ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید اتومبل بیوک

parvizb
11-04-2010, 22:48
با سلام
دوستان من میخوام یک بیوک ایران مدل 59 خیلی تمیز و فوق العاده بردارم فقط میخوام ببینم که از نظر قطعات و تعمیرات به مشکل برنمیخورم ..آخه من اصلا با ماشینهایی مثل پراید و پژو حال نمیکنم من فقط ایمنی و محکمی اتومبیل را میپسندم ... حالا نمیدونم چکار کنم دوستان دقیقا راهنمایی کنند
با سپاس

rami_hemi
12-04-2010, 14:52
خواهشا مدل دقیق ماشین رو بگو
یعنی ماشین چه رده امکاناتی داره ؟
از نظر قطعات موتور و گیربکس و این چیزا مشکلی نداری فقط یه کم در مقابل ماشینی مثل پراید گرون هستن قطعات البته عمری و ترو تمیز .بدنه هم به لطف نفهمی بعضی ها الان خوب پیدا میشه
میمونه تزئینات که کمی سخت گیر میاد .
ولی در کل ماشین خیلی خوبی هستش به شرطی که هوس گازی کردنش رو نداشته باشی که دشمن موتروش هستش.

parvizb
12-04-2010, 22:06
دوست عزیز مدلش 59 هست به شرط تمیزی صاحبش گفته من خودم شخصا از نزدیک ندیدم ..من والا راستش را بخواین اصلا با ماشینهایی مثل پراید که واقعا مردم نمیدونم دلشون را به چی خوش کردن که تند تند میخرنش را نمیدونم اصلا موافق نیستم .ولی نمیدونم از نظر قطعه و لوازم مشکل ندارم باهاش ؟؟؟ اصلا چند به نظر شما می ارزه ؟؟؟ تمیز و بینظیر و خوش رخ

pooria.rio
12-04-2010, 22:40
بدنه هم به لطف نفهمی بعضی ها الان خوب پیدا میشه

میشه این رو توضیح بدین ؟
:11:

D r i v e r
13-04-2010, 18:40
میشه این رو توضیح بدین ؟
اسقاط کردن منظورشه رامین جان

rami_hemi
13-04-2010, 19:58
دوست عزیز مدلش 59 هست به شرط تمیزی صاحبش گفته من خودم شخصا از نزدیک ندیدم ..من والا راستش را بخواین اصلا با ماشینهایی مثل پراید که واقعا مردم نمیدونم دلشون را به چی خوش کردن که تند تند میخرنش را نمیدونم اصلا موافق نیستم .ولی نمیدونم از نظر قطعه و لوازم مشکل ندارم باهاش ؟؟؟ اصلا چند به نظر شما می ارزه ؟؟؟ تمیز و بینظیر و خوش رخ
من تا ماشین رو حداقل توی عکس نبینم نمیتونم بگم چند می ارزه خودم یه بیویک دیده بودم 1.5 میگفت تمیز پلاک داشت دنده اتومات و کلی هم تر و تمیز ولی خب طرف یه بیویک تمیزتر داشت اینو میداد بره دستش باد نکنه .

میشه این رو توضیح بدین ؟

اسقاط کردن منظورشه رامین جان
همون که امیر گفت پوریا باور کن چنان بدنه های تمیزی بین اسقاطی ها پیدا میشه که خود اوراقی ها دلشون ناومده سقف بزنن و مجوز گرفتن و بعنوان قطعه یدکی میفروشن .
نه تنها بیویک بلکه بلیزرهای خیلی خوب نوا کامارو کادیلاک سویل