ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد گروه ها

هشت بهشت
11-04-2010, 13:01
سلام .

در مورد گروه های سایت سوال دارم .

1- گروه و مطالب اون توی سرچ گوگل یا یاهو و ... دیده میشه ؟

2- آیا میشه یه گروه 2 تا مدیر داشته باشه ؟

3 - میشه یکی از زیرمجموعه های گروه همیشه دربالای زیرمجموعه های دیگه قرار بگیره ؟( بدون اینکه پست جدیدی داشته باشه )

ممنون

singleguy
11-04-2010, 17:34
سلام .سلام:11:

در مورد گروه های سایت سوال دارم .

1- گروه و مطالب اون توی سرچ گوگل یا یاهو و ... دیده میشه ؟ خیر چون گروه ها برای افرداد خارج از انجمن یا تازه واردها قابل مشاهده نیست پس با موتورهای جستوجوگر دیده نمیشن

2
- آیا میشه یه گروه 2 تا مدیر داشته باشه ؟ خیر فقط واگذار کردن گروه به شخص دیگه ممکنه

3 - میشه یکی از زیرمجموعه های گروه همیشه دربالای زیرمجموعه های دیگه قرار بگیره ؟( بدون اینکه پست جدیدی داشته باشه ) باز هم خیر! همیشه تاپیکی (زیرمجموعه) که جدید ترین پست توش داده شده بالا قرار داره

ممنون:11:

هشت بهشت
11-04-2010, 19:04
ممنون .

همش که شد خیر .

پس حتما جواب این هم خیر هست ؟ : میشه فهمید چه کسانی الان توی گروه هستند ؟

ali1362us
11-04-2010, 19:34
در مورد اكيو كد كاسپر اسكاي راهنمايي كنيد

A100000000000000A
11-04-2010, 20:00
خیر:31::31:

singleguy
11-04-2010, 20:30
ممنون .

همش که شد خیر .

پس حتما جواب این هم خیر هست ؟ : میشه فهمید چه کسانی الان توی گروه هستند ؟

نه خیر نمیشه!:دی فقط یک راه وجود داره که به انجام دادنش نمی ارزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اینکه برید توی پروفایل کاربرانی که عضو گروه شما هستن، و ببینید فعالیت فعلیشون چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟! اگه نوشته باشه: فعالیت فعلی: مشاهده ی گروه اجتماعی فلان اون موقع میفهمید این کاربر داره گروه شما را مشاهده میکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H a m e e d
11-04-2010, 21:22
نه خیر نمیشه!:دی فقط یک راه وجود داره که به انجام دادنش نمی ارزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اینکه برید توی پروفایل کاربرانی که عضو گروه شما هستن، و ببینید فعالیت فعلیشون چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟! اگه نوشته باشه: فعالیت فعلی: مشاهده ی گروه اجتماعی فلان اون موقع میفهمید این کاربر داره گروه شما را مشاهده میکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته فقط وقتی صفحه اصلی گروهو مشاهده میکنن مینویسه مشاهده گروه فلان و وقتی به موضوعات داخل گروه سر میزنن دیگه فقط مینویسه Viewing Social Group List

.::SMS::.
11-04-2010, 21:26
تازه اونم برای کسایی که مخفی نمیان

officer
11-04-2010, 22:04
توی صفحه اصلی گروهتون یه قسمت هست : " نمایش 10 عضو از .... "
یا همچین چیزی !

کاربری که نام کاربریش در سمت راست این منو قرار داره آخرین بازدید کننده ی گروه شما بوده ، بقیه هم به ترتیب زمان بازدیدشون مرتب شدن !
هرچند زمان دقیق رو نمیشه تشخیص داد اما حداقل میشه فهمید چه کسانی آخرین نفراتی بودن که سر زدن !

یه ترفند کوچیک هست البته !
موقعی که وارد گروه شدین ، بعد از یه مدت کوتاهی گروه رو رفرش کنید !
اگه تغییری توی ترتیب نمایش اعضا ایجاد شد میتونین حد بزنین کیا همین الان دارن نگاه میکنن !

امیدوارم فهمیده باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هشت بهشت
12-04-2010, 20:11
ممنون از دوستان .

آیا مدیر میتونه پست های اعضاء را ویرایش کنه ؟

Hadi King
12-04-2010, 20:13
ممنون از دوستان .

آیا مدیر میتونه پست های اعضاء را ویرایش کنه ؟
سلام دوســت عزیز :20:
آره مدیــر میتونه پست های کاربرای دیگه رو ویرایش کنــه تو انجمن خودش ...
موفق باشید!:40:

هشت بهشت
12-04-2010, 20:37
سلام دوســت عزیز :20:
آره مدیــر میتونه پست های کاربرای دیگه رو ویرایش کنــه تو انجمن خودش ...

میشه آموزش بدین ؟ من نمیتونم .

Hadi King
12-04-2010, 21:07
میشه آموزش بدین ؟ من نمیتونم .
:31:
آموزش هم بهــت میدم ولی شرط داره شما این داره خودمونی میشه رو مدیــر انجمن ... هر انجمنــی که دوســت داشتـــی کن و به رنگ سبــز که شدی پ . خ بهم بده برات توضیح میــدم خــب :10:

هشت بهشت
12-04-2010, 21:30
عزیز دلم اینجا در مورد گروه های اجتماعی که خود کاربر درست میکنه سوال می پرسم نه تالارهای فروم .

bersam
12-04-2010, 22:02
توی صفحه اصلی گروهتون یه قسمت هست : " نمایش 10 عضو از .... "
یا همچین چیزی !

کاربری که نام کاربریش در سمت راست این منو قرار داره آخرین بازدید کننده ی گروه شما بوده ، بقیه هم به ترتیب زمان بازدیدشون مرتب شدن !
هرچند زمان دقیق رو نمیشه تشخیص داد اما حداقل میشه فهمید چه کسانی آخرین نفراتی بودن که سر زدن !

یه ترفند کوچیک هست البته !
موقعی که وارد گروه شدین ، بعد از یه مدت کوتاهی گروه رو رفرش کنید !
اگه تغییری توی ترتیب نمایش اعضا ایجاد شد میتونین حد بزنین کیا همین الان دارن نگاه میکنن !

امیدوارم فهمیده باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر بابا !!! ، هر وقت کسی به کل فروم وارد بشه اون قسمت عوض میشه ، تست شده :10::27: یعنی حتی اگه وارد گروه هم نشه اسم و آوارتارش اون جا می اد !

Hadi King
12-04-2010, 22:04
عزیز دلم اینجا در مورد گروه های اجتماعی که خود کاربر درست میکنه سوال می پرسم نه تالارهای فروم .
شما باید بگید صاحــب گروه نه مدیـــر گروه ...
من فکر کردم با اون مدیرا بودی ببخشید نه عزیز صاحــب گروه نمیتونه پست های کاربرا رو ویرایش کنــه فقط میتونه گزارش تخلف بــده :11:

officer
12-04-2010, 22:14
نخیر بابا !!! ، هر وقت کسی به کل فروم وارد بشه اون قسمت عوض میشه ، تست شده :10::27: یعنی حتی اگه وارد گروه هم نشه اسم و آوارتارش اون جا می اد !
چقد سخته آدم بفهمه باوری که تمام عمر باهاش زندگی کرده یک اشتباه بوده : ))))

Hasan.M
13-04-2010, 17:48
این گروه ها فقط مشکل اصلی اش این است که فقط میشه پست بلند زد
نظر شما چیه

هشت بهشت
14-04-2010, 11:06
با تشکر از دوستان .

یه سوال دیگه . ترتیب زمانی عضویت اعضای گروه را میشه فهمید ؟

SevenART
14-04-2010, 13:02
ترتیب زمانی عضویت اعضای گروه را میشه فهمید ؟
no ... نمیشه...

هشت بهشت
14-04-2010, 15:13
مدیر ( صاحب ) گروه میتونه پست هایی را که اعضاء خودشون حذف کردند را ببینه ؟

-------- مدیران محترم سایت اگه این امکاناتی را که من سوال کردم را به گروه ها اضافه کنند خیلی خوب میشه ها ----------

هشت بهشت
21-04-2010, 18:09
مدیر ( صاحب ) گروه میتونه پست هایی را که اعضاء خودشون حذف کردند را ببینه ؟

-------- مدیران محترم سایت اگه این امکاناتی را که من سوال کردم را به گروه ها اضافه کنند خیلی خوب میشه ها ----------

نبووود ؟
=============

هر وقت کسی به کل فروم وارد بشه اون قسمت عوض میشه ، تست شده یعنی حتی اگه وارد گروه هم نشه اسم و آوارتارش اون جا می اد !

چه جالب . هرکدوم از اعضای گروه که وارد سایت میشه ، اسمش میاد اول لیست 10 نفر .

ar30medic
04-05-2010, 13:59
من ميخوام در مورد انجمن بيشتر بدونم

mohsen_gh1991
21-05-2010, 17:15
سلام
برای من لینک اتقال مدیریت یه گروه فرستاده شده.ولی وقتی آدرشو باز میکنم این پیغام میاد.
You cannot accept ownership of the specified social group. If you have followed a valid link, you or the existing group owner may have cancelled the request to transfer the group ownership
مشکلش چیه؟

هشت بهشت
21-05-2010, 17:35
ممکنه که اون کسی که خواسته گروهش را به شما منتقل کنه منصرف شده باشه و عملیات انتقال را کنسل کرده باشه .

هشت بهشت
06-06-2010, 12:06
سلام .

اگه من گروهی را که عضوش هستم را مشترک بشم ( از طریق Subscribe to This Group در منوی Group Tools ) ، تاپیک هایی را که از طرف صاحب گروه به صورت تایید نشده در میاره را میتونم توی پروفایلم ( بخش تنظیمات کاربر ) ببینم ؟

هشت بهشت
22-06-2010, 10:50
مفهوم Uncategorized توی دسته بندی گروه ها چیه ؟

مدیرا هنوز دسته بندی برای گروه های اجتماعی p30 تعریف نکردن ؟

اصلا میشه این همه گروه را دسته بندی کرد ؟

هشت بهشت
01-07-2010, 13:33
من یه گروه ساختم ( نفر قبلی ) و به طور موقت مدیریتش را به یکی از دوستام واگذار کرده بودم .

حالا اون شخص بن دائمی شده .

چطور میتونم مدیریت را برگردونم به خودم ؟

aRThaS_08
05-07-2010, 12:00
باید از مدیران تقاضا کنید! اونایی که نارنجی و قرمزن : دی ♥

هشت بهشت
12-08-2010, 04:03
توی گروهم ، یکی از تاپیک ها ، از یه صفحه ای به بعد دیگه بخش ابزارهای مدیریتی ( حذف ، تایید پست و تبدیل به پیام تایید نشده ) را نداره .
باید چیکار کنم ؟

هشت بهشت
15-08-2010, 13:24
ممنون از مدیران انجمن که جواب کاربران را خیلی زود میدن :13:

من یه گروه ساختم و مدیریتش را برای یه مدتی منتقل کردم . حالا که به صفحه اصلی گروه های انجمن میرم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی قسمت : " گروه های ساخته توسط شما " دیگه اسم گروهم نمیاد . ( الان گروه را پس گرفتم )

دلیلش چیه ؟

ــــــــ دوستانی که میان اینجا و پست های منو میخونن ، یه وقت فکر نکنن من دیوونه شدم که الکی اینجا پست میدم هاااااا ،،، مدیران عزیز کم لطفی می کنن ـــــــ

هشت بهشت
30-08-2010, 04:16
سلام .

من وقتی آخرین پست یه صفحه را حذف می کنم ، دیگه اون صفحه ابزار های مدیریتی( حذف ، تایید و عدم تایید پست ها ) را نداره ( از پایین صفحه میره ) .

برای بقیه کسانی که گروه دارن هم همینطوره ؟

David Jones
30-08-2010, 22:29
سلام.
1-چه جوری میتونم گروهی رو که ساختم حذف کنم ؟
2-وقتی یه پست رو تو گروه حذف میکنم , کامل حذف نمیشه. چرا ؟

هشت بهشت
30-08-2010, 23:27
سلام.
1-چه جوری میتونم گروهی رو که ساختم حذف کنم ؟
2-وقتی یه پست رو تو گروه حذف میکنم , کامل حذف نمیشه. چرا ؟

سلام

1 - به ادمین یا سوپر مدیر باید بگید تا براتون حذف کنه .
2- می نویسه این پست توسط ... ( نام شما ) حذف شد . اگه یکی از اعضا پستش را حذف کنه بازم همین پیام میاد
توی پروفایل هم همینجوره . اگه پیام یکی را پاک کنید همین را می نویسه .

The Joker
01-09-2010, 15:20
سلام ...

چطوری می تونم دعوتامه بفرستم تا در گروهم عضو شن ؟

Hadi King
01-09-2010, 15:27
سلام ...

سلام
وقتی وارد گروهت بشــی گزینه های زیر هســت که نوشته تایید کاربران و دعوتنامه !
اگه گروهی که درست کردی نیاز به تایید داشته باشه اینو میزنه اگه عمومی باشه دعوتنامه نوشــته !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم کاربر رو تایپ میکنی و روی دعوت کلیک میکنی ...

هشت بهشت
01-09-2010, 15:30
سلام ...

سلام دوست عزیز

پایین صفحه اصلی گروهتون نوشته : " تایید کاربران و دعوتنامه " . اونجا توی باکس " دعوت از کاربر " نام کاربری کسی را که میخواین دعوتش کنید وارد کنید و دعوت را کلیک کنید .

توی همین صفحه ی " دعوت از کاربر " کاربرانی که دعوت کردین و هنوز جواب ندادن اسمشون هست .
و بازم توی همین صفحه کاربرانی که درخواست عضویت توی گروهتون را دادند اسمشون هست ( البته اگه عضویت در گروهتون باید به تایید شما برسه ) .

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

سلام .

من وقتی آخرین پست یه صفحه را حذف می کنم ، دیگه اون صفحه ابزار های مدیریتی( حذف ، تایید و عدم تایید پست ها ) را نداره ( از پایین صفحه میره ) .

برای بقیه کسانی که گروه دارن هم همینطوره ؟

دوستان شما به این مشکل برخورد نکردین ؟؟؟؟