ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست اسكريپت براي نصب اتوماتيك آپديت ها

arash_m_50
09-04-2010, 22:16
با سلام به همه بر و بچز پي 30 وورلد
من چند وقتي كه دنبال روشي هستم كه بتونم آپديت هاي ويندوز ايكس پي رو كه دانلود كردم و داخل يه پوشه ريختم بصورت اتوماتيك و با اجراي يه اسكريپت همه اونها رو نصب كنم بدون اينكه نياز باشه كاربر كاري انجام بده، ولي تا حالا هر كاري كردم نشد:41::41:
الان براي نصب اين همه آپديت يه فايل بچ درست كردم و بايد دونه دونه اسم كامل آپديتها رو توش وارد كنم، بعدش اجرا كنم، نميشه كاري كرد كه فقط با كپي كردن آپديت ها درون پوشه، خودشون به ترتيب اجرا و نصب بشن؟ آخه من يه همچنين چيزي رو توي آفيس 2007 ديده بودم، يه فولدر داشت كه هر فايلي كه توش مي ذاشتي موقع نصب آفيس اونم نصب ميشد:20:
هر كسي مي دونه لطفا كمك كنه، خيلي خيلي ممنون ميشم.
با تشكر

Masоud
10-04-2010, 20:05
سلام

این تاپیک رو مشاهده کنید :

آیا می توان آپدیت های ویندوز را ذخیره کرد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید :40:

arash_m_50
11-04-2010, 00:39
سلام مسعود خان.
اول از همه متشكرم به خاطر اينكه قابل دونستي و پاسخ دادي كه راهگشا هم بود:20:
دوم اينكه نرم افزار جالبي بود، يه كمي باهاش كار كردم بد نبود اما دقيقا اون چيزي نيستش كه مد نظر من بود.
در اين برنامه هم شما بايد به نحوي فايل اجرايي تمام آپديتها رو به برنامه بخورانيد بدتر از همه اينكه در هر بار هم فقط يكي از فايلها رو قبول مي كنه در نتيجه اگه چندتا بود (مثلا 124 تا كه من دارم فعلا!) يا بايد با درگ اند دراپ و يا با سرچ، فايلها رو ايمپورت كنيم.
ام من دقيقا يه اسكريپتي مي خوام كه به صرف بودن هر فايل اجرايي در كنارش، خودش اونها رو شناسايي و بصورت اتوماتيك نصب كنه ، يعني تنها زحمت كاربر در اين ميان سه چيز باشه: 1- كپي كردن فايلها در كنار اسكريپت 2- اجرا كردن اسكريپت 3- خوردن يه نسكافه توپ در حين نصب تمام آپديتها:8: (چه خوش اشتها!!)
به هر حال اگه بتوني يه همچين اسكريپتي رو بهم معرفي كني يا نحوه نوشتنش به صورت يك بچ فايل رو آموزش بدي، ديگه تنها كاري كه باقي مي مونه تا من انجام بدم، يه تشكر خيلي خيلي گنده است با كلي ارادت از سمت من براي شما دوست بسيار عزيز.
با سپاس فراوان از كمك شما

Masоud
12-04-2010, 13:47
سلام مسعود خان.
اول از همه متشكرم به خاطر اينكه قابل دونستي و پاسخ دادي كه راهگشا هم بود:20:
دوم اينكه نرم افزار جالبي بود، يه كمي باهاش كار كردم بد نبود اما دقيقا اون چيزي نيستش كه مد نظر من بود.
در اين برنامه هم شما بايد به نحوي فايل اجرايي تمام آپديتها رو به برنامه بخورانيد بدتر از همه اينكه در هر بار هم فقط يكي از فايلها رو قبول مي كنه در نتيجه اگه چندتا بود (مثلا 124 تا كه من دارم فعلا!) يا بايد با درگ اند دراپ و يا با سرچ، فايلها رو ايمپورت كنيم.
ام من دقيقا يه اسكريپتي مي خوام كه به صرف بودن هر فايل اجرايي در كنارش، خودش اونها رو شناسايي و بصورت اتوماتيك نصب كنه ، يعني تنها زحمت كاربر در اين ميان سه چيز باشه: 1- كپي كردن فايلها در كنار اسكريپت 2- اجرا كردن اسكريپت 3- خوردن يه نسكافه توپ در حين نصب تمام آپديتها:8: (چه خوش اشتها!!)
به هر حال اگه بتوني يه همچين اسكريپتي رو بهم معرفي كني يا نحوه نوشتنش به صورت يك بچ فايل رو آموزش بدي، ديگه تنها كاري كه باقي مي مونه تا من انجام بدم، يه تشكر خيلي خيلي گنده است با كلي ارادت از سمت من براي شما دوست بسيار عزيز.
با سپاس فراوان از كمك شما

سلام

از دوستان بخش برنامه نویسی بخواه که اینکارو برات انجام بدن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید :40:

arash_m_50
12-04-2010, 15:03
مسعود عزيز
يه دنيا تشكر به خاطر كمكت.
اميدوارم كه همواره پيروز باشيد:11: