PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چیکار کنم که برنامه هام بدون مکث و وقفه ، بلادرنگ باز بشن؟!

EhsanEricsson
10-04-2010, 19:14
من می خوام بدونم چیکار کنم که برنامه هام بدون مکث و وقفه باز بشن؟!

مثلا مرورگر ، مسنجر یا پلیر یا .. رو وقتی رو آیکونشون کلیک میکنم می خوام بلادرنگ باز بشن .

اما معمولا باز کردن اینجور برنامه ها همیشه با 5-4 ثانیه تاخیر همراه هستش .

این در حالیه که من همیشه تنظیمات visual effect ویندوز رو رو سریع ترین حالت میزارم و در رجیستری ویندوز هم همیشه meno show delay رو از 400 به 50 تغییر میدم .

و سیپیو من هم E7500 هست و دو تا رم 512kingston باس 667 رو سیستم هست با گرافیک آنبورد 256 و هارد IDE maxtor 6y120p0 -120GB .

به جز photoshop cs3 ، کسپراسکای و nero ، برنامه و بازیه سنگینی هم معمولا رو سیستم ندارم .
با تغییر ویندوز هم فقظ تا زمانی که چندتا از اینجور برنامه ها نصب نیست تا حدودی باز شدن برنامه ها سریع هست .

از لحاظ سخت افزاری همه چی سالمه .

فکر میکنم از لحاظ سخت افزاری سیستمم تا حدودی حداقل برای این برنامه ها چیزی کم نداشته باشه ،

اما مثلا اگه قرار باشه از بین گرافیک ، رم یا هارد ( سیپیوم که قویه ) فقط یکیشون از همه بیشتر تو این تاخیر دخیل باشه به نظرتون کدوم بیشتر مقصره؟؟؟:mellow:

razermate
11-04-2010, 21:28
اول هاردته بعد مادربرد که ساتا 3 یا ساتا 2 یا آی دی ای باشه آخرم سیستم عامل . برای من وین سون از اکس پی سریعتر احساس می شه.

topole111
18-04-2010, 00:36
با سلام
ميشه در مورد كارتون توضيح بديد من هم ياد بگيرم ؟ visual effest رو از كجا پيدا كنم ؟ و Menu Show Delay رو از كجاى رجيسترى پيدا كنم ؟

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

ويندوز سون خيلي سريع تر از ويستا هم هست .. سرعت بوتش قابل مقايسه نيست ..

EhsanEricsson
18-04-2010, 12:35
با سلام
ميشه در مورد كارتون توضيح بديد من هم ياد بگيرم ؟ visual effest رو از كجا پيدا كنم ؟ و Menu Show Delay رو از كجاى رجيسترى پيدا كنم ؟

برای visual effect روی my computer راست کلیک کن و properties رو بزن بعد در قسمت advanced روی setting کلیک کن (performance) و در قسمت visual effect همه ی تیک ها رو بردار بجز سه تای آخر .

واسه meno show delay هم این مسیر رو در رجیستری ویندوز پیدا کن

HKEY_CURRENT_USER
.
.
contorol panel
.
.
desktop
و روی meno show delay دو بار کلیک کن و مقدارشو کم کن ، مثلا 100 یا 50 یا 0

symbian-freak
22-04-2010, 13:43
من می خوام بدونم چیکار کنم که برنامه هام بدون مکث و وقفه باز بشن؟!

مثلا مرورگر ، مسنجر یا پلیر یا .. رو وقتی رو آیکونشون کلیک میکنم می خوام بلادرنگ باز بشن .

اما معمولا باز کردن اینجور برنامه ها همیشه با 5-4 ثانیه تاخیر همراه هستش .

این در حالیه که من همیشه تنظیمات visual effect ویندوز رو رو سریع ترین حالت میزارم و در رجیستری ویندوز هم همیشه meno show delay رو از 400 به 50 تغییر میدم .

و سیپیو من هم E7500 هست و دو تا رم 512kingston باس 667 رو سیستم هست با گرافیک آنبورد 256 و هارد IDE maxtor 6y120p0 -120GB .

به جز photoshop cs3 ، کسپراسکای و nero ، برنامه و بازیه سنگینی هم معمولا رو سیستم ندارم .
با تغییر ویندوز هم فقظ تا زمانی که چندتا از اینجور برنامه ها نصب نیست تا حدودی باز شدن برنامه ها سریع هست .

از لحاظ سخت افزاری همه چی سالمه .

فکر میکنم از لحاظ سخت افزاری سیستمم تا حدودی حداقل برای این برنامه ها چیزی کم نداشته باشه ،

اما مثلا اگه قرار باشه از بین گرافیک ، رم یا هارد ( سیپیوم که قویه ) فقط یکیشون از همه بیشتر تو این تاخیر دخیل باشه به نظرتون کدوم بیشتر مقصره؟؟؟:mellow:
بنظر منم اون هارد مقصره اصلیه! اگر بودجه دارید یکدونه هارد ssd بخرید. تفاوت زیاده. مثلا در تست اجرای همزمان 7 تا برنامه هارده ssd ه اینتل همه اونا رو در 20 ثانیه لود میکنه ولی هارد وسترن ولوسیرپتور در 65 ثانیه . تازه 10 هزار دور هم هست . حالا هارد شما که جای خود داره
این تست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خب گران هست . 40 گیگ اینتل 120 دلار قیمت داره ولی سرعتش راضیت میکنه ویندوز 7 در 5 ثاینه بوت میشه