ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور صدا رو نمیشناسه!!!

میرزا حامد
09-04-2010, 19:04
بچه ها سیستم عامل من WinXP-SP2هستش - درایور صدا رو نصب کردم ولی با توجه به اینکه folder نصب شدش وجود داره و در Add\Remove اونو میشناسه ولی در کنترل پنل تو قسمت صدا Audio device غیر فعاله و صدا ندارم.
جالبه که یه ویندوز دیگه که قبلا تو یه درایو دیگه تو همین هارد نصب کردم و هنوز از اون هم برای یه سری از کارام استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره !
چه کنم؟

rasool1
09-04-2010, 20:53
سلام احتمالا یا درایور مال خودش نیست یا بد نصب شده اینکه توی add/remove بشناسه دلیل بر درایور درست کارت صدا بودن نیست ببین توی device manager علامت سئوال یا علامت زرد رنگ چی داری تا بچه ها کمکت کنن ضمنا اگه درایور رو نداری از همون فایلهای ویندوز قبلی می تونی استفاده کنی فعلا ویندوز قبلتو نگه دار تا مشکلت حل بشه

میرزا حامد
10-04-2010, 11:07
آخه درد من اینجاست که تو device manager هم صدا رو میشناسه . راستی صدام on board هست و درایورش رو از داخل DVDمادربوردش نصب کردم و دارمش

میرزا حامد
11-04-2010, 12:19
ممنون از اینکه هیشکی منو دوست نداره!

ildi
18-04-2010, 13:15
من هم این مشکل را داشتم ، به خاطر اینه که تنظیمات صدایت روی مودم هست ، باید ببری روی آدیو اینپوت.

Control Panel > Sounds and Audio Devices

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از سربرگ آدیو ، فیلدهای سوند پلی بک و دو تای دیگر را از حالت مودم درآور و روی گزینه ی بلندگوی خودت بگذار و اوکی را بزن.