مشاهده نسخه کامل
: write protected يعني چي ؟
شـیـفــو
09-04-2010, 20:57
از ديروز كه فلشم رو به سيستم دوستم زدم اين مشكل رو پيدا كرده كه نه ميشه تو چيزي ريخت و نه از توش چيزي پاك كرد يا تغيير داد و نميشه فرمتش كرد .
همش اين ارور رو ميده چيكار كنم ؟
Formatting Removable Disk The disk is write protected
با سه تا آنتي ويروس آويرا و كاسپر و آواست كه هر سه بروز بودن اسكن كردم اما چيزي پيدا نكردند .
چيكار كـــنـــم ؟
mehdidll
09-04-2010, 23:09
دوست عزیز در رابطه با این موضوع قبلا در تاپیک زیر به طور مفصل بحث شده و راه حل ان نیز گفته شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شـیـفــو
13-04-2010, 14:59
با اينكه جوابم رو نجستم اما ممنون !
spiring water
14-04-2010, 06:38
دوست عزیز شاید از فلشتون به عنوان ram برای speed up کردن کامپیوترتون استفاده کردید و میکنید؟
mehdidll
14-04-2010, 08:06
دوست عزیز اگر توسط نرم افزارهایی که تو تاپیک معرفی شده نتونستید فلش رو تعمیر کنید
مطمئنن قابل تعمیر نخواهد بود چون من هم خودم همچین موردی برام پیش اومد و نتونستم درست
کنم آخرش فرستادم گارانتی ! ولی چند تا فلش دیگه رو که همین مشکل براش پیش اومده بود
با همون برنامه های که در تاپیک گذاشتن تونستم درستشون کنم و جواب داد پیشنهاد میکنم تاپیک
رو دوباره و تمام صفحاتش رو بادقت بخونید .
موفق باشید
شـیـفــو
14-04-2010, 15:14
درست شد !
وقتي ديدم ديگه چاره اي جز دور انداختنش ندارم بازش كردم و با الكل تميزش كردم ، وقتي به سيستم وصل كردم ديدم درست شــه !!
دوست عزیز شاید از فلشتون به عنوان ram برای speed up کردن کامپیوترتون استفاده کردید و میکنید؟
چطوري ميشه اينكارو كرد ؟
با برنامه eBooster يا برنامه هاي ديگه اي هم هست ؟
اينكار واقعــا جـواب ميده ؟ يعني واقـعـا به سرعت پردازش سيستم مقدار حافظه ي فلش هم اضافه ميشه ؟
spiring water
15-04-2010, 20:36
درست شد !
وقتي ديدم ديگه چاره اي جز دور انداختنش ندارم بازش كردم و با الكل تميزش كردم ، وقتي به سيستم وصل كردم ديدم درست شــه !!
چطوري ميشه اينكارو كرد ؟
با برنامه eBooster يا برنامه هاي ديگه اي هم هست ؟
اينكار واقعــا جـواب ميده ؟ يعني واقـعـا به سرعت پردازش سيستم مقدار حافظه ي فلش هم اضافه ميشه ؟
اولن تبریک میگم
چقدر نظرات ما به درد خورد واقعا!!:16:
وقتی فلش رو وارد پورت usb میکنی یه پنجره ی کوچیک باز میشه که کیگه :
1) open driver
2)speed up my computer (عکس یه ساعت کنار یه چیزه دیگست)( ابلته ویندوز من vistaهست)
خیلی رو سرعت تاثیر نداره ولی خوب کار میکنه.(به نظر من همچین کاری نکن چون فلشت بد جوری قاطی میکنه):33:
tekno2006
22-04-2010, 17:16
با سلام
من هم مشکل شما رو داشتم بالای 40 تا نرم افزار رو نصب و امتحان کردم
فقط و فقط نرم افزار OnLineRecovery میتونه مشکل شما رو حل کنه اینو دانلود کنید ابتدا اینترنت رو وصل کنید سپس فلش رو وصل کنید بعد نرم افزار رو اجرا کنید این نرم افزار یه سری کد های دستوری خود نوع فلش رو از سرور خود رو گرفته و در عرض چند ثانیه فلش رو فرمت میکنه
دنبال هیچ برنامه دیگه ای نباش که وقت تلف کردنه الان بالای 10 نوع فلش رایت پروتکت رو فرمت کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.