ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب ! { ؟ مادربرد یا پاور ؟ )

zigma94
09-04-2010, 20:47
با درود
مدتی هست که مشکل نسبتا عجیبی برای سیستم من پیش اومده بدین صورت که به دفعات هنگ می کنه و عموما قبل از هنگ کردن صفحه شروع به لرزش می کنه و بعد از اون سیستم هنگ می کنه البته مواردی هم هست که فقط صفحه شروع به لرزش می کنه و سیستم ناپایدار میشه و تصاویر تا حدودی به هم میریزند ولی سیستم هنگ نمیکنه و با ری استارت مجدد به حالت اولیه بر میگرده
از روز اولی که این مشکل برای من پیش اومد ، طبق تجربه حدس زدم که مشکل یا از مادربرد است و یا پاور.
ضمن اینکه هر بار که مشکل فوق پیش میومد ، با کمس دستکاری در اسلات "آی دی ای" مادر برد و کبل های پاور مشکل تا مدتی حل میشد . تا اینکه اتفاقی افتاد که من رو مطمئن کرد ایراد از مادربرد یا پاور است ( و به احتمال بیشتر از مادربرد)
بدین ترتیب که با روشن کردن سیستم ، هارد به طور کلی شناسایی نشد و در بایوس سیستم به صورت "نصب نشده" در اومده بود. (که دوباره و با کمی دستکاری حل شد البته)
حالا میخواستم از اساتید این فروم سوال کنم که آیا تایید میکنند که مشکل من از مادر برد است یا خیر ؟
( نکته : کابل دیتا کاملا تست شده و هیچ مشکلی ندارد)

با سپاس

satanic0098
09-04-2010, 22:08
مشخصات سیستم شما اعم از پاور ,مین و کارت گرافیک,cpu چیه؟

ایا خود به خود اینجور میشه و یا هنگام کار با نرم افزار های سنگین؟

به هر حال لرزش تصویر کمی ما رو به سمت مشکلات گرافیک میبره ,مانند کمبود جریان به vga که اونم اول از پاور و یا حتی از خود برد میتونه باشه...با یه پاور مرغوب و حداقل 450 real و گرافیک دیگه تست کن.

از جهت مانیتور و یا کابل اون مطمئن هستید؟

سعی کن از برنامه های سنگین گرافیکی استفاده کنی,ببین در حین کار بیشتر مشکل به وجود میاد یا ...

A.M.D.D.E.V.I.L
09-04-2010, 22:10
اشکال از مانیتور هست
یک بار از رو کلش بزن درست میشه

zigma94
09-04-2010, 22:32
مشخصات سیستم شما اعم از پاور ,مین و کارت گرافیک,cpu چیه؟

ایا خود به خود اینجور میشه و یا هنگام کار با نرم افزار های سنگین؟

به هر حال لرزش تصویر کمی ما رو به سمت مشکلات گرافیک میبره ,مانند کمبود جریان به vga که اونم اول از پاور و یا حتی از خود برد میتونه باشه...با یه پاور مرغوب و حداقل 450 real و گرافیک دیگه تست کن.

از جهت مانیتور و یا کابل اون مطمئن هستید؟

سعی کن از برنامه های سنگین گرافیکی استفاده کنی,ببین در حین کار بیشتر مشکل به وجود میاد یا ...

با تشکر از جواب
بله ، با بار بیشتر احتمال بروز مشکل کاملا بیشتره ، البته کلا با برنامه های گرافیکی سنگین کار نمیکنم (بیشتر منظورم افزایش بار سی پی یو و رم هست)
البته این مشکل من در بعضی موارد حتی قبل از بالا اومدن و بوت شدن ویندوز هم پیش میاد
ولی هون طور که گفتم موقع بروز مشکل بعد از خاموش کردن سیستم ، با دستکاری کابل پاور و اسلات IDE هارد به روی مادر برد مشکل برای مدتی حل میشد. (ضمن اینکه خود هارد و کابل دیتا تست شده و سالم هستند)
وقتی امروز اون ارور نشناخته شدن هارد رو هم بهم داد تقریبا مطمئن شدم .
آیا توجیهی برای این موارد وجود داره؟
{ یه موردی که شاید گفتنش بتونه مفید باشه اینه که من ویندوز اکس پی سرویس پک 1 رو میتونم نصب کنم ولی از سرویس پک 2 به بالا رو اگه بخوام نصب کنم از یکی از مراحل نصب به بعد صفحه مونیتور سیاه میشه و هیچ چیزی دیگه تا پایان نصب ، روی صفحه نشون داده نمیشه)

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

اشکال از مانیتور هست
یک بار از رو کلش بزن درست میشه

ممنون از جواب شما
حقیقتش متوجه منظورتون نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدین
ولی اگه ایراد از مانیتور باشه آیا منجر به هنگ کردن سیستم هم میشه ؟

یه مسئله دیگه ای هم که فکر میکنم ذکرش بتونه مفید باشه اینه که موقع هنگ کردن سیستم ، کل تصاویر صفحه کاملا بهم میریزه

zigma94
11-04-2010, 01:49
با توجه به توضیحات اضافه شده ، اساتید راهنمایی خاصی مد نظرشون نیست ؟

zigma94
12-04-2010, 07:09
کسی نبود ؟
:9::9::9::9::9:
:23::23::23:
:25::25::25::25::25:
:33::33::33:

farnam123
12-04-2010, 09:30
اگر مشخصات سیستم رو مینوشتید بهتر بود.با این حال به احتمال زیاد مشکل سیستم شما به علت خرابی مین برد هست.قدیمی بودن سیستم و وجود نویز در سیستم و خرابی خازنهای پاور از دیگر علتهای مشکل ذکر شده میباشد.