مشاهده نسخه کامل
: مشكل در گزارش گيري
darya_66_12_12
11-04-2010, 23:15
سلام من تو گزارش گيري مشكل كوچيك دارم ميخوام تو گزارشم 1 محدوده مشخص گزارش بشه نه همه ي ركوردام
شرطمو نوشتم تو 1 دي بي گريد نشونش ميدم
حالا نمي دونم چيكار كنم كه اينايي كه تو دي بي گريدم هست و تو گزارشم نشون بده اميد وارم منظورمو متوجه شده باشيد
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
pourya_lover
12-04-2010, 00:40
با سلام
دوست گرامی نمیدونم از چه نرم افزار گزارش گیری استفاده میکنی ولی هیچ فرقی نداره در هر کدوم که باشه شما باید فیلداتون رو که توی گزارش گیری که دارین ربط میدین به اون جدول که می خواین ازش گزارش بگیرین و وقتی شما عمل جستجو رو درست انجام داده باشین در گزارش هم نتیجه حاصل از جستجوی شما نمایش داده میشه دو چیز را تست کنید یکی نحوه ارتباط گزارشتون به جدول و دیگری عمل جستجویی که انجام دادین مشکل از یکی از این دو تا هستش
darya_66_12_12
12-04-2010, 10:59
با كويك ريپورت گزارش گيري كردم
آخه مشكلم اينه كه تو دي بي گريدم اون ركوردايي كه ميخوام هست ولي تو گزارشم نماد همهي ركوردام هست
نميخواد كديا تنظيمي انجام بدم كه اونايي كه تو ديبي گريده فقط نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pourya_lover
12-04-2010, 15:48
نه تنظیمات خاصی نمی خواد چون جدول شما وقتی در دیبیگرید اونطوری نشون میده یعنی بر اساس اون جستجو که کردین فقط در حال حاضر اون رکورها فعال یا در حال نمایش پس یه بار دیگه چک کنین در گزارش گیریتون ولی به نظر من اگه از فیست ریپورت استفاده کنی هم کارش راحتره هم احتمالا خوردن به این مشکلات کمتر هستش
مرد مباح
13-04-2010, 08:37
دریای عزیز. لطفا از این به بعد سواتون رو فقط یک جا بپرسین.
اگر در فروم سرچ کردید و جواب نگرفتین، یا یک تاپیک ایجاد کنید و یا در انتهای یک تاپیک سوالتون رو بپرسید.
اینجوری بخش دلفی شلوغ هم نمیشه.
با تشکر از همکاری شما.
darya_66_12_12
19-04-2010, 09:33
اخه اونجا نوشتم تاييد نشد بخاطر اين دوباره اينجا نوشتم فوري تاييد شد
شرمنه چشم ديگه تكرار نميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.