ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال ساده حتما جواب بدهيد

ehsan_1987
09-04-2010, 17:13
چند سوال دارم.التماس دعا دارم.حتما جواب بدهيد.
1-نحوه اتصال از طريق سويچ را مرحله به مرحله توضيح دهيد.از طريق پچ پنل،پچ كرد،كابل آماده(استريت)
2-نحوه تبادل و اشتراك گذاري منابع در workgroup
3-بررسي عملكرد سويچ هاي دستورات ping و IP config

dsa dsa
09-04-2010, 17:26
با سلام/
یک سوییچ دارای پورت های لن RJ 45 می باشد برای اتصال سوییچ به pc ها از کابل استرایت استفاده می نماییم !
به سیستم ها ip می دیم و سپس از طریق راست کلیک کردن روی هر پوشه و properties و تب share ان را share می کنیم !

ping دستوری هست که از پروتکل ICMP استفاده می کنه پکتهایی رو به ماشین مورد نظر در شبکه send می کنه در صورت گرفتن reply آن ماشین فعال هست !

ipconfig هم مشخصات dns/ip/gatway و.. رو نشون می ده !

ehsan_1987
09-04-2010, 21:26
با سلام/
یک سوییچ دارای پورت های لن RJ 45 می باشد برای اتصال سوییچ به pc ها از کابل استرایت استفاده می نماییم !
به سیستم ها ip می دیم و سپس از طریق راست کلیک کردن روی هر پوشه و properties و تب share ان را share می کنیم !

ping دستوری هست که از پروتکل ICMP استفاده می کنه پکتهایی رو به ماشین مورد نظر در شبکه send می کنه در صورت گرفتن reply آن ماشین فعال هست !

ipconfig هم مشخصات dns/ip/gatway و.. رو نشون می ده !

يه كمي توضيح بيشتر اگه بدهيد ممنون ميشم.
چه جوري بگم.فرض كن فقط اسم لوازم و كابل را مي دونم.از ابتدا چه وسايلي مي خواد؟پچ كرد(همچين چيزي)-پچ پچ پنل اينها هم مراحلشو بگو.

dsa dsa
09-04-2010, 21:43
دقیقا می خوای چیکار کنی ؟؟ کامپیوترها رو با هم شبکه کنی
کتاب Home Networking All in One for Dummies را بخونی حله !

patch panel یه چیزیه که وقتی کابل کشی میکنی کابلها رو وصل میکنی پشتش و داخل رک نصب میشه و شما میتونی
یه سری کابل رو به جلوش وصل کنی و مثلا بزنی به سوییچ یا هاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم از روی شکلش بهتر متوجه بشی
یه جور دیگه بگم تو میخای کامپیوتر ها رو بزنی به سوییچ یا هاب میای کابل کشی میکنی از روی دیوار تا داخل رک انتهای کابل رو میزنی به پشت پچ پنل اونوقت میتونی از جلوی پچ پنل یه کابل دیگه بزنی به سوییچ

copy right __ sorena

ehsan_1987
09-04-2010, 21:57
مراحل رو مرحله به مرحله مختصر توضيح ميدي.خيلي مختصر
مثلا :مرحله يك وصل كردن كابل به فلان
مرحله دوم:....

سوال بعدشم درباره نحوه به اشتراك گذاري فايل و تبادل فايل در اين ورك گروپ(مختصر)
سوال سوم:دستور Ping و IPconfig يك سري سويچ هم داره كه عملكرد اونا رو ميخوام.تو help ويندوز هست ولي انگليسي هستش!!

ehsan_1987
10-04-2010, 06:26
دقیقا می خوای چیکار کنی ؟؟ کامپیوترها رو با هم شبکه کنی
کتاب Home Networking All in One for Dummies را بخونی حله !

patch panel یه چیزیه که وقتی کابل کشی میکنی کابلها رو وصل میکنی پشتش و داخل رک نصب میشه و شما میتونی
یه سری کابل رو به جلوش وصل کنی و مثلا بزنی به سوییچ یا هاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم از روی شکلش بهتر متوجه بشی
یه جور دیگه بگم تو میخای کامپیوتر ها رو بزنی به سوییچ یا هاب میای کابل کشی میکنی از روی دیوار تا داخل رک انتهای کابل رو میزنی به پشت پچ پنل اونوقت میتونی از جلوی پچ پنل یه کابل دیگه بزنی به سوییچ

copy right __ sorena

اگه سريع جواب خوبي بدي ممنون بشم.معلومه بلدي

dsa dsa
10-04-2010, 15:40
من از شما دورترم وسط جزیره هستم دقیقا ! این جزیره هم واقعا وجود دارد ! ماهیتی خاص دارد ..

اما ایا دانشجو انقدر نتبل ؟ چرا دانش نمی جویی ؟:31:

برای شبکه کردن دو کامپیوتر به طور مستقیم به کابل کراس نیاز داریم ! در کابل کراس دو RJ45 Connector وجود دارد و ترتیب رنگها در آن بهم ریخته می باشد ! به دو کارت شبکه هم نیاز است ! کارت های شبکه رو شکاف PCI گذاشته و سپس کابل ها را به داخل آن وصل می کنیم ..

به سیستم ها ip می دیم ( سرچ کن خودت )

اگر بیش از دو کامپیوتر بود نیاز به سوییچ داریم این سوییچ دارای پورت های Rj45 است در این جا ما از کابل استرایت استفاده می کنیم که ترتیب رنگ ها در آن منظم است و از سوییچ با کابل استرایت به pc ها می زنیم و ip می دیم !!

با انگلیسی مشکلی داری ؟ همینی که هست ! ترجمه کن یاد می گیری !!

نحوه share کردن هم توضیح دادم دیگه -- دقت کن !

سپس از طریق راست کلیک کردن روی هر پوشه و properties و تب share ان را share می کنیم !

سپس در my network places می ری و workgroup ها بزن و سیستم ها رو ببین اونجا فایل هایی رو که share کردی رو می بینی ..