مشاهده نسخه کامل
: انتقال ایدز با ماشین اصلاح سلمانی
dehtoday
11-04-2010, 19:48
سلام
من حدودا 2 و نیم ماه پیش به یک سلمانی رفتم و متاسفانه مسئول سلمانی در حین کار بخشی از لبم رو
با ماشین اصلاح برید و خون بیرون اومد و من از ایشون پرسیدم که آیا این خطری نداره و گفت که " نه من این
ماشین رو تازه گرفتم و نو هست " حالا میخواستم بدونم که آیا خطری وجود داره که خدایی ناکرده باعث انتقال
بیماری ایدز بشه یا نه ؟
ضمن اینکه ویروس HIV در روی مثلا تیغ یا ماشین های سلمانی چه مدت میتونه زنده باشه و الوده کننده باشه ؟
با تشکر
سلام
من حدودا 2 و نیم ماه پیش به یک سلمانی رفتم و متاسفانه مسئول سلمانی در حین کار بخشی از لبم رو
با ماشین اصلاح برید و خون بیرون اومد و من از ایشون پرسیدم که آیا این خطری نداره و گفت که " نه من این
ماشین رو تازه گرفتم و نو هست " حالا میخواستم بدونم که آیا خطری وجود داره که خدایی ناکرده باعث انتقال
بیماری ایدز بشه یا نه ؟
یه آزمایش بده خودتو راحت کن ...............
در ضمن ماشین اصلاح روی لب شما چیکار میکردن ؟
starpars
11-04-2010, 20:35
قبلا یه جایی دیده بودم این ویروس بین 5 تا 7 ساعت میتونه بدون غذا زنده بمونه
dehtoday
11-04-2010, 20:41
یه آزمایش بده خودتو راحت کن ...............
در ضمن ماشین اصلاح روی لب شما چیکار میکردن ؟
خب دوست عزیز بعدش اصلاح صورت هم داشتم که از شانس بنده اشتباها ماشین به لب بنده خورد و
زخمی ایجاد کرد که خون اومد !!!
در هر صورت امیدوارم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند
farbodteh
11-04-2010, 20:46
ظاهرا از طریق ماشین و قیچی قابل انتقال هست
البته بعید می دونم توی مدت زمانی که این ویروس زنده میمونه ادم مبتلایی اصلاح کرده باشه
ولی بقول دوستمون یه ازمایش بده و یکم بیشتر به این مسائل بها بده و برای خودت اگه میتونی لوازم شخصی بخر
Macushla
11-04-2010, 21:12
ويروس ايدز خارج از بدن زياد زنده نميمونه و تو اين شرايط ويروس ضعيفي هست ، به طوري كه تا 2 ساعت قدرتش بسيار كم ميشه و تا 8 ساعت به طور كامل بي خطر ميشه .
البته بايد بگم انتقال ربطي به نو بودن با نبودن ماشين اصلاح نداره ، اگر فرديكه ايدز داشته به فاصله كم تر از 2 ساعت توسط همين ماشين اصلاح شده و خونريزي هم ايجاد شده باشه احتمال انتقال وجود داشته ، كه با وجود اين همه تبصره و شرايط خاص احتمال الودگي بسيار كم هست .
يه ازمايش انجام بده تا خيالت راحت بشه
اميدوارم كه مشكلي نباشه
موفق باشي
dehtoday
11-04-2010, 22:49
ممنونم از همه دوستان که یه جورایی منو راهنمایی کردن !
میگن حداقل 3 ماه بعد از هر مورد مشکوک باید بری آزمایش بدی و اینکه حتی اگه منفی شد نباید خیالت راحت شه و باید 6 ماه
بعد از مورد مشکوک هم دوباره آزمایش بدی و اگه این بار منفی شد دیگه باید خیالت راحت شه !!! این چقدر حقیقت داره ؟ و اینکه
چه علائمی بعد از ورود ویروس به بدن ممکنه رخ بده ؟؟؟
علائم اصلي ايدز:
• كاهش وزن بيشتر از 10 درصد
• اسهال مزمن بيشتر از يك ماه
• تبهاي متناوب يا ثابت بيش از يك ماه
علائم فرعي ايدز:
• سرفه پايدار به مدت بيش از يك ماه
• عفونت پوستي منتشر همراه با خارش
• تبخالهاي عود كننده
• برفك دهاني
• عفونت تبخالي مزمن پيشرونده و منتشر
• بزرگ شدن عمومي غدد لنفي
منبع :
farhadhassani blogfa
در ضمن ::: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادمه درمورداولین موردایدز که درایران گزارش شده بوداگه اشتباه نکنم سال 1365یک پسربچه ازسلمانی گرفته بود.امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه
قبلا یه جایی دیده بودم این ویروس بین 5 تا 7 ساعت میتونه بدون غذا زنده بمونه
مگه ویروسا غذا هم می خورن ؟:18:
علائم اصلي ايدز:
• كاهش وزن بيشتر از 10 درصد
• اسهال مزمن بيشتر از يك ماه
• تبهاي متناوب يا ثابت بيش از يك ماه
علائم فرعي ايدز:
• سرفه پايدار به مدت بيش از يك ماه
• عفونت پوستي منتشر همراه با خارش
• تبخالهاي عود كننده
• برفك دهاني
• عفونت تبخالي مزمن پيشرونده و منتشر
• بزرگ شدن عمومي غدد لنفي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست علایمی که ذکر شده اند بعد از 8 تا 10 سال از ورود ویروس به بدن ایجاد می شوند و همگی نشانه تضعیف سیستم ایمنی توسط ویروس می باشند و در شروع بیماری و ابتدای ورود ویروس به بدن این علائم وجود ندارند.
در مورد انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر ابزار آرایشگری می توانند به عنوان ناقل عمل کنند به شرطی که ابتدا با خون بیمار مبتلا تماس داشته باشند سپس این وسیله با خون فرد سالم . پس لازمه که حتما این ماشین اصلاح اول قسمتی از بدن یک فرد مبتلا را بریده باشه و سپس لب شما را و در این فاصله استریل نشده باشه .
در هر صورت استرس فایده نداره و شما جهت اطمینان 2 ماه دیگر یک آزمایش بدهید تا خیالتان راحت شود. :11:
در مورد ازمايش در تاپيك ايدز زمان ونوعش رو توضيح دادم/ . انتقال از اين راه ممكنه ولي خوب احتمالش كمه ولي چون مهمه بايد جدي گرفت . ويروس اچ اي وي در محيط خارج بدن كه بافتي مثل خون يا مايعات بدن مثل مني يا مايع واژينال نباشه حدود نيم ساعت دوام مياره ولي مثلا ويروس هپاتيت ب در خون خشك شده تا 6 ماه زنده ميمونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.