ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين برنامه ميكس

javad0001
10-04-2010, 21:24
سلام دوستان
ميخواستم بدونم بهترين برنامه ميكس و مونتا‍‍‍‍‍ژ چه برنامه اي هستش
با تشكر

mr_khodaei2008
11-04-2010, 17:22
برنامه هاي مختلفي هست
media studio

video studio

primer

وبرنامه هاي مختلف ضمنا دوست عزيز براي درست كردن يه ميكس زيبا بايد با چندتا برنامه كار كني و اگه بتوني خودت افكت طراحي كني كه بهتر ميشه

Mr Andersson
11-04-2010, 23:56
درود;

Avid-Final cut-Premiere-Edius-Sony Vegas

.......

racy1
12-04-2010, 17:13
به نظر من فقط پریمیر ، چون متداول تره و برنامه ی خوش دستیه .

sajad_n90
12-04-2010, 22:00
اگه مبتدی هستی یولید
اگه حرفی میخوای کار کنی پریمیر از همه بهتر هست چون دستتو برای خیلی از کاره باز گذاشته.

nitro
12-04-2010, 22:16
پریمیر در مجموع خیلی بهتره (نمیشه گفت در هر زمینه) اما با دید کلی مزایای زیادی داره:
- خیلی فراگیر و در دسترسه
- مرتب به روز میشه و نسخه های جدید تقریبا هر 1 سال و نیم میاد
- پلاگین های موجود برای اون زیاده
- با نرم افزار های معروف دیگه که کار باهاشون خیلی مفیده مثل فتوشاپ و افترافکتز کاملا هماهنگه (همینطور ادوبی انکور و ادوبی آدیوشن)
- و .... :5:

Mr Andersson
13-04-2010, 23:37
درود;

بهتره سوال رو اینجوری مطرح کنیم:

ميخواستم بدونم بهترين برنامه ميكس و مونتا‍‍‍‍‍ژ برای من چه برنامه اي هستش

اونوقت فکر کنم پریمیر و ادیوس در رتبه اول باشند... البته من خودم از طرفداران پریمیرم اما در مورد بقیه همین بس که سه گانه ماتریکس با Avid تدوین شدند.

متشکر...

Benyamin.s
29-04-2010, 05:30
:10::11:
سلامی مجدد .. هر کسی یه نظری داد .. اما به نظر من هر برنامه ای برای خودش نقاط قوت و ظعفی داره ...
من به عنوان یک تدوینگر حرفه ای با برنامه های زیادی کار کردم .. مثلا ::

Adobe After Effects و Premiere Pro و-Edius و Avid Xpress Pro اما دوست عزیز باید در نظر بگیرید که به عنوان مثال Avid Xpress Pro یکی از حرفه ای ترینهاست .. اما برنامه بد اونقیه . یعنی برنامه خیلی سختیه ولی فوقلادست ..
از نظر من اگر در سطح متوسط هستید برنامه Edius بهترین انتخاب برای شماست .. :20:
حتی اگر هم حرفهای باشید باز هم Edius انتخاب مناسبی .. حالا چرا ؟؟ یک سرعت بالا در رندرینگ و امکانات جالب . محیط کاربری آسان و بی درد سر .. کیفیت تظمینی کار ..ضمن اینکه کلیپ های اماده زیادی در بازار از این برنامه وجود داره . و غیره ..

:18: ناگفته نماند من خودم با Premiere Pro کار میکنم .. ولی اگر یه کار خاص به من دادن مثل یک کار مستند اونوقت اولین انتخابم Avid Xpress Pro هستش .. ؟؟ چون این برنامه تنها برنامه اییه که با کمترین افت کیفیت یا به جرائت میشه گفت در زمان تنظیم دقیق رنگ فیلم هیچ افت کیفیتی نخواهد داشت .. واینرو تجربه به من نشون داده .. ود آخر میگم من از متعصبین Premiere Pro هستم .. اما چشم رو نمیشه به رو واقعیتها بست ..
:11::5:

DANCE6410
04-05-2010, 12:36
ميخواستم بدونم بهترين برنامه ميكس و مونتا‍‍‍‍‍ژ برای من چه برنامه اي هستش
همه اشتباه میکنن.
جواب شما فاینال کات گرو البته اینو برا مک ساختن نه ویندوز بسیار سنگین و در ضمن سخت افزاری هم هست هزینه راه اندازی چیزی بین 30 تا 380 میلیون ت
بعدش ادیوس و گریمیر و بعد سایرین

جاسم کدخدایی بنت
04-05-2010, 13:14
یولید همه ی کارایی که برنامه های دیگه میتونن انجام بدن رو انجام میده هر کاری که فکرشو بکنبن فقط با کمی حلاقیت

PaRkOr
04-05-2010, 20:05
یولید همه ی کارایی که برنامه های دیگه میتونن انجام بدن رو انجام میده هر کاری که فکرشو بکنبن فقط با کمی حلاقیت

شما قربونت بگو چطوری میشه با یولید یه زیرنویس به فیلم داد که از یه طرف بره طرف دیگه؟
یا اینکه یه تصویر رو 23.5 درجه بچرخونی و یا ...
یا هوووووووووووووووووو

جاسم کدخدایی بنت
04-05-2010, 22:35
rapkor سلام

درمورد اون برو تو پاینت هرچی میخوای بنویس ببر قسمت پایینی درویدئوی یولید بعد از ماسک استفاده رنگ سفیدوکناربکش بعد هم جهتارو که میبینی تازه میتونی به متنت که به صورت عکس ذخیره شده ویدئو فیلترهم بدی

سوال دومی هم در قسمت disort است
---------------------------------------------------
اززندگی لذت ببر چون برگشتی وجود ندارد

PaRkOr
04-05-2010, 23:55
درمورد اون برو تو پاینت هرچی میخوای بنویس ببر قسمت پایینی درویدئوی یولید بعد از ماسک استفاده رنگ سفیدوکناربکش بعد هم جهتارو که میبینی تازه میتونی به متنت که به صورت عکس ذخیره شده ویدئو فیلترهم بدی
این disort کجاست؟
ممنون
یا هوووووووووو

جاسم کدخدایی بنت
05-05-2010, 09:00
درقسمت attributeهرفیلم میزنی بعدdisprt cilpرو تیک دار میکنی

---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

سوالی داشتین تو تاپیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mortezaon
11-05-2010, 22:11
به نر من Adobe After Effects و Premiere Pro و-Edius و Avid Xpress Pro بهترين ها هستند
بسته به قدرت توانايي مي توني ازشون استفاده كنند
برا ي مثال و Premiere Pro يادگرفتنش خيلي شيرينه
وسايل اون هم مثل پرايد تو بازار موجوده مثل كليپ هاي آماده و پلاگين ها
و اما Adobe After Effects بهترين برنامه براي افكت گذاري هست براي مثال موزيك ويدئي جديد آرش كه پر از كليپ هي رنگي هست با اين نرم افزار ساخته شده اما كار كردن باهاش نيازمند آشنايي با برنامه پريمير هست
اما گل سرسبد اينها
Edius و Avid Xpress Pro بهترين ها هستند
چون نياز به رندر كردن نيست چون اين برنامه real time يعني نيازي به رندر نداره

Mr Andersson
14-05-2010, 19:24
درود;

Edius و Avid Xpress Pro بهترين ها هستند
چون نياز به رندر كردن نيست چون اين برنامه real time يعني نيازي به رندر نداره

دوست عزیز در مورد اطلاعاتتون مطمئنید؟

mortezaon
15-05-2010, 00:53
درود;

Avid-Final cut-Premiere-Edius-Sony Vegas

.......
من هم بانظر شما كاملا موافقم

RatAtouille
31-05-2010, 17:44
Adobe After Effects و Premiere Pro و-Edius

ghaffar
31-05-2010, 18:15
نميدونم چرا كسي حرفي از Pinnacle Studio نزده؟
آيا كسي باهاش كار نكرده يا ارزشش نداشته در موردش بحث بشه؟
به نظر من از Video Studio بهتره ولي فكر نكنم به پاي Avid-premiere-Edius برسه
آخرين نسخه‌اش يعني Pinnacle Studio 14 خيلي قابليت‌ها رو داره مخصوصا اينكه جلوه‌هاي Hollywood FX رو همراه خودش نصب ميكنه كه با يك شماره سريال بسياري از امكاناتش فعال ميشه.
شماره سريال‌ها و كيجن‌ها هم الحمدلله تو كشور خودمون فراوونه