PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست قیمت و مشاوره برای افزایش رم از 2 به 4 گیگ

robert
11-04-2010, 15:58
سلام به همگی

من آذر ماه سال 87 یه سیستم بستم و این رم رو برای آن انتخاب کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دو تا ماژول یک گیگ هست...

حالا میخوام بدونم:

اولا در حال حاضر قیمت پک دوتائی این رم با همین برند و همین مدل و همین تایمینگ 15-5-5-5 چقدر هست..؟؟

تو بازار کامپیوتر ایران (( ولیعصر )) پیدا میشه...؟؟

آیا برای اینکه رم سیستم من از دو به چهار گیگ افزایش پیدا کنه میتونم برند دیگری رو با همین شرط DDR2-1066 و تایمینگ 15-5-5-5 انتخاب کنم...؟؟ هرچند از اول هم از برند G.skill خیلی خوشم میومد...:8:

ممنون میشم اگه جواب این سوالات رو لطف کنید :11:

ess_1362
11-04-2010, 18:53
شما می تونی تز مارکها و تایمینگ های دیگه هم استفاده کنی ولی در این صورت حالت دوال را از دست میدی و باید رمها را بصورت SINGLE اجرا کنی که ممکن هست سیستم درست اجرا نشه و باید تایمینگ را دستی از درون بایاس تنظیم کنی

البته فکر می کنم که این برند در بازار گیر بیاد پس بهتر هست هم بازار ایران و هم رضا را یک گشتی بزنید

اگر هم از این برند گیر نیاوردی که بعید می دونم گیر نیاد راه دیگه اش این هست که رمهای خودتون را بفروشید و یک کیت 4 گیگ بگیرید که فکر نمی کنم خیلی ضرر کنید

robert
13-04-2010, 09:11
شما می تونی تز مارکها و تایمینگ های دیگه هم استفاده کنی ولی در این صورت حالت دوال را از دست میدی و باید رمها را بصورت SINGLE اجرا کنی که ممکن هست سیستم درست اجرا نشه و باید تایمینگ را دستی از درون بایاس تنظیم کنی

البته فکر می کنم که این برند در بازار گیر بیاد پس بهتر هست هم بازار ایران و هم رضا را یک گشتی بزنید

اگر هم از این برند گیر نیاوردی که بعید می دونم گیر نیاد راه دیگه اش این هست که رمهای خودتون را بفروشید و یک کیت 4 گیگ بگیرید که فکر نمی کنم خیلی ضرر کنید

ممنون:11:

قیمت رو نفرمودید....

ess_1362
13-04-2010, 09:44
قیمت انواع ماژولهای 2 گیگ با فرکانس 1066 و تایمینگ CL5 فکر کنم حدود 60-70 تومن باشه البته فکر نمی کنم با تایمینگ CL5 گیر بیارید و اکثرا CL6 هستند

کلا قیمت رمهای DDR2 با فرکانس 1066 از قیمت رمهای DDR3 با فرکانس 1333 اگر بیشتر نباشه مطمئنا کمتر هم نیست