مشاهده نسخه کامل
: برنامه ++C
aliaghaaaaa
10-04-2010, 19:01
سلام.
من نمی دونستم چه عنوانی برای درخواستم بنویسم . ببخشید.
من یه برنامه در زبان سی پلاس می خوام بنویسم که نهایتا 2 کاراکتر از ورودی بگیره ولی به جای اینکه کاراکتر رو چاپ کنه علامت ستاره بزنه. مثلا اگه به عنوان ورودی به برنامه می دیم: AB ننویسه AB بلکه بنویسه:**
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
djsohrab2007
11-04-2010, 22:34
سلام.
من نمی دونستم چه عنوانی برای درخواستم بنویسم . ببخشید.
من یه برنامه در زبان سی پلاس می خوام بنویسم که نهایتا 2 کاراکتر از ورودی بگیره ولی به جای اینکه کاراکتر رو چاپ کنه علامت ستاره بزنه. مثلا اگه به عنوان ورودی به برنامه می دیم: AB ننویسه AB بلکه بنویسه:**
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
بیاین حرف حرف از ورودی بخوانید ( getch() ) بعد ورودی ها را در یک رشته ذخیره کنید وبعد از آن صفحه را پاک کنید ( system("cls") ) و جاش ستاره چاپ کنید ( یک شمارش گر تعریف کنید که تعداد ستاره ها را بتوانید کنترل کنید )
gavanche
12-04-2010, 20:40
تابع getch() اصلن کاراکتر هایی که می گیره رو روی صفحه چاپ نمی کنه بنابر این لازم نیست چیزی رو پاک کنید.
ولی تابع getche() کاراکتری که میگیره رو رو صفحه نمایش می ده در ضمن بهتره که بلافاصله بعد از اینکه کاراکتر رو خوندید به جاش * بذارین تا اینکه اول کاراکتر ها رو بخونید و بعدش تصمیم بگیرید که چند تا * باید بذارید این طوری محدودیت تعداد کاراکتر ها از بین میره.
Ding_Dong
12-04-2010, 22:37
منم یه برنامه ستاره ای میخوام بنویسم اما نمیدونم چطوری؟
خروجی برنامه باید این شکلی باشه.
*
* * *
* * * *
* * * * *
اگه برنامه شما تو سطر دوم ** رو هم باید چاپ کنه به این فرمه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
djsohrab2007
14-04-2010, 07:20
منم یه برنامه ستاره ای میخوام بنویسم اما نمیدونم چطوری؟
خروجی برنامه باید این شکلی باشه.
*
* * *
* * * *
* * * * *
اگه برنامه شما تو سطر دوم ** رو هم باید چاپ کنه به این فرمه
این برنامه ای که شما نوشته اید ستاره ها را برعکس چاپ میکنه یعنی :
*
**
باید یک حلقه بنویسی که تعداد " " را چاپ کنه و آخر فاصله ها، ستاره را چاپ کنه. :
فقط من اینجا که هستم کامپایلر نداشتم که ببینم برنامه جاییش اشکال داره یا نه! ولی در کل باید یک همچین کاری را انجام بدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.