر ندارم منظورم برا پلی 2 و 3 یا همون یکی بود و اگه همون یکی بود چرا دیگه نسخه ای ازش منتشر نشد
NINTENDO_DS
13-04-2010, 12:16
آره فکر کنم یک نسخه مثل داینو کرایسیس واسه ایکس باکس معرفی شد
یادش به خیر خیلی بازی باحالی بود اتفاقا تازگیا تو دویانت آرت یک طرح ازش گذاشتن خیلی باحاله
یادش بخیر من هم خیلی با این بازی حال کردم...هنوز نسخه PS اون رو نگه داشتم
یادش به خیر خیلی بازی باحالی بود اتفاقا تازگیا تو دویانت آرت یک طرح ازش گذاشتن خیلی باحاله
داداش میشه بی زحمت لینکش رو بدی.!
online_amin
13-04-2010, 22:17
دوستان ایا این بازی نسخه های بعدیش هم معرفی شد و من خبر ندارم منظورم برا پلی 2 و 3 یا همون یکی بود و اگه همون یکی بود چرا دیگه نسخه ای ازش منتشر نشد
یکی نیست که.
2 تا برای Playstation بود. یعنی نسخه 1 و 2 داشت. ولی نسخه 1 اون به شدت 46700 اسب بخار, کم کیفیت و کم گرافیک و حال به هم زن هست.
یادم میاد نسخه 2 اون خیلی قشنگ بود و کلی حال کردم .آخرش هم که ماهواره همه چیز رو زدن داغون کردند.
راستی من Playstation ندارم و هر دوشون رو تو PC اجرا کردم.
آره فکر کنم یک نسخه مثل داینو کرایسیس واسه ایکس باکس معرفی شد
آقا این Dino Crisis 3 چی شد؟ ما که نفهمیدیم. میگن سوم شخص شده بوده درسته؟ یادم میاد مدت ها قبل شاید یه 5 یا 6 سال پیش بهم گفت که نسخه 3 اون اول شخصه مثل The house of the dead. من حرفش رو باور نکردم ولی بعدها وقتی یه چند تا عکس تو اینترنت دیدم کمی باورم شد. ولی هنوز هم نمیدونم قضیه چیه؟ کی منتشر شد؟
alireza2099
13-04-2010, 22:40
به نظر من یکی از بهترین بازیهایی بود که بازی کردم واقعا یادش بخیر :40:
داغ دلم رو تازه کردی :41: واقعا چرا بازی رو ادامه ندادن ؟:19:
داستان بازی ناب بود .
گیم پلی بازی عالی بود .
گرافیکش هم که نسخه 2 توی زمان خودش خوب بود . اصلا من به گرافیکش کار ندارم هر جور گرافیکی داشت برام مهم نبود فقط بازی بود که باهاش کلی حال کردم.:40:
mr_khodaei2008
14-04-2010, 11:21
درسته دوستان خيلي خوب بود منم خيلي باهاش حال كردم برا همين هم هنوز تو يادمه و دنبالشم
منم همون نسخه 2 را بازي كردم منظورم اين بود چرا برا پلي 2 يا 3 ندادن
دينو كراسيس هم خيلي عالي بود اونم ديگه خبري ازش نشد
يكي از دوستان گفت من تو pc بازيش كردم مگه برا كامپيوترش هم هست ميشه لينك بدين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.