ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال

javadpoor
10-04-2010, 11:11
سلام دوستان .
دل یا وایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(کمک کنید واقعا گیر کردم....)
من فکر می کنم که وایو پول مارکشو می گیره درست فکر می کنم؟

من یه مهندس نرم افزار هستم و به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم در واقع خوره هستم. یه لب تاب با قدرت پردازندگی خوب ارائه کنید.ظاهر و وزن هم برام مهمه.اگه میشه هم از وایو هم از دل چند تایی رو معرفی کنید؟

بین مدل های دل کدوم یک بهتر هستند نظر تون در مورد studio 1557چیه؟

شنیدم کارت گرافیک را نمیشه ارتقا داد و عوضش کرد اگر روزگاری به سمت کار گرافیکی رفتم ایا گرافیک gforce gt به دردم می خورد یا نه؟

ببخشید یه سوال دیگه ؟الان در نوت بوک ها blueray اومده به نظر شما دوستان اگر من دی ویدی رو بگیرم می تونم بعدش تعویض کنم. امکانش هست.

یه سوال متداولی که می بینم اینه که همه دنبال درایور برای کارت گرافیو و صدا هستن مگه موقع خرید به ما درایور های مربوطه را نمی دهند؟!

با عرض شرمندگی که این همه سوال می پرسم منو دوستان ببخشید .اگه جوابمو بدید خیلی لطف می کنید بازم ممنون.

gamecrazy
11-04-2010, 00:00
به نظر من وایو بگیر ،درسته یه کم بیشتر پول میدی ولی اگر صفحه نمایش وایو رو با با دل مقایسه کنی متوجه میشی که ارزششو داره.مدل F113 FX/B به نظر من خوبه رمش 6 گیگه CPU ش هم Core I7 ، بلورِی هم داره.
در مورد اینکه بتونی بعدا بلوری اضافه کنی فکر کنم بشه البته اگر بتونی مدلی پیدا کنی که اندازه قابش به لپ تاپت بخوره چون من یه لپ تاپ قدیمی داشتم که DVD درایوش خراب شد بعد چون مثل همون مدل گیرم نیومد کلی گشتم تا یه مدل پیدا کردم که اندازه لپ تاپم شد (که همون هم از بیرون یه کم بیریخته)
در مورد درایور هم من یه لپ تاپ دل داشتم که روش سی دی درایورا و حتی سی دی اورجینال ویندوز بود ولی بعد یه سونی گرفتم که هیچکدومو نداشت که خود فروشنده یه دی وی دی ریکاوری بهم داد (الان رو نمی دونم)

bagher1234
11-04-2010, 08:41
در مورد سئوالتون بهتون بگم بیشتر مشتری ها این نوع مشکلات را دارند ولی در مجموع همینکه بین دو دستگاه دل و سونی تا نسبت به دستگاههای انتخاب می کنی راحتر هستید. حالا اگر می خواهید زیر یک تومان هزینه کنید دستگاه دل 1564 و اگر بالای یک تومان سونی بخرید با سه ساله ایران رهجو این دستگاه 1.370.000هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]