ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ............?مشکلی خفن!

xeNociDe
10-04-2010, 17:39
خب...
چند وقت پیش رایانمو روشن کردم دیدم مینویسه فایل بوت گم شده!
بعد Repair کردم مشکل حل شد ولی:
1 - کارت گرافیکمو دیگه نمیشناسه با اینکه نصبش کردم!
2 - من دوتا هارد دارم اون فقط یکیشو یعنی تا درایو D میشناسه!
---------------------------
جانما کمک کنید دارم میمیرم!:19:

xeNociDe
10-04-2010, 18:02
نبود!!!!!!!!!!!!
ای بابا جواب بدید!

Mohammad King
10-04-2010, 19:45
یعنی چی کارت رو نمیشناسه/!

ارور میده؟

hfj
10-04-2010, 20:04
خب...
چند وقت پیش رایانمو روشن کردم دیدم مینویسه فایل بوت گم شده!
بعد Repair کردم مشکل حل شد ولی:
1 - کارت گرافیکمو دیگه نمیشناسه با اینکه نصبش کردم!
2 - من دوتا هارد دارم اون فقط یکیشو یعنی تا درایو D میشناسه!
---------------------------
جانما کمک کنید دارم میمیرم!:19:

درایور کارت گرافیک رو با CD خودش نصب می کنی یا دانلود شده؟
راجع به هارد، مطمئنی Slave / Master اش رو درست کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
10-04-2010, 21:01
گم شدن فایل بوت بی دلیل نیست.
ممکنه بد سکتور داشته باشید.

و اما موقع Reapair کردن ویندوز از شما درایورها رو معمولا میخواد. اون موقع که پیام میداد CD گرافیک و MOtherBoard رو بزاری شما Cancel زدی یا گذاشتی نصب بشه.
اگر کنسل زدی بهتره یه ویندوز جدید نصب کنی. (و یا میتونی بازم روش زیر رو امتحان کنی.)
در غیر اینصورت درایو نصب شده رو کاملا از Device Manager برو و Unistal کن و سیستم رو ریست کن و از طریق Safe Mode درایور جدید رو نصب کن.
اگر نشد ناچار ویندوز رو عوض کن.
ولی درایوهای بعد از D ببین توی Desk Managment هست؟ اگر اونجا هست Change Drive Letter رو بزن و الکی یک letter بالا مثل Z بهش بده و بعد Letter اصلی مثل E رو (به ترتیب) بده معمولا رفع میشه.

مشکل حل نشد بگو.

xeNociDe
11-04-2010, 13:24
گم شدن فایل بوت بی دلیل نیست.
ممکنه بد سکتور داشته باشید.

و اما موقع Reapair کردن ویندوز از شما درایورها رو معمولا میخواد. اون موقع که پیام میداد CD گرافیک و MOtherBoard رو بزاری شما Cancel زدی یا گذاشتی نصب بشه.
اگر کنسل زدی بهتره یه ویندوز جدید نصب کنی. (و یا میتونی بازم روش زیر رو امتحان کنی.)
در غیر اینصورت درایو نصب شده رو کاملا از Device Manager برو و Unistal کن و سیستم رو ریست کن و از طریق Safe Mode درایور جدید رو نصب کن.
اگر نشد ناچار ویندوز رو عوض کن.
ولی درایوهای بعد از D ببین توی Desk Managment هست؟ اگر اونجا هست Change Drive Letter رو بزن و الکی یک letter بالا مثل Z بهش بده و بعد Letter اصلی مثل E رو (به ترتیب) بده معمولا رفع میشه.

مشکل حل نشد بگو.

ويندوز رو عوض كردم حل شد ولي سون ريختم... من هنوزم به اكس پيم نياز دارم كه اينطوري شده!

درایور کارت گرافیک رو با CD خودش نصب می کنی یا دانلود شده؟
راجع به هارد، مطمئنی Slave / Master اش رو درست کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه از روي CD اش نصب كردم! اون يكيرم نميدونم يعني چي!؟

یعنی چی کارت رو نمیشناسه/!

ارور میده؟

نه خير يك علامت زرد كنارشه نوشته this Device not Working Properly
يعني الان كار نمي كنه!

ebicross
12-04-2010, 10:41
من هنوزم به اكس پيم نياز دارم كه اينطوري شده!
از Microsoft Virtual PC استفاده کن اگر ویندوز XP لازم داری. توی انجمن نرم افزار پیدا میکنی.
کارش هم اینه که داخل ویندوز 7 محیط ویندوز XP رو توی یک پنجره شبیه سازی میکنه. کارت رو میکنی و میبندیش. راحت.

numberone
12-04-2010, 12:39
سلام
من یه مدت تو c فایلهای اضافی رو مثل فایل boot رو پاک می کردم بعد ویندوز بالا نمی یومد
یه 5 تایی وینوز عوض کردم تا فهمیدم

ebicross
12-04-2010, 14:56
سلام
من یه مدت تو c فایلهای اضافی رو مثل فایل boot رو پاک می کردم بعد ویندوز بالا نمی یومد
یه 5 تایی وینوز عوض کردم تا فهمیدم

معرکه ای تو پسر.
یعنی واقعا 5 بار پاک کردی و متوجه نشدی یک ارتباطی باید موجود باشه بین پاک کردن فایلها و از کار افتادن ویندوز؟:31:
این هدیه ی من به شما: :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]