مشاهده نسخه کامل
: بلاخره چه آنتي ويروسي خوبه؟؟؟؟
MZ_Love17
10-04-2010, 10:53
سلام دوستان
من مي خواستم بدونم چه آنتي ويروسي خوبه
kaspersky ; Norton ; Nod32 ; panda ; McAfee &....
چي نصب كنم خوبه؟؟؟
لطفا يه آنتي ويروسي رو معرفي كنيد كه واقعا خوب باشه
و سيستم رو هم زياد اذيت نكنه ( هنگ نكنه)
آخه من كامپيوترم خيلي ويروسي ميشه
دو سه بار مجبور شدم هارد رو Fdisk كنم ولي دوباره باز هم و.يروسي ميشه
من Nod نصب كردم جواب نداد و كامپيوترم ويورسي شد
kaspersky نصب كردم آنتي ويروس خوبيه ولي پدر كامپيوتر رو در مي ياره ، خيلي هنگ مي كنه
McAfee هم كه يه ويروس مي بينه غش مي كنه و ديگه اجرا نمي شه
ايول panda كه بود و نبودش فرقي نمي كنه (آخر بي غيرتاست)
Norton رو هم كه دارم الان امتحانش مي كنم كه فعلا از نظر سرعت خوب بوده ولي هنوز بهش اطمينان كامل پيدا نكردم
يه سوال ديگه هم داشتم
فرق بين آنتي ويروس با اينترنت سيكوريتي چيه؟؟؟
كدومش رو نصب كنم بهتره؟؟
من به اينترنت متصل نيست كامپيوترم ولي بيشتر ويروس ها از طريق فلش وارد كامپيوتر من ميشه
من كار اينترنت رو مي رم بيرون انجام مي دم
ديگه نمي دونم با كامپيوترم چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
كلافه شدم از بس كه كامپيوترم ويروسي شده
به نظر شما چي نصب كنم بهرته
لطفا راهنماييم كنيد
خيلي ممنون
jafar_cheshmekabod
10-04-2010, 11:11
اينترنت سكيوريتس براي جلوگيري از هك شدن شما در اينترنتع
در رابطه با ويروسي شدن سيستم سما نود سما آپديت نبوده
انتي ويروس نود بهترينه و نصبش كن شك نكن
از طريق فلش مياد بله و بايد آنتي ويروس داشته ياشي
در كل يه نود 32 ورن 4 نصب كن و آپديت كن و راحت شو
king-hitler2
10-04-2010, 11:32
به نظر من کسپر
البته سیستم باید خوب باشه
مثلا ویروس سون رو نود نتونست از بین ببره و لی کسپر تونست
amd>intel
10-04-2010, 11:42
ESET NOD 32 برای همیشه
MZ_Love17
10-04-2010, 11:53
آنتي ويروس Nod ورن 4 و آپديت شده اش بود
كه كامپيوترم ويروسي شد
در مورد كاسپر هم سيستم من قدرتش خوبه
من از كاسپر 2010 استفاده كردم
خيلي اذيت كرد
مشخصات سيستم من :
سي پي يو اينتل 3000 دو هسته اي
رم 2 گيگ
ويندوز هم XP
كه با اين مشخصات بايد كاسپر به راحتي كار كنه
ولي اذيت مي كنه
به نظر شما نورتن چطوريه؟؟
من الان دارم امتحانش مي كنم؟؟
دوستاني كه از نورتن استفاده كردن
چطوري بوده؟؟؟
pooriya_hp
15-04-2010, 18:55
آنتي ويروس Nod ورن 4 و آپديت شده اش بود
كه كامپيوترم ويروسي شد
در مورد كاسپر هم سيستم من قدرتش خوبه
من از كاسپر 2010 استفاده كردم
خيلي اذيت كرد
مشخصات سيستم من :
سي پي يو اينتل 3000 دو هسته اي
رم 2 گيگ
ويندوز هم XP
كه با اين مشخصات بايد كاسپر به راحتي كار كنه
ولي اذيت مي كنه
به نظر شما نورتن چطوريه؟؟
من الان دارم امتحانش مي كنم؟؟
دوستاني كه از نورتن استفاده كردن
چطوري بوده؟؟؟
سیستم شما خوبه چرا ویندوز 7 نصب نمیکنی امنیتش بیش تر از xp هست
بریم سر اصل مطلب
چرا کاسپر اذیت میکنه؟؟؟
نورتون خیلی سنگین هست شاید نصب شه اما سرعتت رو خیلی کاهش میده
من خودم چندسال پیش داشتم خیلی سنگین بود ولی امنیتش خوبه
من شنیده بودم که آپدیت نمیشه چون ایران تحریم هست،حالا دقیق نمیدونم !!!!
توصیه من به شما کاسپر آپدیت شده هست من خودم دارم،راضی هستم
کاسپر=امنیت واقعی
spiring water
15-04-2010, 19:10
internet security به مجموعه ی anti-virus anti-spam anti----- و کنترل تمام نرم افزار هایی که روی windows نصب میشن و هم چنین کنترل H-keys و registery شما.
به نظر من only kaspersky چون هم قویه سبکه و made in RUSSA است:21:
اگه PC شما ویروسی گرفت که KASPER نتونست بکشش دلیلش اینه که update نیست.
در آخر من مجموعه ی SPY-EMERGENCY هم به همه توصیه میکنم.(واقعا خفنه:devil:)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 19:13
ویروس ها خودشون بهترین آنتی ویروس هستند
spiring water
15-04-2010, 19:53
یعنی چی؟؟؟؟:23:
Dr Hannibal
15-04-2010, 22:58
عزیز می تونی دیپلم به پایین بگی تا ما هم بفهمیم
lvl@ster
15-04-2010, 23:12
به نظر من نود 32 خیلی بهتر از کاسپر است
سرعت بالا در اسکن داره - detection قوی تر و باهوش تری نسبت به کسپر داره
اصلا و ابدا شما احساس نمی کنید که روی سیستم عامل انتی ویروس نصب شده است
وقتی کاسپر نصبه هر نرم افزاری که بخواد اجرا بشه باید از کاسپر اجازه بگیره و کاسپر باید اجازه بده و این خودش باعث کندی است
موقع بالا آمدن ویندوز بیشتر از سایر برنامه از حافظه استفاده میکنه
شما سرعت لود شدن ویندوز را در یک سیستم و یک سیستم عامل یک بار با کاسپر و یکبار با نود تست کن خودت بیا نتیجه را گزارش بده
ولی خب چون کاسپر از نود قدیمی تر است و نود 32 انتی ویروس جدیدی است . قبلا از اون قویترین انتی ویروس کاسپر بود و قبلا یکسری از افراد ارادت خاصی به این نرم افزار پیدا کردند و از روی تعصب و عادت کاسپر را جایگزین می کنند
ولی خب انتخاب انتی ویروس به نظر من باید با توجه به نیاز کاربر باشه
کسی که فقط سرعت براش مهم نیست و فقط mp3 و فیلم نگاه میکنه
کسی که فقط یه تایپیست است
کسی که یک برنامه نویس است
کسی که زیاد با اینترنت سر و کار داره
.......
باید با توجه به نیاز هاش و محدودیت هاش و ... یک انتی ویروس برای خودش انتخاب کنه
payan_zaman
16-04-2010, 15:58
قوی ترین آنتی ویروس جهان در تست های سال 2010
1- symsntec
2- kasper sky 2010
3- ESET Smart Security 4
البته به نظر من eset از همه بهتره چون سریعتر از همشون هست
ولی Norton با توجه به تستهای گوناگون اول شده و باید برای استفادش سریال اورجینال بخری!!
seyyed agh
19-04-2010, 23:32
حرف مفت موقوف فقط eset nod 32
با دلیل میگم اینو چون از 68 تست از سال 1998 ،63 موفقیت ,ولی فقط 3 شکست داشته
شـیـفــو
19-04-2010, 23:41
من يه سيستم تقربا خوب دارم و يه ويندوز سون64 ، روش كاسپر رو نصب كردم خيلي عـالـي كار ميكنه و هيچ مشكلي نداره .
بنظر من سيستمت رو ارتقا بده و يه كاسپر اصـل نصب و كن و خيال خودتو راحت كن .
mostafa-b
20-04-2010, 18:16
دوستان avast رو فراموش نکنید
واقعا قویه
به راحتی کرک و آپدیت میشه
من با nod کار کردم. شک نکنین avast بهتره
تا وقتي يك آنتي ويروس رو به طور قانوني نخريد نميتونيد اونها رو با هم مقايسه كنيد
وقتي يه آنتي ويروس رو كرك ميكنيد و آپديت ميكنيد به ظاهر آپديت شده، براي اونها خيلي راحت تر از اين حرف ها هست كه بفهمن لايسنس آنتي ويروس شما غير قانونيه و سروري كه شما براي آپديت شدن بهش وصل ميشيد مطمئننا با سروري كه كاربراي قانوني بهش وصل ميشن متفاوت هست
در نتيجه خيلي از ويروس هاي جديد توسط آنتي ويروس شما شناخته نميشه
هشت بهشت
20-04-2010, 23:22
من چندین ساله از Symantec Endpoint Protection استفاده میکنم و تاحالا سیستمم ویروسی نشده ، با وجود اینکه به همه جای اینترنت سرک میکشم .
فقط یه بدی داره Symantec و اون اینه که سرعت سیستم را کم میکنه که اگه رمت بالا باشه مشکلی پیش نمیاد .
دوستان avast رو فراموش نکنید
واقعا قویه
به راحتی کرک و آپدیت میشه
من با nod کار کردم. شک نکنین avast بهتره
خدایی راست میگه یه بار از این انتی ویروس استفاده کنین عاشقش میشین خیلی قویه یه سالم رایگانه فقط کافیه رجستر کنین .کرک معتبرشم من دارم همه چیزشو کار میندازه توپ توپ خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم اوایل ورژن 4.8 الانم ورژن 5 واقعا محشره .اینم لینک دانلود از سایت اصلی کرکش رو هم خاستین بگید میزارم حال کنین
Mojtaba N87
20-04-2010, 23:34
زیاد درگیر انتخابش نباشید. واسه کارهایی که ما می کنیم خیلی از آنتی ویروس ها مناسبن . من خودم از قدیم کسپراسکی استفاده می کنم و بهش عادت کردم . ولی نود ، نورتون ، مکافی و آواست هم خیلی خوب کار می کنن.
مهم آپدیت مرتب آنتی ویروس هاست و بهتره از نسخه اصل استفاده کنید . فرقش کاملا محسوسه
Dr Hannibal
21-04-2010, 06:51
تا وقتي يك آنتي ويروس رو به طور قانوني نخريد نميتونيد اونها رو با هم مقايسه كنيد
وقتي يه آنتي ويروس رو كرك ميكنيد و آپديت ميكنيد به ظاهر آپديت شده، براي اونها خيلي راحت تر از اين حرف ها هست كه بفهمن لايسنس آنتي ويروس شما غير قانونيه و سروري كه شما براي آپديت شدن بهش وصل ميشيد مطمئننا با سروري كه كاربراي قانوني بهش وصل ميشن متفاوت هست
در نتيجه خيلي از ويروس هاي جديد توسط آنتي ويروس شما شناخته نميشه
سلام
خیر این کاملا تست شده صحت ندارد.
pooriya_hp
21-04-2010, 13:08
دوستان به نظر من همه ی آنتی ویروس ها زحمت کشتن ویروس ها رو می کشن حالا یکی قوی تره، یکی ضیف تر
بهتره در این باره بحث های جدی نکنیم چون بالاخره هرکسی یه آنتی ویروسی رو دوست داره.
و هرکسی یه عقیده و نظره خاص خودش رو داره «من از کاسپر استفاده میکنم و راضی هستم»
در مورد کرک کردن انتی ویروس ها باید بگم که کرک در آنتی ویروس باعث ایجا باگ میشه و همنطوری که مطلع هستید منجر به
مشکلاتی از قبیل:
آپدیت نشدن،کندی در اسکن و پاک نکردن ویروس و.....
بهتره از آنتی ویروس اورجینال استفاده کنیم اگر به هر دلیلی نتونستید از آنتی ویروس اورجینال استفاده کنید بهتره از این کلید هایی که داخل سایت ها هستند استفاده کنید
موفق باشید
Dr Hannibal
21-04-2010, 18:16
دوستان به نظر من همه ی آنتی ویروس ها زحمت کشتن ویروس ها رو می کشن حالا یکی قوی تره، یکی ضیف تر
بهتره در این باره بحث های جدی نکنیم چون بالاخره هرکسی یه آنتی ویروسی رو دوست داره.
و هرکسی یه عقیده و نظره خاص خودش رو داره «من از کاسپر استفاده میکنم و راضی هستم»
در مورد کرک کردن انتی ویروس ها باید بگم که کرک در آنتی ویروس باعث ایجا باگ میشه و همنطوری که مطلع هستید منجر به
مشکلاتی از قبیل:
آپدیت نشدن،کندی در اسکن و پاک نکردن ویروس و.....
بهتره از آنتی ویروس اورجینال استفاده کنیم اگر به هر دلیلی نتونستید از آنتی ویروس اورجینال استفاده کنید بهتره از این کلید هایی که داخل سایت ها هستند استفاده کنید
موفق باشید
یک آنتی ویروس خوب هرگز کرکی براش ساخته نمیشه(کرک جدا از تریال ریستر بگیریم). بحث سر اورجینال و غیر اورجینال است برای مقایسه.
rasool1417
22-04-2010, 08:01
:46:به نظر من هم اينترنت سكيوريتي نود 32 ورژن 4 از همه سرتره.
من الان نزديك به 1 ساله كه ازش استفاده ميكنم و هيجيش نشده
البته من از طريق وارد كردن لايسنس ،از خود سايت نود 32 اين آپديتش ميكنم.
salman.shabahang
22-04-2010, 11:24
من قبلا کسپر استفاده می کردم خودم راضی هم بودم ولی الان به نظرم ESET خیلی عالیه :20:
chista2010
26-04-2010, 14:45
شناختن کرک و لایسنس غیر اصلی زمان بر هست و تا زمانی که لابراتور آنتی ویروس شناسایی نکرده شما می تونید از آن لایسنس به راحتی استفاده کنید البته برای اکثر آنتی ویروسها اینچنین است به غیر از نورتون
مطلب وجود 2 سرور مختلف هم شایعه هست که بتونند آنتی ویروسهای اورجینال رو بفروشند چرا که با وجود لایسنسهای
غیر اورجینال کسی نمی رفت آنتی ویروس اورجینال بخره البته این موضوع در کشور ایران به این ترتیب است وگرنه در کشورهای دیگر شما مجبور به رعایت قانون کپی رایت هستید
به نظر من یک مجموعه نرم افزار بخرید و به راحتی از آنتی ویروسها آن استفاده کنید دقت کنید قبل از خرید با شرکت تولید کننده محصول تماس بگیرید و از بروز شدن آنتی ویروسها اطمینان حاصل کنید
EhsanEricsson
30-04-2010, 19:04
سلام دوستان
من مي خواستم بدونم چه آنتي ويروسي خوبه
kaspersky ; Norton ; Nod32 ; panda ; McAfee &....
چي نصب كنم خوبه؟؟؟
لطفا يه آنتي ويروسي رو معرفي كنيد كه واقعا خوبباشه
و سيستم رو هم زياد اذيت نكنه ( هنگنكنه)
آخه من كامپيوترم خيلي ويروسيميشه
دو سه بار مجبور شدم هارد رو Fdisk كنم وليدوباره باز هم و.يروسي ميشه
من Nod نصب كردم جوابنداد و كامپيوترم ويورسي شد
kaspersky نصب كردم آنتي ويروس خوبيه ولي پدر كامپيوتر رودر مي ياره ، خيلي هنگ مي كنه
McAfee هم كه يه ويروس مي بينه غش مي كنه و ديگه اجرا نميشه
ايول panda كه بود و نبودش فرقي نمي كنه (آخر بيغيرتاست)
Norton رو هم كه دارم الان امتحانش مي كنم كه فعلا از نظرسرعت خوب بوده ولي هنوز بهش اطمينان كامل پيدا نكردم
يه سوال ديگه همداشتم
فرق بين آنتي ويروس با اينترنت سيكوريتيچيه؟؟؟
كدومش رو نصب كنم بهتره؟؟
من به اينترنت متصل نيست كامپيوترم ولي بيشتر ويروس ها از طريق فلشوارد كامپيوتر من ميشه
من كار اينترنت رو مي رمبيرون انجام مي دم
ديگه نمي دونم با كامپيوترم چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟
كلافه شدم از بس كه كامپيوترم ويروسي شده
به نظر شما چي نصب كنم بهرته
لطفا راهنماييم كنيد
خيلي ممنون
f-secure رو امتحان کن ضرر نمیکنی
Dr.FANOOS
30-04-2010, 19:29
kasper ......یک لحظه هم شک نکن
EhsanEricsson
30-04-2010, 19:31
چرا یه لحظه شک کن ! یه نگاه به اینجا بنداز :
Dr Hannibal
30-04-2010, 20:27
کسپرسکی انتی ویروس خوبیه اما منبع ذکر شده معتبر نیست.
معتبر ترین منبع :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EhsanEricsson
30-04-2010, 21:27
----------- ---------------
Dr Hannibal
01-05-2010, 07:08
کسی نگفت بده ، اون لینک واسه این بود که نشون بدم کسپر خوبه اما تابلو ترین کی لاگر رو نشناخت !
یعنی میخواستم به اونی که گفت شک نکن کسپر بهترینه بگم بهتر از کسپر هم وجود داره !
حالا باز تست AV رو بکش جلو
( صاحب تاپیک داداش تو هرچی drhaniballمیگه گوش کن . برو طبق همین منبع معتبری که گذاشته G-data نصب کن ! )
چقدر بی دقتی میکنی.
پست من رو باز بخون ببین کدوم منبع رو معتبر ندونستم.
hoomi_gta
01-05-2010, 08:47
من سالهاست با Avast کار می کنم و واقعا ازش راضیم طوری که تاحالا ویروس نگرفته سیستمم و همیشه هم بروز بوده. نمیگم بهترین آنتی ویروسه ولی برای من بهترین بوده و عمرا عوضش کنم!
بهترین وجود نداره..!
اما کسپر و آویرا خوبن..!
pcnondaily
01-05-2010, 09:12
من شخصا این فرصت رو داشتم که آنتی ویروس های مختلفی مثل Bitdefender، Kaspersky، McAfee، Norton، Avira، Avast، AVG، Node و چند تا دیگه که نامعرفن رو توی یه سایت کامپوتری با تعداد زیاد کاربر بررسی کنم. نتیجه مشخصی که بهش رسیدم، این بود که به هیچ ضد ویروسی اطمینان 100% وجو نداره، و همیشه ممکنه یه ویروسی پیدا بشه که یکیشون نتونه اونو پیدا کنه. بنابراین باید در انخاب ضد ویروس مجموعه ای از عوامل مثل سرعت، دقت، آسانی به روز شدن، آسانی کارکردن (همان Handling) رو در نظر داشته باشین نه فقط دقت و قدرت.
بعلاوه نکته مهم تر اینکه اغلب سیستم ها نه به واسطه داشتن یا نداشتن ضد ویروس، بلکه به علت ناآگاهی کاربر ویروسی می شن. بنابراین اگه می خواین سیستمتون ویروسی نشه:
1. حتما از ضد ویروس در کنار Trojan Remover و یه فایروال خوب استفاده کنین.
2. همیشه اونها رو به روز نگه دارین.
3. خودتون توی عمل اسکن مشارکت کنین. به این معنی که فایل های سیستمس و هیدن رو آشکار کنین و به خصوص فلش دیسک ها رو خودتون هم نگاه کنین. ویروسهایی که با اونها منتقل می شن ساختار ساده ای دارن، اما اکثر ضدویروسها اونها رو نمی شناسن.
4. از نرم افزار های ضد اوتوران مثل USB Disk Guard یا Panda USBVaccine استفاده کنین.
5. تا میتونین فایل های مشکوک رو حتی از قابل اعتماد ترین دوستان، وبسایت ها و جاهای دیگه نگیرین.
6. بر ورود تمامی فایل ها به سیستمتون همیشه نظارت داشته باشین.
7. حواستون به کرک ها و پچ ها و ترینر ها هم باشه، اکثرا یه چندتایی ویروس و کرم دارن.
من با این روش چند سالی هست که هیچ ضد ویروسی یا نرم افزار امنیتی استفاده نمی کنم و سیستمم ایمن مونده.
منم تا الان دوسه سالیه کاسپر دارم مشکلی هم ندارم ازش راضیم
bjbozorgi
01-05-2010, 09:31
ببین دوست عزیز یک سری ویروس ها هستند که اجازه نصب آنتی ویروس رو نمیدن مثل Sality
اون آنتی ویروسی که نصب بوده و سیستمت در حالی که اون نصب بوده آلوده شده مقصر اصلیه.
من توصیه می کنم اول از این آنتی ویروس Portable استفاده کنی. از این لینک دانلودش کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که حدود 3.5 MB است
فایل آپدیتش هم تو این لینکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که 15 MB
اگه جواب نداد باید از CD Bottable آنتی ویروس استفاده کنی که حدود 190 MB و از این لینک قابل دانلوده:
البته اگه امکان دانلودش رو نداری می تونم برات CD رو رایگان بفرستم.
می تونی با این شماره باهام تماس بگیری : 88733693-021
EhsanEricsson
01-05-2010, 13:01
چقدر بی دقتی میکنی.
پست من رو باز بخون ببین کدوم منبع رو معتبر ندونستم.
:31:راست میگی ،
آخه اینقدر هرجا من پست زدم تو اومدی مخالفت کردی یه لحظه خطای دید پیدا کردم :blink:
Lord-Voldemort
01-05-2010, 13:58
avira راحت سریع بعضی جاها مشکل داره ولی کم نمی اره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr.FANOOS
01-05-2010, 22:26
دوست عزیز من چند لحظه شک کردم تاپیک جالبی رو معرفی کردی اما شما kasper نسخه اصلی همچین مشکلی داشت؟
بعضی از بچه ها که می گن nod 32 خوبه به خاطر تاثیر کمی هست که این برنامه بر روی سرعت سیستم می گذارد .ولی به نظرمن nod32 هایی که ما استفاده می کنیم جاسوئیچی(توضیحات:چیزی که به کلید وصل می کنند!) هستن.این رو از قول یکی از دوستانم می گم: یه هارد اوردن گفتن باغ وحش ویروس هاست. با nod32 راحت 1000 تا انواع و اقسام عامل های مخرب رو گیر اورد وقتی با kasper رفتم سراغش 300 تا عامل مخرب دیگه مونده بود . علت چی می تونه باشه که nod32 این تعداد رو هنوز نشناخته؟ نمی گم مشکل از nod32 هست مشکل از نسخه هایی هست که من و شما داریم.البته من از avast و bit defendder هم خاطره ی خوش دارم دو سه بار به دادم رسیدند . اما از وقتی که 7 ریختم دارم با kasper کار می کنم و تا به حال مشکلی برام پیش نیومده مگر اینکه یه جاسوسی امده باشه و من بی خبر باشم و شاید هم الان به خوبی و خوشی در کنار هم می زیند!
EhsanEricsson
01-05-2010, 22:38
دوست عزیز من چند لحظه شک کردم تاپیک جالبی رو معرفی کردی اما شما kasper نسخه اصلی همچین مشکلی داشت؟
بعضی از بچه ها که می گن node به خاطر سرعتی هست که داره.روی سرعت کامپیوتر هم عملا هیچ تاثیری نداره.ولی به نظرمن node هایی که ما استفاده می کنیم جاسوئیچی هستن.این رو از قول یکی از دوستانم می گم: یه هارد اوردن گفتن باغ وحش ویروس هاست. با node راحت 1000 تا انواع و قسام عامل های مخرب رو گیر اورد وقتی با kasper رفتم سراغش 300 تا عامل مخرب دیگه گیر اورد . نمی گم مشکل از node هست مشکل از نسخه هایی هست که من و شما داریم.البته من از avast و bit defebder هم خاطره ی خوش دارم دو سه بار به دادم رسیدند . اما از وقتی که 7 ریختم دارم با kasper کار می کنم و تا به حال مشکلی برام پیش نیومده مگر اینکه یه جاسوسی امده باشه و من بی خبر باشم و به خوبی و خوشی هم در کنار هم می زیند!
1- روی صحبتت با کی بود؟
2-منظورت از node همون nod32 هست دیگه؟
3- یعنی چی node به خاطر سرعتی هست که داره؟
4- بالاخره جاسوئیچی یا جاسوس؟
5-bit defeBder جدیده؟
6- کلمه ی "می زیند " یعنی زندگی میکنند؟!
7- قسام همون اقسام هست؟
8- به چی شک داری؟
9- با کی کار داری؟
10- کجا آدرس دادن؟
Dr.FANOOS
01-05-2010, 23:06
1- روی صحبتت با کی بود؟
2-منظورت از node همون nod32 هست دیگه؟
3- یعنی چی node به خاطر سرعتی هست که داره؟
4- بالاخره جاسوئیچی یا جاسوس؟
5-bit defeBder جدیده؟
6- کلمه ی "می زیند " یعنی زندگی میکنند؟!
7- قسام همون اقسام هست؟
8- به چی شک داری؟
9- با کی کار داری؟
10- کجا آدرس دادن؟
دوسته عزیز نشستی غلط املایی می گیری...فکرش هم نمی کردم ....کاشکی....
ولش کن بی خیال...با همینا حال کن...شب خوش!
EhsanEricsson
01-05-2010, 23:14
دوسته عزیز نشستی غلط املایی می گیری...فکرش هم نمی کردم ....کاشکی....
ولش کن بی خیال...با همینا حال کن...شب خوش!
آخه جون تو اصلا نفهمیدم چی گفتی ، بقیه هم عمرا نفهمن چی گفتی ، نقل قول هم نکرده بودی که
ولی تا اونجایی که من فهمیدم بله نود32 یکم ضعیف تر از کسپر هست ولی سرعتش تقریبا خوبه،
مشکل کل آنتی ویروسایی هم که ماها داریم بیشتر از اینکه به خاطر نسخش باشه به خاطر قیرقانونی بودن کلید ها و کرک شدنشه و صحبت کلی شما راجب اینکه مشکل از نوع استفاده ی ماست درسته:10:
Dr.FANOOS
01-05-2010, 23:21
آخه جون تو اصلا نفهمیدم چی گفتی ، بقیه هم عمرا نفهمن چی گفتی ، نقل قول هم نکرده بودی که
ولی تا اونجایی که من فهمیدم بله نود32 یکم ضعیف تر از کسپر هست ولی سرعتش تقریبا خوبه،
مشکل کل آنتی ویروسایی هم که ماها داریم بیشتر از اینکه به خاطر نسخش باشه به خاطر قیرقانونی بودن کلید ها و کرک شدنشه و صحبت کلی شما راجب اینکه مشکل از نوع استفاده ی ماست درسته:10:
دوست عزیز من تند تایپ کردم و از اونجایی هم که یه نفر دنبالم گذاشته این جوری از آب در اومد .الان میرم ویرایش می کنم اگر متوجه نشدید بگید حتما توضیح خواهم داد.
EhsanEricsson
01-05-2010, 23:23
دوست عزیز من تند تایپ کردم و از اونجایی هم که یه نفر دنبالم گذاشته این جوری از آب در اومد .الان میرم ویرایش می کنم اگر متوجه نشدید بگید حتما توضیح خواهم داد.
یعنی الان اشتباه فهمیده بودم؟ باشه
Dr.FANOOS
01-05-2010, 23:33
دوست عزیز(احسان جان) بیا از صفر شروع کنیم.
1-شما برای تشخیص یک آنتی ویروس خوب چه فاکتورهایی را در نظر می گیرید ؟
این مقایسه ای که در این سایت صورت گرفته مشکلی داره؟
EhsanEricsson
01-05-2010, 23:50
دوست عزیز(احسان جان) بیا از صفر شروع کنیم.
1-شما برای تشخیص یک آنتی ویروس خوب چه فاکتورهایی را در نظر می گیرید ؟
این مقایسه ای که در این سایت صورت گرفته مشکلی داره؟
اون سایت مقایسش معتبر نیست
معتبر ترین اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(به یاد دوستمون drhaniball)
همونجور که میبینی بهترین آنتی ویروس G-data هست
اما شاید به درد شما نخوره چون حجم دانلود خودش و آپدیتش بالاست (جمعا حدود 300-400 مگابایت)
راحت تر پیدا شدن لایسنس و کرک هم واسه ما که تو ایرانیم یا نمیخوایم پول خرج کنیم شرطه .
سرعت آنتی ویروس و قدرت بالا و خطای پایینشم شرطه .
یکی ممکنه قید سرعت خیلی بالا رو بزنه و آنتی ویروسی انتخاب کنه که قدرت زیاد و خطای کمتری داره (مثل من که f-secure رو انتخاب کردم که حجمشم یکم بالاست)
یکی ممکنه اگه یکم خطای آنتی ویروس بالا باشه براش مشکلی نباشه و یه آنتی ویروس قوی و پرسرعت نصب کنه که حالا یکمم درصد خطاش بالاست ، مثل اویرا و اوست و اینا.
یکی آنتی ویروس راحت و کم حجم با سرعت خوب میخواد و یکمم قید قدرتشو میزنه مثلا نود 32 انتخاب میکنه
و خلاصه..........
شما هم ببین چی بیشتر برات مهمه و سرعت اینترنت و سیستمت و انتظارت از آنتی ویروس چیه همونو انتخاب کن .
حالا واسه اینکه زیاد سردرگم نشی به من بگو چیا برات مهم تره و سرعت اینترنتت چجوریه و حال و حوصله ی کرک و سریال پیدا کردن کم یاب رو داری یا نه تا بگم چی برات خوبه . البته نظر شخصیم رو میگم . باز اگه دوست داشته باشی میتونی بیشتر تحقیق کنی
Dr.FANOOS
02-05-2010, 00:00
من سرویس 128 دارم.اطلاعات خیلی خوبی در اختیارم گذاشتی.ممنون. اون فایل pdf رو هم باید ترجمه اش کنم ببینم چی گفته.
پس یه مدتی ما با g-data کار می کنیم ببینیم چه می شود.
باز هم ممنون:11:
EhsanEricsson
02-05-2010, 00:06
من سرویس 128 دارم.اطلاعات خیلی خوبی در اختیارم گذاشتی.ممنون. اون فایل pdf رو هم باید ترجمه اش کنم ببینم چی گفته.
پس یه مدتی ما با g-data کار می کنیم ببینیم چه می شود.
باز هم ممنون:11:
احتیاجی به ترجمه نیست ، اینجا رو ببین
panther99
02-05-2010, 01:10
من که ESET اونهم ورژن 3 رو دارم فوق العاده از همه نظر ازش راضیم .
سلام
دوستان من جایی خوندم میشه BitDefender رو تا سال 2050 آپدیتو کرک کرد:18: شما هم شنیدید...؟ ولی به نظر من امکان نداره
pcnondaily
02-05-2010, 11:47
سلام
دوستان من جایی خوندم میشه BitDefender رو تا سال 2050 آپدیتو کرک کرد:18: شما هم شنیدید...؟ ولی به نظر من امکان نداره
من جدیدا از BitDefender استفاده نکردم، اما تا اونجا که می دونم از این حرکتا می زنه؛ البته تا 2050 رو نمی دونم و بعیده، ولی تا 3-4 سال دیگه رو من لایسنس اینجوری رو دیدم. اما مشکل اصلی BitDefender اینه که اغلب لایسنس هاش با آپدیت از کار می افته و مصیبت میشه.
به نظرم اگه سیستمت زیاد رفت و آمدی نداره، از مال دزدی(!) هم نمی خوای استفاده کنی(!) بهترین پیشنهاد نسخه رایگان Avira است که هم آپدیت میشه و هم درحد قابل قبولی ویروس ها رو پیدا می کنه.
:31:
من جدیدا از BitDefender استفاده نکردم، اما تا اونجا که می دونم از این حرکتا می زنه؛ البته تا 2050 رو نمی دونم و بعیده، ولی تا 3-4 سال دیگه رو من لایسنس اینجوری رو دیدم. اما مشکل اصلی BitDefender اینه که اغلب لایسنس هاش با آپدیت از کار می افته و مصیبت میشه.
به نظرم اگه سیستمت زیاد رفت و آمدی نداره، از مال دزدی(!) هم نمی خوای استفاده کنی(!) بهترین پیشنهاد نسخه رایگان Avira است که هم آپدیت میشه و هم درحد قابل قبولی ویروس ها رو پیدا می کنه.
سلام
من در حال حاضر روی یکی از ویندوزهام بیت دیفندر نصب و کرک کردم که این کرک به مدت 37 سال اعتبار داره ، من آنتی
ویروسهای زیادی رو امتحان کردم ، انصافا یکی از بهترینهاست ، میتونید امتحان کنید . :20:
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
EhsanEricsson
03-05-2010, 11:40
سلام
من در حال حاضر روی یکی از ویندوزهام بیت دیفندر نصب و کرک کردم که این کرک به مدت 37 سال اعتبار داره ، من آنتی
ویروسهای زیادی رو امتحان کردم ، انصافا یکی از بهترینهاست ، میتونید امتحان کنید . :20:
معمولا کرک کردن آنتی ویروس توصیه نمیشه .
یه بارم خودم بیت دفندر داشتم که موقع آپدیت ، سیستم یه ویروسی میگرفت که کلا ارتباط اینترنت همه جوره قطع میشد!! و خودش این ویروس رو پیدا نمیکرد
مجبور میشدم با یه آنتی ویروس دیگه این ویروس رو پاک کنم و دوباره بیت دفندر نصب کنم ، اما باز موقع آپدیت اون ویروسه باز میومد . انگار بیت دفندر به جای اینکه خودشو آپدیت کنه ویروسا رو آپدیت می کرد :biggrin:
سریالشم که همش زرتی میپرید میگفت غیر قانونیه .منم بیت دفندرو شوتش کردم رفت
معمولا کرک کردن آنتی ویروس توصیه نمیشه .
یه بارم خودم بیت دفندر داشتم که موقع آپدیت ، سیستم یه ویروسی میگرفت که کلا ارتباط اینترنت همه جوره قطع میشد!! و خودش این ویروس رو پیدا نمیکرد
مجبور میشدم با یه آنتی ویروس دیگه این ویروس رو پاک کنم و دوباره بیت دفندر نصب کنم ، اما باز موقع آپدیت اون ویروسه باز میومد . انگار بیت دفندر به جای اینکه خودشو آپدیت کنه ویروسا رو آپدیت می کرد :biggrin:
سریالشم که همش زرتی میپرید میگفت غیر قانونیه .منم بیت دفندرو شوتش کردم رفت
سلام
آره منم همین بلا سرم اومد ، اون مشکل توی خود آپدیت های بیت دیفندر بود که خودشون هم اعلام کردند ، ولی خیلی
زود اون مشکل رفع شد .
EhsanEricsson
03-05-2010, 12:29
سلام
آره منم همین بلا سرم اومد ، اون مشکل توی خود آپدیت های بیت دیفندر بود که خودشون هم اعلام کردند ، ولی خیلی
زود اون مشکل رفع شد .
این بار اولشون نیست ، قبلا هم بیت دفندر و مک آفی به خاطر آپدیت اشتباه و از کار افتادن سیستم خیلی از کاربراشون مجبور به عذرخواهی رسمی شدن.
اگه هیچ ویروسیم تو جهان نباشه نصب این آنتی ویروسا خودش کلی خطرناکه! :38:
به قول معروف آدم دوتا ازین آنتی ویروسا داشته باشه دیگه احتیاجی به ویروس نداره :cool:
به این شرکتها باید گفت ما را بخير تو اميد نيست ، شر مرسان
pcnondaily
03-05-2010, 22:55
من امروز داشتم FileHippo رو می گشتم، چند تا ضد ویروسه رایگان دیدم، شاید به درد کسی بخوره:
Cloud Antivirus
Avast! Free Antivirus
ClamWin
AVG Free Edition
AntiVir Personal
BitDefender Free Edition
Rootkit Revealer
همونطور که مشاهده می کنید، اینها نسخه های رایگان هستند که استفاده از اونها نا محدوده و آپدیت هم میشن. اکثرشون هم نسخه های محدود از نسخه پولی هستن. یعنی یه سری بخش های اونها غیر فعاله. مثلا فقط ضدویروسه و فایروال و باقی چیزها رو نداره.(من فقط البته Avira رو تست کردم؛ اما معمولا اینطوره)
اگه کسی دنبال دردسر کرک و آپدیت و اینجورچیزا نیست، میتونه براش کار راه انداز باشه.
payan_zaman
07-05-2010, 18:04
به نظر من ESEt Smart security 4 سریعترین و مطمعین ترین آنتی ویروس در حال است که به خوبی هم بروز رسانی میشه
بدون هیچ گونه دردسری.
shahinSssS
07-05-2010, 22:26
سلام . من در کارم . سیستم روزی کلی فلش و سی دی میاد . نود 32 امتحان کردم . برای جایی که همیشه در حال اومدن ویروسه دکوره . من اینترنت 128 دارم و همیشه بروز بود ولی بدرد کسی که همیشه کامپیوترهاش به کار نمی خوره . avira تست کردم خوبه 6 ماهی دوم آورد سیستم . avst ورژن 4 خوبه اونم دوم آورد .بیت دفندر سیستم سنگین می کرد . کسپر اسیر کی هستی .
Smoke_1110
07-05-2010, 22:52
هرکس نظری داره ولی به نظر من نود 32 خیلی عالیه
سلام . من در کارم . سیستم روزی کلی فلش و سی دی میاد . نود 32 امتحان کردم . برای جایی که همیشه در حال اومدن ویروسه دکوره . من اینترنت 128 دارم و همیشه بروز بود ولی بدرد کسی که همیشه کامپیوترهاش به کار نمی خوره . avira تست کردم خوبه 6 ماهی دوم آورد سیستم . avst ورژن 4 خوبه اونم دوم آورد .بیت دفندر سیستم سنگین می کرد . کسپر اسیر کی هستی .
سلام
من هم زیاد با فلش کار میکنم
شما باید یک آنتی ویروس که دارای دیتا بیس قوی باشد رو انتخاب کنید و همچنین دارای قدرت اسکن بالا باشد ، از بین
اونا که اسم بردین قدرت اسکن بیت دیفندر از همه بیشتره اما اگه میتونی G DATA رو هم تست کن .
در ضمن به آدرسهای زیر برید و اونها رو مطالعه بفرمایید ، کمک زیادی به انتخاب کردنتون میکنه .
omidbooter
08-05-2010, 02:37
نود یا همون اسمارت سکوریتی خیلی عالیه بی درد سر برای اپدیت و سرعتشم خوبه
اما به نظرم کوییک هل بهتره
iran2008
22-07-2010, 19:57
دنیا فقط AVG 9
shayan999
22-07-2010, 23:31
هیچ آنتی ویروس بهترین نیست !!!
توی تاپیک بررسی نتایج بررسی ها و نتایج رو ببینید و خودتون چیزی که نیازهایتون رو برآورده می کنه انتخاب کنید.
البته این سوال سوال درستی نیست:
بلاخره چه آنتي ويروسي خوبه؟؟؟؟
ازچه نظر خوب؟ سرعت؟ شناخت ویروس>؟ واکنش نسبت به ویروس؟ آپدیت راحت و بی دردسر؟ و بسیار سوالهای دیگر.
EhsanEricsson
22-07-2010, 23:55
نقطه سر خط ! :31:
روز از نو روزی از نو
wordship
26-07-2010, 14:05
دنیا فقط AVG 9
من که اصلا از avg راضی نبودم
نمیدونم شما چه ملاکی داری برای بهترین بودنش
اينترنت سكيوريتس براي جلوگيري از هك شدن شما در اينترنتع
در رابطه با ويروسي شدن سيستم سما نود سما آپديت نبوده
انتي ويروس نود بهترينه و نصبش كن شك نكن
از طريق فلش مياد بله و بايد آنتي ويروس داشته ياشي
در كل يه نود 32 ورن 4 نصب كن و آپديت كن و راحت شو
-----------------------
به پیر و به پیغمبر اگه بتونه از پسه JEEFO.A بر بیاد
خیلیم آنتی ویروسه بیخودیه
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــلام:5:
منم بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
Avast 5 بسيار عاليه.:40:
يه جهش خيلي بزرگ كرده.
رايگانه - از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنه - بسيار سبكه - آپديتهاش بسيار كم حجمه - محيط زيبايي داره - فايلهايي كه اسكن شده رو دوباره بيخودي اسكن نميكنه ( مثل كسپر )
من الان 3 ساله كه دارم از محصولات Avst استفاده ميكنم. اكثر وقتها توي اينترنت بودم ولي حتي يه بار هم مشكل آلودگي به ويروس نداشتم.
كلا خيلي قبولش دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Antivirus and anti-spyware engine
State of the art scanning engine provides reliable protection against viruses, spyware and other forms of malicious software.
Real time anti-rootkit protection
Unique "on access" technology checks all kernel-mode drivers that the operating system is loading for signs of rootkit behavior. This enables even unknown rootkits to be detected and stopped before they can do any damage.
avast! Community IQ
Most samples we process come from sensors deployed throughout the avast! community in the Behavior shield and anti-rootkit modules. This is a unique source of data made possible only thanks to our huge user base. Most of the collected samples are analysed by a number of automated processes and only a small fraction of the samples need to be processed manually by our virus analysts.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Code emulator
When a suspicious executable is encountered (during both on-demand and on-access scanning), avast! is able to emulate the program’s code in an isolated environment. The code emulator is used for two purposes. First, it is used for generic unpacking. Secondly, it is used in the heuristics engine. Technically, this is done using dynamic translation, a method much faster than traditional emulation techniques.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Heuristics engine
Starting with version 5.0, avast! features a new heuristics engine designed to proactively detect malware undetectable with normal definitions. The heuristics engine is able to cover both binary (executable) and script malware.
Potentially unwanted programs detection
New in version 5.0, avast! now detects potentially unwanted programs, such as remote admin tools and commercial key loggers. Custom rules can be set for dealing with these types of programs.
Scanning
Boot-time scanner
Allows you to scan your computer for infections before the operating system has started and before a virus can be activated (32-bit operating systems only).
Wake-up for scan
Microsoft Windows is woken from sleep or hibernation mode, performs a scheduled scan, then returns back to sleep mode.
Scheduled scanning
Allows users to define the scan time and files to be scanned.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] avast! Intelligent Scanner
Can reduce the number of required file scans by up to 80% through a white list of proven safe applications. Files identified as safe are not rescanned unless they change.
Shields
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Behavior Shield
Monitors activity on your computer using a number of sensors (file system, registry and network based) and reports/blocks any suspicious behavior.
Behavioral Honeypots
avast! sensors identify and monitor suspicious file activity on selected computers, automatically submitting files to the Virus Lab for additional analysis.
File System Shield
Real-time scanning of opened/executed files.
Mail Shield
Scans all incoming/outgoing e-mails for malware. For MS Outlook, a special plug-in is used. Other email clients are protected by a generic POP3/IMAP4/SMTP proxy. New in version 5, the proxy also supports scanning of SSL communication (gmail.com, sympatico.ca, ….)
Web Shield
Scans all visited web pages and checks all files, pages and java scripts downloaded from the internet. Thanks to the Intelligent Stream Scan feature, the Web shield doesn't slow down your web browsing.
P2P Shield
Checks files downloaded using P2P programs. - ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax.
IM Shield
Checks files downloaded while using instant messaging or “chat” programs. - AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger.
Network Shield
Provides protection against network-based viruses. The module has two main components: a URL blocker, designed to block malicious URLs (as defined by the Virus Lab), and a lightweight intrusion-detection system.
Updates
Smart virus definition updates
Incremental updating system minimizes the size of regular update files.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fast application of updates
New format for the virus definition file speeds up application of updates into avast! 5.0 and reduces demand on CPU/memory, resulting in uninterrupted computer use.
New format for the virus definition file means faster updates and reduces demand on CPU/memory, resulting in uninterrupted computer use.
Gaming
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Silent/Gaming Mode
New Silent/Gaming Mode automatically detects full-screen applications and disables pop-ups and other on-screen notifications without degrading security.
Optimized for latest Intel Core i7 CPUs
Critical sections of the avast! scanning engine code have been optimized to deliver unrivaled performance on the latest Intel chips.
CPU optimization
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multi-threaded scanning optimization
avast! runs faster on new multi-core CPUs. A new avast! feature allows the splitting of large individual files between cores, accelerating the scanning process.
Green computing
Reduced demands on the disk drive result in lower energy consumption.
Miscellaneous
avast! iTrack
Real-time graphic scanning reports.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphical user interface
Easy to navigate graphical interface.
Automatic processing
Infected files are processed automatically without requiring user instructions.
meisam317
28-07-2010, 20:01
avast خیلی خوبه من دارمش
من الان 4 ساله کسپر دارم هنوز سیستم ویروسی نشده
حتی وقتایی که آپدیت نکردم
فقط KASPERSKY
ghafari88
28-07-2010, 22:06
avast خیلی خوبه من دارمش
با عرض شرمندگی من آواست رو زیاد تست کردم و متاسفانه خوب از آب در نیومده. البته ورژن جدیدشو نمی دونم. کلا زیاد مطمئن نیست.
من الان 4 ساله کسپر دارم هنوز سیستم ویروسی نشده
حتی وقتایی که آپدیت نکردم
فقط KASPERSKY
به نظر منم به عنوان یکی از استفاده کنندگان چند ساله کسپر، واقعا بی نظیره. در وهله دوم من نود 32 رو پیشنهاد می کنم.
با عرض شرمندگی من آواست رو زیاد تست کردم و متاسفانه خوب از آب در نیومده. البته ورژن جدیدشو نمی دونم. کلا زیاد مطمئن نیست.
به نظر منم به عنوان یکی از استفاده کنندگان چند ساله کسپر، واقعا بی نظیره. در وهله دوم من نود 32 رو پیشنهاد می کنم.
دقيقا عكس نظر شما رو دارم. با Avast هيچ وقت ويروسي نشدم.
اينجا توي شبكه ي ما اكثرا از Nod32 استفاده ميكنن. يه بار يه ويروس افتاد توي شبكه ، همه آلوده شدن غير از من و 2 نفر ديگه از دوستام كه Avast داشتيم.
سيستم هاي آلوده رو هم با Boot Time Scan خود Avast تونستيم نجات بديم.
=====
در مورد كسپر هم بگم كه 3 بار ديدم كه كامپيوتر شديدا ويروسي شد و كسپر نتونست كاري بكنه.
يه بار كلي از عكسام رو ويروس پاك كرد و كپسر عين خيالش نبود.
يه بار هم يه فايلي داشت هي خودش رو توي هارد تكثير ميكرد و حجم هارد هي كم ميشد... ولي بازم كسپر عين خيالش نبود.
يه بار ويروس گرفتم كه كلا ويندزمو پروند. اين ويروس رو از USB گرفتم ، بازم كسپر كاري نكرد.
خودم جزو طرفداران كسپر بودم ، اما با اين افتضاحاتش ديگه ازش ناميد شدم. الان حدود 3 ساله كه آنتي ويروس Avast دارم و بههيچ وجه مشكل ويروسي نداشتم.
shahramcat
02-08-2010, 11:15
من با NOD و Avast pro موافقم ..........
ghafari88
02-08-2010, 11:42
دقيقا عكس نظر شما رو دارم. با Avast هيچ وقت ويروسي نشدم.
اينجا توي شبكه ي ما اكثرا از Nod32 استفاده ميكنن. يه بار يه ويروس افتاد توي شبكه ، همه آلوده شدن غير از من و 2 نفر ديگه از دوستام كه Avast داشتيم.
سيستم هاي آلوده رو هم با Boot Time Scan خود Avast تونستيم نجات بديم.
=====
در مورد كسپر هم بگم كه 3 بار ديدم كه كامپيوتر شديدا ويروسي شد و كسپر نتونست كاري بكنه.
يه بار كلي از عكسام رو ويروس پاك كرد و كپسر عين خيالش نبود.
يه بار هم يه فايلي داشت هي خودش رو توي هارد تكثير ميكرد و حجم هارد هي كم ميشد... ولي بازم كسپر عين خيالش نبود.
يه بار ويروس گرفتم كه كلا ويندزمو پروند. اين ويروس رو از USB گرفتم ، بازم كسپر كاري نكرد.
خودم جزو طرفداران كسپر بودم ، اما با اين افتضاحاتش ديگه ازش ناميد شدم. الان حدود 3 ساله كه آنتي ويروس Avast دارم و بههيچ وجه مشكل ويروسي نداشتم.
خوب بهرحال هر كس يه نظري داره! :دي
موفق باشيد.
mohammadmatrix
05-08-2010, 15:23
اگه اكتيو شده:20: باشه فقط نود اگه اكتيو شده نباشه فقط آويرا.
بستگی به خودتون داره.اگه ADSL دارین و میتونین آپدیت های سنگین رو تحمل کنی برو سراغ کسپر اما اگه نمی خوای آپدیت های سنگین رو تحمل کنی و یه انتی ویروس قوی و سبک می خوای برو سراغ آوست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.